Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έμαθα απο έμπιστο άτομο ότι ο Μελισαν και ο Σαββίδης ετοιμάζουν γερό χτύπημα για τηλεοπτικά και θα διακινούν όλο το χρήμα όχι μόνο όσο αφορά το τηλεοπτικό.
Κάτι πιο φρέσκο έχεις; Τ έχω γράψει προ μηνός περίπου, από άτομο που είναι πολύ κοντινός συνεργάτης του (δε δουλεύει γι αυτόν) και ήταν πέρσι στο ΔΣ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ξέρω!
Εμένα μαρέσει να βλέπω φτωχομπινέδες ψωμόλυσσες (Γρηγόρη, Master, Χρηστίδη) να μαλώνουν για τους λεφτάδες προέδρους τους.
Το επίπεδο επιχειρημάτων είναι λες και μαλώνουν 3 πουτάνες του δρόμου ποια έχει πάρει τους λιγότερους.
Μαλάκα γιατρέ φτωχομπινες και ψωμολύσσας είσαι  :P

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Toν Ξεμπροστιασε ο Μελισσανιδης τον Φαταουλ :2funny: :2funny:.Διαβασα ολη την Συνεντευξη του και τον ειπε μεταξυ αλλων..Μπουλη, Φαταουλα,οτι τα Βρηκε ολα ετοιμα στη ζωη του και ειπε Μαμα 20 χρονων :2funny: :grin:,οτι Παντελονιαζει καθε χρονο 60-70 εκατομμυρια απο το Τσ.Λ και δεν κανει Επενδυσεις,κατι με Πλοια και Ναρκωτικα :rockon:,οτι ολοι δινουν Αναφορα σε Αυτον γιατι ειναι το Αφεντικο τους,ειπε για Επιθεσεις σε δημοσιογραφους και κατι για τον Καραπαπαρα!! χαχα ετσι τον Αποκαλεσε,οτι θα Σπασει αυτο το Αποστημα Συντομα,και το Σημαντικοτετο οτι το Γηπεδο θα Γινει στην Ν.Φιλαδελφεια......ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
καλα μαλακα εσυ εισαι ενας μικρος θεος...
μετα απο αυτο το επικο ποστ οτι αλλο και αν γραψεις θα ειναι μνημειο σοβαροτητας  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αναβολη μαλλον την αλλη βδομαδα με την παναχαικη στην Πατρα..Φοβουνται λεει Επεισοδια απο τους Αεκτζηδες λογω του Πολυτεχνειου...Παπαριες ειναι ολα αυτα!!!Για να μην εχει κοσμο η Α.Ε.Κ. θελουν για να κανουν Προβοκατσια με Μπραβους και με ΣκατοΓαυρους οπαδους Ντυμενους με Μπλουζες της Πατρας.
θεος λεμε ...δεν υπαρχεις  :dancing:  :dancing:  :dancing:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν εχεις καταλαβει ΕΓΩ γιατι μαλωνω...για τους αλλους ισχυει...εμενα αν θες ρωτα με...
Ρε μαλάκα φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα και τις μασχάλες σου για να βγάλεις λιόσπορους που θα πεις τι ισχύει για μένα και τι όχι. Ασταδιαλα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
καλα μαλακα εσυ εισαι ενας μικρος θεος...
μετα απο αυτο το επικο ποστ οτι αλλο και αν γραψεις θα ειναι μνημειο σοβαροτητας  :2funny:  :2funny:  :2funny:
θεος λεμε ...δεν υπαρχεις  :dancing:  :dancing:  :dancing:
Bλεπω πολυ Μπροστα...Εχω Ματι ;) εγω!!! :tickedoff:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Πάντα στη ζωή μου ήμουν δημιουργός. Κάποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν, μπούληδες θα μείνουν. Είπαν μαμά 20 χρονών

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ δεν βρήκα τίποτα έτοιμο. Πάντα στη ζωή μου ήμουν δημιουργός. Κάποιοι τα βρήκαν όλα έτοιμα. Μπούληδες ήταν, μπούληδες θα μείνουν. Είπαν μαμά 20 χρονών

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό το "είπα μαμα στα 20" σίγουρα το είπε γιατί εγώ δε το άκουσα να πω την αλήθεια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε μαλάκα φτύσε τα μπούτια σου να κάνεις τσουλίθρα και τις μασχάλες σου για να βγάλεις λιόσπορους που θα πεις τι ισχύει για μένα και τι όχι. Ασταδιαλα
αφου εχεις μπει ασπιδα στον σωφερ ρε μαλεα...τι να πω; :dunno:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως αυτό που είπε για Καραγκούνη πρόεδρο ΕΠΟ είναι 10000%. Όλες οι ομάδες (άντε πλην μίας) και όλοι οι οπαδοί (άντε πλην μερικών μιας ομάδας) πρέπει να συμφωνήσουν. Εγώ όταν το άκουσα είπα "ναι ρε πούστη, ναι τον Γιώργαρο". Πλην από ποδοσφαιρόφατσα ξέρει και καλύτερα Αγγλικά από τον Σαρρή. Έτσι για να μη ξαναχαθούμε στη μετάφραση

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αφου εχεις μπει ασπιδα στον σωφερ ρε μαλεα...τι να πω; :dunno:
'
Σιγά μη φάω και σφαίρα ρε παπάρα, όπως έχεις γράψει εσύ για τον χοντρο.
Μέχρι να αποδειχτεί κάτι όμως δε μπορώ ν ακούω ότι είναι ομολογία ότι τον απείλησε το γεγονός ότι είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο πριν από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό για να του πει ότι του είπε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αυτό το "είπα μαμα στα 20" σίγουρα το είπε γιατί εγώ δε το άκουσα να πω την αλήθεια
το ειπε...και απο οτι μας πληροφορησε ο κολλητος κυριος δηματος το χρησιμοποιει συχνα και το χρησιμοποιουσε και σε ενδοαεκτζηδικες κοντρες...χωρις να επεκταθει περαιτερω...
αυτα ειναι που λεω μαγκιες παλιας κοπης...μαλακιες που αρεσουν σε αυτια 15χρονων...
αυτα γινοντουσαν δεκαετιες 80 αντε 90...
σημερα αν δεν εχεις μαρουλι δεν κανεις τιποτα....να εχεις και να χωνεις λεμε...
αυτη τη στιγμη για να μπορεσει εστω λιγο η αεκ να ανταγωνιστει ολυμπιακο θα πρεπει να παιρνει 7 με 8 χρονια συνεχως κουπα και να βγαινει τσου λου...
οι μαγκιες του πεζοδρομιου με δεκα χειροκροτητες γιουσουφακια απο κατω εχουν παρωχηθει...
ακουτε τι σας λεω...εγω θυμαμαι καλα και τον τοτε ιωνικο κλπ....και τις μαγκιες ολων οχι μονο του σωφερ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
'
Σιγά μη φάω και σφαίρα ρε παπάρα, όπως έχεις γράψει εσύ για τον χοντρο.
Μέχρι να αποδειχτεί κάτι όμως δε μπορώ ν ακούω ότι είναι ομολογία ότι τον απείλησε το γεγονός ότι είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο πριν μετα  από το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό για να του πει ότι του είπε.
για το πρωτο...
εννοειται....οσο θεωρω οτι λειτουργει οπως θελω εγω....και στα παλαισια που πιστευω...
αν βγουν τιποτα υπονοιες οτι κρυβεται πισω απο τιποτα φουρνους η μαγαζια στο βυρωνα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πάντως αυτό που είπε για Καραγκούνη πρόεδρο ΕΠΟ είναι 10000%. Όλες οι ομάδες (άντε πλην μίας) και όλοι οι οπαδοί (άντε πλην μερικών μιας ομάδας) πρέπει να συμφωνήσουν. Εγώ όταν το άκουσα είπα "ναι ρε πούστη, ναι τον Γιώργαρο". Πλην από ποδοσφαιρόφατσα ξέρει και καλύτερα Αγγλικά από τον Σαρρή. Έτσι για να μη ξαναχαθούμε στη μετάφραση
μακαρι...εγω θελω αλαφουζο η μελισανιδη για να αποδειχτει οτι η ΕΠΟ  αν δεν εχεις ομαδα κλανει ενα αρχιδ,,,,
ετσι και αλλοιως ηταν πρωην υπαλληλος του ποα (πιλαβιος) αλλα και αρρωστος πακτζης του οποιου ο γιος ειναι ακομα υπαλληλος του παοκ (γκαγκατσης) και παλι στην επο τα φορτωνατε...
ρε και ο μελισανιδης να βγει προεδρος της επο εσεις ολα στην επο θα τα ριχνετε...
οταν μιλαω για ελλιψη αρχιδιων καπως ετσι το εννοω...
μακαρι να γινει ο καρα προεδρος...
αν και χυνω με σαρρη επειδη τρελλαινονται οι γνωστοι αγνωστοι συμμοριτες που λυμαινονται τα μηντια...
η γνωστη παρεουλα... :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
το ειπε...και απο οτι μας πληροφορησε ο κολλητος κυριος δηματος το χρησιμοποιει συχνα και το χρησιμοποιουσε και σε ενδοαεκτζηδικες κοντρες...χωρις να επεκταθει περαιτερω...
αυτα ειναι που λεω μαγκιες παλιας κοπης...μαλακιες που αρεσουν σε αυτια 15χρονων...
αυτα γινοντουσαν δεκαετιες 80 αντε 90...
σημερα αν δεν εχεις μαρουλι δεν κανεις τιποτα....να εχεις και να χωνεις λεμε...
αυτη τη στιγμη για να μπορεσει εστω λιγο η αεκ να ανταγωνιστει ολυμπιακο θα πρεπει να παιρνει 7 με 8 χρονια συνεχως κουπα και να βγαινει τσου λου...
οι μαγκιες του πεζοδρομιου με δεκα χειροκροτητες γιουσουφακια απο κατω εχουν παρωχηθει...
ακουτε τι σας λεω...εγω θυμαμαι καλα και τον τοτε ιωνικο κλπ....και τις μαγκιες ολων οχι μονο του σωφερ...

ολη η συζητηση μεταξυ των δυο ΠΑΕ εκει θα αναλωθει...στις ατακες....θα βγει ο του γαυρου να τον πει "Μασελα λαθρεμπορο" θα ανταπαντησει ο της ΑΕΚ και θα τον πει "κερατα απο προπονητη" θα βγουνε και οι οργανωμενοι να λενε "γατουλη πατωνεις" και η ζωη θα συνεχιστει  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για το πρωτο...
εννοειται....οσο θεωρω οτι λειτουργει οπως θελω εγω....και στα παλαισια που πιστευω...
αν βγουν τιποτα υπονοιες οτι κρυβεται πισω απο τιποτα φουρνους η μαγαζια στο βυρωνα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΙΣΤΡΑΓΕ....

Τη δευτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει.

Διάβασε περισσότερα στο: Mελισσανίδης: «Δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει...» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Όταν λοιπόν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ότι είναι πίσω από την επίθεση σε Ζωγράφο μια από τ ίδια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μακαρι...εγω θελω αλαφουζο η μελισανιδη για να αποδειχτει οτι η ΕΠΟ  αν δεν εχεις ομαδα κλανει ενα αρχιδ,,,,
ετσι και αλλοιως ηταν πρωην υπαλληλος του ποα (πιλαβιος) αλλα και αρρωστος πακτζης του οποιου ο γιος ειναι ακομα υπαλληλος του παοκ (γκαγκατσης) και παλι στην επο τα φορτωνατε...
ρε και ο μελισανιδης να βγει προεδρος της επο εσεις ολα στην επο θα τα ριχνετε...
οταν μιλαω για ελλιψη αρχιδιων καπως ετσι το εννοω...
μακαρι να γινει ο καρα προεδρος...
αν και χυνω με σαρρη επειδη τρελλαινονται οι γνωστοι αγνωστοι συμμοριτες που λυμαινονται τα μηντια...
η γνωστη παρεουλα... :grin:
Για τον Νικολακό λες ρε; Όχι ένταξυ καλό παιδί είναι. Κολλημένος μέχρι μαλακίας με τον ΟΣΦΠ αλλά ΟΚ δεν είναι κανείς τέλοιος. Ξεκίνησε και τη καριέρα του καλύπτωντας το αθλητικό ρεπορταζ της ΑΕΚ. Νταξ παιδί

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τη δευτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει.

Διάβασε περισσότερα στο: Mελισσανίδης: «Δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει...» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Όταν λοιπόν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ότι είναι πίσω από την επίθεση σε Ζωγράφο μια από τ ίδια
τον πηρε και μετα απο ενα ματς να του κανει παραπονα...δεν θυμαμαι ποιο...νομιζα ηταν αυτο...θα το τσεκαρω παντως...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ολη η συζητηση μεταξυ των δυο ΠΑΕ εκει θα αναλωθει...στις ατακες....θα βγει ο του γαυρου να τον πει "Μασελα λαθρεμπορο" θα ανταπαντησει ο της ΑΕΚ και θα τον πει "κερατα απο προπονητη" θα βγουνε και οι οργανωμενοι να λενε "γατουλη πατωνεις" και η ζωη θα συνεχιστει  :2funny: :2funny: :2funny:
Το έχω ξαναγράψει. Αν νομίζουμε ότι η κόντρα Μελισσάν Μαρινάκη είναι κόντρα ΑΕΚ ΟΣΦΠ και είναι καθαρά με τα μπικικίνια του ποδοσφαίρου ας αλλάξουμε πλευρό και ας σκεπαστούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom