Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άσχετο αλλά θυμάμαι ακόμα ότι στο Φουτμπαλ Μανατζερ 11 για κάποιον λόγο το παιχνίδι (μέσα στη σοφία του) έκανε τη Ντορμουντ να τον βάλει για δανεισμό και τότε τον είχα πάρει βάζοντας και τον όρο να πληρώνει η Ντορμουντ τον μισθό του και όρο αγοράς τα 2 μύρια. Μετά τον χειμώνα ήρθε προσφορα για Νασούτι 4 μύρια και για Εντνερ (ή κάποιος έτσι λεγόταν το παλτό που είχαμε τότε στην επίθεση) αλλα 2 και φυσικά έφυγαν με κορδέλες. Πήρα τον Λεβαντοφκι έκανε όργια με Μπλάνκο και μετά από 2 χρόνια εφτασα τελικό τσου λου. Βεβαια όταν ήρθε η Μπάγερν με 15 ζεστά ζεστά μυριακια πουλήθηκε παραυτα. Μεγάλες στιγμές λεμε  :rockon: :rockon:

Είμαι ο ΜΟΝΟΣ που δε του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ (ή τέλος πάντων μ αφήνουν παγερά αδιάφορο οι φανέλες μας  :think: :think: :think: )
Εσυ δεν εχεις γουστο στις γυναικες θα εχεις στις φανελες ρε; :2funny:
Αντε το FM2015 ερχεται. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εσυ δεν εχεις γουστο στις γυναικες θα εχεις στις φανελες ρε; :2funny:
Αντε το FM2015 ερχεται. :rockon:
Που ξέρεις εσύ το γούστο μου στις γυναίκες;  :think:
Το 12 γαμούσε και έδερνε. Ήθελε λίγα απλά στοιχεία για να το βελτιώσουν. Το 13 το γάμησαν. Το 14 είναι πολύ καλό στο να δίνεις οδηγίες σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά όσο αφορά τη "φυσική" στη μπάλα τ έχουν γαμήσει. Δε μπορώ να ξεχάσω μια φάση που παίκτης σε φάση κόρνερ απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή μου και ο επιθετικός μου τη κυνηγάει και τη κυνηγάει και αυτή πάει και πάει και πάει και πάει και σταματημό δεν έχει.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Που ξέρεις εσύ το γούστο μου στις γυναίκες;  :think:
Το 12 γαμούσε και έδερνε. Ήθελε λίγα απλά στοιχεία για να το βελτιώσουν. Το 13 το γάμησαν. Το 14 είναι πολύ καλό στο να δίνεις οδηγίες σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά όσο αφορά τη "φυσική" στη μπάλα τ έχουν γαμήσει. Δε μπορώ να ξεχάσω μια φάση που παίκτης σε φάση κόρνερ απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή μου και ο επιθετικός μου τη κυνηγάει και τη κυνηγάει και αυτή πάει και πάει και πάει και πάει και σταματημό δεν έχει.

Μιλας  για γυναικες με τον ανεραστο  ρε............. :think: :think: :think: :think: :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μιλας  για γυναικες με τον ανεραστο  ρε............. :think: :think: :think: :think: :think:
Αφού λέει για το γούστο μου στις γυναίκες. Και απορώ που στον πούτσο το ξέρει; Από τις πουτάνες που έχω γαμήσει και έχω κάνει και αξιολόγηση; Αλλά ακόμα και αν πες το γούστο μου ήταν σε κοντές χοντρές με πλατύ κεφάλι τι στο πούτσο μπορεί να σημαίνει αυτό; Τα γούστα σ όλα τα πράγματα είναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικά. Ακόμα και στις μπλούζες. Σε μερικούς μπορεί ν αρέσει η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ. Εμένα μου θυμίζει παλιά εμφάνιση του Έργο. Τώρα να θέλουμε να λέμε ότι είναι ίδια μ αυτή της Ντορνμουντ (που είναι και η ομάδα που γουστάρω στη Γερμανία) απλά για να λέμε ότι έχουμε ίδια εμφάνιση με κάποιας μεγάλης ομάδας, τότε γάμησέ τα. Εμένα δε μου αρέσει. Δε με κάνει να θέλω να πάω στη μπουτικ και να την αγοράσω. Δεν είναι σα και φανέλα του 93 ή του 94 (δε θυμάμαι ακριβώς χρονολογία σόρυ) που είχε τον δικέφαλο αποτυπομένο πάνω που είχα πάει και είχα πάρει 3 για ν έχω (και που έχει μείνει μόνο μια, άτιμη μάνα με τις χλωρίνες σου)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αφού λέει για το γούστο μου στις γυναίκες. Και απορώ που στον πούτσο το ξέρει; Από τις πουτάνες που έχω γαμήσει και έχω κάνει και αξιολόγηση; Αλλά ακόμα και αν πες το γούστο μου ήταν σε κοντές χοντρές με πλατύ κεφάλι τι στο πούτσο μπορεί να σημαίνει αυτό; Τα γούστα σ όλα τα πράγματα είναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικά. Ακόμα και στις μπλούζες. Σε μερικούς μπορεί ν αρέσει η νέα εμφάνιση της ΑΕΚ. Εμένα μου θυμίζει παλιά εμφάνιση του Έργο. Τώρα να θέλουμε να λέμε ότι είναι ίδια μ αυτή της Ντορνμουντ (που είναι και η ομάδα που γουστάρω στη Γερμανία) απλά για να λέμε ότι έχουμε ίδια εμφάνιση με κάποιας μεγάλης ομάδας, τότε γάμησέ τα. Εμένα δε μου αρέσει. Δε με κάνει να θέλω να πάω στη μπουτικ και να την αγοράσω. Δεν είναι σα και φανέλα του 93 ή του 94 (δε θυμάμαι ακριβώς χρονολογία σόρυ) που είχε τον δικέφαλο αποτυπομένο πάνω που είχα πάει και είχα πάρει 3 για ν έχω (και που έχει μείνει μόνο μια, άτιμη μάνα με τις χλωρίνες σου)

Για  γυναικες θα μιλας  μονο  με  μενα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γελαω  ρεεεεεεεε.........    το  πμ  το πηρες ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Aφου γαμησες αυτον τον μουναρο τι να σου πουμε εμεις ρε τυπε  :2funny:
1251437576573_f.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η καλυτερη μας εμφανιση ηταν αυτη,του 94 και αργοτερα εφτιαξαν 2-3 παραλαγες,αλλα δυστυχως καποια στιγμη οι μαλακες της ουεφα
απαγορεψαν το αποτυπωμα θρησκευτικου περιεχομενου στις φανελες για να μην θεωρηθουν προκλητικες... :S
images

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σπασμένο θα το πάρεις τύπε?

την Άεκ θα την έχει? :grin:
Σπασμενο το FM και το PRO ποτε τυπε.
Ασε που για να βγει σπασιμο της προκοπης για το FM πρεπει να περασει κανα 6μηνο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η καλυτερη μας εμφανιση ηταν αυτη,του 94 και αργοτερα εφτιαξαν 2-3 παραλαγες,αλλα δυστυχως καποια στιγμη οι μαλακες της ουεφα
απαγορεψαν το αποτυπωμα θρησκευτικου περιεχομενου στις φανελες για να μην θεωρηθουν προκλητικες... :S
images
σωστός ο παίχτης πολύ ωραία εμφάνιση τοτε..

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
images
και εκει πολεμο μας κανανε τα μουνια οι εβραιοι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για  γυναικες θα μιλας  μονο  με  μενα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γελαω  ρεεεεεεεε.........    το  πμ  το πηρες ;
Ναι ρε. Το πήρα. Προσπάθησα να σου απαντήσω αλλά όλο μου έβγαζε ¨"συνέβη ένα σφάλμα" και άρχισα τα γαμοσταυρίδια. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο να σου το ξαναστείλω την απάντηση. Δεν είναι τίποτα σημαντική, απλά απαντώ στη ρητορική σου ερώτηση

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ναι ρε. Το πήρα. Προσπάθησα να σου απαντήσω αλλά όλο μου έβγαζε ¨"συνέβη ένα σφάλμα" και άρχισα τα γαμοσταυρίδια. Θα προσπαθήσω πάλι αύριο να σου το ξαναστείλω την απάντηση. Δεν είναι τίποτα σημαντική, απλά απαντώ στη ρητορική σου ερώτηση

Μην  κανεις  τον κοπο απλα πες μου.........ειμαι  ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
images
Γι αυτή έλεγα πιο πριν, που μου είπες για γούστο στις φανέλες. ΑΥΤΗ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ.
Βέβαια δε καταλαβαίνω την εντολή της ΟΥΕΦΑ, αφού είναι το έμβλημα της ομάδας τι κόλημα είχαν φάει οι γαμιόληδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Αυτο το Γαμημενο το Καραισκακη ουτε με την Εθνικη δεν Γεμιζει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ωραια παει το ενα,μεχρι τωρα ελεγες δεν υπηρχε καμια ευνοια στον γαυρο και παραγκες και τετοια,επιτελους παραδεχτηκες οτι η παραγκα καλυψε τον γαυρο για να μην τιμωρηθει.Παει αυτο.Δεν θεωρεις ιδιας εκτασης τα επεισοδια,επειδη τα επεισοδια των μεν εγιναν στον αγωνιστικο χωρο,των δε στις κερκιδες.Οκ.Δικαιωμα σου.Αληθεια δεν εχεις καταλαβει πλεον οτι δεν εχεις κανεναν να σε σιγονταρει και σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο;Ποτε θα το καταλαβεις για να προστατεψεις λιγο τον εαυτο σου;Ξεκινησες ενα θεμα παλι χωρις να εχεις δικιο και αντι να το παραδεχτεις πετας την μια βλακεια μετα την αλλη.
:jerking: :jerking: :jerking:
παραδινομαι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οτι εισαι παραδωμενος εδω και καιρο στην μαλακια το εχουμε καταλαβει.
Ο βλακαρχος τι εκανε παλι και τον μιουταραν  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom