λοιπον...σταματαω εδω...δεν αξιζετε παραπανω ειστε ελαχιστοι...δεν θα χαραμισω την μερα μου να αποδεικνυω αυτονοητα...οτι ειχα να πω το ειπα...
δεν πας στον εισαγγελεα για πλακα...καταγγελεις και σε καλει ο εισαγγελεας...εν πασει η περιπτωσει αυτο εχει σημασια;γιατι δεν πηγε η αν πρεπει να παει...
εσυ που ξερεις οτι δεν το ξερουν και αλλοι προεδροι αλλων παε;το οτι το κατηγγειλε ΤΩΡΑ ο μαρινακης απο που συμπεραινεις οτι δεν το ξερουν και αλλοι...
ΘΑ ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΆΩ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΝ; ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΝ Τ ΗΞΕΡΑΝ ΤΌΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΥΠΕΚΡΥΨΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
τι δουλεια εχει ο φουρνος και το μαγαζι του κωνσταντινεα;
δεν μιλαμε αν το εκαναν γαυροι...φυσικα γαυροι το εκαναν...
αν εχεις στοιχεια λεμε οτι τους γαυρους τους εβαλε ο μαρινακης...
ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ; (ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΓΕ Ή ΑΝ ΔΕ ΠΗΓΕ)
εδω σου λεει ο μαρινακης τους εβαλε ο μελισαν....αυτο ειναι το θεμα...
γρηγορη συγνωμη που θα στο πω,....
κουραζομαι να συζηταω με ανθρωπους της δικης νοητικης ικανοτητας....δεν θελω να σε θιξω...ειλικρινα ...η κανεις τον χαζο η εισαι...
για να αντικρουσει καποιος τις σαχλαμαρες που λες πρεπει να εχει το μυαλο της κορης μου και ουτε καν...
ελεος αληθεια κουραζομαι να εξηγω τα αυτονοητα...
εχει σκεψη νηπιου...
σορυ αλλα αυτο νοιωθω και αυτο λεω...
δεν σε αντιπαθω γενικα αλλα μου φαινεσαι περιορισμενης ευθυνης...
εκτος αν τρολλαρεις που δεν το νομιζω...
δεν κατανοεις απλα πραγματα και οι αποριες -απαντησεις στα δικα μου ειναι επιπεδου πρωτης δημοτικου...
αληθεια...
ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΈΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΕΙΠΕ ΌΤΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΩ Η ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΕΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ Ν ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!