Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παππάς, Μαντούκα και Καφές για ζέσταμα.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

ZZZZzzzzzzz το ματσακι είναι απίστευτα βαρετό...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Απλά απαράδεκτοι.....μου φαίνεται ότι ο Φερέρ πρώτο στόχο είχε την ισσοπαλία όπως και με τα βαζέλια.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Απλά απαράδεκτοι.....μου φαίνεται ότι ο Φερέρ πρώτο στόχο είχε την ισσοπαλία όπως και με τα βαζέλια.

Noμιζω οτι παιζοντας μονο και μονο για την ισοπαλια ρισκαρει πολυ η ομαδα με την ηττα.

Παρολαυτα θετικο αποτελεσμα σημερα! ;)

Ποντοι για την Ελλαδα!

Μακαρι να τα καταφερει και ο Αρης! ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα αδέλφια μου και στον ξάδελφο
Διπλό μέσα στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή.
Καλό μεσημέρι και καλό Σαββατοκύριακο.

Υ.Γ.:Τι έγινε,αποφάσισαν να κάνουν κάτι;;;;Μπαααα....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.294
Πόντοι
12.056
Καλημερα και απο εμενα.. :- :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες,
κακή στο α' ημίχρονο η ομάδα,καλούτσικη στο δεύτερο απέναντι σε μια πολύ καλή Ιταλική ομάδα (καμμία σχέση με την μετριότατη Λάτσιο).Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυδίνουμε σημασία στον θεσμό και αυτό φάνηκε από την ενδεκάδα που παρέταξε πάλι ο Σέρα!Ο Μορέτο την έφαγε πάλι την "φάβα" του...απορώ γιατί επιμένουν να τον χρησιμοποιούν...βάλτε και λιγάκι τον Αραμπατζή!Τόζερ και Κονέ δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση...στασιμότητα!Ειδικά για τον Τόζερ που παίρνει περισσότερες ευκαιρίες...αυτό το παιδί δεν μαρκάρει καθόλου και όταν το επιχειρεί κάνει φάουλ ή πέναλτυ!!!Αντίθετα Ράμος και Παπασταθόπουλος ήταν εκπληκτικοί χθες!!!
Το κακό είναι ότι νίκησαν οι Τσέχοι και θέλουμε το διπλό στον επόμενο αγώνα με την Μλάντα!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημερα αδερφια

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Ριβάλντο:

"Το καλοκαίρι ήξερα ότι φεύγω από μία μεγάλη ομάδα για να έρθω σε μία επίσης μεγάλη. Ηθελα να μείνω στην Ελλάδα γιατί μου αρέσει πολύ η χώρα και γιατί αρέσει στη σύζυγό μου επίσης. Μου άρεσε ο τρόπος που δουλεύει ο προπονητής, έχουμε συνεργαστεί μαζί στην Μπαρτσελόνα. Επιθυμία μου είναι να γίνω πρωταθλητής με την ΑΕΚ.

Δεν πρέπει να χάνουμε παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ηρακλή στην έδρα μας. Αυτά θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Πάει πολύ καλά ο Αρης, το ίδιο και ο Ατρόμητος.

Από τότε που ο κ. Φερέρ ήταν προπονητής στην Μπαρτσελόνα του άρεσε να δουλεύει με νέα παιδιά. Αυτό που έχουν να κάνουν οι νέοι είναι να προπονούνται καλά, να είναι συγκεντρωμένοι, καλά προετοιμασμένοι, ώστε όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξουν και να δείξουν ότι την αξίζουν.

Πιστεύω και εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ".

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Καλημέρα Αεκάρες,
Ο Μορέτο την έφαγε πάλι την "φάβα" του...απορώ γιατί επιμένουν να τον χρησιμοποιούν...βάλτε και λιγάκι τον Αραμπατζή!
Καλημέρα αδέλφια.Όταν εγώ τα λέω με λέτε εγκάθετο του Αραμπατζή!!! :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα αδέλφια.Όταν εγώ τα λέω με λέτε εγκάθετο του Αραμπατζή!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Δικαιώνεσαι φίλε καλι!!!

Σε ένα από τα πιο hot ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τείνει να γίνει ο Μπρούνο Άλβες. Σύμφωνα, με αγγλικά δημοσιεύματα ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο βρίσκεται στο στόχαστρο των Νιουκάστλ και Άστον Βίλα, με τις «καρακάξες» να φαίνονται, προς το παρόν, να εξετάζουν την περίπτωση του με μεγαλύτερο ζήλο.

Α ρε Μπρούνο!!!!!!!!!!!!! :dancing:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυτοι οι αραπιδες καλα περνανε ρε γαμωτο μου!!

Συνημμένα

• varvatos.jpg
    varvatos.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 29

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
πρωτον..ειναι μαυρος & οχι αραπης..
δευτερον..ολοι οι αθλητες φορανε σπασουαρ..
τριτον..η βλακεια σου ειναι ανικητη..

πρωτον...  μαλλον κατι θα ξερεις παραπανω απο εμας για την διαφορα μαυρου ξ αραπη
δευτερον.. αλλο σπασουαρ κ αλλο αυτο που βλεπεις
τριτον..  σορρυ που στον εθιξα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχετε αστείρευτο χιούμορ γαυράκια!
Δεν πάτε να την δείξετε τη φωτό και στον Ενσαλίουα?
Αλλά να πάτε κώλο-κώλο γιατί μπορεί να σας δείξει και το μπροστινό μέρος του εσωρουχου του!  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom