Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε φιλε αμα ειχε τιγρη στο ποδοσφαιρο, τιγρη στο μπασκετ, τιγρη στο βολευ, τιγρη στο χαντμπολ, δεν θα ηταν συλογος
θα ηταν ζωολογικος κηπος

:2funny:

Καλή η κίνηση για Σάκοτα με βοηθό Κορωνιό με μόνη ένσταση το ότι έχει να δουλέψει αρκετό καιρό...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μπορει να μην εχουμε παντου τιγρη εχουμε παντου σερβους ομως  :rolleyes:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και τι εννοεις ο μαφιοζος;εγω δεν ξερω εκτος ποδοσφαιρου τι κανει;και δεν με ανδιαφερει...
αν ειναι μαφιοζος υπαρχει κρατος ας τον πιασει και ας τον δεσει...τωρα στο ποδοσφαιρο απο οτι εχω δει επενδυτης ειναι ,πηρε την ομαδα πεμπτη χωρις εσοδα τσου λου ,καθαρισε καποια ανοιγματα λογιστικα -μαυρες τρυπες-χρεη ,εκανε μεταγραφες ,πηρε ικανα στελεχη στην ομαδα πηρε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ,λειτουργει την ομαδα σε ευρωπαικα προτυπα ,εχει κερδισει σεβασμο σαν συλλογος στην ευρωπη ,δεχεται στο εσωτερικο πιεση και επιθεσεις απο ενα συστημα που το ονομαζω και το καταδεικνυω συνεχεια και ολα καλα...
μαφιοζος τυπε μου δεν το ξερω...αν το ξερεις τι να πω...μπραβο...
τωρα αν θες ναι δεν πιστευω οτι τετοιου βεληνεκους επιχειρηματιες δεν εχουν βουτηξει στα σκατα...
αλλα απο αυτο μεχρι να ονομασω τον αλλο μαφιοζο...
ο δικος σου ναι...ειναι...δεν μπαινει μπροστα πουθενα ,εχει καταδικαστει για λαθρεμπορια οποτε το μαφιοζος στεκει...
ο δικος μου;
εχει καταδικαστει; η εστω κατηγορηθει στην επιχειρηματικη του δραστηριοτητα;
δεν γνωριζω...
Αν εσενα τα αποδεδειγμενα γεγονοτα της υποθεσης Κορεα,με μαγνητοφωνημενες συνομιλιες που δεν βγηκαν απο το μυαλο κανενος δημοσιογραφου οπως θες να πιστευεις εσυ και τα υπολοιπα σανοτροφουμενα σαπακια,αλλα απο κοριο της ΕΥΠ,δεν σου κανουν,μιας και τα υπολοιπα που εχει κανει και κανει εκτος ποδοσφαιρου,δεν σου κανουν,δεν υπαρχει τροπος να στο αποδειξει κανεις,γιατι απλα δεν θες να το πιστεψεις.Το να γραφει καποιος δημοσιογραφος την αληθεια δεν λεγεται επιθεση.Εκτος και αν θες εσυ να γραφουν μονο τα καλα για τον πουστη που υποστηριζεις,και οχι τα κακα.Τι θα επρεπε να γινει δηλαδη,να μην βγουν στην φορα οσα εκανε ο χοντρος;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ασχετο με το θεμα αλλα μιας και ο Μπαγεβιτς εχει μια τρελα με την Γιουγκοσλαβια τι πιθανοτητες θα επαιζε στο στοιχημα να γινονταν πουτανα τα αποδυτηρια αν παιζανε σερβοι και κροατες μαζι στην ΑΕΚ?  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί να γίνουν πουτάνα ρε; Τίποτα παιδάκια είναι; Εδώ έπαιζε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σαβέβσκι που είναι από τα Σκόπια όταν το θέμα ήταν στα κόκκινα και ήταν εκκλησία (ή περίπου) τ αποδυτήρια. Ο ΟΣΦΠούστης έχει τον Ελβετοαλνβανό που έκανε και το σήμα της Αλβανίας στο γκολ που έβαλε, είδες να του την πέφτει ο Σέρβος πουυ έχει να τον αρχίσει στις σφαλιάρες; Τα αποδυτήρια γίνονται πουτάνα όταν ο προπονητής δε μπορεί να τους ελέξει. Εσύ πιστεύεις ότι ο Δέλλας θα μυριστεί απαρχή καβγά και δε θα τους μοιράσει 2 οκκάδες ξύλο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
0δεν ρωτησα αν συμφωνεις με την αναβολη;ρωτησα αν συμφωνησες οτι ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ...
για τον θανατο του φιλαθλου ελεος ....μαλακιες στο τετραγωνο...οι γνωστες λασπες ...απο που και ως που συνεφερε εμνα να μην παιξω ποτε δεν καταλαβα...
εγω ημουνα γηπεδουχος και εγω φοβομουνα;
και γιατι να μην φοβαται ο ''πρωτοπορος'' μην χασει την πρωτοπορια στην εδρα της κατ'εξοχην δυνατοτερης ομαδας της χωρας;επειδη ειχα δυο ατυχα αποτελεσματα;και γιατι δεν θα μπορουσα να ειχα παλι ατυχα αποτελεσματα στην πορεια;και αν δεν αυτοκτονουσε χτες ο παοκ θα πηγαινα στο εξ αναβολης με μαγαλυτερη διαφορα απο οτι στο κανονικο...
τι μαλακιες ειναι αυτες;
να ειμαστε λιγο σοβαροι...αλλα οταν προκειται να παιξεις με μειον δυο βασικους που με την αναβολη θα παιξουν και βλεπεις οτι μεθοδευεται αναβολη ....ελα τωρα στην ελλαδα ζουμε...τι παριστανεις ;τον χαζο;
Στο θέμα για τ αν μια ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή, βάση κανόνων όχι εκτός αν έχει από 3 και πάνω.
Αλλά εδώ έγω προσωπικά θεωρώ ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ακόμα και έναν παίκτη να έχει μια ομάδα στην εθνική και ο αντίπαλος κανέναν θα πρέπει να δικαιούται να ζητήσει αναβολή. Γιατί αυτή στερείται ενός σημαντικού παίκτη (αφου καλείται στην Εθνική) και δε μπορει να του απαγορεύσει να πάει ή να μη παίξει, αλλά ο αντίπαλος μπορεί να κατέβει πλήρης.
Και δε το λέω για την ΑΕΚ μόνο, το λέω γενικά. Είναι μαλακία μια ομάδα να προσφέρει 1,2 παίκτες στην Εθνική ομάδα της χώρας και να μη μπορεί να ζητήσει αναβολή.
Προσωπική άποψη

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατί να γίνουν πουτάνα ρε; Τίποτα παιδάκια είναι; Εδώ έπαιζε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σαβέβσκι που είναι από τα Σκόπια όταν το θέμα ήταν στα κόκκινα και ήταν εκκλησία (ή περίπου) τ αποδυτήρια. Ο ΟΣΦΠούστης έχει τον Ελβετοαλνβανό που έκανε και το σήμα της Αλβανίας στο γκολ που έβαλε, είδες να του την πέφτει ο Σέρβος πουυ έχει να τον αρχίσει στις σφαλιάρες; Τα αποδυτήρια γίνονται πουτάνα όταν ο προπονητής δε μπορεί να τους ελέξει. Εσύ πιστεύεις ότι ο Δέλλας θα μυριστεί απαρχή καβγά και δε θα τους μοιράσει 2 οκκάδες ξύλο;

Με τους κροατες ειναι αλλη ιστορια τυπε και οχι απλη εθνικιστικη αντιπαραθεση γιατι τους χωριζει αιμα....Καθε φορα που παιζουν οι εθνικες Σερβια Κροατια ειναι πολεμος κανονικος....Ψαξε να δεις στα ροστερ των ευρωπαικων ομαδων ποσα εχουνε σερβους και κροατες στην ιδια ομαδα...Κανενα  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ελπιζω να ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων αυτα που λεγονται για τον Νικολιτς γιατι ειμαστε πληρεις απο παλτα και δεν χρειαζομαστε αλλα για τον χειμωνα  :S

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Με τους κροατες ειναι αλλη ιστορια τυπε και οχι απλη εθνικιστικη αντιπαραθεση γιατι τους χωριζει αιμα....Καθε φορα που παιζουν οι εθνικες Σερβια Κροατια ειναι πολεμος κανονικος....Ψαξε να δεις στα ροστερ των ευρωπαικων ομαδων ποσα εχουνε σερβους και κροατες στην ιδια ομαδα...Κανενα  :2funny:

Ενταξει οχι και κανενα...ετσι προχειρα μου ερχετε στο μυαλο η Ιντερ που εχει Κοβασιτς και Κουσμανοβιτς και η Λιβερπουλ που εχει Μαρκοβιτς και Λοβρεν και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ενταξει οχι και κανενα...ετσι προχειρα μου ερχετε στο μυαλο η Ιντερ που εχει Κοβασιτς και Κουσμανοβιτς και η Λιβερπουλ που εχει Μαρκοβιτς και Λοβρεν και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα

πιθανως αλλα η σπανιοτητα δεν σου κανει εντυπωση ?  :grin:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πιθανως αλλα η σπανιοτητα δεν σου κανει εντυπωση ?  :grin:

Eνταξει ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο να μην συνυπαρχουν για να μην γινοντε ανω κατω τα αποδυτηρια
Αλλα πιστευω  πιο πολυ μεγαλο ρολο παιζει σε αυτο οτι οι δυο χωρες δεν βγαζουν πλεον μεγαλους παικτες οπως στο παρελθον
και αγωνιζοντε σε μικρους συλλογους οποτε ειναι λιγακι δυσκολο να ξερουμε σε ποιες ομαδες συνυπαρχουν Σερβοι και Κροατες
Προσωπικη μου  αποψη παντως  χωρις  να ειμαι και σιγουρος ειναι  οτι το μισος των  Σερβων για τους Αλβανους και το αναποδο ειναι μεγαλυτερο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Eνταξει ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο να μην συνυπαρχουν για να μην γινοντε ανω κατω τα αποδυτηρια
Αλλα πιστευω  πιο πολυ μεγαλο ρολο παιζει σε αυτο οτι οι δυο χωρες δεν βγαζουν πλεον μεγαλους παικτες οπως στο παρελθον
και αγωνιζοντε σε μικρους συλλογους οποτε ειναι λιγακι δυσκολο να ξερουμε σε ποιες ομαδες συνυπαρχουν Σερβοι και Κροατες
Προσωπικη μου  αποψη παντως  χωρις  να ειμαι και σιγουρος ειναι  οτι το μισος των  Σερβων για τους Αλβανους και το αναποδο ειναι μεγαλυτερο

Και αυτοι το ιδιο μισιουνται  :grin:
Καλα γενικα η Γιουγκοσλαβια πλεον ειναι  πολυ μετρια αγορα οτι καλο βγαινει το αρπαζουν νωρις οι μεγαλοι ευρωπαικοι συλλογοι και το περισευμα το παιρνουν οι μπατιροομαδες....Δεν ειναι δεκαετια του 90 να τσιμπας Σαμπανατζοβιτς και Σαβεβσκι με τυροπιτες επειδη ο υπαρκτος κατερευσε....

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και αυτοι το ιδιο μισιουνται  :grin:
Καλα γενικα η Γιουγκοσλαβια πλεον ειναι  πολυ μετρια αγορα οτι καλο βγαινει το αρπαζουν νωρις οι μεγαλοι ευρωπαικοι συλλογοι και το περισευμα το παιρνουν οι μπατιροομαδες....Δεν ειναι δεκαετια του 90 να τσιμπας Σαμπανατζοβιτς και Σαβεβσκι με τυροπιτες επειδη ο υπαρκτος κατερευσε....

Ναι συμφωνω ειναι μετρια σαν αγορα γιατι εσπασε σε 6-7 χωρες οποτε οι 3-4 καλοι που ξεχωριζουν απο καθε χωρα πανε σε μεγαλους συλλογους Ο ανταγωνισμος πλεον ειναι μικροτερος και ετσι δεν βγαινουν πολλοι καλοι παικτες
Ενω παλιοτερα σαν ενωμενη χωρα ειχε 30-40 παικταραδες οποτε και απο τους Β διαλογης να επερνες ειχε ελπιδες να παρεις κανενα λαβρακι Τωρα παικτες σαν τον Σαβεφσκι η σαν τον Τζορτζεβιτς ουτε στα ονειρα μας δεν μπορουμε να δουμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι συμφωνω ειναι μετρια σαν αγορα γιατι εσπασε σε 6-7 χωρες οποτε οι 3-4 καλοι που ξεχωριζουν απο καθε χωρα πανε σε μεγαλους συλλογους Ο ανταγωνισμος πλεον ειναι μικροτερος και ετσι δεν βγαινουν πολλοι καλοι παικτες
Ενω παλιοτερα σαν ενωμενη χωρα ειχε 30-40 παικταραδες οποτε και απο τους Β διαλογης να επερνες ειχε ελπιδες να παρεις κανενα λαβρακι Τωρα παικτες σαν τον Σαβεφσκι η σαν τον Τζορτζεβιτς ουτε στα ονειρα μας δεν μπορουμε να δουμε

:thumbsup:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και εσεις οταν μιλατε για "τουρκοσπορους" ειναι σαν να φτυνετε την μνημη 265000 ελληνων που πεθαναν στην μικρασιατικη καταστροφη τυπε....
Να κραξω εγω τους μαλακες μου να κραξεις και εσυ τους δικους σου για να ειμαστε δικαιοι  ;)
ρε γκανι...που κολλαει το τουρκοσποροι και το απογονοι με αυτη τη μαλακια...που δεν σεβονται την μνημη ενος ανθρωπου...
ακυρο παραδειγμα....
τουρκοσποροι σημαινει σου γαμαγαν την μανα τουρκοι μιας και εισαι ομαδα της πολης και απογονοι γαμαγανε την δικια μου αμερικλανοι και καλα που ηταν τα ρδελαμπου στη μπατρου....πως τα κολλησες τωρα με την μνημη ενος νεκρου που σε ενος λεπτου σιγη καποιοι ουρακοταγκοι την βεβηλωσαν;  :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε γκανι...που κολλαει το τουρκοσποροι και το απογονοι με αυτη τη μαλακια...που δεν σεβονται την μνημη ενος ανθρωπου...
ακυρο παραδειγμα....
τουρκοσποροι σημαινει σου γαμαγαν την μανα τουρκοι μιας και εισαι ομαδα της πολης και απογονοι γαμαγανε την δικια μου αμερικλανοι και καλα που ηταν τα ρδελαμπου στη μπατρου....πως τα κολλησες τωρα με την μνημη ενος νεκρου που σε ενος λεπτου σιγη καποιοι ουρακοταγκοι την βεβηλωσαν;  :think:

κραξε τους οργανωμενους ουρακοταγκους τοτε... δεν ειμαστε ολοι οι ενωσιτες το ιδιο να βριζουμε νεκρους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
κραξε τους οργανωμενους ουρακοταγκους τοτε... δεν ειμαστε ολοι οι ενωσιτες το ιδιο να βριζουμε νεκρους
ειπα εγω για ολους;για αυτους που ηταν εκει μιλαω ρε...αυτοι ειναι σιχαματα...σε αυτους αξιζει η τιμωρια...εννοειται οτι δεν ειναι σιχαμα οποιος ειναι αεκτζης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom