Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καταρχην να πω οτι θεωρω το συνθημα εμετικο...
Αλλα θελω να ρωτησω κατι εσενα προσωπικα
Αν πεθανει ο Γιαννακοπουλος(Τρακης) η ο Βαρδινογιαννης και εισαι στο γηπεδο εσυ θα τους τιμησεις με ενος λεπτου σιγη?
και για ποιο λογω? Η αν θελουν να απαντησουν οι φιλοι της ΑΕΚ τι  θα κανουν σε αναλογη περιπτωση με Τσουκαλα-Μαρινακη-Κοκκαλη

Δυο επιχειρηματιες και ενας οργανωμενος δεν μου εκαναν τιποτα σε προσωπικο επιπεδο για να τους βριζω αμα παθουνε κατι...Ειδικα με τον Τακη αμα τσαντιζεται καποιος τοσο πολυ με τα ροζ κουνελια και τις κοτες με κασκολ και χαιρεται αμα πεθανει, λες και ειναι αυτο το μονο θεμα στην χωρα που ζουμε, τι να του πω περαστικα του και φαρμακευτικη αγωγη γρηγορα.....

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δυο επιχειρηματιες και ενας οργανωμενος δεν μου εκαναν τιποτα σε προσωπικο επιπεδο για να τους βριζω αμα παθουνε κατι...Ειδικα με τον Τακη αμα τσαντιζεται καποιος τοσο πολυ με τα ροζ κουνελια και τις κοτες με κασκολ και χαιρεται αμα πεθανει, λες και ειναι αυτο το μονο θεμα στην χωρα που ζουμε, τι να του πω περαστικα του και φαρμακευτικη αγωγη γρηγορα.....

Σωστα τα λες γκαν αλλα εγω θελω αλλου να καταληξω
Να τιμησουν τους 21 νεκρους που πεθαναν στο γηπεδο ΝΑΙ να τιμησουν Κατσουλη Μπλιωνα και αλλους που χασαν την ζωη τους στο γηπεδο ΝΑΙ Τους νεκρους στα τεμπη ΝΑΙ και ολους γενικα οσους χανουν την ζωη στο γηπεδο
Αλλα τωρα να περιμενεις να σεβαστουν την μνημη καποιου που πεθανε στο νοσοκομειο απο πνευμονικο οιδημα οποιος και αν ηταν αυτος και οτι και αν αντιπροσοπευε για τον Ολυμπιακο ειναι λιγακι δυσκολο για τον μεσο Ελληνα οπαδο
Νομιζω οτι το μεγαλυτερο λαθος ανηκει στον ιδιο τον Ολυμπιακο που αποφασησε να τιμησει την μνημη του νεκρου σε ενα ντερμπυ
Σε τετοιες περιπτωσεις κανεις ενα φιλικο με μια μικρη ομαδα και τον αποχαιρετας με τις τιμες που πρεπει...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
πουστοφαρα
κουβαλαν απωθημενα απο την προσφυγια,  τοτε που γαμουσαν τις γιαγιαδες τους οι ντοπιοι

χωρις πλακα....βλεποντας και ξαναβλεποντας χθες το βιντεο, αναρωτηθηκα:
ποσο κοντα ειναι, τελικα, ο ανθρωπος στον πιθηκο ?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σωστα τα λες γκαν αλλα εγω θελω αλλου να καταληξω
Να τιμησουν τους 21 νεκρους που πεθαναν στο γηπεδο ΝΑΙ να τιμησουν Κατσουλη Μπλιωνα και αλλους που χασαν την ζωη τους στο γηπεδο ΝΑΙ Τους νεκρους στα τεμπη ΝΑΙ και ολους γενικα οσους χανουν την ζωη στο γηπεδο
Αλλα τωρα να περιμενεις να σεβαστουν την μνημη καποιου που πεθανε στο νοσοκομειο απο πνευμονικο οιδημα οποιος και αν ηταν αυτος και οτι και αν αντιπροσοπευε για τον Ολυμπιακο ειναι λιγακι δυσκολο για τον μεσο Ελληνα οπαδο
Νομιζω οτι το μεγαλυτερο λαθος ανηκει στον ιδιο τον Ολυμπιακο που αποφασησε να τιμησει την μνημη του νεκρου σε ενα ντερμπυ
Σε τετοιες περιπτωσεις κανεις ενα φιλικο με μια μικρη ομαδα και τον αποχαιρετας με τις τιμες που πρεπει...
Κοίτα προσωπικά σα φιγούρα στο γήπεδο και μόνο τον πήγαινα. Ήταν μορφή. Όταν έβλεπα κανένα ματς του ΟΣΦΠ στη τηλεόραση (επί εποχής που τ έδειχνε το ΜΕΓΚΑ) ο ήχος της τρομπέτας ήταν κάτι που περίμενες ν ακούσεις.
Επίσης δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να πει πως θα αποδόσει τιμές μια ομάδα σ μια μορφή των γηπέδων. Αν δε κάνω λάθος,και να με διορθώσει κάποιος, όταν πέθανε ο θείος Λουκάς και η ΑΕΚ είχε κρατήσει ενός λεπτου σιγή. Και ο Λουκάς δε πέθανε μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που μια ομάδα (όποια και αν είναι αυτή) αποφασίζει να αποχαιρετήσει μια μορφή της (είτε είναι πρόεδρος είτε είναι φίλαθλος) με έναν τρόπο, θα πρέπει οι αντίπαλοι να το σεβαστουν (αν θέλουν να λέγονται άνθρωποι) γιατί η πουτάνα η ζωή δε ξέρεις πως τα φέρνει.

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα προσωπικά σα φιγούρα στο γήπεδο και μόνο τον πήγαινα. Ήταν μορφή. Όταν έβλεπα κανένα ματς του ΟΣΦΠ στη τηλεόραση (επί εποχής που τ έδειχνε το ΜΕΓΚΑ) ο ήχος της τρομπέτας ήταν κάτι που περίμενες ν ακούσεις.
Επίσης δε μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να πει πως θα αποδόσει τιμές μια ομάδα σ μια μορφή των γηπέδων. Αν δε κάνω λάθος,και να με διορθώσει κάποιος, όταν πέθανε ο θείος Λουκάς και η ΑΕΚ είχε κρατήσει ενός λεπτου σιγή. Και ο Λουκάς δε πέθανε μέσα στο γήπεδο. Από τη στιγμή που μια ομάδα (όποια και αν είναι αυτή) αποφασίζει να αποχαιρετήσει μια μορφή της (είτε είναι πρόεδρος είτε είναι φίλαθλος) με έναν τρόπο, θα πρέπει οι αντίπαλοι να το σεβαστουν (αν θέλουν να λέγονται άνθρωποι) γιατί η πουτάνα η ζωή δε ξέρεις πως τα φέρνει.

Λοιπον Γρηγοργη επειδη απαντησες προσωπικα θα σου απαντησω και εγω  προσωπικα
Ειμαι μεγαλος σχετικα σε ηλικια και παρακολουθω πανω απο 30 χρονια μπαλλα και εχω παιξει και ερασιτεχνικα σχεδον 20
Για εμας τους παλιους παντα υπηρχε ο σεβασμος στον αντιπαλο οποιος και να ηταν αυτος.
Επειδη εζησα απο κοντα την εποχη Αττιλιο παντα ανατριχιαζα οταν ξεκιναγε την καραμουζα ασχετα αν ηταν με τους αλλους
Εζησα εποχες που πηγαιναμε ολοι μαζι στο γηπεδο Ολυμπιακοι Αεκτζιδες Παναθηναικοι και φευγαμε παλι ολοι μαζι αγγαλιασμενοι
Δυστυχως οι εποχες αλλαξαν και τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο σε ολους τους τομεις
Αλλα φιλε μου δεν μπορω να βλεπω αυτη την υποκρισια απο ορισμενους που το παιζουν δηθεν ηθικοι και θιγμενοι οταν οι δικοι τους οπαδοι κανουν τα ιδια και χειροτερα (βλεπε νεκρους θυρας7, νεκρους τεμπων, Φιλοπουλους, Ηλιοπουλος, και εκει εκει στην αναπηρικη) Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο ολοι εχουν προσβαλει ιερα και οσια αντιπαλων ...

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Προφανως θα παρακολουθεις μονο Premier League και Δανια ,Ελβετια σωστα?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λοιπον Γρηγοργη επειδη απαντησες προσωπικα θα σου απαντησω και εγω  προσωπικα
Ειμαι μεγαλος σχετικα σε ηλικια και παρακολουθω πανω απο 30 χρονια μπαλλα και εχω παιξει και ερασιτεχνικα σχεδον 20
Για εμας τους παλιους παντα υπηρχε ο σεβασμος στον αντιπαλο οποιος και να ηταν αυτος.
Επειδη εζησα απο κοντα την εποχη Αττιλιο παντα ανατριχιαζα οταν ξεκιναγε την καραμουζα ασχετα αν ηταν με τους αλλους
Εζησα εποχες που πηγαιναμε ολοι μαζι στο γηπεδο Ολυμπιακοι Αεκτζιδες Παναθηναικοι και φευγαμε παλι ολοι μαζι αγγαλιασμενοι
Δυστυχως οι εποχες αλλαξαν και τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο σε ολους τους τομεις
Αλλα φιλε μου δεν μπορω να βλεπω αυτη την υποκρισια απο ορισμενους που το παιζουν δηθεν ηθικοι και θιγμενοι οταν οι δικοι τους οπαδοι κανουν τα ιδια και χειροτερα (βλεπε νεκρους θυρας7, νεκρους τεμπων, Φιλοπουλους, Ηλιοπουλος, και εκει εκει στην αναπηρικη) Αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο ολοι εχουν προσβαλει ιερα και οσια αντιπαλων ...
Να σου πω την αλήθεια η τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω πάει σε ντέρμπι και ν είναι ολα ΟΚ πρέπει να ήταν κάπου μέσα 10ετίας 80 σε μάτς με τον ΟΣΦΠ, όπου είχα πάει με τον πατέρα μου (ΑΕΚ) και τον αδερφό μου (ΟΣΦΠ) στη μέση του Ολ. Σταδίου και στα πέταλα να είναι ΑΕΚτζίδες και ΟΣΦΠούδες. Ναι υβριστικά υπήρχαν, αλλά το κακό που γίνεται τώρα ούτε καν. Μάλιστα θυμάμαι πως κάποια στιγμή στο ημίχρονο περνούσαν από μπροστά μας 5-6 φίλαθλοι του ΟΣΦΠ (πήγαιναν προς το πέταλο) είδαν τον πατέρα μου και εμένα με τα κασκόλ και δεν άρχισαν τσαμπουκάδες. Σε σημερινές εποχές ακόμα καρέκλιες θα μας έριχναν.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Να σου πω την αλήθεια η τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω πάει σε ντέρμπι και ν είναι ολα ΟΚ πρέπει να ήταν κάπου μέσα 10ετίας 80 σε μάτς με τον ΟΣΦΠ, όπου είχα πάει με τον πατέρα μου (ΑΕΚ) και τον αδερφό μου (ΟΣΦΠ) στη μέση του Ολ. Σταδίου και στα πέταλα να είναι ΑΕΚτζίδες και ΟΣΦΠούδες. Ναι υβριστικά υπήρχαν, αλλά το κακό που γίνεται τώρα ούτε καν. Μάλιστα θυμάμαι πως κάποια στιγμή στο ημίχρονο περνούσαν από μπροστά μας 5-6 φίλαθλοι του ΟΣΦΠ (πήγαιναν προς το πέταλο) είδαν τον πατέρα μου και εμένα με τα κασκόλ και δεν άρχισαν τσαμπουκάδες. Σε σημερινές εποχές ακόμα καρέκλιες θα μας έριχναν.
καλα εσυ οπου πας
μαπες μαζευεις

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Σε σημερινες εποχες ο απολυτος απο την δουλεια που θα ειχε θα ειχε φυγει διακοπες στα νησια Φιτζι  :grin:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σε… γεφύρι της Άρτας μετατράπηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή.

Εκεί που φαινόταν να έχει βρεθεί άκρη με τη διεξαγωγή του και νωρίτερα ρυθμίστηκε και το γήπεδο που θα παιζόταν (μιας και η πατρινή ΠΑΕ εξασφάλισε το παραχωρητήριο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου), αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε ανατροπή.

Κι αυτό διότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ενστερνίστηκε τις ζωηρές ενστάσεις που διατηρούσε η Αστυνομία, λόγω του ότι οι δυνάμεις της θεωρούσε ότι δεν επαρκούν (εξαιτίας της επετείου του Πολυτεχνείου) για να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του ματς.

Έτσι, αποφάσισε την αναβολή του, όπως επίσης και των αναμετρήσεων Καλλιθέα-Αχαρναϊκός, Φωκικός-Ηρακλής, Λάρισα-Τύρναβος, Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός, Παναιγιάλειος-Απόλλων, αλλά και του μπασκετικού ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν θελεις πες και το λογω σε παρακαλω
ειχα μια δουλεια και γυρισα τωρα...διαβασα παρακατω τι γραφεις και απανταω...
αυτος εισαι εσυ αυτος ειμαι εγω...
ο λογος ειναι απλα και μονο οτι η λογικη μου να μου υπαγορευει οτι υπαρχουν πραγματα παραπανω απο την οπαδικη φανατιλα...οπως σεβασμος στη ζωη αλλα και σεβασμος στη μνημη ενος ανθρωποου που πεθανε ακομα και αν εν ζωη ηταν ''εχθρος'' η εχθρος...
αυτος ειναι ο χρηστιδης...
απο τις δικες σου απαντησεις οπου προσπαθεις μετα απο αυτο το εμετικο βιντεο να ριξεις ευθυνες στην παε ολυμπιακος ''που τολμησε να τιμησει την μνημη ενος φιλαθλου σε αγωνα ντερμπυ'' και οχι στους ουρακοταγκους που αλαλαζαν αναρθρα ,συμπεραινω οτι εισαι ενας απο αυτους και σαφως το αρχικο μου ποστ περι ''τιμωριας'' απευθυνεται ΚΑΙ σε σενα...
καραγκιοζη και ΜΑΛΑΚΑ...
ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ...
αυτα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Σε… γεφύρι της Άρτας μετατράπηκε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή.

Εκεί που φαινόταν να έχει βρεθεί άκρη με τη διεξαγωγή του και νωρίτερα ρυθμίστηκε και το γήπεδο που θα παιζόταν (μιας και η πατρινή ΠΑΕ εξασφάλισε το παραχωρητήριο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου), αργότερα το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε ανατροπή.

Κι αυτό διότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ενστερνίστηκε τις ζωηρές ενστάσεις που διατηρούσε η Αστυνομία, λόγω του ότι οι δυνάμεις της θεωρούσε ότι δεν επαρκούν (εξαιτίας της επετείου του Πολυτεχνείου) για να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του ματς.

Έτσι, αποφάσισε την αναβολή του, όπως επίσης και των αναμετρήσεων Καλλιθέα-Αχαρναϊκός, Φωκικός-Ηρακλής, Λάρισα-Τύρναβος, Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός, Παναιγιάλειος-Απόλλων, αλλά και του μπασκετικού ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

η πλακα δεν ειναι που ανεβαλαν αυτον τον αγωνα...η πλακα ειναι οτι για να γλυτωσουν απο την οργη του κουγια ανεβαλλαν και αλλους...οποτε εχουν αλλοθι  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Απο αυτο το βιντεο περιμενες εσυ να καταλαβεις ποσο κοντα ειναι ο ανθρωπος με τον πιθηκο;
Αυτη η διασταυρωση δεν σε ειχε υποψιασει;
imerisia_LARGE_t_1061_43860302_type12128.jpg

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• pegasus_LARGE_t_1041_14966491.JPG
    pegasus_LARGE_t_1041_14966491.JPG
    123,5 KB · Εμφανίσεις: 14

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Απο αυτο το βιντεο περιμενες εσυ να καταλαβεις ποσο κοντα ειναι ο ανθρωπος με τον πιθηκο;
Αυτη η διασταυρωση δεν σε ειχε υποψιασει;
imerisia_LARGE_t_1061_43860302_type12128.jpg
για βαλε και ενα βιντεακι του συγκεκριμενου που να δειχνει ασεβεια σε νεκρους...
γιατι πιστευω αυτη ειναι η λεπτη γραμμη που κανει τη διαφορα...
βαλε ενα ...μονο ενα....χιλιαδες εχει στο γιουτιουμπ...
αντε να σε δω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
επισης δεν εχει δωσει δικαιωματα ασεβειας σε νεκρο...ασχετα απο την φατσα του...δεν εχει η σημασια η μουρη...τι λεει εχει σημασια...
δεν εχει δωσει ο χατζημουσιας τετοιου ειδους δικαιωμα  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
.....Μονο ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!

Συνημμένα

• 10751882_799654556746744_2137073989_n.jpg
    10751882_799654556746744_2137073989_n.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 9

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
επισης δεν εχει δωσει δικαιωματα ασεβειας σε νεκρο...ασχετα απο την φατσα του...δεν εχει η σημασια η μουρη...τι λεει εχει σημασια...
δεν εχει δωσει ο χατζημουσιας τετοιου ειδους δικαιωμα  ;)
Αρα θεωρεις και εναν ομοιδεατη σου γαυρακο πιθηκο,οταν μου εβριζε καποτε την μανα ενω εχω πει δεκαδες φορες οτι δεν ζει,σωστα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom