Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη λογικα θα εισαι μεσα στο τοπ-3 του ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2014....

Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις αλλο.
χαχαχαχαχα...κοπελα μου παλι σε πονανε οι αληθειες;δεν τις αντεχεις ετσι;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα...κοπελα μου παλι σε πονανε οι αληθειες;δεν τις αντεχεις ετσι;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Η αληθεια που μαρτυρησες μονος σου χωρις ξυλο ειναι μια χριστιδη.Ενω εγινε γης μαδιαμ στην εξεδρα των οπαδων
του γαυρου,ενω καιγονταν καθισματα,υπηρχαν τραυματιες,ο διαιτητης δεν εγραψε ΤΙΠΟΤΑ..
Χριστιδη στον γιατρο επειγοντως.Εγω για το καλο σου  το λεω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Η αληθεια που μαρτυρησες μονος σου χωρις ξυλο ειναι μια χριστιδη.Ενω εγινε γης μαδιαμ στην εξεδρα των οπαδων
του γαυρου,ενω καιγονταν καθισματα,υπηρχαν τραυματιες,ο διαιτητης δεν εγραψε ΤΙΠΟΤΑ..
Χριστιδη στον γιατρο επειγοντως.Εγω για το καλο σου  το λεω.
ρε μαλακ τους πεταγαν πετρες απο εξω και πεταξαν καθισματα εξω...εννοειται οτι καλυψε το φυλλο αγωνα...βεβαια εγιναν στο ημιχρονο ,ο παρατηρητης επρεπε να τα γραψει αλλα ναι συμφωνω οτι καλυψαν...το ειπα και πριν...κατι αλλο;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλα εσυ ειπες οτι ειναι τα ιδια με αεκ που εγιναν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικο χωρο...
παραδεξου μια φορα οτι εκανες λαθος...παραδεξου του...κακο ειναι;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακ τους πεταγαν πετρες απο εξω και πεταξαν καθισματα εξω...εννοειται οτι καλυψε το φυλλο αγωνα...βεβαια εγιναν στο ημιχρονο ,ο παρατηρητης επρεπε να τα γραψει αλλα ναι συμφωνω οτι καλυψαν...το ειπα και πριν...κατι αλλο;  :think:
Xριστιδακο να τα λες ολα,προσπαθησαν οπαδοι του γαυρου να μπουν χωρις εισητηρια στην εξεδρα που ηταν οι αλλοι οπαδοι,τους απωθησαν τα ματ και τους πεταγαν οι δικοι σας καθισματα απο την εξεδρα και οτι εβρισκαν.Εγινε της πουτανας,5 οπαδοι τραυματιστηκαν
και ο κυριος διαιτητης με τον παρατητηρητη,δεν ειδαν τιποτα.Αντιθετα,στο Αιγαλεω,ειδαν και κατεγραψαν τα παντα,και πολυ καλα εκαναν.
Αν για εσενα αυτο δεν ειναι ευνοια,τοτε εισαι οντως αρρωστος.Οσο για αυτο που δεν θες να καταλαβεις,κοιτα και μονος σου τους κανονισμους που εσυ παραθεσες.Εκτεταμενα επεισοδια ειναι και τα δυο.Δεν σου λεω οτι επρεπε να φατε και εσεις 2 αγωνιστικες και -3 βαθμους γιατι δεν ηταν της ιδιας εκτασης,αλλα οτι προβλεπει ο κανονισμος για εκτεταμενα επεισοδια.Αντιθετα φαγατε 2500 χιλιαδες για...υβριστικα συνθηματα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Xριστιδακο να τα λες ολα,προσπαθησαν οπαδοι του γαυρου να μπουν χωρις εισητηρια στην εξεδρα που ηταν οι αλλοι οπαδοι,τους απωθησαν τα ματ και τους πεταγαν οι δικοι σας καθισματα απο την εξεδρα και οτι εβρισκαν.Εγινε της πουτανας,5 οπαδοι τραυματιστηκαν
και ο κυριος διαιτητης με τον παρατητηρητη,δεν ειδαν τιποτα.Αντιθετα,στο Αιγαλεω,ειδαν και κατεγραψαν τα παντα,και πολυ καλα εκαναν.
[size=30pt]Αν για εσενα αυτο δεν ειναι ευνοια,τοτε εισαι οντως αρρωστος[/size].
ρε μαλακα αληθεια τωρα σου αρεσει να ξευτιλιζεσαι;γιατι δεν παραδεχεσαι οτι λες μαλακιες...και παραδεχτηκα οτι ειναι ευνοια...

ρε μαλακ τους πεταγαν πετρες απο εξω και πεταξαν καθισματα εξω...[size=30pt]εννοειται οτι καλυψε το φυλλο αγωνα...βεβαια εγιναν στο ημιχρονο ,ο παρατηρητης επρεπε να τα γραψει αλλα ναι συμφωνω οτι καλυψαν...το ειπα και πριν..[/size].κατι αλλο;  :think:
και ολα ξεκινησαν οταν εσυ ειπες οτι αυτα τα δικασας στο αιγαλεω ηταν ακριβως ιδια με τα δικα μας στην λειβαδεια...
δεν ξερεις τι λες...εισαι στριμωγμενος στα σκοινια και πας να ξεφυγεις με μαλακιες...
και μαλακια ειπες οτι ηταν ιδια...
και εγω παραδεχτηκα οτι εγινε συγκαλυψη...ψεμματα δε λεω...
ποσο μαλακας εισαι;;
δε νοιωθεις αληθεια οτι ξευτιλιζεσαι βρε μαλακα;;ολα γραμμενα ειναι,ολοι τα βλεπουν....ρομπα εχεις γινει,να δω τι αλλο θα βρεις να πεις για να καλυψεις την αρχικη σου μαλακια  :jerking:
φορα ρε σκουπιδι μια φορα παντελονια και πες ειπα μαλακια...δεν θα σου πει κανεις τιποτα,,,μαλλον μπραβο θα σου πουνε  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αληθεια σου μιλαω ...τα σοβαρα παιδια οι αεκτζηδες λογικα πρεπει να σε μουτζωνουν τωρα τετοιος μαλακας κομπλεξικος που εισαι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ωραια παει το ενα,μεχρι τωρα ελεγες δεν υπηρχε καμια ευνοια στον γαυρο και παραγκες και τετοια,επιτελους παραδεχτηκες οτι η παραγκα καλυψε τον γαυρο για να μην τιμωρηθει.Παει αυτο.Δεν θεωρεις ιδιας εκτασης τα επεισοδια,επειδη τα επεισοδια των μεν εγιναν στον αγωνιστικο χωρο,των δε στις κερκιδες.Οκ.Δικαιωμα σου.Αληθεια δεν εχεις καταλαβει πλεον οτι δεν εχεις κανεναν να σε σιγονταρει και σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο;Ποτε θα το καταλαβεις για να προστατεψεις λιγο τον εαυτο σου;Ξεκινησες ενα θεμα παλι χωρις να εχεις δικιο και αντι να το παραδεχτεις πετας την μια βλακεια μετα την αλλη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλακίες γράφει ο Σαμπριάκος. Πρέπει να ήταν πιωμένος. Τι μας λέει ο Σαμπριάκος; Ότι η Β  Εθνική είναι ΑΚΟΜΑ πιο αντιαθλητική από την Γ!!! Ότι οι παίκτες της Β εθνικής θέλουν πιο πολύ από τους παίκτες της Γ να βγουν στην επιφάνεια!!! Πούτσες μπλε. Μας λέει ότι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια της Β εθνικής γίνονται μαρκαρίσματα στη καρωτιδα!! Συν ότι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να δικαιολογήσει, και δε μπαίνει ΚΑΝ στο κόπο να το κάνει πως γίνεται μια πιο σκληρή ομωάδα όπως είναι ο Παναιγιάλιος να παίρνει ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ κίτρινές κάρτς από τη σοφτ ΑΕΚ, χώρια τη κόκκινη. Η ΑΕΚ δεν ήταν ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ που γράφει. ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ήταν από τον διαιτητή. Άρθρο που θα έγραφε σπουδαστής δημοσιογράφος που δεν έχει ιδέα τι του γίνεται. Γελάω μαζί του.
ΑΝ ήταν έτσι, τότε ο Δέλλας και όλο το τιμ έκαναν χοντρή μαλακία. Έπρεπε να πάρουν παίκτες του ραγκμπι (όχι του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου) και αθλητές της ελεύθερης πάλης και όχι Μπαρμπόσιδες και Αραβίδες, Μαντάλους κτλπ. Το παιχνίδι αυτό ΜΑΖΙ μ αυτό με τ Αιγάλεω ήταν ΕΙΔΙΚΟ παιχνίδι (δε νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τους λόγους είναι πεντακάθαροι και σ έμβρυα που ακόμα δεν έχουν αναπτύξει ένα κύταρο εγκεφάλου). Όποιος έχει δει παιχνίδι Β εθνικής (έχω δει κάμποσα τα περασμένα χρόνια) ξέρει ότι ναι μεν η Β εθνική έχει παιχνίδια με σκληρότερα μαρκαρίσματα, αλλά έχει τους ίδιους κανόνες με αυτής της Α Εθνικής. Όταν πχ ένας παίχτης κάνει μαρκάρισμα από πίσω είναι κάρτα, όταν τραβάει τη μπλούζα αντιπάλου είναι το λιγότερο φάουλ κτλπ. ΑΣΦΑΛΩΣ υπάρχουν και τ αντιαθλητικά μαρκαρίσματα αλλά ο διαιτητής δείχνει κάρτα (ή έστω κάνει κάποιες παρατηρήσεις στην αρχή). Τα μόνα ματς που θυμάμαι που έπεγτε ΞΥΛΟ και όχι αστεία, ξύλο ΚΑΝΟΝΙΚΟ και με το νόμο ήταν παιχνίδια του τύπου Λάρισσά με μια από τις ομάδες του Βόλου, Καλαμάτα με Παναχαϊκή ή Καλαμάτα με Πάτρα κτλπ κτλπ που είναι γνωστό ότι είναι παιχνίδια "μίσους" των πόλεων (σε μερικά απ τ οποία οι ομάδες τελίωναν το ματς έχωντας φάει μια και δυο κόκκινες). Εκτός αν θες να μου πεις ότι τέτοιο ήταν και το προχθεσινό ματς!!! Θα πει κάποιος και θ ανεβάσει τη φωτογραφία με τον παίκτη του Ηρρακλή (αν δε κάνω λάθος που είναι αιμόφερτος) και θα πω εγώ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαιτητικό λάθος που ο παίκτης που έδωσε την αγκωνιά δε πήρε κάρτα, αλλά και από την άλλη ήταν ΕΝΑ περιστατικό σ έναν αγώνα που δε γινόντουσαν σε κάθε φάση μαρκαρίσματα στη καρωτίδα.
Οπότε όχι ο Σαμπριάκος δεν έχει δει αγώνα της Β εθνικής (το λιγότερο τα τελευταία 10 χρόνια) και όχι η Β εθνική δεν είναι ΤΙΓΚΑ στις ομάδες που μαρκάρουν όπως ο Παναιγιάλιος. Όπως κ η Γ εθνική δεν ήταν ΤΙΓΚΑ στους παίκτες που μάρκαραν με κλωτσιά ανάμεσα στα μάτια όπως έκαναν αυτοί του Αιγάλεω

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Μαλακίες γράφει ο Σαμπριάκος. Πρέπει να ήταν πιωμένος. Τι μας λέει ο Σαμπριάκος; Ότι η Β  Εθνική είναι ΑΚΟΜΑ πιο αντιαθλητική από την Γ!!! Ότι οι παίκτες της Β εθνικής θέλουν πιο πολύ από τους παίκτες της Γ να βγουν στην επιφάνεια!!! Πούτσες μπλε. Μας λέει ότι σε ΟΛΑ τα παιχνίδια της Β εθνικής γίνονται μαρκαρίσματα στη καρωτιδα!! Γελάω μαζί του.
ΑΝ ήταν έτσι, τότε ο Δέλλας και όλο το τιμ έκαναν χοντρή μαλακία. Έπρεπε να πάρουν παίκτες του ραγκμπι (όχι του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου) και αθλητές της ελεύθερης πάλης και όχι Μπαρμπόσιδες και Αραβίδες, Μαντάλους κτλπ. Το παιχνίδι αυτό ΜΑΖΙ μ αυτό με τ Αιγάλεω ήταν ΕΙΔΙΚΟ παιχνίδι (δε νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω τους λόγους είναι πεντακάθαροι και σ έμβρυα που ακόμα δεν έχουν αναπτύξει ένα κύταρο εγκεφάλου). Όποιος έχει δει παιχνίδι Β εθνικής (έχω δει κάμποσα τα περασμένα χρόνια) ξέρει ότι ναι μεν η Β εθνική έχει παιχνίδια με σκληρότερα μαρκαρίσματα, αλλά έχει τους ίδιους κανόνες με αυτής της Α Εθνικής. Όταν πχ ένας παίχτης κάνει μαρκάρισμα από πίσω είναι κάρτα, όταν τραβάει τη μπλούζα αντιπάλου είναι το λιγότερο φάουλ κτλπ. ΑΣΦΑΛΩΣ υπάρχουν και τ αντιαθλητικά μαρκαρίσματα αλλά ο διαιτητής δείχνει κάρτα (ή έστω κάνει κάποιες παρατηρήσεις στην αρχή). Θα πει κάποιος και θ ανεβάσει τη φωτογραφία με τον παίκτη του Ηρρακλή (αν δε κάνω λάθος που είναι αιμόφερτος) και θα πω εγώ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαιτητικό λάθος που ο παίκτης που έδωσε την αγκωνιά δε πήρε κάρτα, αλλά και από την άλλη ήταν ΕΝΑ περιστατικό σ έναν αγώνα που δε γινόντουσαν σε κάθε φάση μαρκαρίσματα στη καρωτίδα.
Οπότε όχι ο Σαμπριάκος δεν έχει δει αγώνα της Β εθνικής (το λιγότερο τα τελευταία 10 χρόνια) και όχι η Β εθνική δεν είναι ΤΙΓΚΑ στις ομάδες που μαρκάρουν όπως ο Παναιγιάλιος. Όπως κ η Γ εθνική δεν ήταν ΤΙΓΚΑ στους παίκτες που μάρκαραν με κλωτσιά ανάμεσα στα μάτια όπως έκαναν αυτοί του Αιγάλεω
αυτη η δηθεν υποστηρικτες της ΑΕΚ δημοσιογραφοι εχουν γραψει για την ομαδα μας τις περισσοτερες μαλακιες βλεπε μπραουδακης βλεπε μιαουλης ,ο θεος να τους κανει αεκτζηδες , οσο αφορα το αθρο του δε λεει και κατι ,μαλακιες να γεμιζει το σαιτ που δουλευει απλα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αυτη η δηθεν υποστηρικτες της ΑΕΚ δημοσιογραφοι εχουν γραψει για την ομαδα μας τις περισσοτερες μαλακιες βλεπε μπραουδακης βλεπε μιαουλης ,ο θεος να τους κανει αεκτζηδες , οσο αφορα το αθρο του δε λεει και κατι ,μαλακιες να γεμιζει το σαιτ που δουλευει απλα

επειδη τυπε ειχες ζητησει τι ωρα παιζει μπασκετ η ΑΕΚ την Κυριακη ιδου

[URL unfurl="true"]http://aek365.com/a-359501/mia-kuriakh-gemath-aek.htm[/url]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σαμπρακο ΑΕΚτζη της πλακας πηγαινε κοουτς ρε να τους μαθεις μπαλιτσα τους ασχετους  :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για γελιο ειναι οι ανθρωποι,και αυτος και ο Τσακιρης.

Προπονητες καφενειου ειναι ολοι τους....Και ο Χελακης που πουλαει cd εθνικοφροσυνης ο αρχιμαλακας του γκρουπ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ηταν που δεν θα ασχολιοταν κανεις συμφωνα με τους μαλακες του gavros.gr.Και ενταξει τα οπαδικα σαιτ τα ξερουμε και τα αγνοουμε.
Το λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν ζωα που πιστευουν οτι ευνοειται η ΑΕΚ,ο ΠΑΟ,ο ΠΑΟΚ εναντι του πουστη και ερχονται να πουλησουν και πνευμα..

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θενκς μαν την κυριακη ολοι μπασκετ και μπαλα πολυ αεκαρα αυτα ειναι
Το μπασκετ το σιχαινομαι τυπε δεν μπορω ουτε καν να βλεπω την μπαλα αλλα στο ποδοσφαιρο θα ειμαι μεσα.
Μακαρι να εχει και μπουθ με τις νεες φανελες.Πολυ ωραιες μου θυμιζουν Ντορτμουντ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το μπασκετ το σιχαινομαι τυπε δεν μπορω ουτε καν να βλεπω την μπαλα αλλα στο ποδοσφαιρο θα ειμαι μεσα.
Μακαρι να εχει και μπουθ με τις νεες φανελες.Πολυ ωραιες μου θυμιζουν Ντορτμουντ.

Προεδρε φερε τον Λεβαντοφσκι για φορ τον Γεναρη  :2funny: :2funny: :2funny:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
δεν τρελενομαι για το μπασκετ αλλα θελει στηριξει η ομαδα για την αεκ και στο σκακι παω μαστερ , ναι αδερφε ωραιες οι εμφανισεις μετα την παρουσιαση θα βγουνε λογικα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προεδρε φερε τον Λεβαντοφσκι για φορ τον Γεναρη  :2funny: :2funny: :2funny:
Άσχετο αλλά θυμάμαι ακόμα ότι στο Φουτμπαλ Μανατζερ 11 για κάποιον λόγο το παιχνίδι (μέσα στη σοφία του) έκανε τη Ντορμουντ να τον βάλει για δανεισμό και τότε τον είχα πάρει βάζοντας και τον όρο να πληρώνει η Ντορμουντ τον μισθό του και όρο αγοράς τα 2 μύρια. Μετά τον χειμώνα ήρθε προσφορα για Νασούτι 4 μύρια και για Εντνερ (ή κάποιος έτσι λεγόταν το παλτό που είχαμε τότε στην επίθεση) αλλα 2 και φυσικά έφυγαν με κορδέλες. Πήρα τον Λεβαντοφκι έκανε όργια με Μπλάνκο και μετά από 2 χρόνια εφτασα τελικό τσου λου. Βεβαια όταν ήρθε η Μπάγερν με 15 ζεστά ζεστά μυριακια πουλήθηκε παραυτα. Μεγάλες στιγμές λεμε  :rockon: :rockon:

Είμαι ο ΜΟΝΟΣ που δε του αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ (ή τέλος πάντων μ αφήνουν παγερά αδιάφορο οι φανέλες μας  :think: :think: :think: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom