master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Βλεπε αβαταρ μου.Τι ειναι αυτο με τα πακιστανικα νουμερα ρε?![]()
Βλεπε αβαταρ μου.Τι ειναι αυτο με τα πακιστανικα νουμερα ρε?![]()
Βλεπε αβαταρ μου.![]()
Μαστερακο θα μας το φτιαξει η Δουρου το γηπεδο?Βλεπε αβαταρ μου.![]()
Μαστερακο θα μας το φτιαξει η Δουρου το γηπεδο?
Η δουρου δεν θα ανακατευτει τυπε...Εμας δεν θα φτιαξει κανεις κανενα γηπεδο..Μαστερακο θα μας το φτιαξει η Δουρου το γηπεδο?
Τι να πω παντως ρε τύπε. Εχουμε προεδρο κολλητο του πρωθυπουργου και πατε και ψηφίζετε ό,τι ναναι.Η δουρου δεν θα ανακατευτει τυπε...Εμας δεν θα φτιαξει κανεις κανενα γηπεδο..
Σε εμας θα ανηκει μετα απο 49 χρονια,απο τοτε που θα φτιαχτει.
Κολλητος με ολους ειναι ο λαθρεμπορας..Η για να το πω πιο κομψα,ολοι του προσκυνανε τα αρχιδια....Τι να πω παντως ρε τύπε. Εχουμε προεδρο κολλητο του πρωθυπουργου και πατε και ψηφίζετε ό,τι ναναι.
Τι να πω τύπε. Μακαρι...Κολλητος με ολους ειναι ο λαθρεμπορας..Η για να το πω πιο κομψα,ολοι του προσκυνανε τα αρχιδια....
Κολλητος με ολους ειναι ο λαθρεμπορας..Η για να το πω πιο κομψα,ολοι του προσκυνανε τα αρχιδια....
Εγω γήπεδο θελω ρε τύπε. Δεκα χρονια το περιμενω.ο Αλεξ νομιζει οτι ο Τσιπρας θα κανει κολεκτιβοποιηση τυπε και θα απαλοτριωσει τον Τιγρη![]()
Εγω γήπεδο θελω ρε τύπε. Δεκα χρονια το περιμενω.
ελα τωρα ...μεταξυ μας...εσυ ο μαχητης της ηθικης και της αξιοπρεπειας εσφαξες μια ομαδουλα που οι περισσοτεροι παιχτες ειχαν μπυροκοιλια...δεν εχει παρακατω...ουτε πακιστανικα ουτε ταυλενδεζικα...αλλο να κανεις πουστιες για να κερδας καφενεια στα χωραφια και αλλο για να παιρνεις κουπες και να παιζεις τσου λου....Και που να παρει ο μελισσανιδης πακιστανικα νουμερα του χρονου και να μιλαει με τον Τσιαρτα,που θα ειναι προεδρος της ΕΠΟ.Εκει να δεις ξεφτιλα χριστιδη.
Κατσε φιλε γιατι θα μας τρελανεις...Απο τον φλεβαρη εχει καταθεσει ο Μελισσανιδης τις μελετεςΕγω γήπεδο θελω ρε τύπε. Δεκα χρονια το περιμενω.
"Απιστευτη καθυστερηση" δεν το λες... :-Κατσε φιλε γιατι θα μας τρελανεις...Απο τον φλεβαρη εχει καταθεσει ο Μελισσανιδης τις μελετες
και ετοιμαστηκε το νομοσχεδιο,κατατεθηκε τον μαρτιο και τελικα ψηφιστηκε αυγουστο...Εκανε αιτηση κατασκευαστικης αδειας,και θα μας βγαλουν την ψυχη μεχρι να μας την δωσουν και αυτη..
Ειναι ικανοι να την βγαλουν 10 δεκεμβρη,ακριβως 90 μερες δηλαδη που ειναι το οριο απο την μερα
που ξεκινησαν να μελετανε την αιτηση...Κατηγορησε λοιπον την κυβερνηση και τον "κολλητο" του για την απιστευτη καθηστερηση..
Για ποιο σφαξιμο μιλας;ελα τωρα ...μεταξυ μας...εσυ ο μαχητης της ηθικης και της αξιοπρεπειας εσφαξες μια ομαδουλα που οι περισσοτεροι παιχτες ειχαν μπυροκοιλια...δεν εχει παρακατω...ουτε πακιστανικα ουτε ταυλενδεζικα...αλλο να κανεις πουστιες για να κερδας καφενεια στα χωραφια και αλλο για να παιρνεις κουπες και να παιζεις τσου λου....
εσυ ξευτιλιζεσαι για να κερδας μπυραριες![]()
![]()
Για το πέναλντι ρε που έδωσεΓια ποιο σφαξιμο μιλας;
Παντως 18 τελικες και μολις 1 γκολ ειναι τραγικα..Ενας σεντερ φορ ακομη χρειαζοταν στην ομαδα..Ο Ντακολ το παιδι καλος ειναι για Γ εθνικη αλλα για παραπανω δεν κανει..Δεν καταλαβαινω γιατι να πιανει θεση Ελληνα οταν δεν κανει την διαφορα.Και ο Ζοριτς το ιδιο..
Ο Μανταλος πολυ καλος,με εναν σοβαρο σεντερ φορ μπροστα του θα κανει παπαδες.Ο Ανεστης ευχαριστη εκπληξη μεχρι στιγμης..
Το ότι θέλαμε σέντερ φορ περιοχής το ξέραμε ΠΡΙΝ αρχίσουν τ επίσημα. Δε γίναμε μετά χριστό προφήτες. Άλλα ο Τίγρης ήθελε να φέρει Τζεμπουρ (που δε του έκατσε) και ο Ντούσαν κάτι σε -ιτς. Ο Μπλάνκο δε τους έκανε. Με 300χιλιάρικα ερχόταν τρέχοντας (δε νομίζω να παίρνει περισσότερα εκεί που είναι τώρα).Παντως 18 τελικες και μολις 1 γκολ ειναι τραγικα..Ενας σεντερ φορ ακομη χρειαζοταν στην ομαδα..Ο Ντακολ το παιδι καλος ειναι για Γ εθνικη αλλα για παραπανω δεν κανει..Δεν καταλαβαινω γιατι να πιανει θεση Ελληνα οταν δεν κανει την διαφορα.Και ο Ζοριτς το ιδιο..
Ο Μανταλος πολυ καλος,με εναν σοβαρο σεντερ φορ μπροστα του θα κανει παπαδες.Ο Ανεστης ευχαριστη εκπληξη μεχρι στιγμης..
Θέλεις ΣΙΓΟΥΡΑ ένα επιπλέον για το τέρμα. Θέλεις δεξιά γιατί μέχρι πότε θα παίζει ο Γεωργέας έστω και σα ρεζέρβα. ΙΣΩΣ και έναν κεντρικό. Μετά θέλουμε ΑΜΥΝΤΙΚΟ χαφ μ αρχίδια γιατί όπως και να το κάνουμε με Κορδέρο δε γάμησε κανείς. Συν 1-2 φορ περιοχής. Άρα ναι. 6-7 τους θέλουμε του χρόνουοπως μας βλεπω μονο πεντε-εξι μεταγραφες χρειαζομαστε![]()