Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειχα μια δουλεια και γυρισα τωρα...διαβασα παρακατω τι γραφεις και απανταω...
αυτος εισαι εσυ αυτος ειμαι εγω...
ο λογος ειναι απλα και μονο οτι η λογικη μου να μου υπαγορευει οτι υπαρχουν πραγματα παραπανω απο την οπαδικη φανατιλα...οπως σεβασμος στη ζωη αλλα και σεβασμος στη μνημη ενος ανθρωποου που πεθανε ακομα και αν εν ζωη ηταν ''εχθρος'' η εχθρος...
αυτος ειναι ο χρηστιδης...
απο τις δικες σου απαντησεις οπου προσπαθεις μετα απο αυτο το εμετικο βιντεο να ριξεις ευθυνες στην παε ολυμπιακος ''που τολμησε να τιμησει την μνημη ενος φιλαθλου σε αγωνα ντερμπυ'' και οχι στους ουρακοταγκους που αλαλαζαν αναρθρα ,συμπεραινω οτι εισαι ενας απο αυτους και σαφως το αρχικο μου ποστ περι ''τιμωριας'' απευθυνεται ΚΑΙ σε σενα...
καραγκιοζη και ΜΑΛΑΚΑ...
ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ...
αυτα....
Αν εσυ δεν πηγες σχολειο και δεν εμαθες να διαβαζεις δεν σου φταιω εγω
Το εγραψα  καθαρα οτι το συνθημα το θεωρω εμετικο
Το ποσο σεβεσαι στη ζωη σου οπως αναφερεις παραπανω το δειχνεις με τις εκφρασεις σου τυπου ΜΑΛΑΚΑΣ και ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ (μεσα στο σεβασμο σε βρισκω)
Οσο γι αυτους που ηταν στο γηπεδο σε εκεινο το ματς ειναι ιδιοι με τους δικους σου που ειχαν σηκωσει πανο για τον Διαμαντιδη και το ειχαν κανει και συνθημα για καρκινους κ.τ.λ .Παντου υπαρχουν καθυστερημενοι

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τα κορίτσια της ΑΕΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΖΟΚ Μπιμάλ ( νίκη  με  3-0 σετ  για την Ένωση ) «φώναξαν» υπέρ της Ghoncheh Ghavami  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ! Έτσι η Ένωση έδειξε έμπρακτα τη συμπαράσταση της στην Ιρανή βρετανικής καταγωγής, η οποία καταδικάστηκε με ένα χρόνο φυλακή επειδή παρακολούθησε τον αγώνα του Παγκοσμίου Λιγκ Ιράν - Ιταλία.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Το ποσο σεβεσαι στη ζωη σου οπως αναφερεις παραπανω το δειχνεις με τις εκφρασεις σου τυπου ΜΑΛΑΚΑΣ και ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ (μεσα στο σεβασμο σε βρισκω)
Οσο γι αυτους που ηταν στο γηπεδο σε εκεινο το ματς ειναι ιδιοι με τους δικους σου που ειχαν σηκωσει πανο για τον Διαμαντιδη και το ειχαν κανει και συνθημα για καρκινους κ.τ.λ .Παντου υπαρχουν καθυστερημενοι
βρε γραφικε μαλακ και ΑΡΧΙκαραγκιοζη...
καταλαβες τη μαλακια σου και κανεις κωλοτουμπες...
τι με νοιαζουν οι μαλακιες για τον διαμαντιδη που λες;;
ειναι νεκρος ο διαμαντιδης;
ποσταρισε απο μονος σου οτι θες και θα παρεις την αποψη μου....τι δουλεια εχουν οι αναγωγες αν ειναι καλοι η κακοι η γαυροι...αν θες ξεκινα εσυ κουβεντα και εδω ειμαστε...
εγω ποσταρισα κατι εμετικο (για μενα) με καποιους ουρακοταγκους που δεν σεβαστηκαν ενα κατα γενικη ομολογια αποδεκτο απο ολους φιλαθλο και εσυ μου ελεγες οτι εφταιγε ο θρυλος που διαλεξε να τον τιμησει σε ημερα ντερμπυ λες και θα τους ειδοποιουσε ο ανθρωπος ποτε θα πεθανει....
μαλακα ε μαλακα...
τραγουδα παλιοχιμπαντζη οσο θες....
προσωπικα σε γραφω στο τιτανοτεταραστιο καβλι μου....
μαο μαο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
support@stoiximan.gr μαθω ρε ξευτιλα να διαβαζω...γυφτο που θα μου κανεις και μαθηματα...οριστε το ποστ...ξευτιλα...κακως απο την αρχη τον τιμησαν λες αι ακομα χειροτερα καραμαλακα στο ντερμπυ  :jerking:
ρομπα  :jerking: ειπες οτι το θεωρεις εμετικο και μετα αρχιζεδις τα μα και τα μου...

Σωστα τα λες γκαν αλλα εγω θελω αλλου να καταληξω
Να τιμησουν τους 21 νεκρους που πεθαναν στο γηπεδο ΝΑΙ να τιμησουν Κατσουλη Μπλιωνα και αλλους που χασαν την ζωη τους στο γηπεδο ΝΑΙ Τους νεκρους στα τεμπη ΝΑΙ και ολους γενικα οσους χανουν την ζωη στο γηπεδο
Αλλα τωρα να περιμενεις να σεβαστουν την μνημη καποιου που πεθανε στο νοσοκομειο απο πνευμονικο οιδημα οποιος και αν ηταν αυτος και οτι και αν αντιπροσοπευε για τον Ολυμπιακο ειναι λιγακι δυσκολο για τον μεσο Ελληνα οπαδο
[size=30pt]Νομιζω οτι το μεγαλυτερο λαθος ανηκει στον ιδιο τον Ολυμπιακο που αποφασησε να τιμησει την μνημη του νεκρου σε ενα ντερμπυ[/size]
Σε τετοιες περιπτωσεις κανεις ενα φιλικο με μια μικρη ομαδα και τον αποχαιρετας με τις τιμες που πρεπει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Το ποσο σεβεσαι στη ζωη σου οπως αναφερεις παραπανω το δειχνεις με τις εκφρασεις σου τυπου [size=20pt]ΜΑΛΑΚΑΣ [/size]και ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ (μεσα στο σεβασμο σε βρισκω)
ελα μωρη σορβωνη...ανεβαινε και γοητευε....νουμερο ....ο χρηστιδης εχει εκατο κιλα μπαλακια και δεν το παιζει μη μου απτου εσυ;

Πες μου οτι δεν εισαι τελικα ο Τακης,  αλλα ο χοντρος με τα γυαλια να πεσω κατω απο την καρεκλα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε [size=20pt]παλιο μαλακα Αχρηστιδη[/size] για κωνο σε ειχαμε στο σχολειο....ποτε εμαθες απο μπαλλα και κανεις και σχολια???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε [size=20pt]μαλακα Τακη[/size] θυμασε αυτον τον ποντιο χοντρο με τα γυαλια που τον βαζαμε μονο τερμα αν δεν συμπληρωναμε  ομαδα? Ναι αυτον που εβαζε τα χερια του να μην τον πετυχει  η μπαλα . Χριστιδη δεν το λεγανε κι αυτον?

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
support@stoiximan.gr μαθω ρε ξευτιλα να διαβαζω...γυφτο που θα μου κανεις και μαθηματα...οριστε το ποστ...ξευτιλα...κακως απο την αρχη τον τιμησαν λες αι ακομα χειροτερα καραμαλακα στο ντερμπυ  :jerking:
ρομπα  :jerking: ειπες οτι το θεωρεις εμετικο και μετα αρχιζεδις τα μα και τα μου...

Μπορεις να κανεις μια μεταφραση? Γιατι εκτος οτι δεν ξερεις να διαβαζεις γραφεις και σαν Πακιστανος

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ελα μωρη σορβωνη...ανεβαινε και γοητευε....νουμερο ....ο χρηστιδης εχει εκατο κιλα μπαλακια και δεν το παιζει μη μου απτου εσυ;

Λοιπον Πακιστανε ακου πως εχουν τα πραγματα για να παρεις τα χαμπαρια σου
Ο σεβασμος του νεκρου (αλλα και του ζωντανου) πρεπει να ειναι καθολικος
Τωρα οσον αφορα τις "τιμες" του νεκρου αυτο ειναι οικογενειακη υποθεση
Καθε οικογενεια τιμαει τον νεκρο με τον δικο της ξεχωριστο τροπο και σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να απαιτηση απο τον "γειτονα" να τιμηση τον νεκρο της
Για να κανεις μαθημα ηθικης πρεπει να εισαι ηθικος.... και εσυ δεν εισαι....
ενταξει βλακακο?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καθε οικογενεια τιμαει τον νεκρο με τον δικο της ξεχωριστο τροπο και σε καμμια περιπτωση δεν μπορει να απαιτηση απο τον "γειτονα" να τιμηση τον νεκρο της
ενταξει βλακακο?
χαχαχαχαχαχα....ρε μαλακα ρομπα σε εκανα τι δεν καταλαβαινεις;
με κατηγορησες για μη σεβασμο επειδη ελεγα μαλακα και σου εβαλα δυο ποστ που ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...
σας ξευτιλιζω ρε μαλακες και εκει επιμενετε  :2funny:
τι ηθικος και ανηθικος και πιπες μας λες ρε μπαγλαμα...ειμαι ο χρηστιδης και δεν το εχω παιξει ποτε τιποτα....σεβομαι μνημη νεκρου ....αν αυτο για σενα ειναι ηθικο ειμαι ηθικος ,αν οχι ειμαι ανηθικος....
επεισης γαμαω κατι πουτανες σαν εσενα και τον μαστερ....
αναυτο δεν ειναι δειγμα σεβασμου δεν ειμαι σεβασμιος....και στο πουλι μου στο ξαναπα...
εσυ γινεσαι ρομπα που κατηγορεις ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...το παιζεις δηθεν και εισαι ο χειροτερος μαλακας υποκριτης...
και μην το αμφισβητησεις γιατι βαριεμαι να ξανακοπιαρω για να σε κανω ρομπα....
μαλακα....εφταιγε ο ολυμπιακος που τιμησε την μνημη του ατιλιθο και οχι οι ουρακοταγκοι  :2funny:
μαλακα ρομπα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
www.gazzetta.gr/football/article/670110/19-hiliarika-stin-aek]http://www.gazzetta.gr/football/article/670110/19-hiliarika-stin-aek[/url]
μαστερακο τι εγινε;παλι ρομπα σε κανει το μπουρδελακι σου;εσυ ο ηθικος και τιμιος που σε κυνηγαει το σαπιο κοκκινο κατεστημενο την σκαπουλαρες παλι με προστιμο για σοβαρα επεισοδεια εντος γηπεδου με διακοπες  καιτραυματισμους `;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....τι εχεις να πεις;το αποκορυφωμα της ξευτιλας οτι η ομαδα σου θεωρει αδικη την ποινη και ασκησε εφεση....
ασε τον γαυρο που εχουμε δεχτει οτι ειναι παραγκαρχης και ελεγχει την επο...
για την ομαδα σου πες μας...πως τα βλεπεις;της δειχνουν ευνοια;
μην πεις ΠΑΛΙ για γαυρο...ειπαμε ο γαυρος ειναι ο σατανας και τον ευνοουν...
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ενταξει βλακακο?
εγω αναρχα ειμαι αεδερφε και δεν εχω κομπλεξ με αλλοδαπους...
αλλα σε εσνα διακρινω ενα μικρο κομπλεξ με πακιστανους μιας και το χρησιμοποιεις ειρωνικα...
να υποθεσω οτι καποιος πακιστανος σου εχει γαμησει καποιον η καποια δικο  σου - δικη σου;; :2funny:

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αλλα σε εσνα διακρινω ενα μικρο κομπλεξ με πακιστανους μιας και το χρησιμοποιεις ειρωνικα...
να υποθεσω οτι καποιος πακιστανος σου εχει γαμησει καποιον η καποια δικο  σου - δικη σου;; :2funny:

Aμα δεν εισαι Πακιστανος (που αμφιβαλλω)
καλο ειναι να καθαρισεις λιγο το πληκτρολογιο σου γιατι απο τις πολλες μαλακιες που εχεις βαρεσει κολλανε τα πληκτρα του και γραφεις ασυναρτησιες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
www.gazzetta.gr/football/article/670110/19-hiliarika-stin-aek]http://www.gazzetta.gr/football/article/670110/19-hiliarika-stin-aek[/url]
μαστερακο τι εγινε;παλι ρομπα σε κανει το μπουρδελακι σου;εσυ ο ηθικος και τιμιος που σε κυνηγαει το σαπιο κοκκινο κατεστημενο την σκαπουλαρες παλι με προστιμο για σοβαρα επεισοδεια εντος γηπεδου με διακοπες  καιτραυματισμους `;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....τι εχεις να πεις;το αποκορυφωμα της ξευτιλας οτι η ομαδα σου θεωρει αδικη την ποινη και ασκησε εφεση....
ασε τον γαυρο που εχουμε δεχτει οτι ειναι παραγκαρχης και ελεγχει την επο...
για την ομαδα σου πες μας...πως τα βλεπεις;της δειχνουν ευνοια;
μην πεις ΠΑΛΙ για γαυρο...ειπαμε ο γαυρος ειναι ο σατανας και τον ευνοουν...
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Δηλαδη 20000 ευρω ειναι δεν ειναι βαρυ προστιμο για αγωνα φουτμπωλ λιγκ;
Ποια επεισοδια λες οτι εγιναν εντος γηπεδου και ειχαμε και τραυματισμους;Ο διαιτητης διεκοψε τον αγωνα για κανα 15λεπτο επειδη η ατμοσφαιρα ηταν αποπνικτικη,μεχρι να καθαρισει ο αερας απο τα δακρυγονα των μπατσων.
Παλι προπαγανδοratm διαβαζες που σας θεωρουν βληματα και σας γραφουν ψεματα συνεχως;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αναρχας που ειναι ολυμπιακος.Το ακουσαμε και αυτο σε αυτη την ζωη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom