Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σας εχει στριμωξει ο κοντος για τα καλα...
μια λυση υπαρχει...να ''τραυματιστει'' κανενας αλλος παιχτης στην εθνικη και να φωναξει κανεναν πλατελα η κωροβεσιο ο ρανιερι  :2funny:
εκει θα χυνω απο το πρωι και θα σταματαω το βραδυ  :2funny:
και ο αλλος ο γατος εβλεπε μαρινακη και προσπαθεια να σταματησει το τραινο  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε μαλακα ...αληθεια τωρα,,,παντελονια φορας για να μη κρυωνεις η επειδη εχεις αρχιδια  ;
γιατι δεν παραδεχεσαι μια φορα οτι σε γαμησα;
ρομπα εχεις γινει δε το βλεπεις;
λιγο φιλοτιμο δεν εχεις;
ποιον κοροιδευεις τωρα;τι πιστευεις; :uglystupid:
Σε ενα παραληλο συμπαν,μπορει και να με ειχες κανει ρομπα χριστιδαρε...Προς το παρον φανηκες μαλακας αλλη μια φορα.. :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τωρα www.gazzetta.gr/football/article/669001/zita-anavoli-toy-panahaiki-aek-i-elas]αυτο[/url] το ρεπορταζ γιατι μου φαινεται αντιθετο απο www.gazzetta.gr/football/article/669082/10000-aektsides-stin-patra]αυτο[/url]  :think:
το πρωτο λεει οτι συμφωνουν οι δυο ομαδες αλλα θελουν αναβολη ΟΛΩΝ των αγωνων και το δευτερο οτι η παναχαικη ΔΕΝ συμφωνει;
εχουμε θεματακι εδω η μου φαινεται;
κατι μυριζει η ειναι η ιδεα μου;
συμπτωση οτι η αεκ καλειται να παιξει με μειον δυο βασικους ;  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σε ενα παραληλο συμπαν,μπορει και να με ειχες κανει ρομπα χριστιδαρε...Προς το παρον φανηκες μαλακας αλλη μια φορα.. :rockon:
ενταξει...κοιτα ως συνηθως αναγκαζομαι να σταματησω εφοσον δεν επεμβαινει καποιος αλλος ''ουδετερος'' να πει αποψη και φυσικα την σκαπουλαρεις...
συνηθισμενο το κολπο σου μια κια δεν προκειται ολο το βραδυ να αναλωθω με εναν μαλακα...
αν καποιος εμπαινε ενδιαμεσος και στα ελεγε και αυτος θα αναγκαζοσουνα να παραδεχτεις...
τωρα δεν...
οποτε φιλακια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ενταξει...κοιτα ως συνηθως αναγκαζομαι να σταματησω εφοσον δεν επεμβαινει καποιος αλλος ''ουδετερος'' να πει αποψη και φυσικα την σκαπουλαρεις...
συνηθισμενο το κολπο σου μια κια δεν προκειται ολο το βραδυ να αναλωθω με εναν μαλακα...
αν καποιος εμπαινε ενδιαμεσος και στα ελεγε και αυτος θα αναγκαζοσουνα να παραδεχτεις...
τωρα δεν...
οποτε φιλακια...
Ε τι να μου πει οτι εισαι μαλακας;Αυτο ειναι γνωστο,ακομη και ομοιδεατες σου στο λενε απεξω απεξω μπας και συνετιστεις λιγο αλλα τους αρχιζεις και αυτους στα μπινελικια.Ανακαλυψες τωρα συνομοσια κουροπαλατη και μπατσονιων πατρας,για να μην γινει λεει το ματς με την παναχαικη επειδη θα λειπουν τα μεγαθηρια Μπακακης και Μανταλος.Σκεψου το λιγο μονος σου να δεις οτι θα γελας με τον εαυτο σου. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ε τι να μου πει οτι εισαι μαλακας;Αυτο ειναι γνωστο,ακομη και ομοιδεατες σου στο λενε απεξω απεξω μπας και συνετιστεις λιγο αλλα τους αρχιζεις και αυτους στα μπινελικια.Ανακαλυψες τωρα συνομοσια κουροπαλατη και μπατσονιων πατρας,για να μην γινει λεει το ματς με την παναχαικη επειδη θα λειπουν τα μεγαθηρια Μπακακης και Μανταλος.Σκεψου το λιγο μονος σου να δεις οτι θα γελας με τον εαυτο σου. :2funny:
εγω αντικρουσα επιχειρημα καποιου που ειπε οτι ο χοντρος εβαλε τους μπατσους και του ειπα οτι αν υποεσουμε οτι εχει γινει μεθοδευση την εχει κανει ο κουροπαλατης και οχι ο χοντρος...ο κουροπαλατης θεει αναβολη...
για του λογου το αληθες...

ρε φιλε ευττυχως γραφεις λιγο ...αν εγραφες περισσοτερο ο μαστερ μπροστα σου θα ηταν μνημειο σοβαροτητας...
οτι εισαι μαλακας βεβαια εννοειται...δεν συζηταμε τετοιο θεμα...
παμε ....για τους αλλους βεβαια μιας και εσυ δεν θα καταλαβεις οντας ανικητος...
αναβολη ετσι...ποιος που και γιατι;
ενα ενα...καταρχας ...το αλλο ΣΚ αν δεν κανω λαθος παιζουν οι εθνικες...δεν εχει αγωνιστικη η Α εθνικη λογω εθνικης αλλα εχει η Β...που αγωνιζεσαι εσυ...και που εχεις δυο ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ παιχτες στην εθνικη (μανταλος,μπακακης)
σωστα; (ρητορικη) σωστα....
αρα σε πρωτη φαση αναβαλλεται μια αγωνιστικη ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ αρα ενα πρωτης σκεψης συμπερασμα ειναι οτι ''ευνοεισαι'' μιας και δεν θα στερηθεις τις υπηρεσιες τους ....[size=30pt](προσεξε δεν λεω οτι το μεθπδευσες απλα προσπαθω να αποδειξω -που δεν θελει και μεγαλη προσπαθεια- ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι[/size] )
αρα ξεκιναμε λεγοντας οτι η αναβολη σε ευνοει...
αλλα ας αφησουμε το δικο μου σκεπτικο και ας (προσπαθησουμε να) αναλυσουμε το δικο σου (το ποιο;;   :2funny:  )
λες λοιπον οτι επειδη οι ''σκατογαυροι'' θα κανουν προβοκατσια θα αναβληθει η αγωνιστικη....
μαιστα....αντε για την οικονομια (της συζητησης εννοω ΒΛΑΚΑ και οχι την εθνικη  :2funny:  ) να δεχτω οτι το κανουν για να μην εχει αεκτζηδες και να μπορουν ανετα να κανουν οι ''σκατογαυροι'' προβοκατσια αν καταλαβα καλα το σκεπτικο σου ( το ποιο ;   :2funny: )
και ρωταω εγω.....αναβολη αγωνιστικης σημαινει οτι μεταφερεται σε αλλη ημερομηνια...αν ειναι οπως το λες...που σημαινει οτι θα εχει κοσμο της αεκ οπως θα ειχε και αν δεν αναβαλλοταν...
αρα; πως μπορει να αναβαλλουν εκ του πονηρου και εις βαρος της αεκ την αγωνιστικη;
μπορεις να το εξηγησεις;
εκτος αν οταν θα γινει δεν θα εχει κοσμο της αεκ...

δεν θελω να σε προσβαλλω αλλα εισαι λιγο ραν ταν πλαν;  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:
παλι καβλι μαστερακο...μαλλον δεν ειναι η μερα σου σημερα  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αμετρητες οι πουτσες μαστερακο...μαθε να ζεις με αυτες...αγκαλια με το καβλι του ΧΥΣΤΙΔΗ
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σωστος και στα δυο...σαφως και ειναι αδικο να στερηθεις λογω εθνικης δυο βασικοτατους παιχτες και θα επρεπε ευθεως και οχι ΥΠΟΓΕΙΩΣ να γινοταν η αναβολη  ;)
Μα παλι ρομπα ρε μαλακα εγινες;Εκτος και αν με το ΥΠΟΓΕΙΩΣ εννοουσες κατι αλλο  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μα παλι ρομπα ρε μαλακα εγινες;Εκτος και αν με το ΥΠΟΓΕΙΩΣ εννοουσες κατι αλλο  :2funny:
μα το ιδιο ξαναλεω και τωρα...δεν μπορω να αποδειξω κατι...αλλα αν καποιος εκανε κατι υπογειως ειναι ο κουροπαλατης και οχι ο χοντρος...
εν πασει η περιπτωσει εγω δεν φοβαμαι να πω πως ναι θεωρω οτι ο μελισαν εκανε κουμαντο για αναβολη...
αν το θες το λεω...δεν μπορω να το αποδειξω ομως το πιστευω...
απο εκει και περα εσυ θα μας πεις...
συμφωνησες ναι η οχι οτι εχεις δικαιωμα αναβολης;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μα το ιδιο ξαναλεω και τωρα...δεν μπορω να αποδειξω κατι...αλλα αν καποιος εκανε κατι υπογειως ειναι ο κουροπαλατης και οχι ο χοντρος...
εν πασει η περιπτωσει εγω δεν φοβαμαι να πω πως ναι θεωρω οτι ο μελισαν εκανε κουμαντο για αναβολη...
αν το θες το λεω...δεν μπορω να το αποδειξω ομως το πιστευω...
απο εκει και περα εσυ θα μας πεις...
συμφωνησες ναι η οχι οτι εχεις δικαιωμα αναβολης;
Εδω πιστευεις ρε μαν οτι ο μαφιοζος ο χοντρος ειναι αθωα περιστερα,δεν θα πιστευες οτι εκανε κατι τετοιο ο μελισσανιδης;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ασχετο με το θεμα αλλα μιας και ο Μπαγεβιτς εχει μια τρελα με την Γιουγκοσλαβια τι πιθανοτητες θα επαιζε στο στοιχημα να γινονταν πουτανα τα αποδυτηρια αν παιζανε σερβοι και κροατες μαζι στην ΑΕΚ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εδω πιστευεις ρε μαν οτι ο μαφιοζος ο χοντρος ειναι αθωα περιστερα,δεν θα πιστευες οτι εκανε κατι τετοιο ο μελισσανιδης;
αν δεν μπορω να αποδειξω δεν το λεω σιγουρα...
πιστευω οτι ο τιγρης δεν θελει να παιξει χωρις τους δυο...
διαρεει ρεπορταζ που λεει οτι η αστυνομια ζητησε αναβολη επειδη την ΕΠΟΜΕΝΗ ειναι το πολυτεχνειο...
εσενα αν γινοταν αντιθετα που θα πηγαινε το μυαλο;
μετα διαρρει οτι ΔΕΝ συμφωνουν και οι δυο ομαδες (οπως ελεγε το αρχικο ρεπορταζ) αντιθετως η παναχα σαν τρελλη ψαχνει τροπο να γινει το ματς κυριακη...
ελα τωρα ...αν ακους νιαου νιαου στα κεραμιδια θα πεις ειναι σκυλος που ξερει ξενες γλωσσες;
εσυ ο ''ψαγμενος''
που δεν αφηνει να πεσει κατω τιποτα;
τεσπα...εσυ λες οτι θελει η δεν θελει ο τιγρης να παιξει χωρις τους δυο;
ακουω
και συμφωνησες ναι η οχι οτι εχει δικαιωμα αναβολης;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και τι εννοεις ο μαφιοζος;εγω δεν ξερω εκτος ποδοσφαιρου τι κανει;και δεν με ανδιαφερει...
αν ειναι μαφιοζος υπαρχει κρατος ας τον πιασει και ας τον δεσει...τωρα στο ποδοσφαιρο απο οτι εχω δει επενδυτης ειναι ,πηρε την ομαδα πεμπτη χωρις εσοδα τσου λου ,καθαρισε καποια ανοιγματα λογιστικα -μαυρες τρυπες-χρεη ,εκανε μεταγραφες ,πηρε ικανα στελεχη στην ομαδα πηρε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ,λειτουργει την ομαδα σε ευρωπαικα προτυπα ,εχει κερδισει σεβασμο σαν συλλογος στην ευρωπη ,δεχεται στο εσωτερικο πιεση και επιθεσεις απο ενα συστημα που το ονομαζω και το καταδεικνυω συνεχεια και ολα καλα...
μαφιοζος τυπε μου δεν το ξερω...αν το ξερεις τι να πω...μπραβο...
τωρα αν θες ναι δεν πιστευω οτι τετοιου βεληνεκους επιχειρηματιες δεν εχουν βουτηξει στα σκατα...
αλλα απο αυτο μεχρι να ονομασω τον αλλο μαφιοζο...
ο δικος σου ναι...ειναι...δεν μπαινει μπροστα πουθενα ,εχει καταδικαστει για λαθρεμπορια οποτε το μαφιοζος στεκει...
ο δικος μου;
εχει καταδικαστει; η εστω κατηγορηθει στην επιχειρηματικη του δραστηριοτητα;
δεν γνωριζω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αν δεν μπορω να αποδειξω δεν το λεω σιγουρα...
πιστευω οτι ο τιγρης δεν θελει να παιξει χωρις τους δυο...
διαρεει ρεπορταζ που λεει οτι η αστυνομια ζητησε αναβολη επειδη την ΕΠΟΜΕΝΗ ειναι το πολυτεχνειο...
εσενα αν γινοταν αντιθετα που θα πηγαινε το μυαλο;
μετα διαρρει οτι ΔΕΝ συμφωνουν και οι δυο ομαδες (οπως ελεγε το αρχικο ρεπορταζ) αντιθετως η παναχα σαν τρελλη ψαχνει τροπο να γινει το ματς κυριακη...
ελα τωρα ...αν ακους νιαου νιαου στα κεραμιδια θα πεις ειναι σκυλος που ξερει ξενες γλωσσες;
εσυ ο ''ψαγμενος''
που δεν αφηνει να πεσει κατω τιποτα;
τεσπα...εσυ λες οτι θελει η δεν θελει ο τιγρης να παιξει χωρις τους δυο;
ακουω
και συμφωνησες ναι η οχι οτι εχει δικαιωμα αναβολης;;
Οταν καποιοι μαλακες ελεγαν οτι η ματαιωση της αγωνιστικης για τον θανατο του φιλου του εθνικου ελεγαν οτι εγινε για να ευνοηθει ο γαυρος,ειδες εγω ελεγα κατι τετοιο;Το ιδιο θα ελεγα και τωρα.Απο που ειδες εσυ οτι δεν συμφωνουν οι δυο ομαδες;Συμφωνουν αρκει να γινει για ολη την αγωνιστικη.Εγω πιστευω οτι θα γινει το παιχνιδι παντως,ηδη ειναι αρκετα πισω το πρωταθλημα.Στα παπαρια του του μελισσανιδη αν παιξουν η οχι οι δυο παιχτες...Αν ειναι δυνατον..Σε τι αναβολη ρε μαλακα να συμφωνησω,εμετο θα εκανα και μονο στην ιδεα να ζητουσε η ΑΕΚ αναβολη για να μην παιξει με την παναχαικη επειδη θα λειπουν δυο παιχτες..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Οταν καποιοι μαλακες ελεγαν οτι η ματαιωση της αγωνιστικης για τον θανατο του φιλου του εθνικου ελεγαν οτι εγινε για να ευνοηθει ο γαυρος,ειδες εγω ελεγα κατι τετοιο;Το ιδιο θα ελεγα και τωρα.Απο που ειδες εσυ οτι δεν συμφωνουν οι δυο ομαδες;Συμφωνουν αρκει να γινει για ολη την αγωνιστικη.Εγω πιστευω οτι θα γινει το παιχνιδι παντως,ηδη ειναι αρκετα πισω το πρωταθλημα.Στα παπαρια του του μελισσανιδη αν παιξουν η οχι οι δυο παιχτες...Αν ειναι δυνατον..Σε τι αναβολη ρε μαλακα να συμφωνησω,εμετο θα εκανα και μονο στην ιδεα να ζητουσε η ΑΕΚ αναβολη για να μην παιξει με την παναχαικη επειδη θα λειπουν δυο παιχτες..
0δεν ρωτησα αν συμφωνεις με την αναβολη;ρωτησα αν συμφωνησες οτι ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ...
για τον θανατο του φιλαθλου ελεος ....μαλακιες στο τετραγωνο...οι γνωστες λασπες ...απο που και ως που συνεφερε εμνα να μην παιξω ποτε δεν καταλαβα...
εγω ημουνα γηπεδουχος και εγω φοβομουνα;
και γιατι να μην φοβαται ο ''πρωτοπορος'' μην χασει την πρωτοπορια στην εδρα της κατ'εξοχην δυνατοτερης ομαδας της χωρας;επειδη ειχα δυο ατυχα αποτελεσματα;και γιατι δεν θα μπορουσα να ειχα παλι ατυχα αποτελεσματα στην πορεια;και αν δεν αυτοκτονουσε χτες ο παοκ θα πηγαινα στο εξ αναβολης με μαγαλυτερη διαφορα απο οτι στο κανονικο...
τι μαλακιες ειναι αυτες;
να ειμαστε λιγο σοβαροι...αλλα οταν προκειται να παιξεις με μειον δυο βασικους που με την αναβολη θα παιξουν και βλεπεις οτι μεθοδευεται αναβολη ....ελα τωρα στην ελλαδα ζουμε...τι παριστανεις ;τον χαζο;

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom