antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ειστε οι καλυτερες πουτανες
Γιατι να μην λειτουργουν? Ειχανε κανει καταληψη και σε πρακτορειο προπο οι φοιτητες και ριξανε με τανκς την πορτα?![]()
σωστα....αλλα το οτι εισαι η εξαιρεση ποση απογοητευση μπορει να ειναι;κρατάω αυτή τη φράση σου και συνεχίζουμε να βλέπουμε μπαλίτσα ;)
κανονικα θα επρεπε να κλαις με αυτο που βλεπεις στον καθρεφτη αλλα τεσπα...Κλαιω με καταθεση ψυχης χριστιδη
Ρε καυλαρχε δε σου ειπα αν θες πουτσες να πηγαινεις στο θρεντ παοκ στον τραβελολαγνο που σε γουσταρει;
Το ξεφτιλισμα μαρινακη - σαρρη συνεχιζεται απο τους εμπλεκομενους.η παραποιηση δηλωσεων δεν ειναι βεβαια κατι καινουργιο για τους
πουστηδες...μην ξεχναμε τι εκαναν με τον πατριαρχη.
Μαλάκα μου τον Σαρρή τον έχουν βγάλει ψεύτη οι μισοί Έλληνες. Τελικά πλέον είμαι πεποισμένος ότι ΚΑΙ για τον Σάντος ψέμματα έλεγε.Το ξεφτιλισμα μαρινακη - σαρρη συνεχιζεται απο τους εμπλεκομενους.η παραποιηση δηλωσεων δεν ειναι βεβαια κατι καινουργιο για τους
πουστηδες...μην ξεχναμε τι εκαναν με τον πατριαρχη.
Λες να είναι πολλά τα λεφτά; Λες να κάνουμε υπερομάδα χάρη του χοντρού;Τις χειμερινες μεταγραφες αν γινουν, τα λεφτα του χοντρου απο τις μυνησεις θα τις πληρωσουνε![]()
Λες να είναι πολλά τα λεφτά; Λες να κάνουμε υπερομάδα χάρη του χοντρού;![]()
Α! Και απ ότι έμαθα μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα κατατεθεί η μύνηση. Λες ν είναι ο τακουνάς δικηγόρος του χοντρού;![]()
![]()
![]()
Αυτή θα είναι μεγάλη μαγκιά. Και κατά κάποιο τρόπο θα χαρούν και οι ΟΣΦΠούδες που θα δουν τα λεφτά του χοντρού να πιάνουν τόποΟ Κουροπαλατης θα ειναι ο πρωτος προεδρος που θα κανει μεταγραφαρες χωρις ουτε ενα ευρω δικο του![]()
![]()
Εδω τον Κορκονεα υπερασπιστηκε στον Μαρινακη θα κολλησει?![]()
Αυτή θα είναι μεγάλη μαγκιά. Και κατά κάποιο τρόπο θα χαρούν και οι ΟΣΦΠούδες που θα δουν τα λεφτά του χοντρού να πιάνουν τόπο![]()
![]()
![]()
Άσε του ρε το νεξτ μπιγκ θινκ Φορτούνη (πως στον πούτσο λέγεται)εγω ψηνομαι να του φαω ολους τους ελληνες παιχτες να μεινει με τον Χασαν τον Αμπντουλαχ και τον Ταμιρ![]()