gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δεν υπάρχει πουθενά τ όνομα Μελισσανίδης. Σα πρόεδρος εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι τώρα.![]()
![]()
προεδρους παιρνεις στο καινουργιο?![]()
Δεν υπάρχει πουθενά τ όνομα Μελισσανίδης. Σα πρόεδρος εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι τώρα.![]()
![]()
Παρόλα αυτά θεωρείς ηθικούς αυτουργούς κάποιους δημοσιογράφους για τ άρθρα τους. Δυο μέτρα και σταθμά;οχι βεβαια...αν βαλει να τους δειρουνε σαφως...
εσυ οτι τεσσερις ειναι εκλεκτοι σιχαινεσαι την ομαδα σου;παραγκα στην β εθνικη ρε γρηγορη;![]()
το πουλο υπαλληλε της παραγκας απ το θρεντ της αεκαραςοχι βεβαια...αν βαλει να τους δειρουνε σαφως...
εσυ οτι τεσσερις ειναι εκλεκτοι σιχαινεσαι την ομαδα σου;παραγκα στην β εθνικη ρε γρηγορη;![]()
Ρε μαλάκα αυτόν τον Έβερτον το παιχνίδι ΦΜ15 τον κοστολογεί 15μύρια. Πλάκα μου κάνεις; Τι να πα να τον δει; Απλά για ν έχει να λέει στα παιδιά του ότι τον είδα;![]()
![]()
αρχιζει το παραληρημα παλι,αναφερεσαι στον ευατο σου στο τριτο προσωποσταρατα και παντελονατα;μπερδευεις φουστιτσες με παντελονακια η νομιζω;
παλι δικαιολογια βαζεις για να μην χρεωθεις αυτο που λες...
''για να μην αφανιστω''
γαμω τα παντελονια σου ρε...απο που ψωνιζεις;
ΥΓοσο για το ξεκωλιασμα προσωπικα σε σενα δεσμευτηκα...τα κρατησα ολα...
ο καιρος πλησιαζει...θα ερθει η ωρα...
και ξερεις ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οτι ο χρηστιδης δεν ξεχνα...
οτι θα γινει ειναι δικη σου επιλογη...εσυ το διαλεξες...εγω σε ειχα για αλανι και τυπο...ομολογω το λαθος μου και το χρεωνομαι...
εισαι λιγος και πουσι που λενε οι εγγλεζοι...
οταν λοιπον θα ερθει εκειν η αγια ωρα ...
στο λογο μου .....
ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΩ
εσενα προσωπικα...επιδη με επιασες μαλακα τοσο καιρο και σε ειχα για μορτη...μονο γιαυτο ;)
ετσι πεσταεγω δηλωνω σταρατα και παντελονατα πως για να μην αφανιστω πρεπει να γινω ληστης στη θεση του ληστη.
το ποιος ειναι ο κωλοτρυπιδατος που παρα τα διαχρονικα εγκληματα το παιζει τρελα φαινεται.
πς:οσο για τα ξεκωλιασματα στη θεση σου θα καραταγα μικρο καλαθι..
εκτος αν νομιζεις πως προεδρος στην ΑΕΚ ειναι ακομα ο "μονη ξανα δε θα σ αφησω" ή ο "παραγκα τουιτερ και οραμα".
ριξε μια ματια τι φαπες μαζεψε ο κροκους στο θεμα ιντραλοτ-οπαπ-ξυστο-ιπποδρομος και ελα στα συγκαλα σου.
καλα...οβερ εντ αουτ και μαλακια μου και τα λοιπα...αρχιζει το παραληρημα παλι,αναφερεσαι στον ευατο σου στο τριτο προσωπο
και ετοιμαζεσαι για "ξεκωλιασματα" στον κοσμο του μαλμπορο που κατοικοεδρευεις.
oμολογω μαλακια μου που σε παρεθεσα,ως ενα βαθμο εγω το προκαλεσα.
προσωπικα με ανωνυμα νικνειμς φυσικα και δεν εχω
οποτε στα αρχιδια μου ο λογος σου και τι νομιζεις ή νομιζες για μενα.
ενα γνησιο δειγμα γαυρου κωλοτρυπιδατου δεν με αφορα στο ελαχιστο.
συνεχισε ξεβρακωτος πιλαλα στα σοκακια της γραφικοτητας μεχρι να το βουλωσεις απο τα δεδομενα μια και καλη.
over and out απο εμενα.
Ε, πού 'σαι ... "υγιή φίλαθλε"το πουλο υπαλληλε της παραγκας απ το θρεντ της αεκαρας
του χρονου στο πρωτο αεκ ολυμπιακος θα παρουμε πεναλτυ με ανατροπη πισω απ τη σεντρα λεμε
(τον θυμασε τον παπουτσελη με το βαζελο) τοτε θεμελιωθηκε η σχεδον 20ετης παραγκα σας
τωρα αρχιζει να θεμελιωνετε η δικια μας
ο παιδοβουλαλος προεδρος σου κλαει σαν παιδακι, που χανει την παραγκα του
εχει ο καιρος γυρισματα
κριμα για τους υγιεις ολυμπιακους φιλαθλους
που εχουν ατομα σαν εσενα και τον τσουκαλα σε εκτιμηση
και σας μιλανε κιολας
Ρε μαλάκα αυτόν τον Έβερτον το παιχνίδι ΦΜ15 τον κοστολογεί 15μύρια. Πλάκα μου κάνεις; Τι να πα να τον δει; Απλά για ν έχει να λέει στα παιδιά του ότι τον είδα;![]()
![]()
Νταξ εγώ είμαι στο μέλλον στο παιχνίδι (2016). Άρα είναι μια καλή επένδυση. Τον αγοράζεις 7μύρια τον πουλάς 20. Τίγρη σπρώξεστο transfermarkt τον εχει μονο 5 τυπε....Τον ηθελε και η Μαντσεστερ αλλα τι να κλασουν τα Αγγλακια στην αεκαρα![]()
![]()
![]()
Νταξ εγώ είμαι στο μέλλον στο παιχνίδι (2016). Άρα είναι μια καλή επένδυση. Τον αγοράζεις 7μύρια τον πουλάς 20. Τίγρη σπρώξε![]()
![]()
![]()
Μαλάκα φαντάζεσαι να παρει κανέναν καλό παιχτρόνι το χειμώνα για του χρόνου; Μετά θα καταπιούε τη γλώσσα μαςτυπε θελω να δω τα μουτρα του μελισσανιδη οταν θα του κανουν προταση για αυτον τον παιχτη
το μπουκαλι στον κωλο που εκανε ο Ψωμιαδης θα ειναι πταισμα![]()
Μαλάκα φαντάζεσαι να παρει κανέναν καλό παιχτρόνι το χειμώνα για του χρόνου; Μετά θα καταπιούε τη γλώσσα μας
Θα φέρει 3-4 11αδάτους παικταράδες από Λατ Αμερική και θα μείνεις εσύ με τους -ιτσς στο χέριλες να τρωνε δουλεμα οι ρεπορτερ της ΑΕΚ και να φερει καμια dream team το Γεναρη τυπε?![]()
Θα φέρει 3-4 11αδάτους παικταράδες από Λατ Αμερική και θα μείνεις εσύ με τους -ιτσς στο χέρι![]()
![]()
![]()
Έλα παραδέξου το. Τ χεις βίτσιοΝαι γιατι εγω ξερεις ψοφαω για γιουγκοσλαβους![]()
Έλα παραδέξου το. Τ χεις βίτσιο
Μαλακα πλακα πλακα ο Σάντος που ήταν το 1/3 στην Ελλάδα απ αυτόν, μιλάει καλύτερα Ελληνικαo "ντεν εματα ακομα ελληνικα 30 κρονια ελλαντα" τους εχει βιτσιο και τους φερνει![]()