Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• unnamed (21).jpg
    unnamed (21).jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 14

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γρηγορη   στο  αφιερωνω....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπως  λετε  και  στην κινα  ....μια  εικονα  ισον  χιλιες  λεξεις.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• unnamed (23).jpg
    unnamed (23).jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 18
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Συνημμένα

• 10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    10422953_10205215206158707_7794108353321271438_n.jpg
    140,9 KB · Εμφανίσεις: 15

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο  κυριος........σχολη  οδηγων.....το  μινι.....χαχαχχαχχχαααα.....

Συνημμένα

• unnamed (24).jpg
    unnamed (24).jpg
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 22
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Το Σαπουνι να Προσεχεις μη σου Πεσει... :fuck1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10518842_1571380993081676_4910896987880654838_n.jpg
    10518842_1571380993081676_4910896987880654838_n.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 19

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η πλακα θα ειναι να γινει κανα κουλο και να γινει το ματς με παναχαικη να ξεφτιλιστει εντελως ο μαρινακης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η πλακα θα ειναι να γινει κανα κουλο και να γινει το ματς με παναχαικη να ξεφτιλιστει εντελως ο μαρινακης.

παντως στο στοιχιμαν τα παιχνιδια της σουπερλιγκας τα δινει κανονικα στην ημερομηνια που ειχε το προγραμμα

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους!

Κούγιας: «Καμία μήνυση κατά της ΑΕΚ»

Να ξεκαθαρίσει ότι δεν κατέθεσε μήνυση κατά της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε διερεύνηση των καταγγελιών Μαρινάκη, θέλησε ο Αλέξης Κούγιας μετά το πέρας το ΔΣ της Football League.

«Δεν έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά κατά ουδενός. Είμαι γνωστός νομικός με αντικείμενο το ποινικό δίκαιο. Η διαφορά της μηνυτήριας αναφοράς από τη μήνυση είναι ότι δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες. Περιγράφει και ενημερώνει», υποστήριξε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Το αιτητικό μέρος του εγγράφου ζητεί να διερευνηθεί, αν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης είναι αλήθεια, αν αυτά που έπαθε ο κ. Ζωγράφος οφείλονται σε αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, αν η αναβολή του αγώνα μας με την ΑΕΚ, οφείλεται –όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μαρινάκης- στον κ. Μελισσανίδη, επειδή δεν ορίστηκαν οι διαιτητές που ήθελε και είχε τη δυνατότητα σε συνεργασία με την κυβέρνηση να το αναβάλλει…».

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους!

Κούγιας: «Καμία μήνυση κατά της ΑΕΚ»

Να ξεκαθαρίσει ότι δεν κατέθεσε μήνυση κατά της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε διερεύνηση των καταγγελιών Μαρινάκη, θέλησε ο Αλέξης Κούγιας μετά το πέρας το ΔΣ της Football League.

«Δεν έχω κάνει μηνυτήρια αναφορά κατά ουδενός. Είμαι γνωστός νομικός με αντικείμενο το ποινικό δίκαιο. Η διαφορά της μηνυτήριας αναφοράς από τη μήνυση είναι ότι δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες. Περιγράφει και ενημερώνει», υποστήριξε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Το αιτητικό μέρος του εγγράφου ζητεί να διερευνηθεί, αν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης είναι αλήθεια, αν αυτά που έπαθε ο κ. Ζωγράφος οφείλονται σε αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, αν η αναβολή του αγώνα μας με την ΑΕΚ, οφείλεται –όπως ισχυρίστηκε ο κ. Μαρινάκης- στον κ. Μελισσανίδη, επειδή δεν ορίστηκαν οι διαιτητές που ήθελε και είχε τη δυνατότητα σε συνεργασία με την κυβέρνηση να το αναβάλλει…».
Aντε ρε τον Κωλοτουμπα τον ΚοντοΠιθαρο...καλα τον εκανε ο Λαζοποθλος και τον Ξεφτιλιζε τον Ελεεινο!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη   στο  αφιερωνω....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπως  λετε  και  στην κινα  ....μια  εικονα  ισον  χιλιες  λεξεις.......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τσαμπα μάγκα δε λες αυτόν που πάει κάποιον στα δικαστήρια. ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΑΓΚΑ. Τσάμπα μάγκα (και πουσταρά, και αρχίδι και και και) λες κάποιον που βγαίνει και δηλώνει κάτι παίζοντάς το μάγκας και την επομένη βγαίνουν 1,2,10 και τον διαψεύδουν. Άρα: Μελισσάν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. Μαρινάκης, Σαρρής ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (τον μεν τον διέψευσε ο Ζωγράφος, τον δε η μισή Ελλάδα -μέχρι τώρα)  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Τσαμπα μάγκα δε λες αυτόν που πάει κάποιον στα δικαστήρια. ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΑΓΚΑ. Τσάμπα μάγκα (και πουσταρά, και αρχίδι και και και) λες κάποιον που βγαίνει και δηλώνει κάτι παίζοντάς το μάγκας και την επομένη βγαίνουν 1,2,10 και τον διαψεύδουν. Άρα: Μελισσάν ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ. Μαρινάκης, Σαρρής ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (τον μεν τον διέψευσε ο Ζωγράφος, τον δε η μισή Ελλάδα -μέχρι τώρα)  ;)
Πολυ Σωστος εισαι ΜΠΡΑΒΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι τρεχει ο Μιλοβανοβιτς στα ξενα αφου το σωστο σκαουτινγκ χτες επρεπε να το κανει στην Κρητη  :grin:
το χτεσινο φιλικο επρεπε να ονομαζεται εθνικη ελλαδος-ΑΕΚ 2015-1016  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σωστος ο γρηγορης οπως παντα...
και αυτον που βαζει να δολοφονησουν ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΛΟΣΤΟ τον υπευθυνο ορισμου διαιτητων επειδη δεν ορισε καποιον απο την γνωστη τετραδα (Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης)

που θα ηθελε πως τον λες;
μαγκα  η ''μαγκα''  ;
:2funny:  :2funny:  :2funny:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καταθεση Μαρινακη στον εισαγγελεα

Ακολουθει φανταστικος διαλογος μεταξυ εισαγγελεα και Μαρινακη

-Εισ. Τι στοιχεια εχετε να καταθεσετε κυριε Μαρινακη?
-Μαρ. Δεν εχω στοιχεια ....αλλα σας δινω τον λογο μου οτι ετσι εγιναν τα πραγματα..
-Εισ. Και απο που τα πληροφορηθηκατε ολα αυτα κυριε Μαρινακη?
-Μαρ. Ακουστε κυριε εισαγγελεα ...Τα ακουσα απο εναν τυπο, που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο ,που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο.............που τα ειχε ακουσει απο τον ξαδερφο αυτου του τυπου (μπομπ σφουγγαρακης)
Εισ. Ενταξει κυριε Μαρινακη εγω σας πιστευω.....μολις φερετε και τον ξαδερφο αυτου του τυπου εδω θα καλεσω και τον Μελλισανιδη για καταθεση προς το παρων το αναβαλλω επ αοριστον

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

-Μαρ. Δεν εχω στοιχεια ....αλλα σας δινω τον λογο μου οτι ετσι εγιναν τα πραγματα..
-Μαρ. Ακουστε κυριε εισαγγελεα ...Τα ακουσα απο εναν τυπο, που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο ,που τα ειχε ακουσει απο εναν τυπο.............που τα ειχε ακουσει απο τον ξαδερφο αυτου του τυπου (μπομπ σφουγγαρακης)
Εισ. Ενταξει κυριε Μαρινακη εγω σας πιστευω.....μολις φερετε και τον ξαδερφο αυτου του τυπου εδω θα καλεσω και τον Μελλισανιδη για καταθεση προς το παρων το αναβαλλω επ αοριστον

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

χωρις πλακα παιζει να εγινε ετσι.αν ειχε παραθεσει στοχεια η σπασμενη καποτα θα τον καλουσαν αμεσως τον κουροπαλατη.σαν χεσμενοι πηγαν να καταθεσουν οι 2 πουστηδες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

ερωτηση...τι πιστευεις;τον απειλησε τον ζωγραφο η οχι...
ασε τι θα αποδειχτει και τι οχι...τον πηρε να τον απειλησει;

lippy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
148
Like
6.905
Πόντοι
27.055

Περιμένω την ωρα που θα παω στο Καραισκακης και νικησω τον γαυρο. Μονο αυτο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

τον εχω ικανο να κανει χειροτερα απο μια απλη τηλεφωνικη απειλη, αλλα οχι πανιβλακα ωστε να το κανει απο το τηλεφωνο του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom