You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αδέλφια ποιοι θα είστε σήμερα μέσα? εγώ λόγο μιας μικροεπέμβασης θα το δω το ματσάκι από το σπίτι ελπίζω να πάμε καλά παρ ότι θα έχουμε την απουσία των Ρίμπο και Λύμπε πιστεύω ότι η ομάδα σήμερα θα είναι ποιο γρήγορη και θα πάει καλά.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Άστα αρίωνα, τελειώνω από μια δουλειά στις 21:30, και μετά σφαίρα να το δω. Περαστικά....αδέλφια ποιοι θα είστε σήμερα μέσα? εγώ λόγο μιας μικροεπέμβασης θα το δω το ματσάκι από το σπίτι ελπίζω να πάμε καλά παρ ότι θα έχουμε την απουσία των Ρίμπο και Λύμπε πιστεύω ότι η ομάδα σήμερα θα είναι ποιο γρήγορη και θα πάει καλά.
Επισκέπτης
άντε πάμε γερά.
Επισκέπτης
και το γαμημένο το ΟΑΚΑ τραβάει πολύ κρύο σκέψου σε μερικά χρόνια στα άνω λιόσα εκεί θα πηγαίνουμε με στολή εκστρατείας.Και εγώ μέσα θα είμαι,ελπίζω να μη φάμε τσάμπα το κρύο.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Θα έρχομαι με μια κανάτα τσίπουρο, παραγωγής μου, για να ζεσταθούν όλα τα αδέρφια.....και το γαμημένο το ΟΑΚΑ τραβάει πολύ κρύο σκέψου σε μερικά χρόνια στα άνω λιόσα εκεί θα πηγαίνουμε με στολή εκστρατείας.
Επισκέπτης
αυτός ο κόπανος ο Γρανίτσας με τον Λιάννη την κάνανε την δουλειά και ξεσπιτωθήκαμε και έκανε την αρπαχτή ο Κόκκαλης και του κάνανε δώρο το Καραΐσκάκη στημένη 1000% η ιστορία.Αρίων γάματα Πάντως απ'οτι ξέρω ο κοντός ακόμα και τώρα τη ψάχνει για γήπεδο κάπου αλλού αλλά δυστηχώς είναι πάρα πολύ δύσκολο
Επισκέπτης
μου φαίνεται θα στήσουμε κανένα καζάνι στην εξέδρα και θα το πίνουμε και ζεστό ζεστό.αυτός ο κόπανος ο Γρανίτσας με τον Λιάννη την κάνανε την δουλειά και ξεσπιτωθήκαμε και έκανε την αρπαχτή ο Κόκκαλης και του κάνανε δώρο το Καραΐσκάκη στημένη 1000% η ιστορία.
Επισκέπτης
και μετα ο κακος ο λυκος αρπαξε την κιτρινοσκουφιτσα..παλι τις θεωριες συνομωσιας ξεθαψες???ποτε θα ξυπνησετε επιτελους???μια ζωη στην κλαψα..νισαφι ρε φιλε..και βεβαια περαστικα για να μην ξεχνιομαστε..αυτός ο κόπανος ο Γρανίτσας με τον Λιάννη την κάνανε την δουλειά και ξεσπιτωθήκαμε και έκανε την αρπαχτή ο Κόκκαλης και του κάνανε δώρο το Καραΐσκάκη στημένη 1000% η ιστορία.
Επισκέπτης
άντε έμπα στον τάφο σου εσύ.και μετα ο κακος ο λυκος αρπαξε την κιτρινοσκουφιτσα..παλι τις θεωριες συνομωσιας ξεθαψες???ποτε θα ξυπνησετε επιτελους???μια ζωη στην κλαψα..νισαφι ρε φιλε..και βεβαια περαστικα για να μην ξεχνιομαστε..
Επισκέπτης
ειδες ποσο εισαι τελικα???εγω σου ευχομαι περαστικα και εσυ μου απαντας με μαλακιες..αντε..συνεχισε την κλαψα τωρα βροχοπουλου & αμα σου τελειωσουν τα χαρτομαντηλα σκουπισου με τον αρχιδοσπαστη..άντε έμπα στον τάφο σου εσύ.
Επισκέπτης
τελικά είσαι ότι χειρότερο υπάρχει εδώ μέσα να σε χαίρονται η μάνα και ο πατέρας σου για την πανεπιστημιακή διαγωγή που σου δώσανε.ειδες ποσο εισαι τελικα???εγω σου ευχομαι περαστικα και εσυ μου απαντας με μαλακιες..αντε..συνεχισε την κλαψα τωρα βροχοπουλου & αμα σου τελειωσουν τα χαρτομαντηλα σκουπισου με τον αρχιδοσπαστη..
Επισκέπτης
κλαψ,λυγμ..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι μαρθα βουρτση μου..τελικά είσαι ότι χειρότερο υπάρχει εδώ μέσα να σε χαίρονται η μάνα και ο πατέρας σου για την πανεπιστημιακή διαγωγή που σου δώσανε.
Επισκέπτης
πολύ αξία σου δώσαμε εδώ μέσα έτσι είναι η τσάμπα μάγκες το παίζουν στο μουλωχτό όπως εσύ με την φοβερή διαγωγή σου και πάλι μπράβο στους δικούς σου που έβγαλαν έναν λεβέντη σαν εσένα.κλαψ,λυγμ..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι μαρθα βουρτση μου..
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Αρίωνα μην ασχολείσαι με τα "ανακυκλωμένα μπάζα" του site.πολύ αξία σου δώσαμε εδώ μέσα έτσι είναι η τσάμπα μάγκες το παίζουν στο μουλωχτό όπως εσύ με την φοβερή διαγωγή σου και πάλι μπράβο στους δικούς σου που έβγαλαν έναν λεβέντη σαν εσένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις