Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.157
Πόντοι
456
Χριστιδη παρε το ξεκωλιασμα τωρα απο τον ζωγραφο.τα 15 τηλεφωνα απο το γραφειο του μελισανιδη εγινε ενα,απο ανωνυμο τηλεφωνο,που δεν εδωσε σημασια ο ζωγραφος.οι πληρωμενοι δολοφονοι τωρα εγιναν οπαδοι.α ρε μαρινακη ρομπα

Φίλε, ο Μαρινάκης μπορεί να πληρώνει 50 μπράβους να τον φυλάνε όλη μέρα, ο Ζωγράφος έτσι και τολμήσει να πει ότι τον απείλησε ο Μελισσανίδης θα τον μαζεύουν με το κουταλάκι..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χριστιδη παρε το ξεκωλιασμα τωρα απο τον ζωγραφο.τα 15 τηλεφωνα απο το γραφειο του μελισανιδη εγινε ενα,απο ανωνυμο τηλεφωνο,που δεν εδωσε σημασια ο ζωγραφος.οι πληρωμενοι δολοφονοι τωρα εγιναν οπαδοι.α ρε μαρινακη ρομπα
πρωτον...αλλο τι λεει στη γκαζετα αλλο τι θα πει στον εισαγγελεα...
δευτερον αν ο κοριος εχει γραψει ο ζωγραφος ας λεει οτι θελει...
τριτον αν ο μαρινακης δεν εχει ''δεμενες'' τις καταγγελιες την γαμησε και θα κανει μαγκα τον δασκαλο οδηγησης...
το ειπα και εγω....
να σε πονηρευει η στροφη κουγια στον μαρινακη ,η σιωπη του μαρινακη που δεν τον εκραξε αρα μαλλον δεχτηκε το απλωμα του χεριου και να σε πονηρευει οτι κουγιας ισον υπερκοριος...
απο εκει και περα εσυ δεν εισαι και πολυ των αποδειξεων...
αν με το χερι στη καρδια πιστευεις οτι οι καταγγελιες μαρινακη ειναι απο το μυαλο του ολα καλα...
αυτο πιστευεις;
εχει σχεση με τις καταγγελιες ο δασκαλος οδηγησης;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Φίλε, ο Μαρινάκης μπορεί να πληρώνει 50 μπράβους να τον φυλάνε όλη μέρα, ο Ζωγράφος έτσι και τολμήσει να πει ότι τον απείλησε ο Μελισσανίδης θα τον μαζεύουν με το κουταλάκι..
αδελφε δε σε εχω για χριστιδη.αμα θες να πεις μαλακια μην την λες καθολου.σβηστο μην το δει κανας αλλος και γελαει μαζι σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αδελφε δε σε εχω για χριστιδη.αμα θες να πεις μαλακια μην την λες καθολου.σβηστο μην το δει κανας αλλος και γελαει μαζι σου.
τι εννοεις δηλαδη;αποκλειεται να φοβαται;τιεννοεις;
και ο μαρινακης τα 15 τηλεφωνα και το οτι τονισε οτι το ενα εγινε απο το γραφειο του το ειπε τυχαια;
αν ειναι ετσι τι να πω;θα τα σκασει με το νομο στον δασκαλο...εννοειται και το ειπα πρωτος...
μη βιαζεσαι...εχει ψωμι η δουλεια...οταν θα παει ο ζωγραφος και ο σαρρης (και αυτον πηρε ο μελισ τηλ συμφωνα με μαριν ) στο γραφειο του εισαγγελεα θα σκεφτει σοβαρα αν θα πει αληθεια η ψεματα...
μη βιαζεσαι...θα δουμε...
και δεν μου απαντησες...με το χερι στην καρδια....τι πιστυεις τον πηρε η οχι ο μελισ...
ασχετα τι θα αποδειχθει οτι εγινε...ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τι εννοεις δηλαδη;αποκλειεται να φοβαται;τιεννοεις;
και ο μαρινακης τα 15 τηλεφωνα και το οτι τονισε οτι το ενα εγινε απο το γραφειο του το ειπε τυχαια;
αν ειναι ετσι τι να πω;θα τα σκασει με το νομο στον δασκαλο...εννοειται και το ειπα πρωτος...
μη βιαζεσαι...εχει ψωμι η δουλεια...οταν θα παει ο ζωγραφος και ο σαρρης (και αυτον πηρε ο μελισ τηλ συμφωνα με μαριν ) στο γραφειο του εισαγγελεα θα σκεφτει σοβαρα αν θα πει αληθεια η ψεματα...
μη βιαζεσαι...θα δουμε...
και δεν μου απαντησες...με το χερι στην καρδια....τι πιστυεις τον πηρε η οχι ο μελισ...
ασχετα τι θα αποδειχθει οτι εγινε...ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;

τα λεφτα σας να πατε να παραλαβετε κυριε  :sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τα λεφτα σας να πατε να παραλαβετε κυριε  :sunglasses:
ναι ναι ...εσυ μου το εδωσες ρε μαν;δεν θυμαμαι;ο λαιον μου εδωσε γκρεμιο...εσυ τα δυο αγγλια και αυστρια σωστα;
φχαριστω μαν...κολλησα με τον μαλακα τονμαστερ ειχα σκοπο να στο πω  :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ναι ...εσυ μου το εδωσες ρε μαν;δεν θυμαμαι;ο λαιον μου εδωσε γκρεμιο...εσυ τα δυο αγγλια και αυστρια σωστα;
φχαριστω μαν...κολλησα με τον μαλακα τονμαστερ ειχα σκοπο να στο πω  :rockon: :headbang3
:

;) ;) ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
όχι μπορεί. Τόσους έχει (χοντρικά). Και όταν φεύγει από το γραφείο του η μεριά του Πειραιά που είναι από τον ΟΛΠ (εκεί που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια) παθαίνει κοκομπλόκο επειδή σταματάει η κυκλοφορία

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
όχι μπορεί. Τόσους έχει (χοντρικά). Και όταν φεύγει από το γραφείο του η μεριά του Πειραιά που είναι από τον ΟΛΠ (εκεί που αράζουν τα κρουαζιερόπλοια) παθαίνει κοκομπλόκο επειδή σταματάει η κυκλοφορία
5 κομματια νομιζω ειναι μαζι του ...τουλαχιστον φανερα ...
εχει τυχει και τον εχω δει βραδυ εξω απο μαγαζι και τα μετρησα  :grin:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.157
Πόντοι
456

Εννοούσα μπορεί οικονομικά, έχει την οικονομική δυνατότητα,ο διαιτητάκος από την άλλη δεν μπορεί..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

50 ατομια για μπραβους? Σαν διαδηλωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι αυτο ρε  :rolleyes:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Καλησπερα ! Ενταξει δεν το λες και ξεκωλιασμα αλλα "αδειασμα" το λες ευκολα
και μονο που μιλησε με την ασφαλεια τους αδειασε κανονικα
Χτες γραφαν για ετοιμοθανατους, για ματωμα στον εγκεφαλο, και εγχηρησεις, και σημερα ως δια μαγειας μιλαει κανονικα και δινει και συνεντευξεις

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
5 κομματια νομιζω ειναι μαζι του ...τουλαχιστον φανερα ...
εχει τυχει και τον εχω δει βραδυ εξω απο μαγαζι και τα μετρησα  :grin:
Επειδή έχω καλό φίλο που δουλεύει στην εταιρεία του, μου έχει πει ότι παίζουν και τύποι με πολιτικά που περιπολούν τους γύρω δρόμους είτε πεζοί είτε μ αυτοκίνητα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Επειδή έχω καλό φίλο που δουλεύει στην εταιρεία του, μου έχει πει ότι παίζουν και τύποι με πολιτικά που περιπολούν τους γύρω δρόμους είτε πεζοί είτε μ αυτοκίνητα.

εχει και ελευθερους σκοπευτες τυπε?  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχει και ελευθερους σκοπευτες τυπε?  :grin:
Όχι.

Εντομεταξύ μόλις διάβασα τις δηλώσει του Ζωγράφου
1ον Αυτός δεν έλεγαν τα ΜΜΕ ότι κρανιογκεφαλικές κακώσεις και τα σχετικά; Τι στον πούτσο σε 2 μέρες μέσα είναι περδίκι και κάνει και δηλώσεις;;;;
2ον Τον άδιασε τον χοντρό κανονικά και με το νόμο. Από το "πήρε από το τηλέφωνο του που ανήκει στο γραφείο του" μέχρι το "πήραν με απόκρυφη" η διαφορά είναι τόση όση η απόσταση της γης από τον κοντινότερο κατοικήσιμο πλανήτη

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Και κυριότερο: Από που και ως που κ. Μαρινάκη σου δίνουν αναφορά για το ποιοι διαιτητές θα ορισθούν σε αγώνες της Football League και για το ποιος ζήτησε την αντικατάσταση τους οι κκ Κουρίδης, Σαρρής και σια στους οποίους αναφέρεσαι; Τι είσαι εσύ και σου "αναφέρονται"; Μήπως κουτό παιδί με αυτά που είπες καρφώνεσαι μόνος σου και μας δικαιώνεις όλους εμάς χωρίς καν να το καταλάβεις; Μήπως έτσι αποδεικνύεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ότι όλοι αυτοί θεωρούν εσένα αφεντικό τους και σου δίνουν πλήρεις αναφορές;»

Η μεγαλυτερη πλακα απο ολες ειναι οτι ο Μαρινακης αναφερθηκε στον διαιτητη του αγωνα Παναχαικη- ΑΕΚ που δεν ειχε καν οριστει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο κύριος Μελισσανίδης που ηγείται της ΑΕΚ, χωρίς να φαίνεται στα χαρτιά, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι κάνει κουμάντο, δεν το κρύβει κιόλας, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του ζήτησε να διαιτητεύσουν τέσσερις συγκεκριμένοι διαιτητές το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Οι οποίοι είναι ο κύριος Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης. Τώρα που μπορεί να βρει το θράσος ένας παράγοντας να ζητήσει ορισμούς, αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το βρεί.

Μετά, τηλεφώνησε στον κύριο Ζωγράφο, κανονικά, από το τηλέφωνο του γραφείου του, τον απείλησε ότι θα τον κάνει και θα τον δείξει. Τον πήρε και άλλες 15 φορές τηλέφωνο από συγκεκριμένο νούμερο το οποίο ανήκει στην εταιρεία του. Τελικά ο ορισμός ήταν διαφορετικός

Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα εξηγησει ολα αυτα στον εισαγγελεα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom