Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν παραδεχτεις οτι εσεις εδω και 20 χρονια εχετε σκανδαλωδη ευνοια,(υπαρχουν φωτο και βιντεο και δηλωσεις και κοριοι ΕΥΠ)
και εγω θα παραδεχτω οτι σε αυτον τον αγωνα κακως δεν τιμωρηθηκαμε.
οοοοοοχι...τυπε μου...δεν παραδεχομαι τιποτα...λεω οτι αν ειχα ευνοια σε καποια ματς ειχες εσυ σε αλλα η σε τιμωριες η η η ...
εσυ που το παιζεις αντικειμενικος και κουλτουρα ερωτασαι....επρεπε να τιμωρηθεις ναι η ου;
ασε με εμενα...δεν διεκδικω ουτε αντικειμενικοτητα ουτε τιποτα...εσυ λειτουργεις σα δημοσιος κατηγορος...
και σε ρωταω επρεπε ναι η οχι;οι ''οπαδοι'' σου περιμενουν με αγωνια...
εχεις το προσωπειο του αντικειμενικου...εγω ειμαι ο αρρωστος γαυρος...εμπρος επιβεβαιωσε την φημη σου...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ....
περιμενω

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μου γρηγορη...να εισαι καλα...μολις παραδεχτηκες οτι ''αλλλαξαν τα κοζα'' και ερμηνευοντας σε πιστευω πως εννοεις πως ανελαβες τα σκηπτρα στο παρασκηνιο...
πιστεψε με πως ειναι κατι που ηθελα χρονια...να παραδεχτειτε πως εσεις κανετε κουμαντο πλεον...
ειλικρτινα τωρα που μονος σου λοιωνεις την καραμελλα της ευνοιας του ολυμπιακου περιμενω μνα δω την συνεχεια των ομαδων μας στην ποδοσφαιρκη ελλαδα...
ειλικρινα οπως καταλαβαινεις με την δικη σου ομολογια καθε τιτλος θα μετραει διπλος αφου θα ειναι κοντρα στο κιτρινο κατεστημενο....
γρηγορη μου να εισαι παντα καλα ,με αγωνια περιμενω την συνεχεια,το μελλον  :rockon:

Αν θες την δικια μου γνωμη μακαρι να στησουμε παραγκα και να τα παιρνουμε πετσινα τα πρωταθληματα χεστηκα...οι ΠΑΕ ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ και με τον σταυρο στο χερι και καλο παιδακι δεν παει καμια ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλιως ξυπνας μια ωραια πρωια και εχεις γινει ο περιγελος ολων  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οοοοοοχι...τυπε μου...δεν παραδεχομαι τιποτα...λεω οτι αν ειχα ευνοια σε καποια ματς ειχες εσυ σε αλλα η σε τιμωριες η η η ...
εσυ που το παιζεις αντικειμενικος και κουλτουρα ερωτασαι....επρεπε να τιμωρηθεις ναι η ου;
ασε με εμενα...δεν διεκδικω ουτε αντικειμενικοτητα ουτε τιποτα...εσυ λειτουργεις σα δημοσιος κατηγορος...
και σε ρωταω επρεπε ναι η οχι;οι ''οπαδοι'' σου περιμενουν με αγωνια...
εχεις το προσωπειο του αντικειμενικου...εγω ειμαι ο αρρωστος γαυρος...εμπρος επιβεβαιωσε την φημη σου...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ....
περιμενω
Και ποιος εχει πει οτι εγω ειμαι αντικειμενικος;Το εχω πει ποτε;Αυτο που βλεπω λεω παντα.Αν εγιναν ετσι οπως λενε οπως εγιναν,
φυσικα και επρεπε να τιμωρηθουμε.To να υποστηριζεις οτι ξαφνικα απεκτησε ευνοια η ΑΕΚ,λογω αυτου του αγωνα,ειναι αστειο.Προσφατα
συζηταγαμε για το ματς με την Ρομα αν θυμασαι.Και ειπες σωστα τιμωρηθηκε η ΑΕΚ.Σε φιλικο αγωνα.Που μπηκαν οπαδοι να παρουν φανελες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αν θες την δικια μου γνωμη μακαρι να στησουμε παραγκα και να τα παιρνουμε πετσινα τα πρωταθληματα χεστηκα...οι ΠΑΕ ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ και με τον σταυρο στο χερι και καλο παιδακι δεν παει καμια ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλιως ξυπνας μια ωραια πρωια και εχεις γινει ο περιγελος ολων  :grin:
Οχι φιλε δεν ειναι ετσι,δεν μπορεις να γινεις αυτο που πολεμας.Αλλαζει ολο το DNA της ομαδας αν γινει κατι τετοιο.Και παρα πολλοι δεν θα γουσταρουμε.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οχι φιλε δεν ειναι ετσι,δεν μπορεις να γινεις αυτο που πολεμας.Αλλαζει ολο το DNA της ομαδας αν γινει κατι τετοιο.Και παρα πολλοι δεν θα γουσταρουμε.

Ετσι ειναι....Οι Εταιρειες υπερασπιζονται τα συμφεροντα τους οταν θιγονται....Δεν κλαψομουνιαζουν κατοπιν εορτης(βλεπε υποθεση Βαλνερ)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ετσι ειναι....Οι Εταιρειες υπερασπιζονται τα συμφεροντα τους οταν θιγονται....Δεν κλαψομουνιαζουν κατοπιν εορτης(βλεπε υποθεση Βαλνερ)
τυπε μια ερωτηση μιας και βλεπω πως θεωρεις απαραιτητη προυποθεση για κουπα την υπαρξη παραγκας...τις δυο χρονιες που ο βαζελος το πηρε επι παντοκρατοριας θρυλου ειχε παραγκα;η το '08 που κανοκα βασει ποντων το επαιρνες εσυ αν δεν εκανε την μαλακια η καλαμαρια ειχες παραγκα;
η ειχε ο θρυλος απλα κερδαγατε και την παραγκα... :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε μια ερωτηση μιας και βλεπω πως θεωρεις απαραιτητη προυποθεση για κουπα την υπαρξη παραγκας...τις δυο χρονιες που ο βαζελος το πηρε επι παντοκρατοριας θρυλου ειχε παραγκα;η το '08 που κανοκα βασει ποντων το επαιρνες εσυ αν δεν εκανε την μαλακια η καλαμαρια ειχες παραγκα;
η ειχε ο θρυλος απλα κερδαγατε και την παραγκα... :think:

Δεν θα γινω γραφικος να πω οτι 16 πρωταθληματα ειναι πετσινα οπως διαφοροι Αθλητικογραφοι της κωλαρας ΑΛΛΑ υπηρξε ευνοικη μεταχειριση σε καποιες σεζον...Απο εκει και περα δεν το θεωρω ως απαραιτητη προυποθεση το στησιμο αλλα αν χρειαστει και αυτο δεν ειμαι αντιθετος, ειμαι ρεαλιστης ξερεις  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν θα γινω γραφικος να πω οτι 16 πρωταθληματα ειναι πετσινα οπως διαφοροι Αθλητικογραφοι της κωλαρας ΑΛΛΑ υπηρξε ευνοικη μεταχειριση σε καποιες σεζον...Απο εκει και περα δεν το θεωρω ως απαραιτητη προυποθεση το στησιμο αλλα αν χρειαστει και αυτο δεν ειμαι αντιθετος, ειμαι ρεαλιστης ξερεις  :grin:
καλη απαντηση ...το ομολογω  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τυπε μου γρηγορη...να εισαι καλα...μολις παραδεχτηκες οτι ''αλλλαξαν τα κοζα'' και ερμηνευοντας σε πιστευω πως εννοεις πως ανελαβες τα σκηπτρα στο παρασκηνιο...
πιστεψε με πως ειναι κατι που ηθελα χρονια...να παραδεχτειτε πως εσεις κανετε κουμαντο πλεον...
ειλικρτινα τωρα που μονος σου λοιωνεις την καραμελλα της ευνοιας του ολυμπιακου περιμενω μνα δω την συνεχεια των ομαδων μας στην ποδοσφαιρκη ελλαδα...
ειλικρινα οπως καταλαβαινεις με την δικη σου ομολογια καθε τιτλος θα μετραει διπλος αφου θα ειναι κοντρα στο κιτρινο κατεστημενο....
γρηγορη μου να εισαι παντα καλα ,με αγωνια περιμενω την συνεχεια,το μελλον  :rockon:
Δεν έγραψα ΑΛΛΑΞΑΝ", αλλά "ΑΛΛΑΖΟΥΝ". Δεν έχουν αλλάξει ακόμα. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως ΑΝ πριν από 2-3 χρόνια είχε γίνει ένα τέτοιο περιστατικό σε ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ θα έτρωγε τιμωρία (2-3 αγωνιστικές κλεισμένων θυρών συν χρηματικό προστιμο). Και εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα ότι ο Μελισσαν δε θα θελήσει να προσπαθήσει να πάρει τ ηνία. ΑΝ θυμάσαι καλά πριν από 14-15 μήνες οταν ο Μελισσάν θέλησε να ξαναμπει στη ΑΕΚ τ είχα γράψει ότι ΑΝ θέλει να γίνει ο νέος σερίφης της πόλης θα πρέπει να αρχίσει να πυροβολεί πιο γρήγορα απ τον ήδη υπάρχον.
Οποτε ανακεφαλαιώνο. Τα κόζα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μελισσάν θέλει να τ αλλάξει. Και ξέρει ότι για ν τ αλλάξει πρέπει να ελέξει το ΜΟΝΟ πράγμα που μετράει στις υπόλοιπες ομάδες μικρότερης οικονομικής επιφάνειες. Τις χορηγίες. Έκανε μαζί με κάποιους κίνηση για τον ΟΠΑΠ και τον πήρε. Τώρα θέλει να κάνει και κίνηση για τη Νόβα. ΑΝ τα καταφέρει τότε θ εχει κάνει τεράστιο βήμα. ΑΝ νομίζουμε ότι όταν θ ελέγχει σχεδόν το 80% των χρημάτων που μπάινουν κάθε χρόνο σε ταμεία ομάδων τύπου ΠΑΣ, Νικης Βόλου, Εργοτέλη κτλπ και απλά δε θα κάνει τίποτα τότε κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ΟΛΟΙ. Η παράγκα, κατεστημένο δε χτίζεται από μέσα προς τ έξω (από ΕΠΟ δηλ προς ομάδες) αλλά από έξω προς τα μέσα, ομάδες προς ΕΠΟ/ΚΕΔ κτλπ).
Το φετινό σου πρωτάθλημα δε θα είναι διπλό γιατί ακόμα κουμάντο στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο κάνεις εσύ.
Αυτά. Καλό Σ/Κ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πήρε όρους δόμησης η «Αγιά Σοφιά»!!
:rockon: :rockon: :rockon:

άντε να δούμε, πολύ αργά το πάμε...
Δεν πειραζει,ας γινονται αργα αργα βηματα.Καλυτερο απο το να μην γινονται καθολου..
Αφου πηρε τους ορους ο Μελισσανιδης,δεν αργει να βγει η αδεια..Περιπου σε εναν μηνα θα εχει βγει..

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν πειραζει,ας γινονται αργα αργα βηματα.Καλυτερο απο το να μην γινονται καθολου..
Αφου πηρε τους ορους ο Μελισσανιδης,δεν αργει να βγει η αδεια..Περιπου σε εναν μηνα θα εχει βγει..

κάλλιο αργά παρά ποτέ...
με τους μαλάκες στον Δήμο να δούμε τι θα γίνει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
κάλλιο αργά παρά ποτέ...
με τους μαλάκες στον Δήμο να δούμε τι θα γίνει.
Τα χει βρει με τον δημο και με την Δουρου  ;)
Η Δουρου δεν θα ανακατευτει,οπως εκανε και με τον βαζελο.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τα χει βρει με τον δημο και με την Δουρου  ;)
Η Δουρου δεν θα ανακατευτει,οπως εκανε και με τον βαζελο.

το έχω διαβάσει ότι θα μείνει απ' έξω. υπογείως φυσικά δεν ξέρουμε τι γίνεται αλλά και ο Μελ ξέρει καλά το παρασκήνιο.
έτσι και αλλιώς δεν είναι ίδιες υποθέσεις με του βάζελου και τα 20 εκ. δεν είναι ακριβώς για το γήπεδο.
απλά απορώ για διάφορες ανακοινώσεις που συνεχίζουν να βγαίνουν από διάφορες δήθεν ομάδες πολιτών.
τέλος πάντων, υπομονή...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δεν έγραψα ΑΛΛΑΞΑΝ", αλλά "ΑΛΛΑΖΟΥΝ". Δεν έχουν αλλάξει ακόμα. Αλλά ξέρεις πολύ καλά πως ΑΝ πριν από 2-3 χρόνια είχε γίνει ένα τέτοιο περιστατικό σε ματς πρωταθλήματος η ΑΕΚ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ θα έτρωγε τιμωρία (2-3 αγωνιστικές κλεισμένων θυρών συν χρηματικό προστιμο). Και εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα ότι ο Μελισσαν δε θα θελήσει να προσπαθήσει να πάρει τ ηνία. ΑΝ θυμάσαι καλά πριν από 14-15 μήνες οταν ο Μελισσάν θέλησε να ξαναμπει στη ΑΕΚ τ είχα γράψει ότι ΑΝ θέλει να γίνει ο νέος σερίφης της πόλης θα πρέπει να αρχίσει να πυροβολεί πιο γρήγορα απ τον ήδη υπάρχον.
Οποτε ανακεφαλαιώνο. Τα κόζα ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μελισσάν θέλει να τ αλλάξει. Και ξέρει ότι για ν τ αλλάξει πρέπει να ελέξει το ΜΟΝΟ πράγμα που μετράει στις υπόλοιπες ομάδες μικρότερης οικονομικής επιφάνειες. Τις χορηγίες. Έκανε μαζί με κάποιους κίνηση για τον ΟΠΑΠ και τον πήρε. Τώρα θέλει να κάνει και κίνηση για τη Νόβα. ΑΝ τα καταφέρει τότε θ εχει κάνει τεράστιο βήμα. ΑΝ νομίζουμε ότι όταν θ ελέγχει σχεδόν το 80% των χρημάτων που μπάινουν κάθε χρόνο σε ταμεία ομάδων τύπου ΠΑΣ, Νικης Βόλου, Εργοτέλη κτλπ και απλά δε θα κάνει τίποτα τότε κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ΟΛΟΙ. Η παράγκα, κατεστημένο δε χτίζεται από μέσα προς τ έξω (από ΕΠΟ δηλ προς ομάδες) αλλά από έξω προς τα μέσα, ομάδες προς ΕΠΟ/ΚΕΔ κτλπ).
Το φετινό σου πρωτάθλημα δε θα είναι διπλό γιατί ακόμα κουμάντο στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο κάνεις εσύ.
Αυτά. Καλό Σ/Κ
χαχαχαχαχ....
σας γαμαω με οποιοδηποτε πιθανο τροπο...στα ορθια ,πισωκολλητα απο μπρος απο πισω...γραφετε εσεις και εγωμε τα δικα σας ''γραψιματα'' σας ανσκολοπιζω...
σας κανω κωλοτουμπες ,μυθιστοριογραφους ,σεναριογραφους ,αρσεν λουπεν ,ηρακλη πουαρω ....οτι σκατα θες...
αλλα σας παντοιοτροπως και ποικιλοτροπως....
:2funny: :2funny: :2funny:
παραγκα υπηρχε;παραγκα υπαρχει;παραγκα θα υπαρχει; την θες; δεν την θες;θα την ηθελες αλλα δεν μπορεις να την εχεις;την εχω εγω;την εχεις εσυ;δουλευει απο μεσα προς τα εξω η απο εξω προς τα μεσα;καιει πετρελαιο η φυσικο αεριο; ενφια πληρωνει;;
αχαχχαχαχαχα ρε μαλακες δεν ξερετε τι λετε τι θελετε να πειτε και τι θα επρεπε να εχετε πει...
αρκει να πειτε μια μαλακια που να σας ακουγεται οτι αυτο σημαινει οτι ο θρυλος ειναισατανας...
ξεμπερδεψου και ξαναγραψε...απο που προς τα που ειναι η παραγκα και τι τιμωρια ΘΑ ετρωγες αν και εφοσον  :2funny:  :2funny:  :2funny:
παλι με εκανες ρε μπαγασα να γελασω...
να εισαι καλα και να ερμηνευεις παντα τα σχεδια που εκπονουν οι νυν οι πρωην και οι επομενοι παραγκαρχες...
επισης καλο ΣΚ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χριστιδη τα εχεις ξαναπει στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει παραγκα,υπαρχει μονο στο μπασκετ.Ο Σαρρης ειναι ο καλυτερος προεδρος της ΕΠΟ μετα τον Γκαγκατση,ενω ο Βασιλακοπουλος σατανας που πρεπει να φυγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom