Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε μαλάκες ειλικρινά τώρα είστε βλάκες; Η ομάδα ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ κάθε δικαίωμα να ζητήσει να γίνει αναβολή σε έναν αγώνα όταν ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ έχουν υποχρεώσεις ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ (προς το παρόν 2 βασικότατοι), Τι μαλάκιες τσαμπουνάτε για Αστυνομία και τα σχετικά; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
εχω ξαναπει...ειστε η δυστυχισμενη μειοψηφια σε ενα τσουρμο μαγκες αεκτζηδες που εχουν επιλεξει ειτε αποχη ειτε λιγα λογια...
γραφικε τυπε που ουρλιαζεις και χτυπιεσαι αλλα και ο αλλος που αμεσως αβανταρει...
ο κανονισμος (κακως) θελει να εχεις [size=30pt]3[/size] παιχτες στην εθνικη για να εχεις δικαιωμα να αιτηθεις αναβολη...
ξεκολλα...ζητα και ενα συγνωμη...
αν καποιος στο συγκεκριμενο θεμα εχει μεθοδευσει υπογεια αναβολη εισαι εσυ που σε συμφερει και σιγουρα ΟΧΙ ΕΓΩ οπως υπαινιχθηκε ο τυπος που εκανα παραθεση και ξεκινησε το θεμα...
ζητα μια συγνωμη αι ηρεμησε....το να εισαι μαλακας δεν ειναι κακο...το να το παιζεις εξυπνος ενω εισαι μαλακας ειναι κακο  :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σε μένα τι τα λες,στον χριστιδη πες τα που σκαρφιστικε συνομωσίες κουροπαλάτη με μπατσονια   :2funny:
γελαει ο κοσμος μαζι σου ρομπα...
το ξερεις και το ξερουμε ολοι...
οχι...ο κουροπαλατης δεν μεθοδευσε τιποτα...
ο μαρινακης το εκανε για να βαλει τρικλοποδια στο τραινο που ερχεται και να κανουν οι γαυροι προβοκατσια ντυμενοι πατρινοι  :jerking: :jerking:
γελοιε...ξευτιλιζειςμια μεγαλη ομαδα μονο που δηλωνεις οπαδος της...
ανθρωπακι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
χριστιδη ο κουροπαλατης μιλουσε με κινεζικα τηλεφωνα με τον αρχηγο της αστυνομιας ρε και μεθοδευσαν να παρει αναβολη η αγωνιστικη....Μα ποσο γελειος μαλακας εισαι μαν,ειλικρινα τωρα χωρις μαλακιες. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χριστιδη ο κουροπαλατης μιλουσε με κινεζικα τηλεφωνα με τον αρχηγο της αστυνομιας ρε και μεθοδευσαν να παρει αναβολη η αγωνιστικη....Μα ποσο γελειος μαλακας εισαι μαν,ειλικρινα τωρα χωρις μαλακιες. :2funny:
γιατι παντα οταν σε κανω πουτανα το γυρνας στην τρελιτσα;ειχε η οχι δικαιωμα η αεκ να ζητησει αναβολη λογω εθνικης;
λεγε ρε πουστρακο  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατι παντα οταν σε κανω πουτανα το γυρνας στην τρελιτσα;ειχε η οχι δικαιωμα η αεκ να ζητησει αναβολη λογω εθνικης;
λεγε ρε πουστρακο  :2funny:
Μηπως με μπερδεψες με τον γρηγορη;Μιλησα εγω για καποιο δικαιωμα αναβολης  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μηπως με μπερδεψες με τον γρηγορη;Μιλησα εγω για καποιο δικαιωμα αναβολης  :think:
Ρε μαλάκες ειλικρινά τώρα είστε βλάκες; [size=30pt]Η ομάδα ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ κάθε δικαίωμα να ζητήσει να γίνει αναβολή σε έναν αγώνα όταν ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ έχουν υποχρεώσεις ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ[/size] (προς το παρόν 2 βασικότατοι), Τι μαλάκιες τσαμπουνάτε για Αστυνομία και τα σχετικά; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[size=30pt]Σε μένα τι τα λες,στον χριστιδη πες τα [/size]που σκαρφιστικε συνομωσίες κουροπαλάτη με μπατσονια   :2funny:

ουπς...
τι εχουμε εδω;
λεει ο γρηγορης...
Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ...
και τι λες εσυ;
ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΣ;(αρα εσυ το ξερεις) ΠΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ (που δεν το ξερει)
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα εισαι τοσο ξευτιλας που σε γαμαω συνεχεια και δε ντρεπεσαι...σε εχω κανει πουτανα ξευτιλα και εσυ εκι...
τι εχεις να πεις τωρα ;; :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αληθεια ρε μαστερ...στη ζωη μου εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους...
σαν και σενα κανεναν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ελα ρε μαστερακο...επαθες τιποτα;;ανησυχω...εδω εισαι;; :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ουπς...
τι εχουμε εδω;
λεει ο γρηγορης...
Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ...
και τι λες εσυ;
ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΣ;(αρα εσυ το ξερεις) ΠΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ (που δεν το ξερει)
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα εισαι τοσο ξευτιλας που σε γαμαω συνεχεια και δε ντρεπεσαι...σε εχω κανει πουτανα ξευτιλα και εσυ εκι...
τι εχεις να πεις τωρα ;; :2funny:
Ολα αυτα εν τω μεταξυ στο μυαλο σου παντα.Για αυτο και σε περιγελουν ολοι ακομη και τα μοντια τα γαυρονια.Για αναβολες και τετοιες μαλακιες εγω δεν μιλησα.Εκανα ενα ποστ ειρωνικο σχετικα με τις δικες σου παπαριες τις συνηθισμενες,και μου απαντησε ο γρηγορης βριζοντας,λες και τα ελεγα εγω.Για αυτο του ειπα να τα πει σε σενα.Εσυ ως συνηθως καταλαβες αυτο που ηθελες εσυ,και προκαλεσες παλι γελιο.Συνεχισε αρχοντονι. :rockon: επιτιμο μοντερι του μπου  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αδερφε αυτο που λες δεν ισχυει....
Ο κανονισμος ποδοσφαιρου αναφερει οτι μια ομαδα για να δικαιουτε αναβολη του αγωνα πρεπει να εχει τουλαχιστον τρεις (3) παικτες στην Εθνικη
εχω ξαναπει...ειστε η δυστυχισμενη μειοψηφια σε ενα τσουρμο μαγκες αεκτζηδες που εχουν επιλεξει ειτε αποχη ειτε λιγα λογια...
γραφικε τυπε που ουρλιαζεις και χτυπιεσαι αλλα και ο αλλος που αμεσως αβανταρει...
ο κανονισμος (κακως) θελει να εχεις [size=30pt]3[/size] παιχτες στην εθνικη για να εχεις δικαιωμα να αιτηθεις αναβολη...
ξεκολλα...ζητα και ενα συγνωμη...
αν καποιος στο συγκεκριμενο θεμα εχει μεθοδευσει υπογεια αναβολη εισαι εσυ που σε συμφερει και σιγουρα ΟΧΙ ΕΓΩ οπως υπαινιχθηκε ο τυπος που εκανα παραθεση και ξεκινησε το θεμα...
ζητα μια συγνωμη αι ηρεμησε....το να εισαι μαλακας δεν ειναι κακο...το να το παιζεις εξυπνος ενω εισαι μαλακας ειναι κακο  :)

1ον Είχα την εντύπωση, και μάλλον τελικά λανθασμένη ότι τ όριο είναι στους 2 παίκτες και όχι στους 3
2ον Οπότε δεν υπάρχει λόγος αναβολής του παιχνιδιού, αφου, εξ όσων γνωρίζω, εκτός και αν κάνω πάλι λάθος, υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης (οργανωμένης) οποδών. Τρελλή μαλακία
3ον Κάπου διάβασα ότι η Αστυνομία το ζήτησε επειδή λέει πέφτει 17Νοέμβρη. ΑΝ όντως ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα πιο χοντρή μαλακία γιατί τι στον ΠΟΥΤΣΟ περιμένει να γίνει η Αστυνομία στη Πάτρα; Να γίνει πορεία στα....τσιπουράδικα;  :jerking: :jerking: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
1ον Είχα την εντύπωση, και μάλλον τελικά λανθασμένη ότι τ όριο είναι στους 2 παίκτες και όχι στους 3
2ον Οπότε δεν υπάρχει λόγος αναβολής του παιχνιδιού, αφου, εξ όσων γνωρίζω, εκτός και αν κάνω πάλι λάθος, υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης (οργανωμένης) οποδών. Τρελλή μαλακία
3ον Κάπου διάβασα ότι η Αστυνομία το ζήτησε επειδή λέει πέφτει 17Νοέμβρη. ΑΝ όντως ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα πιο χοντρή μαλακία γιατί τι στον ΠΟΥΤΣΟ περιμένει να γίνει η Αστυνομία στη Πάτρα; Να γίνει πορεία στα....τσιπουράδικα;  :jerking: :jerking: :think:
Ρε ο κουροπαλατης τα κανονισε λεμε. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εσυ εισαι σερνικο ...φυγε απο την μεση ...γαμαω την αλλη την πουτανα τωρα...
παρε και αυτο γιατι ο κοντος ειναι γατι και μαλακα δεν τον πιανει ο τιγρακος  ;)
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=129891551]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10486&subid=2&pubid=129891551[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ποιος είναι αυτός ο κουροπαλατης και γιατί έχει βγει αυτό το νικ;
URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ολα αυτα εν τω μεταξυ στο μυαλο σου παντα.Για αυτο και σε περιγελουν ολοι ακομη και τα μοντια τα γαυρονια.Για αναβολες και τετοιες μαλακιες εγω δεν μιλησα.Εκανα ενα ποστ ειρωνικο σχετικα με τις δικες σου παπαριες τις συνηθισμενες,και μου απαντησε ο γρηγορης βριζοντας,λες και τα ελεγα εγω.Για αυτο του ειπα να τα πει σε σενα.Εσυ ως συνηθως καταλαβες αυτο που ηθελες εσυ,και προκαλεσες παλι γελιο.Συνεχισε αρχοντονι. :rockon: επιτιμο μοντερι του μπου  :2funny:
καλα ρε μαλακα παντελονια δεν φορας;;τοσο ξευτιλας πια;;
παμε αλλη μια δε μασαω...ρομπα σε ολους και παντα θα σε κανω...μπορω να σε γαμαω μεχρι να ψοφησεις...

Ρε μαλάκες ειλικρινά τώρα είστε βλάκες; Η ομάδα ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ κάθε δικαίωμα να ζητήσει να γίνει αναβολή σε έναν αγώνα όταν ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ έχουν υποχρεώσεις ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΑ (προς το παρόν 2 βασικότατοι), Τι μαλάκιες τσαμπουνάτε για Αστυνομία και τα σχετικά; ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σε μένα τι τα λες,στον χριστιδη πες τα που σκαρφιστικε συνομωσίες κουροπαλάτη με μπατσονια   :2funny:

ρομπααααααααααααααααααααααααααααααα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ναι χριστιδαρε μου εχεις δικιο,οπως τα λες ακριβως ειναι  :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι χριστιδαρε μου εχεις δικιο,οπως τα λες ακριβως ειναι  :rockon:
ρε μαλακα ...αληθεια τωρα,,,παντελονια φορας για να μη κρυωνεις η επειδη εχεις αρχιδια  ;
γιατι δεν παραδεχεσαι μια φορα οτι σε γαμησα;
ρομπα εχεις γινει δε το βλεπεις;
λιγο φιλοτιμο δεν εχεις;
ποιον κοροιδευεις τωρα;τι πιστευεις; :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom