Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
την καλυτερη βαθμολογια την εχει παρει αυτη η τετραδουλα...
ο κυριος Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης.
ερχονται πικρες λεμε
:2funny:  :2funny:  :2funny:
αυτη η τετραδα εχει δωσει 5 ανυπαρκτα οφσαιντ μια αδικη αποβολη ανυπαρκτα φαουλ σε καποια ομαδα τυπε;για πες;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
αυτη η τετραδα εχει δωσει 5 ανυπαρκτα οφσαιντ μια αδικη αποβολη ανυπαρκτα φαουλ σε καποια ομαδα τυπε;για πες;
Tεταρτη λενε πως καλεσε ο Αθλητικος εισαγγελεας τον Μελισσανιδη και τον μαρινακη..Αραγε θα Συμπεσουν την ιδια ωρα;;Προβλεπω ο Τιγρης να περναει του μαρινακη το Φουρο του για Κωλαρο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ελα τωρα...μεταξυ μας;
απο το μυαλο του τα εβγαλε ο κυριος μαρινακης;
παραγγελια διαιτητες ρε θηρια;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πιτσες σουβλακια....
διαιτητες ρε;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ερχεται....

Συνημμένα

• ερχεται...εισαγγελεας.jpg
    ερχεται...εισαγγελεας.jpg
    15,3 KB · Εμφανίσεις: 16

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.157
Πόντοι
456
ελα τωρα...μεταξυ μας;
πιτσες σουβλακια....

Πάντως άμα δεις το αεκ365 που καθημερινά έχει 5-6 άρθρα που βρίζει τον Ολυμπιακό και χθες γινόταν της πουτάνας, τα έχει κατεβάσει όλα και πρώτη φορά δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη Ολυμπιακός και Μαρινάκης....κάτι παίχτηκε

Επισκέπτης
μαγκες αυριο τα πρακτορια οπαπ λειτουργουνε κανονικα? :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
υπομονη σκατοπουστα...ερχεται ο εισαγγελεας...η ωρα που η ομαδουλα σου θα διαλυθει πλησιαζει...
ετοιμασε υπερασπιστικες γραμμες...
παραγκα για να παρεις πρωταθλημα απο τον ηρακλη...ψαχνων....
αχαχαχαχαχαχαχ μαλακα...
σε βλεπω με περουκινι αλλα κοκκινος και να υπερασπιζεσαι μαζι με γρηγορη τον δασκαλο οδηγησης απο τη νικαια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απ ότι βλέπω την απόφαση την έχεις βγάλει. Μήπως ξέρεις τι συμπεράσματα έχουν βγει και από την έρευνα Κορέα; Για να τη παίξω στο στοίχημα για να μη ξοδεύομαι για το περουκίνι  :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
ελα τωρα...μεταξυ μας;
πιτσες σουβλακια....

αν ρίξεις μια ματια στις εφημερίδες σας το θέμα το έχουν απο το Σαββατο κανει γαργάρα ούτε που αναφέρονται γιατί ξέρουν οτι ο χοντρος εκανε μαλακία ...ακόμα και ο Σαββας προσπαθησε να το μαζεψει με υφος χεσμενου...μόνο εσύ εμεινες ακομα να λες και να λες...
κατά τα άλλα το παίζεις αμερόληπτος όμως  :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
εγω;αρ γιου τοκινγκ του μι;
εγω το παιζω αμεροληπτος;;

καλά εσυ δε λες οτι αν ο χοντρος εχει κανει βρωμιές θα είσαι ο πρώτος που θα τον καταδικάσει?
πως λέγεται δηλαδή αυτή η στάση?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
καλά εσυ δε λες οτι αν ο χοντρος εχει κανει βρωμιές θα είσαι ο πρώτος που θα τον καταδικάσει?
πως λέγεται δηλαδή αυτή η στάση?
αυτο σημαινει παντελονατος ρε μεγαλε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
νιτρο θα σου κανω καταθεση ψυχης μιας και αποντος του αρχηγου πιστευω εισαι ο μοναδικος που μπορεις εστω απο αποσταση να πιασεις τι εννοω...
εγω γουσταρω για το ποδοσφαιρο το ιδανικο...
τι ειναι ιδανικο;θα σου ελεγα αμεσως το 50-50 και η ισονομια και το δικαιο...
σε μια πραγματικη ζωη ομως και οχι σε ενα παραλληλο συμπαν ποσο εφικτο ειναι αυτο το γαμημενο 50-50...
ρητορικη ερωτηση,.....πολυ δυσκολο εως ακατορθωτο....
αρα θα ημουν μαλακας και αιθεροβαμονας ...οπότε; εχουμε δεδομενο οτι 50-50 δεν υπαρχει....δεν επιτυγχανεται...
αυτο που μπορει να επιτευχθει ειναι η παραδοχη απο ολους οτι τα πιθανα λαθη ειναι ανθρωπινα και οχι σκοπιμα...
σωστα ; σωτα υποθετω απαντας...αυτο γινεται; επισης οχι...γιατι; αστο...εγω εχω την δικη μου εξηγηση εσυ εχεις την δικη σου και αλλος την δικη του...
η ουσια ειναι οτι προκαταλειψη υπαρχει...
εγω σαν χρηστιδης επανερχομαι σου μιλαω με το χερι στην καρδια και ''παντελονατα΄΄ οτι γουσταρω οι νικες μου να ειναι καθαρες ,δεν θελω να αδικειται κανεις σκοπιμα ωστε να ευνοηθω εγω αλλα επισης και να μην αδικηθω σκοπιμα ωστε να αυνοηθει αλλος...
αυτο για μενα ειναι το ιδανικο....το να μην αδικηθω η να μην ευνοηθω ειναι αδυνατον....το δεχτηκαμε πριν και πιστευω συμφωνουμε...
απο εκει και περα τα ορια και τις γραμμες περι του σκοπιμου η μη μιας λαθος διαιτητικης αποφασης ποιος το καθοριζει ;κατα το δοκουν (πιστευω συμφωνεις) ο καθενας
εγω λοιπον λεω οτι το ''δοκουν'' των περισσοτερων ειναι οταν ευνοειται ο θρυλος ειναι σκοπιμο και οταν αδικειται ανθρωπινο λαθος...
βεβαια ο αλλος θα σουτ πει υπαρχει λογος ,η παραγκα ,η καλυβα (που αυτο σημαινει παραγκα κτα το βιβλιο ''η καλυβα του μπαρμπα θωμα΄΄ και μετετρεψε το καλυβα σε παραγκα ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΑΚΙΑΣ κολλητος φιλος και γιουσουφακι του δημ μελισ. εν ετει 1996)
οκ ακρη δεν θα βρουμε...
για να μη πλατιαζω ...
καταληγω και λεω οτι μιας και 50-50 δεν υπαρχει ,θα ηθελανα συμφωνησουμε ολοι οτι τα λαθη ειναι ανθρωπινα (μεχρι αποδειξεως του εναντιου) και ετσι να συνεχισουμε...
πιστευω οτι ολοι θελουνε καθαρες νικες και κανειςδεν θελει να αυνοειται...
αλλα οταν βλεπεις οτι καποιοι κανουν την τριχα τριχια οταν ειναι για μια ομαδα σε αναγκαζουν απο ανθρωπινη αντιδραση ρε αδερφε πολλες φορες να ξεπερνας τον εαυτο σου και να υπερασπιζεσαι πραγματα που σε αλλες διαστασεις δεν θα σε εξεφραζαν ΠΟΤΕ

αυτα με την ελπιδα (και σιγουρια) οτι μιλησα σε αυτια που και μπορουν και θελουν να καταλαβουν τι ειπα...
υπαρχουν και οασεις μεσα σε αυτη την ερημο των ηλιθιων και ανεγκεφαλων και κομπλεξικων ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ...
με την καλη εννοια παντα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να δεις τωρα που πιασανε τους απαγωγεις της 27χρονης θα τον δώσουν το χοντρο  :2funny:
μαλακα μου γελαμε αλλα θα επρεπε να κλαιμε κανονικα....το εγραψε και αυτο καποιος εδω...τυχαια ακετζης μιας και ητανε αυτο το θεμα αλλα ανετα θα μπορουσε να ειναι κοκκινος η πρασινος σε αλλη περιπτωση...
και αυτοι το πιστευουν εχουν μπολιαστει απο αυτο το δηλητηριο και κυκλοφορανε εέυθεροι αναμεσα μας καθοριζουν κυβερνησεις μεσω ψηφου κλπ κλπ...
:headbang:  :headbang:  :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
αλλα οταν βλεπεις οτι καποιοι κανουν την τριχα τριχια οταν ειναι για μια ομαδα σε αναγκαζουν απο ανθρωπινη αντιδραση ρε αδερφε πολλες φορες να ξεπερνας τον εαυτο σου και να υπερασπιζεσαι πραγματα που σε αλλες διαστασεις δεν θα σε εξεφραζαν ΠΟΤΕ

αυτα με την ελπιδα (και σιγουρια) οτι μιλησα σε αυτια που και μπορουν και θελουν να καταλαβουν τι ειπα...
υπαρχουν και οασεις μεσα σε αυτη την ερημο των ηλιθιων και ανεγκεφαλων και κομπλεξικων ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΜ...
με την καλη εννοια παντα  :grin:

κρατάω αυτή τη φράση σου και συνεχίζουμε να βλέπουμε μπαλίτσα  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Κλαιω με καταθεση ψυχης χριστιδη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μαγκες αυριο τα πρακτορια οπαπ λειτουργουνε κανονικα? :think:

Γιατι να μην λειτουργουν? Ειχανε κανει καταληψη και σε πρακτορειο προπο οι φοιτητες και ριξανε με τανκς την πορτα?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom