Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Το τι μπορεί να κάνει ο Μελισσάν, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης κτλπ κτλπ δε νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ μυαλό. Εκτός αν πιστεύεται ορισμένοι ότι όλοι αυτοί έκαναν λεφτά και πλοίο με το σταυρό στο χέρι. Μόνο με τ επιχειρηματικό τους δαιμόνιο. Ότι δεν έχουν απειλήσει στη ζωή τους, ότι δεν έχουν κλέψει κτλπ κτλπ. Από την άλλη ΑΝ πάλι πιστεύεται ότι το κάνουν φόρα παρτίδα μέσα από τα προσωπικά τους τηλέφωνα κτλπ κτλπ πάλι είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Τον Μελισσάν τον "έδειξαν" ο Μαρινάκης, ο Σαρρής και ο Ζωγράφος. Ο Σαρρής που τον έχουν βγάλει ψεύτη Σάντος, Ρανιέρι, Φύσσας και Τραπατόνι ΚΑΙ ο Σκωτσέζος. Και ο Ζωγράφος που τη μία λέει έτσι και την άλλη λέει αλλιώς που πριν από 2-3 μέρες έλεγε ή για να είμαι πιο δίκαιος ΦΕΡΕΤΑΙ ν έλεγε πως δέχεται συνέχεια απειλητικά μυνήματα αλλά δεν ασχολείται και ότι ήταν επίθεση από οπαδούς και την άλλη "δείχνει" Μελισσάν. Για τον χοντρό δε θα μιλήσω. Τ ερωτήματα που γεννιούνται από τις δηλώσεις του είναι πολλά και έξω από το αν απείλησε ή όχι ο Μελισσάν τον Ζωγράφο (ποιος είναι αυτός που ΜΟΝΟ αυτόν ενημερώνει ο Σαρρής και όχι και τους άλλους προέδρους, που ξέρει αυτός και όχι οι άλλοι πρόεδροι ποιος απείλησε τον Ζωγράφο κτλπ κτλπ)
Από την άλλη γιατί ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ πήγε, κατ όπως αναφέρουν πολλοί, πήγε ο Μαρινάκης στο Ζωγράφο όταν αυτός ήταν στο νοσοκομείο; Και τι ειπώθηκε κατά την επίσκεψη και ο Ζωγράφος άλλαξε μετά τα λόγια του;
![]()
ξεκινα κωλοτουμπες τωρα...οσο περναει ο καιρος η αληθεια εμφανιζεται...
και ζωγραφος και σαρρης δινουν σωφερ....η διωξη ειναι στανταρ...για αποπειρα δολοφονιας...θα εχουμε γλεντια...χωρια οτι υπο τον φοβο του κου κουγια και του υπερκοριου θα ειναι και κοκοκο...
ασε που μαλλον δεν εχει προπλαβει και εχουμε ηδη θεμα με υπερκοριο....
την πατησατε γρηγορη...αστα...
τωρα που ο ζωγραφος ειπε οτι τον απειλησε εξακολουθεις να εχεις αποριες η πιστευεις οτι το εκανε;;
εμενα αμα πει καποιος ενορκως οτι απειλησε κωσταντινεα η τζαβελλα δεν θα μασησω και θα πω ναι το πιστευω...
εσυ;
ρε μαλακα...εσυ εισαι σοβαρος...καλά ο Μελισσάν που δε δένει μόνος του ουτε τα κορδόνια των παπουτσιώντωνε θα καταδεχόταν να πάρει τηλέφωνο το ζωγράφο ο΄ίδιος και να του πει είμαι ο Μελισσανίδης![]()
![]()
![]()
![]()
ρε ο χοντρος σας δουλεύει πάρτε το χαμπάρι ...και εσείς έχετε ανοίξει το στόμα σα γνήσια γαυρόπουλα και τσιμπάτε
τον εχω ικανο να κανει χειροτερα απο μια απλη τηλεφωνικη απειλη, αλλα οχι πανιβλακα ωστε να το κανει απο το τηλεφωνο του....
δεν τα ξερεις τα κοζα...καποτε παιρναμε εισητηρια απο πανω σας ...απο την σκεπαστη...Τι Δειχνει ΡΕ ΒΛΑΚΑ;;Τι Κραγκιοζης εισαι...Ξερεις οταν σε μια Κερκιδα βαζουνε πανο του Αντιπαλου..Δεν ειναι οι Αντιπαλοι οπαδοι αλλα Αυτοι που τους τα Πηρανε...ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ!!![]()
![]()
![]()
χωρις πλακα παιζει να εγινε ετσι.αν ειχε παραθεσει στοχεια η σπασμενη καποτα θα τον καλουσαν αμεσως τον κουροπαλατη.σαν χεσμενοι πηγαν να καταθεσουν οι 2 πουστηδες.
1ον Που είδες τη κολοτούμπα; Έχω γράψει πουθενά ότι ο Μελισσάν όταν μας αφήσει χρόνους θα μυρίζει γαρύφαλλο το πτώμα μου του και η εκκλησία θα τον ανακοιρήξει άγιο; Φυσικα και ΟΧΙ. Από την άλλη μήπως νομίζεις ότι άτομα σα τον Μελισσανίδη και τον χοντρό τςι όποιε απειλές κάνουν (ΑΝ κάνουν τις κάνουν φόρα παρτιδα;![]()
ξεκινα κωλοτουμπες τωρα...οσο περναει ο καιρος η αληθεια εμφανιζεται...
και ζωγραφος και σαρρης δινουν σωφερ....η διωξη ειναι στανταρ...για αποπειρα δολοφονιας...θα εχουμε γλεντια...χωρια οτι υπο τον φοβο του κου κουγια και του υπερκοριου θα ειναι και κοκοκο...
ασε που μαλλον δεν εχει προπλαβει και εχουμε ηδη θεμα με υπερκοριο....
την πατησατε γρηγορη...αστα...
τωρα που ο ζωγραφος ειπε οτι τον απειλησε εξακολουθεις να εχεις αποριες η πιστευεις οτι το εκανε;;
εμενα αμα πει καποιος ενορκως οτι απειλησε κωσταντινεα η τζαβελλα δεν θα μασησω και θα πω ναι το πιστευω...
εσυ;
Τι ομολόγησε ρε μαλάκα; Έλεος!!! Τι σκατά χαρτί σου έδωσαν από τη πλατεία πάλι; Είπε ότι τον πήρε πριν από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και ζήτησε το 50-50.ρε μαλακα...εσυ εισαι σοβαρος...
το ''ομολογησε'' ο ιδιος οτι τον πηρε και απο κινητο ακαι απο σταθερο στο γραφειο του...δεν μπορουσε να κανει αλλοιως ειναι καταγεγραμενα...
εσεις ακομα εκει...
να τα ελεγε ο γρηγορης η το σκουπιδι να πω ενταξει...εσυ;
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....
τον πηρε να του ευχηθει καλη επιτυχια...
![]()
![]()
ερχεται λεμ...
''ηξερα οτι ο ζωγραφος δεν σηκωνει απο αποκρυψη και επαιρνα με νουμερο''
![]()
![]()
![]()
μααααααααααστερ......
![]()
![]()
![]()
ποσες αδερφες εχει το σαιτ;Τι ομολόγησε ρε μαλάκα; Έλεος!!! Τι σκατά χαρτί σου έδωσαν από τη πλατεία πάλι; Είπε ότι τον πήρε πριν από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό και ζήτησε το 50-50.
Ομολογία είναι αυτό; Είναι κάποιο είδος κωδικα που το ξέρει ο Ζωγράφος ο Μελισσάν και προφανως και εσύ όπου το "παίξε 50-50" σημαινει "ξέρω ποιος είσαι και που μένεις και θα σε πετάξω στη θάλασσα" ;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οτι τον πηρε τηλεφωνο...και απο το γραφειο...οπως με το ανφολοου ;)Τι ομολόγησε ρε μαλάκα; Έλεος!!!
1ον Που είδες τη κολοτούμπα; Έχω γράψει πουθενά ότι ο Μελισσάν όταν μας αφήσει χρόνους θα μυρίζει γαρύφαλλο το πτώμα μου του και η εκκλησία θα τον ανακοιρήξει άγιο; Φυσικα και ΟΧΙ. Από την άλλη μήπως νομίζεις ότι άτομα σα τον Μελισσανίδη και τον χοντρό τςι όποιε απειλές κάνουν (ΑΝ κάνουν τις κάνουν φόρα παρτιδα;
2ον Που διάβασες ότι ο Ζωγράφος κατέθεσε ότι ήταν ο Μελισσανίδης. Αυτό που κατέθεσε ήταν "και αυτός που τον κάλεσε του [size=40pt]συστήθηκε[/size] ως Δημήτρης Μελισσανίδης"
Από πότε κάποιος που σε παίρνει τηλεφωνο και σου συστήνεται ως Χ και αρχίζει να σ απειλεί σημαίνει ότι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Χ; Και επίσης για μένα λες ότι έχω νοημοσύνη 5χρονου, αλλά απ ότι φαίνεται εσύ δε ξέρεις να ξεχωρίζεις έννοιες που και ο 5χρονος βαφτησιμιός μου ξέρει.
Επίσης για ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ τον έχεις τον Μελισσάν; Λες ν έχει κάνει κάτι τέτοιο και να ζητά ΔΗΜΟΣΙΑ να ανοίξουν τα τηλέφωνα; Και πόσο λες να μη ξέρει το τι γίνεται από τη στιγμή που ζητάει να ανοιξει ΚΑΙ το τηλέφωνο κάποιας Μπέττυ Βασσάρα; Δε σε βάζει έστω σε κάποιες υποψίες; Τον 5χρονο βαφτηστηρι μου σίγουρα θα τον έβαζαν.
Για να μη πω γι τ άλλα που έχει δηλώσει στη συνέντευξη (ξέρεις οφ σορ σε Μονακό, ξυλοδαρμούς σε αθλητικούς συντάκτες κτλπ κτλπ) που κάνεις κοκοκοκοκοκοκο και απλά καοροϊδεύεις τ απλοϊκά Ελληνικά του, Μπαμπινιότη του κώλου.
Για τη ταμπακιέρα θα πεις τίποτα ή θα πετάς τη μπάλα στο Φαληρικό δέλτα; Ως τι πήγε ο Μαρινάκης στον Ζωγράφο στο νοσοκομείο;
Υ.Γ Αυτό το "...και ήρθε αυτός ο [size=40pt]Καραπαπάρας[/size] πως τον λένε...." με έκανε να πέσω κάτω από τη καράκλα από τα γέλια. Χοντό Μελισσάν αλλά ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ν είσαι για να το πεις σε δήλωση. Συν βέβαια τα μπούληδες, Κατίνες κτλπ κτλπ που είπε για τον χοντρό.![]()
![]()
Α! Και που σαι στη δική μου τη λίστα ένας λαθρέμπορας είναι λευκή περιστερα μπροστά σ έναν έμπορο λευκού θανάτου. Στη δική σου δε ξέρω ;)
Αυτό που έγραψα είναι ότι αποκλείεται να τον πάρει από δικό του τηλέφωνο και να ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ. Μη γράφεις ότι σε συμφέρει, να γράφεις σερνικά.ποσες αδερφες εχει το σαιτ;
τι περιμενες να πει ;οτι εβαλα να τον σφαξουν;
εσυ με το σκουπιδι ελεγες οτι αποκλειεται να τον εχει παρει απο δικα του τηλεφωνα...τωρα κωλοτουμπες;
στο ειχα πει γρηγορακη...θα πεσει κωλοτουμπα...
και που εισαι στο ξαναλεω....θα μαθευτουν και οι συνομιλιες...οποτε τοτε θελει μεγαλυτερη κωλοτουμπα...
υπαρχει βεβαια και αλλη λυση να μην κινδυνεψεις να σπασεις καμμια μεση απο τις κυβιολισθησεις...
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙς ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;)
χρηστιδης...
Για την ταμπακιέρα πάλι τίποτα; Σερνικό σα και σένα ή τη Κατίνα τον έμπορο του λευκού θανάτου; Να μου λείπει το συκο του κουταλιού![]()
βρες αρχιδια...εστω δανεικα...ακου με...
ειναι ωραιο να εισαι σερνικο ;)
καλημερα...καλη συνεχεια...Αυτό που έγραψα είναι ότι αποκλείεται να τον πάρει από δικό του τηλέφωνο και να ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ. Μη γράφεις ότι σε συμφέρει, να γράφεις σερνικά.
Και εγώ σου έχω γράψει πως ΑΝ και ΟΤΑΝ αποδειχθεί ότι όντως τον απείλησε ΑΣΦΑΛΩΣ και θα τον σιχαθώ.
Για την ταμπακιέρα πάλι τίποτα; Σερνικό σα και σένα; Να μου λείπει το συκο του κουταλιού
Καλησπέρα είναι βασικά (έχει περάσει η δωδεκάτη μεσημβρινή). Οπότε καλησπέρα και σε σένα, ν είσαι καλά και ν έχεις την υγιά σου.καλημερα...καλη συνεχεια...