Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΤΙ ΛΕς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ. ΤΙ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΤΙ ΛΕΣ; ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; ΤΙ ΛΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΑΜΩ. ΤΙ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΙΕΡΑΡΧΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΛΑ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΜΑΡΤ, ΕΝΩ ΑΝ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΣΕ;
ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΔΗ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕΚΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΦΕΛΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
re μαλακα ...κατα πρωτον αν σε ειχα τωρα μπροστα μου θα ετρωγες μια κατακεφαλια (φιλικα παντα ) για να ηρεμησεις...
κατα δευτερον δεν ειπα οτι εσυ δεν εχεις δικαιωμα να διαμαρτυρεσαι αλλα ναι αλλο να εχω δωσει καποια λεφτα για καποια συμβολαια σαν εταιρια και αλλο ψιχουλα...τι να κανουμε;η πρωτη ειναι σαφως μεγαλυτερη οικονομικη ζημια...
αλλο σαν ανθρωποι εννοειται ΟΛΟΙ εχουν την ιδια αξια απλα παιρνουμε σαν δεδομενο οτι τα χτυπηματα δεν εχουν επακολουθο υγεια απλα απουσια απο αγωνιστικους χωρους...
ηρεμησε ξερεις οτι δεν ειμαι κανενας καραγκιοζης να ξεχωριζω ανθρωπους σαν αξιες...
εννοω απωλεια αγωνιστικη ,συμβολαια κλπ κλπ...
απο εκει και περα οπως και να'χει ψχτο με τους γιατρους...αντιδρας υπερμετρα ακραια και δεν ειναι ωραιο...οπως γουσταρεις βεβαια απλα επειδη ξες οτι εχω μια συμπαθεια στη μοσχαροκεφαλη σου δε θελω να παθεις κατι εξ αιτιας μου  :s&m_3:
αυτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Α ναι εχεις δικιο,τωρα το ειδα,κληθηκε τελικα για απρεπη συμπεριφορα οπαδων,και για τα εκτεταμενα επεισοδια,συμπλοκες με την αστυνομια, σπασμενα καθισματα και ριψη τους προς τους αντρες των ΜΑΤ, πεντε τραυματιες που τους παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες στο ιατρειο του γηπεδου, 15λεπτη καθυστερηση στην εναρξη του δευτερου ημιχρονου, φωτιες στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου,δεν υπηρξε λογος.
Και ποσο τιμωρηθηκε ο πουστης χριστιδη;για πες το εξοντωντικο ποσο παιχταρα μου..
πρωτο ψεματακι λοιπον ...καταριφθηκε ...παραεδεχτηκες οτι ασκηθηκε διωξη...το προστιμο δεν το θυμαμαι ,προφανως θα ηταν αστειο για να το λες εσυ αλλα....
αλλα εγω ειμαι ο σατανς ο παρασκηνιο ,ο παραγκας ,ο , ο ....
που σημαινει να περιμενουμε πρωτα να κληθεις και δευτερον να τιμωρηθεις με αυστηροτερο του ενος προστιμου ποινη (που με τα δικα σου λεγομενα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τιμωρηθηκε ο ευνοουμενος γαυρος) οποτε και θα δικαιουσε να ομιλεις για σκανδαλο υπερ του γαυρου στη λειβαδια...σωστα;;
γιατι αν πανω κατω φας και εσυ ενα προστιμο συγνωμη αλλα αρχιδια διαφορα εχεις απο τον σατανα γαυρο με τις ατιμωρησιες του...
σωστα;ειμαι καπου λαθος στη λογικη μου;  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το να υπαρχει δυσαρεσκια/εκπληξη για την ανοχη στο χθεσινο κατσ των αιγιωτων
ειναι τουλαχιστον αστειο με βαση τα οσα εχουν δει τα ματια μας τα τελευταια 15 χρονια.
Προσωπικα χαρηκα με την εξελιξη του ματσ,γιατι η ομαδα μπηκε στο κλιμα απο το πρωτο ημιχρονο της σεζον..
Δε θα χαριστει ουτε μισος ποντος,ουτε μισο γκολ οπως γινεται με ολους τους αντιπαλους στα 90 χρονια της ιστοριας μας.
Το καταλαβε και ο τελευταιος παικτης του ροστερ μας πλεον αυτο.
Αυτο που μενει να καταλαβουν οι αντιπαλοι σε β κ α εθνικη,ειναι οτι εχουμε ανεβει απο το καλοκαιρι του 2013..

Με τον καιρο θα γινει και αυτο.

**Επιτελους η ομαδα εχει κανονικο 21 στο ροστερ μετα απο χρονια.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ειναι τουλαχιστον αστειο με βαση τα οσα εχουν δει τα ματια μας τα τελευταια 15 χρονια.
Προσωπικα χαρηκα με την εξελιξη του ματσ,γιατι η ομαδα μπηκε στο κλιμα απο το πρωτο ημιχρονο της σεζον..
Δε θα χαριστει ουτε μισος ποντος,ουτε μισο γκολ οπως γινεται με ολους τους αντιπαλους στα 90 χρονια της ιστοριας μας.
Αυτο που μενει να καταλαβουν οι αντιπαλοι σε β κ α εθνικη,ειναι οτι εχουμε ανεβει απο το καλοκαιρι του 2013..Με τον καιρο θα γινει και αυτο.

η αληθεια ειναι οτι απο τη μια καλα που εγινε ετσι το ματς για να παρουν τα χαμπαρια τους οι παικτες , και να παιζουν μπαλα ε να μη ξεχνιομαστε να μη κρυβομαστε επειδη νικησαμε, μπαλα δεν ειδαμε μετα το 30

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρωτο ψεματακι λοιπον ...καταριφθηκε ...παραεδεχτηκες οτι ασκηθηκε διωξη...το προστιμο δεν το θυμαμαι ,προφανως θα ηταν αστειο για να το λες εσυ αλλα....
αλλα εγω ειμαι ο σατανς ο παρασκηνιο ,ο παραγκας ,ο , ο ....
που σημαινει να περιμενουμε πρωτα να κληθεις και δευτερον να τιμωρηθεις με αυστηροτερο του ενος προστιμου ποινη (που με τα δικα σου λεγομενα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ τιμωρηθηκε ο ευνοουμενος γαυρος) οποτε και θα δικαιουσε να ομιλεις για σκανδαλο υπερ του γαυρου στη λειβαδια...σωστα;;
γιατι αν πανω κατω φας και εσυ ενα προστιμο συγνωμη αλλα αρχιδια διαφορα εχεις απο τον σατανα γαυρο με τις ατιμωρησιες του...
σωστα;ειμαι καπου λαθος στη λογικη μου;  ;)
Περυσι χριστιδη για παρομοια επεισοδια με του πουστη στην λειβαδια η ΑΕΚ τιμωρηθηκε με -3 βαθμους και 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων,για ψαχτο λιγο και πες μου δικαιουμαι να μιλαω για 2 μετρα και 2 σταθμα ναι η οχι;Απεδειξε μια φορα στην ζωη σου οτι φορας παντελονια και οχι φουστες και μετα ερχεσαι να ξαναμιλησουμε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτο που μενει να καταλαβουν οι αντιπαλοι σε β κ α εθνικη,ειναι οτι εχουμε ανεβει απο το καλοκαιρι του 2013..

Με τον καιρο θα γινει και αυτο.

Φιλε καλος χρυσος ο Αραβιδης αλλα τα καραγκιοζιλικια του στην αποβολη του δεν μου αρεσαν.Στην ΑΕΚ παιζει και πρεπει να το καταλαβει.Και οι 2 κιτρινες ηταν σωστες,για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Ασχετα αν χαριστηκε πολες φορες ο διαιτητης στους αντιπαλους.Απο εκει και περα γουσταρα τον τσαμπουκα που εβγαζαν καποιοι παιχτες,και ειδικα ο Πλατελας,σε μια φαση τον κλαδευουν 3 παιχτες στην σειρα,σε μια αντεπιθεση,και δεν μασησε τα αρχιδια του,σηκωθηκε και συνεχισε και κοντεψε να βγαλει και ασιστ στον Αραβιδη.
Και ο διαιτητης εν τω μεταξυ ουτε φαουλ δεν ειδε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Περυσι χριστιδη για παρομοια επεισοδια με του πουστη στην λειβαδια η ΑΕΚ τιμωρηθηκε με -3 βαθμους και 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων,για ψαχτο λιγο και πες μου δικαιουμαι να μιλαω για 2 μετρα και 2 σταθμα ναι η οχι;Απεδειξε μια φορα στην ζωη σου οτι φορας παντελονια και οχι φουστες και μετα ερχεσαι να ξαναμιλησουμε.
reμαλακα γιαυτο σε λεω σκουπιδι και γιαυτο θα αμολησω καβλαρχο να σε βιασει παρα φυσει σε ραντεβου θανατου...
λεμε εισι μεγαληη πουτανα...
ιδια επεισοδεια αυτα μεσα στον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ  του αιγαλεω με αυτα που εγιναν  ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ;
εισαι εντελως ηλιθιος;
μα εντελως;;
με σενα γινανε μεσα τα εδειξε η τηλεοραση και στη λειβαδια απο ''καταγγελιες'' δημοσιογραφων...δεν υπηρχε ουτε ενα πλανο...αλλα εγω σαφως δεχομαι οτι εγιναν δεν πουλαω τρελλα...
αλλα να λες ιδια επεισοδεια ΕΝΤΟΣ αγωνιστικου χωρου με αυτα ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ...
καλα σου λεω ρε σκουπιδι ....θες πουτσα απο τον καβλαρχο να στρωσεις...
πες μου τωρα ξανα λοιπον....
αν τιμωρηθεις με κανενα προστιμο που ακριβως θα διαφερεις απο τον κακο οσφπ;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
reμαλακα γιαυτο σε λεω σκουπιδι και γιαυτο θα αμολησω καβλαρχο να σε βιασει παρα φυσει σε ραντεβου θανατου...
λεμε εισι μεγαληη πουτανα...
θες πουτσα απο τον καβλαρχο να στρωσεις...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θεος λεμε  :rockon: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν παιζεται ο πουστης ακου τι σκαρφιστηκε παλι φταινε λεει οι δημοσιογραφοι που κανανε καταγγελιες. :2funny: :2funny:
Ηταν λεει εκτος γηπεδου τα επεισοδια λες και οι 5 οπαδοι που τραυματιστηκαν ηταν εξω το γηπεδο.
Χριστιδη σταματα να εισαι μαλακας,εκτεταμενα επεισοδια ηταν και οι δυο περιπτωσεις.Σωστα τιμωρηθηκε η ΑΕΚ.
Αν εσυ πιστευεις οτι σωστα το προστιμο στον πουστη ηταν μονο 2500 ευρω εισαι αρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος.
Επισης αν οντως πιστευεις οτι υπαρχει ενα οργανωμενο σχεδιο εναντιον του πουστολυμπιακου παλι χρειαζεσαι γιατρο.
Οταν κανεις την επισκεψη ομως,παρε μια οδοντοκρεμα μαζι,οδοντοβουρτσα,σωβρακοφανελες,γιατι αν πας,δεν βλεπω
να σε αφηνει ο γιατρος να φυγεις. :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν παιζεται ο πουστης ακου τι σκαρφιστηκε παλι φταινε λεει οι δημοσιογραφοι που κανανε καταγγελιες. :2funny: :2funny:
Ηταν λεει εκτος γηπεδου τα επεισοδια λες και οι 5 οπαδοι που τραυματιστηκαν ηταν εξω το γηπεδο.
Χριστιδη σταματα να εισαι μαλακας,εκτεταμενα επεισοδια ηταν και οι δυο περιπτωσεις.Σωστα τιμωρηθηκε η ΑΕΚ.
Αν εσυ πιστευεις οτι σωστα το προστιμο στον πουστη ηταν μονο 2500 ευρω εισαι αρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος.
Επισης αν οντως πιστευεις οτι υπαρχει ενα οργανωμενο σχεδιο εναντιον του πουστολυμπιακου παλι χρειαζεσαι γιατρο.
Οταν κανεις την επισκεψη ομως,παρε μια οδοντοκρεμα μαζι,οδοντοβουρτσα,σωβρακοφανελες,γιατι αν πας,δεν βλεπω
να σε αφηνει ο γιατρος να φυγεις. :2funny:
ελα σοβαρεψου ...γελανε μαζι σου και οι πετρες...αν δεν εχεις κατι να πεις μην λες τιποτα...
αλλα λεμε επισοδεια εντος αγωνιστικου χωρου ,στο γρασιδι ,στο γκαζον πως το λενε ελληνικα και αλλο εκτος γηπεδου....ξεκολλα...
γιαυτο εφαγες αφαιρεση ξεκολλα λεμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξεκολλα λεμε κινδυνευεις αμεσα να ορισεις νεα ορια στην λεξη ΜΑΛΑΚΑΣ...

www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/epeisodia/gia-afairesh-vathmwn-aek-kai-aigalew.2583555.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/gethniki/epeisodia/gia-afairesh-vathmwn-aek-kai-aigalew.2583555.html[/url]

Πειθαρχική δίωξη για δημιουργία "εκτεταμένων επεισοδίων" αναμένεται να ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ σε βάρος της ΑΕΚ και του Αιγάλεω. Απειλή τιμωρίας της έδρας για 2-3 αγωνιστικές και αφαίρεση 3 βαθμών [size=30pt]επειδή τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.[/size]

ενταξει ...και κατι αλλο...υπαρχουν σοβαρα παιδια αεκτζηδες και με εμενα οταν ξεφευγω μου βαζουν χερακι και καλα κανουν
ας παρουν θεση και τωρα να τους παραδεχτω...ας σου πουν (οπως νομιζω οτι και οι ιδιοι καταλαβαινουν την διαφορα στις ποινες λογω αγωνιστικου χωρου) πως δεν εχεις δικιο...στο συγκεκριμενο...
για να μην συνεχιζεις να εκτιθεσαι...δεν ειναι κακο...εγω παντως περιμενω...
δε λεω οτι ο γαυρος πολλες φορες δεν πεφτει στα μαλακα αλλα οτι τα επεισοδια στη λειβαδεια ηταν ιδια (νομικα) με αυτα στο αιγαλεω ε....εχεις ξεφυγει μαστερακο...
μονοπ ενας καβλαρχος θα σε φερει στα ισα...το νου σου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακομα λιγο ξευτιλισμα και σταματαω μαστερακο...

Άρθρο 15

Ποινές σε βάρος των οµάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες

Γενική αρχή

Οι ποινές που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σε βάρος οµάδας επιβάλλονται µε βάση τις αναφορές και περιγραφές των αξιωµατούχων του αγώνα που προβλέπονται στον Κ.Α.Π. Ως συµπληρωµατικά και µόνον στοιχεία µπορούν να ληφθούν υπόψη σε επίρρωση των αναφορών των αξιωµατούχων του αγώνα, οι εκθέσεις της αστυνοµικής αρχής και το οπτικό υλικό του αγώνα.

6. Εκτεταµένα επεισόδια
Σε περίπτωση δηµιουργίας εκτεταµένων επεισοδίων προ, κατά την διάρκεια ή µετά την λήξη του αγώνα, επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές:

α) Χρηµατική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως εκατόν είκοσι χιλιάδων ευρώ (120.000), εάν τα επεισόδια έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου.

β) Χρηµατική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000) έως εκατόν σαράντα χιλιάδων ευρώ (140.000), εάν τα επεισόδια έγιναν στις κερκίδες ή στα αποδυτήρια.

γ) Στις ανωτέρω περιπτώσεις α) και β) και ανάλογα µε την βαρύτητα των επεισοδίων, το δικαιοδοτικό όργανο σωρευτικά µε την χρηµατική ποινή δύναται να επιβάλλει και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα έως δύο (2) αγώνες χωρίς θεατές.

[size=30pt]δ) Χρηµατική ποινή εβδοµήντα χιλιάδων ευρώ (70.000) έως διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000) και ποινή διεξαγωγής δύο (2) έως τρεις (3) αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση τριών (3) βαθµών από τον βαθµολογικό πίνακα, εάν τα επεισόδια έγιναν µέσα στον αγωνιστικό χώρο.
[/size]

με την μεγαλη γραμματοσειρα η προβλεπομενη ποινη για σενα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.viotiki-ora.gr/viotiki/index.php?option=com_content&view=article&id=6938:---lr&catid=43:2010-02-25-10-17-14&Itemid=129]http://www.viotiki-ora.gr/viotiki/index.php?option=com_content&view=article&id=6938:---lr&catid=43:2010-02-25-10-17-14&Itemid=129[/url]
ακομα περιμενω μηπως καποιος δικος σου σε εγκαλεσει στην ταξη η σε αφηνουν να λες τις μαλακιες σου ελευθερα...που σημαινει οτι μετα ας μην ενοχλουνται οταν ο οποιοσδηποτε πει τις δικες του μαλακιες...
και ξαναλεω οτι τα 2.500 που εφαγε ο γαυρος ηταν λιγα αλλα δεν ειχε γραφτει τιποτα στο φυλλο αγωνος...κακως;φυσικα κακως δεν λεω το αντιθετο...
αλλα βασει φυλλου αγωνα τοσο επρεπε να φαει...
αυτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[size=20pt]

β) Χρηµατική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ (60.000) έως εκατόν σαράντα χιλιάδων ευρώ (140.000), εάν τα επεισόδια έγιναν στις κερκίδες ή στα αποδυτήρια.

γ) Στις ανωτέρω περιπτώσεις α) και β) και ανάλογα µε την βαρύτητα των επεισοδίων, το δικαιοδοτικό όργανο σωρευτικά µε την χρηµατική ποινή δύναται να επιβάλλει και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα έως δύο (2) αγώνες χωρίς θεατές.[/size]

Μονος σου γινεσαι ρομπα εγω δεν χρειαζεται να κανω τιποτα.Η χρηματικη ποινη ηταν 2500 ευρω ενω οπως λεει ο ΚΑΠ επρεπε να ηταν απο 60 εως 140000.Εχω λαθος;Τα οργανα αποφασισαν οτι επεισοδια τα οποια ειχαμε 5 τραυματιες,εσπασαν καθισματα,εβαλαν φωτιες στις κερκιδες,δεν ηταν αξια παραπανω τιμωριας.Ενω αντιθετα στην ΑΕΚ εριξαν τα προβλεπομενα και σωστα.Σε αφηνω να σκεφτεις μονος σου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ο Αραβιδης ειναι φιλοτιμος αλλα δεξι εξτρεμ ειναι η θεση του...χρειαζομαστε επιθετικο τον Γεναρη...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Χρηστιδη λογικα θα εισαι μεσα στο τοπ-3 του ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ 2014....

Δεν χρειαζεται να προσπαθησεις αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom