Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εδώ τον γιο του τον έχει του κλώστου και του μπάτσου στον ανηψιό του θα κολλήσει;
Ο τυπος ειναι τεραστιο λαμογιο και δεν δινει του Αγγελου του νερο,για αυτο εγινε και οτι εγινε..

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
195139.jpg

Επειδη...μπηκαν να παρουν φανελες σε φιλικο.Και τα βληματα του gavros.gr υπονοουσαν οτι ευνοειται κιολας η ΑΕΚ  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
195139.jpg

Επειδη...μπηκαν να παρουν φανελες σε φιλικο.Και τα βληματα του gavros.gr υπονοουσαν οτι ευνοειται κιολας η ΑΕΚ  :2funny:
τυπε μου ετσι ειναι αυτα...2000 θα πληρωσεις...απο την στιγμη που μπαινεις μεσα ο αλλος δεν ξερει τι και πως θες να κανεις ...καταλαβε το...γιαυτο σου λεει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπεις...
και γω τοτε στο καραισκακης για φανελες μπηκα μετα απο νικη στο τελευταιο λεπτο αλλα ειχαν νευρα σισε και καντε πεταξανε μπαλες και κλωτσησανε κοσμο και εγινε μπερδεμα μετα....αφου ηταν μεσα ο οχλος μετα θα γινουν μαλακιες...γιαυτο σου λεει απαγορευεται και τελος...αλλοιως ποινη...και εγω εφαγα να θυμασια τοτε κεκλεισμενωνμ  ;)
και ποιος μου λεει οτι αν τρελλαινοταν ενας της ρομα και κλωτσαγε ενα δικο σας οπως εκανε ο καντε δεν θα επεφτε λοξυ;
ειπαμε...μπηκες; θα τιμωρηθεις;;απο την στιγμη που μπαινεις ολα ειναι πιθανα...εισαι λογικος και πιστευω θα συμφωνησεις...σωστα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυπε μου ετσι ειναι αυτα...2000 θα πληρωσεις...απο την στιγμη που μπαινεις μεσα ο αλλος δεν ξερει τι και πως θες να κανεις ...καταλαβε το...γιαυτο σου λεει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπεις...
και γω τοτε στο καραισκακης για φανελες μπηκα μετα απο νικη στο τελευταιο λεπτο αλλα ειχαν νευρα σισε και καντε πεταξανε μπαλες και κλωτσησανε κοσμο και εγινε μπερδεμα μετα....αφου ηταν μεσα ο οχλος μετα θα γινουν μαλακιες...γιαυτο σου λεει απαγορευεται και τελος...αλλοιως ποινη...και εγω εφαγα να θυμασια τοτε κεκλεισμενωνμ  ;)
και ποιος μου λεει οτι αν τρελλαινοταν ενας της ρομα και κλωτσαγε ενα δικο σας οπως εκανε ο καντε δεν θα επεφτε λοξυ;
ειπαμε...μπηκες; θα τιμωρηθεις;;απο την στιγμη που μπαινεις ολα ειναι πιθανα...εισαι λογικος και πιστευω θα συμφωνησεις...σωστα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τα διαρκειας στο ποδοσφαιρο εχουνε πουληθει ολα?Ξερεις κανεις τυποι?  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επειδή ΤΩΡΑ το είδα ΑΥΤΟ το ποστ (βαριόμουνα και περίμενα να κατέβει μια σειρά κάθισα μέσα στη βαρεμάρα μου να το διαβάσω.
1ον ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. Εισητήρια πήρα ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ άτομα.
2ον ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Έγινα περιξ του γηπέδου.

Οπότε η ΑΕΚ δεν έπρεπε (και απαλλαχτηκε απο τον αθλητικό δικαστή -άλλο ένα δείγμα ότι αλλάζουν τα κόζα γιατί σ άλλη περίπτωση θ έπαιζε μέχρι το τέλος της σεζόν κεκλεισμένων των θυρών) να τιμωρηθεί ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕ ΠΗΡΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. Και ΑΝ (λέω τώρα εγώ) πεις για κασκόλ κτλπ κτλπ, θα ανοίξω το βιβλιαράκι μου και θα σε πάω στη δικαιολογία 340454 που είχατε πει ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ (μέσω του Μώραλη) για τ επεισόδια στη Σμύρνη, ότι ο καθένας μπορούσε να φορέσει κασκόλ της ΑΕΚ και να κάνει επεισόδια.. Μάλιστα ΕΣΕΙΣ λέγατε ότι οι οργανωμένοι ήταν στις κερκίδες τότε και δεν έκαναν τιποτα. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ήταν στην Αθήνα 200χλμ μακριά από το συμβάν  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
195139.jpg

www.gazzetta.gr/football/article/661342/apallahthikan-aek-kai-aravidis]http://www.gazzetta.gr/football/article/661342/apallahthikan-aek-kai-aravidis[/url]
τυπε μαστερ εισαι λογικος αλλα πανω απο ολα αντικειμενικος...
περιμενω λοιπον να μιλησεις για ευνοια της αεκ...
στη λειβαδια σε μενα δεν εγραψαν τιποτα στο φυλλο αγωνα αλλα εγω τιμωρηθηκα εστω με 2000...μικρο ποσο;ναι αλλα εστω και αυτο ειναι ποινη...
σε σενα γραφτηκαν στο φυλλο αγωνα,αποδεδειγμενα εγιναν (υπαρχουν φωτο) και εσυ αθωωθηκες...
νομιζω σαν αντικειμενικος που εισαι πρεπει να παραδεχτεις πως εχεις ευνοια...κανω λαθος;  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Επειδή ΤΩΡΑ το είδα ΑΥΤΟ το ποστ (βαριόμουνα και περίμενα να κατέβει μια σειρά κάθισα μέσα στη βαρεμάρα μου να το διαβάσω.
1ον ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ. Εισητήρια πήρα ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ άτομα.
2ον ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Έγινα περιξ του γηπέδου.

Οπότε η ΑΕΚ δεν έπρεπε (και απαλλαχτηκε απο τον αθλητικό δικαστή -[size=30pt]άλλο ένα δείγμα ότι αλλάζουν τα κόζα[/size] γιατί σ άλλη περίπτωση θ έπαιζε μέχρι το τέλος της σεζόν κεκλεισμένων των θυρών) να τιμωρηθεί ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕ ΠΗΡΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. Και ΑΝ (λέω τώρα εγώ) πεις για κασκόλ κτλπ κτλπ, θα ανοίξω το βιβλιαράκι μου και θα σε πάω στη δικαιολογία 340454 που είχατε πει ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΣΦΠ (μέσω του Μώραλη) για τ επεισόδια στη Σμύρνη, ότι ο καθένας μπορούσε να φορέσει κασκόλ της ΑΕΚ και να κάνει επεισόδια.. Μάλιστα ΕΣΕΙΣ λέγατε ότι οι οργανωμένοι ήταν στις κερκίδες τότε και δεν έκαναν τιποτα. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ήταν στην Αθήνα 200χλμ μακριά από το συμβάν  ;)
τυπε μου γρηγορη...να εισαι καλα...μολις παραδεχτηκες οτι ''αλλλαξαν τα κοζα'' και ερμηνευοντας σε πιστευω πως εννοεις πως ανελαβες τα σκηπτρα στο παρασκηνιο...
πιστεψε με πως ειναι κατι που ηθελα χρονια...να παραδεχτειτε πως εσεις κανετε κουμαντο πλεον...
ειλικρτινα τωρα που μονος σου λοιωνεις την καραμελλα της ευνοιας του ολυμπιακου περιμενω μνα δω την συνεχεια των ομαδων μας στην ποδοσφαιρκη ελλαδα...
ειλικρινα οπως καταλαβαινεις με την δικη σου ομολογια καθε τιτλος θα μετραει διπλος αφου θα ειναι κοντρα στο κιτρινο κατεστημενο....
γρηγορη μου να εισαι παντα καλα ,με αγωνια περιμενω την συνεχεια,το μελλον  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
www.gazzetta.gr/football/article/661342/apallahthikan-aek-kai-aravidis]http://www.gazzetta.gr/football/article/661342/apallahthikan-aek-kai-aravidis[/url]
τυπε μαστερ εισαι λογικος αλλα πανω απο ολα αντικειμενικος...
περιμενω λοιπον να μιλησεις για ευνοια της αεκ...
στη λειβαδια σε μενα δεν εγραψαν τιποτα στο φυλλο αγωνα αλλα εγω τιμωρηθηκα εστω με 2000...μικρο ποσο;ναι αλλα εστω και αυτο ειναι ποινη...
σε σενα γραφτηκαν στο φυλλο αγωνα,αποδεδειγμενα εγιναν (υπαρχουν φωτο) και εσυ αθωωθηκες...
νομιζω σαν αντικειμενικος που εισαι πρεπει να παραδεχτεις πως εχεις ευνοια...κανω λαθος;  :think:
Αν παραδεχτεις οτι εσεις εδω και 20 χρονια εχετε σκανδαλωδη ευνοια,(υπαρχουν φωτο και βιντεο και δηλωσεις και κοριοι ΕΥΠ)
και εγω θα παραδεχτω οτι σε αυτον τον αγωνα κακως δεν τιμωρηθηκαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom