Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτό το ολυμπιακός 24 θα μας πει τι κάνετε εσείς ΟΤΑΝ δε νικάτε; Πάρε παράδειγμα. Φέρνετε πρώτο παιχνίδι Χ ΚΛΑΨΑ για σκληρά μαρκαρίσματα, για μη προστασία της διαιτησίας, βγαίνει ο πουστρόγερος στα κανάλια "δε μας προστατεύουν οι διαιτητές κλαψ, λιγμ". Τρώς πούτσα (χάνεις) ΠΑΛΙ μια από τα ίδια "σκληρό παιχνίδ, θέλουν να κόψουν τη μπάλα από τον Αφελάι. Οι διαιτητές είναι επιρρεασμένοι, κλαψ, λιγμ". Χάνεις από το ψαροχώρι στη Σουηδία ΠΑΛΙ τ ίδια. Τώρα ΜΟΝΟ στο μυαλό κάποιων ΟΣΦΠούστηδων χωράει τ ότι μια ομάδα και καλά κλαίει ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που έκανε η ΑΕΚ ήταν αυτές του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Δε βγήκε κανένας ΠΟΥΣΤΡΟΓΕΡΟΣ που έχει ξεχάσει ο θεός να τον ψοφήσει μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος, ούτε κανένας χοντρός που έχει να δει τη πούτσα του από τότε που ήταν σε εμβρυακή κατάσταση, για να πει περί διαιτησίας και δε μας σταματάει κανένας και άλλες τέτοιες παπαρολογίες. Και τι είπε ο Δέλλας; Ότι ΔΕ παίχτηκε μπάλα αλλά ξύλο (όπου κέρδισε ο Παναιγιάλιος) ΑΛΛΑ (γιατί είσαι και μαλάκας και ανεβάζεις λινκ χωρίς να τα διαβάσεις) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΝΚ και όσοι δεν ήξεραν τι εστί πήραν μια γεύση. Αλλά στο δικό σου ΟΣΦΠούστηκο μυαλό (και γενικά όσων διαβάζουν Ολυμπιακός 24 ή όσων ΑΕΚτζίδων διαβάζουν ΑΕΚ365, σε ανάλογη περίπτωση) ΗΤΑΝ ΚΛΑΨΑ.
Εσύ μου λες να πάω σε γιατρό. Εγώ σου λέω ΜΗ ΠΑΣ. Πεταμένα λεφτα. Κάντα σουβλάκια και μπύρες καλύτερα.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαλακα σε ξευτιλιζω χωρις να παιρνεις χαμπαρι...και δεν εισαι λιγο γατος να προφυλαχθεις...
η ερωτηση ειναι:θα τιμωρηθουν;θα ασχοληθει κανεις;επεισοδεια εγιναν...και η απαντηση σου ειναι για τη λειβαδια... :2funny:
να εισαι σιγουρος ρε ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ οτι οταν ποσταριζα ηξερα και οτι θα απαντουσες και οτι θα ελεγες για τη λειβαδεια...
αλλα εγω επειδη θελω να σε κανω ρομπα και να πεταω τον μανδυα του αντικειμενικου και ψυχραιμου που σου αρεσει να φορας εστησα τουτην δω την παγιδα  :2funny:
παμε λοιπον...
μα ο γαυρος βρε μαλακα ειναι ο στιγματισμενος σατανας και ο κουμανταδορος στο παρασκηνιο...ο κακος που ολοι τον καλυπτουν...
ρψταω λοιπον εγω...αν και σε σενα κανουν τα ιδια που κανουν στον γαυρο ποια η διαφορα σου εσενα της ηθικης και τιμιας ομαδας με τον σατανα γαυρο;  :2funny:  :2funny:
ε μαλακα μου;  :2funny: :2funny:πιο προβλεψιμος μαλακας πεθαινεις...
ΥΓ.καλα με εναν αλλο καραγκιοζη πειν 21 η κατι τετοι ουτε καν ασχολουμαι...δεν υπαρχει....
Οχι ρε φιλε...οχι...Δεν υπαρχω???? Εσυ, ο τριμεγιστος,πανσοφος μαλακοχριστιδης ειπες οτι δεν υπαρχω? Η τσουτσου με τη χωντροκωλαρα του,μερα νυχτα στο διαδικτυο ειπε οτι δεν υπαρχω? Ο 11.000 μηνυματα,αρα ειμαι ειμαι καποιος,αξιζω κατι και γω, ειπε πως δεν υπαρχω? Εσυ το απαυγασμα μαλακιας ηλιθιοτητας κομπλεξισμου αλαζονειας μικροπρεπειας τυφλου οπαδισμου,ειπες πως δε υπαρχω? Εσυ,το πλεον λοβοτομημενο ατομο εδω μεσα,το μεγαλυτερο αρχιδι της συγχρονης ελληνικης ιστοριας,η πρωτοτυπη μητρα μαλακα που τη φυλαμε σαν κορη οφθαλμου μη μας σπασει,εσυ,το μεγαλυτερο σουργελο,η μεγαλυτερη κοταρα που εβγαλε το ανθρωπινο ειδος λες πως δεν υπαρχω??? Παλι καλα λεω εγω που δεν υπαρχω για σενα.Θα μου ηταν αδιανοητο να συνυπαρξω με ενα διποδο σα και σενα. Το οτι η μοιρα μας εφερε στον ιδιο πλανητη μαζι,πολυ σου ειναι. Φαε ενα δυο σαντουϊτς ακομα και γραψε αλλα 500 μηνυματα σημερα να γεμισεις τεστοστερονη. Υ.Γ. Μην ασχοληθεις μαζι μου...Κρατα το ετσι καλυτερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μαλακα σε ξευτιλιζω χωρις να παιρνεις χαμπαρι...και δεν εισαι λιγο γατος να προφυλαχθεις...
η ερωτηση ειναι:θα τιμωρηθουν;θα ασχοληθει κανεις;επεισοδεια εγιναν...και η απαντηση σου ειναι για τη λειβαδια... :2funny:
να εισαι σιγουρος ρε ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ οτι οταν ποσταριζα ηξερα και οτι θα απαντουσες και οτι θα ελεγες για τη λειβαδεια...
αλλα εγω επειδη θελω να σε κανω ρομπα και να πεταω τον μανδυα του αντικειμενικου και ψυχραιμου που σου αρεσει να φορας εστησα τουτην δω την παγιδα  :2funny:
παμε λοιπον...
μα ο γαυρος βρε μαλακα ειναι ο στιγματισμενος σατανας και ο κουμανταδορος στο παρασκηνιο...ο κακος που ολοι τον καλυπτουν...
ρψταω λοιπον εγω...αν και σε σενα κανουν τα ιδια που κανουν στον γαυρο ποια η διαφορα σου εσενα της ηθικης και τιμιας ομαδας με τον σατανα γαυρο;  :2funny:  :2funny:
ε μαλακα μου;  :2funny: :2funny:πιο προβλεψιμος μαλακας πεθαινεις...
ΥΓ.καλα με εναν αλλο καραγκιοζη πειν 21 η κατι τετοι ουτε καν ασχολουμαι...δεν υπαρχει....
Φυσικα και θα τιμωρηθει δεν χαριζεται κανεις στην ΑΕΚ και φανηκε περυσι με τους -3 βαθμους και τα προστιμα που επεφταν βροχη.ενω την ιδια στιγμη γαυρο και βαζελο τους χαιδευαν.Εγω σου εδειξα αγωνα που εκαναν οι αδελφες σας τρομερα επεισοδια με αποτελεσμα να καθυστερησει το δευτερο ημιχρονο,και δεν κληθηκε το πουστικο κλαμπ ουτε καν σε απολογια,οχι να τιμωρηθει.Και μου βαζεις εσυ σαν χανος
επεισοδια απο αγωνα που τελειωσε πριν λιγες ωρες,λες και βγαινουν αμεσως οι τιμωριες.Ειδε οτι εγινε ρομπα ο μαλακας και λεει σου εστησα παγιδα. :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οχι ρε φιλε...οχι...Δεν υπαρχω???? Εσυ, ο τριμεγιστος,πανσοφος μαλακοχριστιδης ειπες οτι δεν υπαρχω? Η τσουτσου με τη χωντροκωλαρα του,μερα νυχτα στο διαδικτυο ειπε οτι δεν υπαρχω? Ο 11.000 μηνυματα,αρα ειμαι ειμαι καποιος,αξιζω κατι και γω, ειπε πως δεν υπαρχω? Εσυ το απαυγασμα μαλακιας ηλιθιοτητας κομπλεξισμου αλαζονειας μικροπρεπειας τυφλου οπαδισμου,ειπες πως δε υπαρχω? Εσυ,το πλεον λοβοτομημενο ατομο εδω μεσα,το μεγαλυτερο αρχιδι της συγχρονης ελληνικης ιστοριας,η πρωτοτυπη μητρα μαλακα που τη φυλαμε σαν κορη οφθαλμου μη μας σπασει,εσυ,το μεγαλυτερο σουργελο,η μεγαλυτερη κοταρα που εβγαλε το ανθρωπινο ειδος λες πως δεν υπαρχω??? Παλι καλα λεω εγω που δεν υπαρχω για σενα.Θα μου ηταν αδιανοητο να συνυπαρξω με ενα διποδο σα και σενα. Το οτι η μοιρα μας εφερε στον ιδιο πλανητη μαζι,πολυ σου ειναι. Φαε ενα δυο σαντουϊτς ακομα και γραψε αλλα 500 μηνυματα σημερα να γεμισεις τεστοστερονη. Υ.Γ. Μην ασχοληθεις μαζι μου...Κρατα το ετσι καλυτερα.
ρε αδερφε ηρεμα...εισαι γαμω τη μαγκια ...οκ...απλα εγω ειπα να παιξω λιγο με μαστερ και πεταχτηκες και εσυ απο το πουθενα,,,,μπορει να εισαι γαμω τα παιδια εννοειται δεν σε ξερω ,απλα πεταγονται παντα κατι πουτανες με προσωπικα μαζι μου και θεωρησα οτι εισαι μια απο τα ιδια...απο τη γραφη σου φαινεται οτι μπορει και να εχω κανει λαθος...ηρεμησε δεν σε ξερω δεν με ξερεις μην το παιρνεις προσωπικα  :2funny: :2funny:
δεν υπαρχεις για μενα εδω στο μπου οπου οπως σωστα λες εγω ειμαι ενεργο μελος και περναω καμποσες ωρες εδω ενω εσυ λιγοτερο (χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι ειναι μαγκια απο μεριας μου απλα το λεω για να δειξω πως δεν σε ΄΄ξερω΄΄ και νομιζα οτι τρολαριζες)
ειλικρινα μιλαω και παντελονατα νομιζα τρολλαρεις και αυτη ειναι η αμυνα μου...
απο παρτη μου κανενα προβλημα μαζι σου και αν προσβληθηκες την συμπαθεια μου...δεν ειπα δα και κατι τραγικο απαντησες πολυ ωραια και μεστα  :grin: οποτε ολα καλα...
καλημερα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Φυσικα και θα τιμωρηθει δεν χαριζεται κανεις στην ΑΕΚ και φανηκε περυσι με τους -3 βαθμους και τα προστιμα που επεφταν βροχη.ενω την ιδια στιγμη γαυρο και βαζελο τους χαιδευαν.Εγω σου εδειξα αγωνα που εκαναν οι αδελφες σας τρομερα επεισοδια με αποτελεσμα να καθυστερησει το δευτερο ημιχρονο,και δεν κληθηκε το πουστικο κλαμπ ουτε καν σε απολογια,οχι να τιμωρηθει.Και μου βαζεις εσυ σαν χανος
επεισοδια απο αγωνα που τελειωσε πριν λιγες ωρες,λες και βγαινουν αμεσως οι τιμωριες.Ειδε οτι εγινε ρομπα ο μαλακας και λεει σου εστησα παγιδα. :2funny: :2funny: :2funny:
ασε μωρη πουτανα την κωλοτουμπα τωρα...οταν το εβαλα επρεπε να πεις μα βεβαια να τιμωρηθουμε απλα εσυ αρχιζες και μιλαγες για λειβαδιες...και για ατιμωρησιες...για να δειξεις οτι ΚΑΙ εμενα δεν τιμωρουνε....μετα το σκεφτηκες και το ειπες αλλοιως οτι ΘΑ με καλεσουν και πιπες...
και εγω ξερω οτι θα σε καλεσουν αλλα εγω ηθελα να δωσεις την απαντηση που εδωσες...
δατς ολ....απο εκει και περα τραγουδα...και τον γαυρο στη λειβαδια τον καλεσαν ,απολογηθηκε και εφαγε και ποινη,...μικρη μεγαλη;θα δουμε τι ποινη θα φας και συ και θα συγκρινουμε...
αυτα για να μη λες και τα γνωστα ψεματακια περι ατιμωρησιας....
σκουπιδι....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό το ολυμπιακός 24 θα μας πει τι κάνετε εσείς ΟΤΑΝ δε νικάτε; Πάρε παράδειγμα. Φέρνετε πρώτο παιχνίδι Χ ΚΛΑΨΑ για σκληρά μαρκαρίσματα, για μη προστασία της διαιτησίας, βγαίνει ο πουστρόγερος στα κανάλια "δε μας προστατεύουν οι διαιτητές κλαψ, λιγμ". Τρώς πούτσα (χάνεις) ΠΑΛΙ μια από τα ίδια "σκληρό παιχνίδ, θέλουν να κόψουν τη μπάλα από τον Αφελάι. Οι διαιτητές είναι επιρρεασμένοι, κλαψ, λιγμ". Χάνεις από το ψαροχώρι στη Σουηδία ΠΑΛΙ τ ίδια. Τώρα ΜΟΝΟ στο μυαλό κάποιων ΟΣΦΠούστηδων χωράει τ ότι μια ομάδα και καλά κλαίει ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που έκανε η ΑΕΚ ήταν αυτές του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Δε βγήκε κανένας ΠΟΥΣΤΡΟΓΕΡΟΣ που έχει ξεχάσει ο θεός να τον ψοφήσει μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος, ούτε κανένας χοντρός που έχει να δει τη πούτσα του από τότε που ήταν σε εμβρυακή κατάσταση, για να πει περί διαιτησίας και δε μας σταματάει κανένας και άλλες τέτοιες παπαρολογίες. Και τι είπε ο Δέλλας; Ότι ΔΕ παίχτηκε μπάλα αλλά ξύλο (όπου κέρδισε ο Παναιγιάλιος) ΑΛΛΑ (γιατί είσαι και μαλάκας και ανεβάζεις λινκ χωρίς να τα διαβάσεις) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΝΚ και όσοι δεν ήξεραν τι εστί πήραν μια γεύση. Αλλά στο δικό σου ΟΣΦΠούστηκο μυαλό (και γενικά όσων διαβάζουν Ολυμπιακός 24 ή όσων ΑΕΚτζίδων διαβάζουν ΑΕΚ365, σε ανάλογη περίπτωση) ΗΤΑΝ ΚΛΑΨΑ.
Εσύ μου λες να πάω σε γιατρό. Εγώ σου λέω ΜΗ ΠΑΣ. Πεταμένα λεφτα. Κάντα σουβλάκια και μπύρες καλύτερα.
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα ολες οι ομαδες κλαινε...αλλα ελπιζω αν (που δεν) παιξω καμμια φορα βου εθνικη με καποιον παναιγιαλιο και ειδικα κερδισω να το βουλωσω και να μην κλαιω με σκοπο να εχω την ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ευνοια...
και ο γαυρος κλαει (ξερεις οτι δεν ειμαι μουνακι και το παραδεχομαι) με σκοπο να εχει την ευνοια για κατακτηση πρωταθληματος και περασμα ομιλων στο τσου λου....οχι για να μην τον δυσκολευουν μετεπειτα τα χωρια της ξου κατηγοριας...
ενα μεγεθος σαν της αεκ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαμαρτυρεται στην βου εθνικη...αλλοιως εχει μικρυνει επικινδυνα  ;)
υστερα εγω σου εβαλα και καποιον κυριο σαμπρακο τον οποιο δεν τον ειδα να λεει και πολλα μετα το αγρινιο η το περιστερι οπου παιχτες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ (ε εχει και αυτο μια μικρη σημασια αλλο να τρακαρεις ενα σμαρτ αλλο μια πορσε ,σωστα;  ) επεφταν θυματα δρεπανηφορων αρματων...δεν ειδα να εχει την ιδια ευαισθησια...
ελα ρε γρηγορη ,ο χρηστιδης ειμαι...τουμπεκιασου μια φορα...
κλαις για να εχεις ευνοια μετα...το ξερεις το ξερω ολα καλα  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny:
μαλακα εισαι θεος αληθεια...θεικο ποστ...διαβαζω και ξαναδιαβαζω και ολο παραπανω χυνω...αληθεια σορυ που σε ειπα καραγκιοζη...δεν εισαι φαινεται απο το πως γραφεις...ενας καραγκιοζης δεν θα μπορουσε να συνταξει τετοι κειμενο...
το κανω κοπυ πειστε και θα το πλασαρω αυτουσιο σε καμμια απο τις γνωστες πουτανες μου  :rockon:
no hard feelings ρε μαγκα ηρεμα...εγω με τους ωραιους δεν εχω προβλημα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα ολες οι ομαδες κλαινε...αλλα ελπιζω αν (που δεν) παιξω καμμια φορα βου εθνικη με καποιον παναιγιαλιο και ειδικα κερδισω να το βουλωσω και να μην κλαιω με σκοπο να εχω την ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ευνοια...
και ο γαυρος κλαει (ξερεις οτι δεν ειμαι μουνακι και το παραδεχομαι) με σκοπο να εχει την ευνοια για κατακτηση πρωταθληματος και περασμα ομιλων στο τσου λου....οχι για να μην τον δυσκολευουν μετεπειτα τα χωρια της ξου κατηγοριας...
ενα μεγεθος σαν της αεκ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαμαρτυρεται στην βου εθνικη...αλλοιως εχει μικρυνει επικινδυνα  ;)
υστερα εγω σου εβαλα και καποιον κυριο σαμπρακο τον οποιο δεν τον ειδα να λεει και πολλα μετα το αγρινιο η το περιστερι οπου παιχτες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ (ε εχει και αυτο μια μικρη σημασια αλλο να τρακαρεις ενα σμαρτ αλλο μια πορσε ,σωστα;  ) επεφταν θυματα δρεπανηφορων αρματων...δεν ειδα να εχει την ιδια ευαισθησια...
ελα ρε γρηγορη ,ο χρηστιδης ειμαι...τουμπεκιασου μια φορα...
κλαις για να εχεις ευνοια μετα...το ξερεις το ξερω ολα καλα  ;)
ΤΙ ΛΕς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ. ΤΙ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΤΙ ΛΕΣ; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; ΤΙ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΩ. ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΙΕΡΑΡΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΛΑ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΜΑΡΤ, ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΣΕ;
ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΔΗ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ασε μωρη πουτανα την κωλοτουμπα τωρα...οταν το εβαλα επρεπε να πεις μα βεβαια να τιμωρηθουμε απλα εσυ αρχιζες και μιλαγες για λειβαδιες...και για ατιμωρησιες...για να δειξεις οτι ΚΑΙ εμενα δεν τιμωρουνε....μετα το σκεφτηκες και το ειπες αλλοιως οτι ΘΑ με καλεσουν και πιπες...
και εγω ξερω οτι θα σε καλεσουν αλλα εγω ηθελα να δωσεις την απαντηση που εδωσες...
δατς ολ....απο εκει και περα τραγουδα...και τον γαυρο στη λειβαδια τον καλεσαν ,απολογηθηκε και εφαγε και ποινη,...μικρη μεγαλη;θα δουμε τι ποινη θα φας και συ και θα συγκρινουμε...
αυτα για να μη λες και τα γνωστα ψεματακια περι ατιμωρησιας....
σκουπιδι....
Α ναι εχεις δικιο,τωρα το ειδα,κληθηκε τελικα για απρεπη συμπεριφορα οπαδων,και για τα εκτεταμενα επεισοδια,συμπλοκες με την αστυνομια, σπασμενα καθισματα και ριψη τους προς τους αντρες των ΜΑΤ, πεντε τραυματιες που τους παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες στο ιατρειο του γηπεδου, 15λεπτη καθυστερηση στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου, φωτιες στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου,δεν υπηρξε λογος.
Και ποσο τιμωρηθηκε ο πουστης χριστιδη;για πες το εξοντωντικο ποσο παιχταρα μου..

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
καλησπερα αεκαρες μ ξερουμε το μπασκετ με τον πανιωνιο αν θα γινει πριν η μετα το παιχνιδι του ποδοσφαιρου την κυριακη?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καλησπερα αεκαρες μ ξερουμε το μπασκετ με τον πανιωνιο αν θα γινει πριν η μετα το παιχνιδι του ποδοσφαιρου την κυριακη?

στο σαιτ της ΕΣΑΚΕ που κοιταξα τυπε δεν εχει ορισει ωρα ακομη  :think:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
στο σαιτ της ΕΣΑΚΕ που κοιταξα τυπε δεν εχει ορισει ωρα ακομη  :think:
σε ευχαριστω μαν ;) ;) ;) ευχομαι πρωτον να μη το κανουν ιδια ωρα και δευτερο και καλυτερο να γινει πριν το ποδοσφαιρο για να εχει και κοσμο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σε ευχαριστω μαν ;) ;) ;) ευχομαι πρωτον να μη το κανουν ιδια ωρα και δευτερο και καλυτερο να γινει πριν το ποδοσφαιρο για να εχει και κοσμο

αν και δεν ειμαι φαν της σπυριαρας μακαρι τυπε  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom