Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ναι εχεις δικιο περαν απο την πλακα σου ζηταω συγγνωμη που εβγαλα προσωπικα σου δεδομενα στο σαιτ (λαθος μου)
Εγω ουτε το παιζω ουτε ειμαι δηθεν το χαβαλε μου κανω και γελαω με τις απαντησεις σου
Τωρα αν νομιζεις οτι με γαμισες με αυτα που ειπες, προφανως και δεν εχεις ιδεα απο γαμησι :2funny: :2funny: :2funny:
Κατσε να δεις την ομαδα σου οπαδε του καναπε, που παιζει τωρα, και εσυ ασχολησε με την χανουμα,
και τα λεμε αργοτερα
παντως μεταξυ μας τωρα παπαδογγονα...ενα θεματακι το εχεις ετσι; :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εγω ξαναρωταω....ο θρυλος σωστα η λαθος τιμωρηθηκε μονο με προστιμο τοτε στη λειβαδεια;;
Λοιπον σοβαρα τωρα
Ξεχνας μια βασικη παραμετρο ο Ολυμπιακος σε ενα απο τα δυο ματς που γινανε επεισοδια ηταν υποτροπος
(Λεβαδεια και Ριζουπολη) και τα 2 μαζι προστιμα που εφαγε 2000 + 12000 =14000 Δεν ξεπερνανε καν το προστιμο που εφαγε η ΑΕΚ και μαλιστα σε πιο χαμηλη κατηγορια
Αν και προσωπικα θα ηθελα και στους δυο  η τιμωρια  να ηταν πολυ μεγαλυτερη
συγκριτικα ειναι ανιση

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Προς Hristidis7 πάλι απο τα μούτρα παίρνεις τον κόσμο της ΑΕΚ;
Αφησε και κανέναν καινούργιο να γράψει στο θρεντ μας δεν κάνει κακό. ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλημερα στους φιλους Αεκτζηδες και καλο ΠΣΚ.

Στους άλλους , μπριζολες να πιανουν και φασολάκια να γινονται  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Πολυ ΚΛΑΜΑ ο 'Χοντρος'..Βγηκε και κατηγγειλε οτι πισω απο την Επιθεση στον Διαιτητη Ζωγραφο βρισκετε ο Προεδρος μας..Χωρις Στοιχεια!!!Τι βγηκε να πει δηλ;;Oτι τοσα χρονια που γινονταν ΑΥΤΑ και ο Μελισσανιδης εδω και 15 χρονια απεχει απο το Ελληνικο Ποδοσφαιρο ΦΤΑΙΕΙ Αυτος για ολα Αυτα;; Αρχιζει να 'Τρεμει' οτι θα Χασει την Πρωτοκαθεδρια του στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο και Πεταει Λασπες!!!!    Αλλα θα του Επιστραφουν ολες Πισω.............

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πολυ ΚΛΑΜΑ ο 'Χοντρος'..Βγηκε και κατηγγειλε οτι πισω απο την Επιθεση στον Διαιτητη Ζωγραφο βρισκετε ο Προεδρος μας..Χωρις Στοιχεια!!!Τι βγηκε να πει δηλ;;Oτι τοσα χρονια που γινονταν ΑΥΤΑ και ο Μελισσανιδης εδω και 15 χρονια απεχει απο το Ελληνικο Ποδοσφαιρο ΦΤΑΙΕΙ Αυτος για ολα Αυτα;; Αρχιζει να 'Τρεμει' οτι θα Χασει την Πρωτοκαθεδρια του στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο και Πεταει Λασπες!!!!    Αλλα θα του Επιστραφουν ολες Πισω.............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
15 χρονια απεχει απο το Ελληνικο Ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γ εθνικη εργο τιγρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
15 χρονια απεχει απο το Ελληνικο Ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γ εθνικη εργο τιγρη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aπο περυσι αρχισε παλι να Ασχολειτε...Οταν Κατεβαινε στα Αποδυτηρια του Τελικου με Αστερα Τριπολης και Απειλουσε Διαιτητες και Τηλεφωνουσε στον Σαρρη και του Υποδεικνυε ΠΟΙΟΣ Διατητης θα τον 'Παιξει'..Και ποσα Αλλα;;;Τα ΞΕΧΝΑΣ;;;;;;

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Οχι βρε ντεπορ αφου λεει οτι εχει "στοιχεια"
Εγω βεβαια ξερω οτι αν εχεις στοιχεια τα καταγγελεις στην αστυνομια, και οχι στο ΔΣ της ΣΛ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Εγω βεβαια ξερω οτι αν εχεις στοιχεια τα καταγγελεις στην αστυνομια, και οχι στο ΔΣ της ΣΛ
Kατι μου Βρωμαει εδω...Μαλλον το ΣΚΑΤΟ απο τον Κωλο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Πριν κάνα μήνα , επίθεση είχε δεχθεί και  ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών.
Και, δεν θα πιστέψετε τη σύμπτωση.
Κάποιες μέρες πριν την επίθεση , είχε παιχτεί μανούρα με τον ΟΠΑΠ και τη χορηγία  :2funny: :2funny: :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
ο μελι παλια ειχε χτυπησει διαιτητη . ειναι σκληρος ο τυπος της πιατσας . αμφιβαλλω αν υπαρχει
ακομη ενας στο ποδοσφαιρο με τη μαγκια του καλως κακως

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kατι μου Βρωμαει εδω...Μαλλον το ΣΚΑΤΟ απο τον Κωλο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αδερφε διαβασα τις δηλωσεις Μαρινακη και ειληκρινα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα που ακριβως αποσκοπουν
Καταρχην λεει ενα σορο ψεματα (οτι μπηκαν φιλαθλοι μεσα με Απολλων) κ.α για να δημιουργησει εντυπωσεις
Στην συνεχεια "καρφωνετε" μονος του οτι συνομιλει με τον Σαρρη συνεχεια
Μετα λεει οτι παραιτηθηκαν λογω Μελισσανιδη ενα σωρο παραγοντες.... και αναρωτιεμαι ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους τους παραγοντες (απο την στιγμη μαλιστα που παραιτηθηκαν) δεν θα εβγαινε να καταγγειλει τον Μελισσανιδη?

Στο μονο συμπερασμα λοιπον που μπορω να καταληξω ειναι οτι ο Μαρινακης ειναι ετοιμος να "πνιγει" αλλα θελει να παρει και καποιον μαζι του

geoathina40

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πριν κάνα μήνα , επίθεση είχε δεχθεί και  ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών.
Και, δεν θα πιστέψετε τη σύμπτωση.
Κάποιες μέρες πριν την επίθεση , είχε παιχτεί μανούρα με τον ΟΠΑΠ και τη χορηγία  :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι οντως πολλες συμπτωσεις γινοντε στην Ελλαδα με αφορμη το ποδοσφαιρο
Οπως για παραδειγμα το μαγαζι του Τζαβελα στο βυρωνα και ο φουρνος στην Καλαματα και τα δυο τελειως συμπτωματικα μετα απο αγωνα που "αδικηθηκε ο Ολυμπιακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom