Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καταρχην εισαι Μεγαλος Βλακας γιατι εβαλες μια φωτο που δεν δειχνει Τιποτα!!!Αλλες Φωτο Δεν Υπαρχουν;;Aποκλειετε..Αν λες Αληθεια.Καμια Εφημεριδα δεν το Εγραψε;;Δεν ειπωθηκε Πουθενα;;Aποκλειετε.. :birdman:Λοιπον Πιες το Γαλατακι σου σαν καλο παιδακι και πεσε για Υπνο και μην Ακους και Διαβαζεις τον Χα-Ρουλη σας...ΑΑ Και πες του την Ντουντουκα στο Γηπεδο που εχει για να σας κανει να Φωναζετε.. Να την Βαλει στον Κωλο του!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παπαδιαμαντη 38 κορυδαλλος...
μαγκιτη πας και του το λες μονος σου....να εισαι και σιγουρος οτι θα τα πεις ωραια γιατι ο καβλαρχος μπορει και να τα μπερδεψει  ;)
παπαδιαμαντη 38...κορυδαλλος... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εσυ εχεις απαντησει τι πιστευεις για τον ψευτη φαταουλ και την υποθεση κοριοπολις που εζει γινει διασημη η σπασμενη καποτα διεθνως;απαντηαε σε αυτα και ξανασυζηταμε
χιλιες φορες...καμμια σχεση με τις μαλακιες που λετε...το οτι συζηταει με αλλους παραγοντες ποδοσφαιρικους ειναι απολυτως φυσιολογικο...
να δηλωνει ''ειμασταν ΤΥΧΕΡΟΙ μια φορα και εμεις και τους κερδισαμε στο 90 '' για ''στημενο ματς'' πρωτη φορα ακουω...
εχει στησει ματς και λεει στον μπεο ''ειμασταν τυχεροι μια φορα και μεις ''  :2funny:  :2funny:
ποσο βλακας εισαι ρε...
η να του λεει και καλα ο μπεος ''πρεπει να τους προστατεψεις'' και να ρωταει ''ποιους''
και τελικα να μην τους προστετευει....(ο εποπτης δεχτηε επιθεση στο αεροδρομιο της κερκυρας)
εννοειται...και με παρακολουθησεις τηλ...και και και....
πες μου ενα ματς που εστησε ...ενα ...με ποιον διαιτητη και ποσα λεφτα...
η ο κοκκαλης οταν παρακολουθουσαν μητροπουλο και σπαθα...
πες μου ενα ματς...
οχι το αιγαλεω και ο θρυλος να κερδανε...
ματς συγκεκριμενο...να ακουγεται να λενε αυτο το στηνουμε να το παρει ο θρυλος...
ρε μουνια οτι βαλατε να παρακολουθουν τα τηλεφωνα μονο ανθρωπων του ολυμπιακου ειναι η μεγαλυτερη λυτρωση...
δεν υπαρχει κανενα στοιχειο κανενα....
στην ιταλια ο μοτζι μιλαγε γιοα συγκεκριμενα παιχνιδια με διαιτητες και ποσα ....λεφτα ....νουμερα...
πες μου ρε μουνι ενα ματς υπερ θρυλου...
ενα ρε μουνι ...απο τις πρωτες παρακολουθησεις ,τις δευτερες αλλα και τις τριτες...
το νου σου μην εχουν βαλει η μην βαλουν απο δω και περα σε αλλους  ;)

εγω απαντησα...ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις...
απαντησε μου και εσυ...τι πιστευεις...ο μελισ απειλησε ναι η οχι ζωγραφο;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ρε αδερφε....αλλα καλυτερα να του το πει ο ιδιος να ειναι και σιγουρος οτι θα τα πει οπως θελει...οσο και να'ναι ενας μεσαζοντας ειναι διαφορετικο...δεν ειναι καλυτερα να του τα πει ο ιδιος;
του εδωσα και την διευθυνση...μασημενη τροφη...παει του χτυπαει το δουνικου και του λεει''βαλε την ντουντουκα στον κωλο σου''
ειμαι ο ντεπορτιβιστας απο το μπου τελεια κομ   :2funny:  :2funny:  :2funny:

ποιος ειναι ο χαρος?  :think:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ναι ρε αδερφε....αλλα καλυτερα να του το πει ο ιδιος να ειναι και σιγουρος οτι θα τα πει οπως θελει...οσο και να'ναι ενας μεσαζοντας ειναι διαφορετικο...δεν ειναι καλυτερα να του τα πει ο ιδιος;
του εδωσα και την διευθυνση...μασημενη τροφη...παει του χτυπαει το δουνικου και του λεει''βαλε την ντουντουκα στον κωλο σου''
ειμαι ο ντεπορτιβιστας απο το μπου τελεια κομ   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αν  παει  και του τα  πει  αυτα.........εγω  δε  θελω να ειμαι  μπροστα.....αλλα  ο  γιαννης  πιστευω να  δειξει κατανοηση  και  να  μην  του κανει  κανενα  κακο......αλλωστε  εχει  μεγαλωσει  πλεον  και  εχει  βαλει  μυαλο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Με  το  χαρο......ειμασταν  συμαθητες......δεν  μπερδευω  τιποτα.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ειμαι ο ντεπορτιβιστας απο το μπου τελεια κομ  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε γκανι...εσυ εισαι τυπος...μη μπερδευεσαι με τετοια...
χαρος ειναι αυτος που μας παιρνει απο την ζωη   :grin:

με ποιος οργανωμενος εδειρε ποιο πολλους απο την αλλη ομαδα δεν ασχολουμαι η αληθεια ειναι....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ειμαι ο ντεπορτιβιστας απο το μπου τελεια κομ   :2funny:  :2funny:  :2funny:
Δεν Ασχολουμαι φιλαρακι με Τετοια Πραγματα...Περα του Χαβαλε και μιας Οπαδικης Κοντρας με Αποψεις και Ανταλλαγες Φωτογραφιων και Ενημερωσεων!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν Ασχολουμαι φιλαρακι με Τετοια Πραγματα...Περα του Χαβαλε και μιας Οπαδικης Κοντρας με Αποψεις και Ανταλλαγες Φωτογραφιων και Ενημερωσεων!!!
ναι ρε μαγκα...και γω πλακα κανω...εξαλλου το νουμερο και η περιοχη ειναι σωστα αλλα η διευθυνση αλλη...
μονο το 38 και το κορυδαλλος ειναι σωστα  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για  να  σε  βοηθησω  λιγο..........

Συνημμένα

• ΧΑΡΟΣ.jpg
    ΧΑΡΟΣ.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 52
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ναι ρε μαγκα...και γω πλακα κανω...εξαλλου το νουμερο και η περιοχη ειναι σωστα αλλα η διευθυνση αλλη...
μονο το 38 και το κορυδαλλος ειναι σωστα  :2funny:
Mπλοφαρεις σαν τον Προεδρο σου.. :s&m_3: αλλα Αυριο δινει στις 12.00 στο ΟΑΚΑ Συνεντευξη Τυπου ο ΤιτανοΜεγιστος Μελισσανιδης που δεν θα Μπλοφαρει και θα πει Πραγματα που θα Προκαλεσουν Παταγο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Mπλοφαρεις σαν τον Προεδρο σου.. :s&m_3: αλλα Αυριο δινει στις 12.00 στο ΟΑΚΑ Συνεντευξη Τυπου ο ΤιτανοΜεγιστος Μελισσανιδης που δεν θα Μπλοφαρει και θα πει Πραγματα που θα Προκαλεσουν Παταγο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μμην αγχωνεσαι...εγραψε αρθρο ο σαμπρακος που θα λεει πανω κατω τα ιδια αυριο ο αλλος...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ποσα χανουμια και βαζελους εχει σκοτωσει σε μια μερα τυπε αυτος ο χαρος?  :think:

Να  σου  πω  δεν  ξερω , αλλα  εγω  εχω  γνωρισει  ενα  αλλο  γιαννη  χαρο......οχι  αυτον  που  νομιζεις  εσυ  οτι  ειναι..........ο  γιαννης  ειναι  καλος  οταν  πρεπει  εκει που  πρεπει  ο  ολυμπιακος  για  αυτον ειναι  η  ζωη  του..........τα  παντα  ολα.....που  λεει  και  ο  αλεφαντος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τι να σκοτωσει ? Πρεζακι ηταν και πηγε να συναντησει τον χαρο πολλες φορες. Στο τσακ την γλυτωσε οταν πεθαναν 2 φιλοι του απο ναρκωτικα σε εκδρομη του γαυρου στο εξωτερικο πριν καμια 20αρια χρονια. Ειχαν πιει 3 ατομα ενα μπουκαλι γεματο ναρκωτικα σε 2 μερες ενω το ειχαν για 5. Οι 2 πεθαναν ( ενα αγορι και ενα κοριτσι ηταν νομιζω) και ο χαρος ηταν στα ορια. Τον κραταγανε ορθιο οι υπολοιποι με το ζορι...
Και κατι τετοιοι ειναι οι ηρωες των συνδεσμων και των οργανωμενων οπαδων ολων των ομαδων

δηλαδη μιλαμε για αρσακειαδα τυπε  :rolleyes:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Να  σου  πω  δεν  ξερω , αλλα  εγω  εχω  γνωρισει  ενα  αλλο  γιαννη  χαρο......οχι  αυτον  που  νομιζεις  εσυ  οτι  ειναι..........ο  γιαννης  ειναι  καλος  οταν  πρεπει  εκει που  πρεπει  ο  ολυμπιακος  για  αυτον ειναι  η  ζωη  του..........τα  παντα  ολα.....που  λεει  και  ο  αλεφαντος.

ολοι την ομαδα μας αγαπαμε απλα μερικοι βλεπω οτι αγαπατε να παιζετε ξυλο  :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ποσα χανουμια και βαζελους εχει σκοτωσει σε μια μερα τυπε αυτος ο χαρος?  :think:
Τι να σκοτωσει ? Πρεζακι ηταν και πηγε να συναντησει τον χαρο πολλες φορες. Στο τσακ την γλυτωσε οταν πεθαναν 2 φιλοι του απο ναρκωτικα σε εκδρομη του γαυρου στο εξωτερικο πριν καμια 20αρια χρονια. Ειχαν πιει 3 ατομα ενα μπουκαλι γεματο ναρκωτικα σε 2 μερες ενω το ειχαν για 5. Οι 2 πεθαναν ( ενα αγορι και ενα κοριτσι ηταν νομιζω) και ο χαρος ηταν στα ορια. Τον κραταγανε ορθιο οι υπολοιποι με το ζορι...
Και κατι τετοιοι ειναι οι ηρωες των συνδεσμων και των οργανωμενων οπαδων ολων των ομαδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom