Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα  ρε  κουκλα  το  ξερω οτι  δεν μπορεις να απαντησεις.........αφου εισαι  επιπεδου  παιδικου σταθμου.....απλα  πες  τη  γνωστη  μαλακια  ......ερχομαστε και  πεσε για  υπνο..........

Ρε βλαμενε αφου εισαι εκτος θεματος τι να σου απαντησω ακριβως?
Πεταγεσε σαν την τσουτσου και λες την μαλακια σου ....και περιμενεις κι απαντηση?
Αχ ρε γαμημενο Σαββατο ....τους κανεις μαγκες τους 15 χρονους ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε βλαμενε αφου εισαι εκτος θεματος τι να σου απαντησω ακριβως?
Πεταγεσε σαν την τσουτσου και λες την μαλακια σου ....και περιμενεις κι απαντηση?
Αχ ρε γαμημενο Σαββατο ....τους κανεις μαγκες τους 15 χρονους ...

Χαζε  οταν  ο  ολυμπιακος  επαιζε  με  διαγορα  στο  οακα  ημουν  μεσα..........δεν  μπορει  να  ειμαι  15....αλλα  και  να  ειμαι.......δεν  απαντας.....οταν  επαιζες  με  την  κατω  ραχουλα  τι  εκανες ;

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χαζε  οταν  ο  ολυμπιακος  επαιζε  με  διαγορα  στο  οακα  ημουν   μεσα..........δεν  μπορει  να  ειμαι  15....αλλα  και  να  ειμαι.......δεν  απαντας.....οταν  επαιζες  με  την  κατω  ραχουλα  τι  εκανες ;
Ωραια αφου απεδειξες οτι εισαι μεγαλυτερος και θυμασε πες μου τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με αυτο που απαντησες εσυ?
Αυτες οι ομαδες ηταν τοτε στην κατηγορια.... με αυτες παλευες
Το οτι ησουν στην μεση της σκαλας δεν αλλαζει....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ωραια αφου απεδειξες οτι εισαι μεγαλυτερος και θυμασε πες μου τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με αυτο που απαντησες εσυ?
Αυτες οι ομαδες ηταν τοτε στην κατηγορια.... με αυτες παλευες
Το οτι ησουν στην μεση της σκαλας δεν αλλαζει....

Εγω  ημουν στη  μεση  της  α  εθνικης  ενω εσυ  ησουν στη  μεση ολων  των  κατηγοριων.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και  αυτο  δε  θα  αλλαξει  ουτε  θα  ξεχαστει  Π Ο Τ Ε.........επεσες  στη  β εθνικη.....βαθμολογικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και  αυτο  δε  θα  σβησει  Π Ο Τ Ε.........εισαι  μια  ομαδουλα..............αυτη  ειναι  η  τεραστια  διαφορα  μας.............εισαι  Ο Μ Α Δ Ο Υ Λ Α........ΠΑΡΤΟ  ΧΑΜΠΑΡΙ...........

καληνυχτα.......

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγω  ημουν στη  μεση  της  α  εθνικης  ενω εσυ  ησουν στη  μεση ολων  των  κατηγοριων.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και  αυτο   δε  θα  αλλαξει  ουτε  θα  ξεχαστει  Π Ο Τ Ε.........επεσες  στη  β εθνικη.....βαθμολογικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και  αυτο  δε  θα  σβησει   Π Ο Τ Ε.........εισαι  μια  ομαδουλα..............αυτη  ειναι  η  τεραστια  διαφορα  μας.............εισαι  Ο Μ Α Δ Ο Υ Λ Α........ΠΑΡΤΟ  ΧΑΜΠΑΡΙ...........

καληνυχτα.......

Φιλε μου αγωνιστηκα πεσαν πολλες μεγαλες ομαδες ....αλλα επεστρεψαν
Τωρα αν νομιζεις οτι η ΑΕΚ ειναι ομαδουλα κανε ενα τηλεφωνακι στον Μαρινακη και ενημερωσε τον....γιατι εδω και κανενα χρονο ασχολειτε με "ομαδουλες"

Καληνυχτα και σε σενα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγω  ημουν στη  μεση  της  α  εθνικης  ενω εσυ  ησουν στη  μεση ολων  των  κατηγοριων.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και  αυτο   δε  θα  αλλαξει  ουτε  θα  ξεχαστει  Π Ο Τ Ε.........επεσες  στη  β εθνικη.....βαθμολογικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και  αυτο  δε  θα  σβησει   Π Ο Τ Ε.........εισαι  μια  ομαδουλα..............αυτη  ειναι  η  τεραστια  διαφορα  μας.............εισαι  Ο Μ Α Δ Ο Υ Λ Α........ΠΑΡΤΟ  ΧΑΜΠΑΡΙ...........

καληνυχτα.......
Τι λε ρε; Και ο "τιτανοτεράστιος" (σε όγκο) Βαγγέλας ασχολείται με ομαδούλες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δε τ έχεις πάρει χαμπάρι και εσύ όπως και ο Χρηστίδης οι δηλώσεις του Μαρινάκη, και οι "καταγγελίες" του, εκτός των άλλων (μαρτυράει μόνος του για τα Πακιστανικά τηλέωνα, λέε ότι ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αφού σ αυτόν αναφέρονται Σαρρής και σία) λέει πως η ΑΕΚ του χρόνου θ είναι Σουπερ Λιγκα και θα είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ αντιπαλος του ΟΣΦΠούστη. Μια "ομαδούλα" ο ΜΕΓΑΛΟΣ σου αντίπαλος που κάνει τον προεδράρα σου που έχει βάλει 100εκ από τη προσωπική του περιουσία να εχει "φιγούρα" στο σωβρακό του; ΑΝ ναι τότε και ο ΟΣΦΠούστης δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζετε πως είναι. Ή αυτό ή η ΑΕΚ δεν είναι τόσο "μικρή" όσο προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως είναι  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δήλωση Ανδριανού "Είμαι υοχρεωμένος ν ακολουθώ απερέγκλιτα τις εισηγήσης της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ εισηγήτε απαγόρευσης μετακίνησης ή αναβολή, αυτός είναι μονόδρομος". Αυτά είπε ο υπευθυνος. Μήπως τον πήρε και αυτόν ο Μελισσάς και τον απείλησε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τι λε ρε; Και ο "τιτανοτεράστιος" (σε όγκο) Βαγγέλας ασχολείται με ομαδούλες;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δε τ έχεις πάρει χαμπάρι και εσύ όπως και ο Χρηστίδης οι δηλώσεις του Μαρινάκη, και οι "καταγγελίες" του, εκτός των άλλων (μαρτυράει μόνος του για τα Πακιστανικά τηλέωνα, λέε ότι ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, αφού σ αυτόν αναφέρονται Σαρρής και σία) λέει πως η ΑΕΚ του χρόνου θ είναι Σουπερ Λιγκα και θα είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ αντιπαλος του ΟΣΦΠούστη. Μια "ομαδούλα" ο ΜΕΓΑΛΟΣ σου αντίπαλος που κάνει τον προεδράρα σου που έχει βάλει 100εκ από τη προσωπική του περιουσία να εχει "φιγούρα" στο σωβρακό του; ΑΝ ναι τότε και ο ΟΣΦΠούστης δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζετε πως είναι. Ή αυτό ή η ΑΕΚ δεν είναι τόσο "μικρή" όσο προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως είναι  ;)

Ναι  ρε  μαλακα  ο  βαγγελας εχει χεστει πανω  του  με  τον ερχομο  σας ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οπως  ολοι  μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να  δεις  γελια που θα  κανουμε  του  χρονου.........με  τους  ιτς  που θα  σας  μαζεψει ο  κουβαρντας    σας......να  δεις  τι  κραξιμο  θα  του  ριξετε......και  αυτου  και  του  σερβοελληνα  της  αγαπης  σας...αληθεια.....αυτο  το  παληκαρι  ακομα  στην αεκ  ειναι ;  Τι  εγινε  δεν ειναι  βατραχος  πλεον ;
Ρε  μαλακα  με  το  Γεωργεα  θα  παιζεται  και  του χρονου......παρτα χαμπαρι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι  ρε  μαλακα  ο  βαγγελας εχει χεστει πανω  του  με  τον ερχομο  σας ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οπως  ολοι  μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να  δεις  γελια που θα  κανουμε  του  χρονου.........με  τους  ιτς  που θα  σας  μαζεψει ο  κουβαρντας    σας......να  δεις  τι  κραξιμο  θα  του  ριξετε......και  αυτου  και  του  σερβοελληνα   της  αγαπης   σας...αληθεια.....αυτο  το  παληκαρι   ακομα  στην αεκ  ειναι ;  Τι  εγινε   δεν ειναι  βατραχος  πλεον ;
Οι δηλώσεις του, όπου μαρτυράει χωρίς ξύλο, αυτό δείχνουν. Ότι το λευκό του Μινέρβα έχει γίνει λίγο καφέ από πίσω.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να  δεις  γελια που θα  κανουμε  του  χρονου.........με  τους  ιτς  που θα  σας  μαζεψει ο  κουβαρντας    σας......να  δεις  τι  κραξιμο  θα  του  ριξετε......και  αυτου  και  του  σερβοελληνα   της  αγαπης   σας...αληθεια.....αυτο  το  παληκαρι   ακομα  στην αεκ  ειναι ;  Τι  εγινε   δεν ειναι  βατραχος  πλεον ;
επεστρεψες δριμυτερος,σε ειχαμε τεραστια αναγκη!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
επεστρεψες δριμυτερος,σε ειχαμε τεραστια αναγκη!

Μην  υπερβαλεις....... :grin: :grin: :grin: :grin:  ο  χρηστιδης  τα καταφερνει μια  χαρα  και μονος  του........αλλα  να  σου  πω  δεν  ξερω  ποσο  ακομα  θα  ειμαι  εδω....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιατι  με  αγαπανε  τα  αφεντικα  και με στελνουν  για  ολιγοημερες  διακοπες.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Οι δηλώσεις του, όπου μαρτυράει χωρίς ξύλο, αυτό δείχνουν. Ότι το λευκό του Μινέρβα έχει γίνει λίγο καφέ από πίσω.  :grin:

Ο  βαγγελας εχει  κανει τα κουμαντα  του  και περιμενει.........ειναι  μονος  του  και  ειστε  πολλοι......αλλα  θα τα καταφερει....να  εισαι  σιγουρος......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Μονοι μας..και Ολοι σας!!!!  ΟRIGINAL-21-

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57