Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Άσε του ρε το νεξτ μπιγκ θινκ Φορτούνη (πως στον πούτσο λέγεται)
Ο Φορτουνης ειναι καλος παιχτης τυπε.....ασχετα που δεν προκειται να παιξει ποτε βασικος :S
Άσε του ρε το νεξτ μπιγκ θινκ Φορτούνη (πως στον πούτσο λέγεται)
Η πλακα θα ειναι να γινει κανα κουλο και να γινει το ματς με παναχαικη να ξεφτιλιστει εντελως ο μαρινακης.
Aντε ρε τον Κωλοτουμπα τον ΚοντοΠιθαρο...καλα τον εκανε ο Λαζοποθλος και τον Ξεφτιλιζε τον Ελεεινο!!!Καλημερα σε ολους!
Κούγιας: «Καμία μήνυση κατά της ΑΕΚ»
Να ξεκαθαρίσει ότι δεν κατέθεσε μήνυση κατά της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε διερεύνηση των καταγγελιών Μαρινάκη, θέλησε ο Αλέξης Κούγιας μετά το πέρας το ΔΣ της Football League.
«Δεν έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά κατά ουδενός. Είμαι γνωστός νομικός με αντικείμενο το ποινικό δίκαιο. Η διαφορά της μηνυτήριας αναφοράς από τη μήνυση είναι ότι δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες. Περιγράφει και ενημερώνει», υποστήριξε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Το αιτητικό μέρος του εγγράφου ζητεί να διερευνηθεί, αν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης είναι αλήθεια, αν αυτά που έπαθε ο κ. Ζωγράφος οφείλονται σε αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, αν η αναβολή του αγώνα μας με την ΑΕΚ, οφείλεται –όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μαρινάκης- στον κ. Μελισσανίδη, επειδή δεν ορίστηκαν οι διαιτητές που ήθελε και είχε τη δυνατότητα σε συνεργασία με την κυβέρνηση να το αναβάλλει…».
Τσαμπα μάγκα δε λες αυτόν που πάει κάποιον στα δικαστήρια. ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΑΓΚΑ. Τσάμπα μάγκα (και πουσταρά, και αρχίδι και και και) λες κάποιον που βγαίνει και δηλώνει κάτι παίζοντάς το μάγκας και την επομένη βγαίνουν 1,2,10 και τον διαψεύδουν. Άρα: Μελισσάν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. Μαρινάκης, Σαρρής ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (τον μεν τον διέψευσε ο Ζωγράφος, τον δε η μισή Ελλάδα -μέχρι τώρα) ;)Γρηγορη στο αφιερωνω.......![]()
![]()
![]()
οπως λετε και στην κινα ....μια εικονα ισον χιλιες λεξεις.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ Σωστος εισαι ΜΠΡΑΒΟ!!!!Τσαμπα μάγκα δε λες αυτόν που πάει κάποιον στα δικαστήρια. ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΑΓΚΑ. Τσάμπα μάγκα (και πουσταρά, και αρχίδι και και και) λες κάποιον που βγαίνει και δηλώνει κάτι παίζοντάς το μάγκας και την επομένη βγαίνουν 1,2,10 και τον διαψεύδουν. Άρα: Μελισσάν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. Μαρινάκης, Σαρρής ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (τον μεν τον διέψευσε ο Ζωγράφος, τον δε η μισή Ελλάδα -μέχρι τώρα) ;)
σωστος ο γρηγορης οπως παντα...Τσαμπα μάγκα δε λες αυτόν που πάει κάποιον στα δικαστήρια. ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΑΓΚΑ. Τσάμπα μάγκα (και πουσταρά, και αρχίδι και και και) λες κάποιον που βγαίνει και δηλώνει κάτι παίζοντάς το μάγκας και την επομένη βγαίνουν 1,2,10 και τον διαψεύδουν. Άρα: Μελισσάν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. Μαρινάκης, Σαρρής ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (τον μεν τον διέψευσε ο Ζωγράφος, τον δε η μισή Ελλάδα -μέχρι τώρα) ;)
Καταθεση Μαρινακη στον εισαγγελεα
Ακολουθει φανταστικος διαλογος μεταξυ εισαγγελεα και Μαρινακη
-Εισ. Τι στοιχεια εχετε να καταθεσετε κυριε Μαρινακη?
-Μαρ. Δεν εχω στοιχεια ....αλλα σας δινω τον λογο μου οτι ετσι εγιναν τα πραγματα..
-Εισ. Και απο που τα πληροφορηθηκατε ολα αυτα κυριε Μαρινακη?
-Μαρ. Ακουστε κυριε εισαγγελεα ...Τα ακουσα απο εναν τυπο, που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο ,που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο.............που τα ειχε ακουσει απο τον ξαδερφο αυτου του τυπου (μπομπ σφουγγαρακης)
Εισ. Ενταξει κυριε Μαρινακη εγω σας πιστευω.....μολις φερετε και τον ξαδερφο αυτου του τυπου εδω θα καλεσω και τον Μελλισανιδη για καταθεση προς το παρων το αναβαλλω επ αοριστον
χωρις πλακα παιζει να εγινε ετσι.αν ειχε παραθεσει στοχεια η σπασμενη καποτα θα τον καλουσαν αμεσως τον κουροπαλατη.σαν χεσμενοι πηγαν να καταθεσουν οι 2 πουστηδες.Καταθεση Μαρινακη στον εισαγγελεα
-Μαρ. Δεν εχω στοιχεια ....αλλα σας δινω τον λογο μου οτι ετσι εγιναν τα πραγματα..
-Μαρ. Ακουστε κυριε εισαγγελεα ...Τα ακουσα απο εναν τυπο, που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο ,που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο.............που τα ειχε ακουσει απο τον ξαδερφο αυτου του τυπου (μπομπ σφουγγαρακης)
Εισ. Ενταξει κυριε Μαρινακη εγω σας πιστευω.....μολις φερετε και τον ξαδερφο αυτου του τυπου εδω θα καλεσω και τον Μελλισανιδη για καταθεση προς το παρων το αναβαλλω επ αοριστον
ερωτηση...τι πιστευεις;τον απειλησε τον ζωγραφο η οχι...Καταθεση Μαρινακη στον εισαγγελεα
ερωτηση...τι πιστευεις;τον απειλησε τον ζωγραφο η οχι...
ασε τι θα αποδειχτει και τι οχι...τον πηρε να τον απειλησει;
ερωτηση...τι πιστευεις;τον απειλησε τον ζωγραφο η οχι...
ασε τι θα αποδειχτει και τι οχι...τον πηρε να τον απειλησει;