redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Στις 12 το πρωι........στο ΤΗΛΕΦΩΣ......
Στις 12 το πρωι........στο ΤΗΛΕΦΩΣ......
Εσεις τι να δειτε...Κλαρινο θα κανετε!!! 1-3 Η' 1-2..Οβερακι θα ειναι καλο!!!Θυμησου το σκορ..
Οταν μαθεις και εσυ ποιο καναλι μας δειχνει...Ποιο καναλι μας δειχνει εμας.......μπορεις να μαθεις να μου πεις ....και τι ωρα ;
Πολυ καλος παικτης και την Τιμησε την Φανελα...
Aμα παιξει παλι το φαντασμαγορικο ποδοσφαιρο που επαιξε με τον παναιτωλικο μαλλον ο σειρινακης θα το δειξει το ματς.Ποιο καναλι μας δειχνει εμας.......μπορεις να μαθεις να μου πεις ....και τι ωρα ;
Εικονες,μπαλλες και φανελες με τα διακριτικα της ΑΕΚ ζηταει, οχι χρηματα... Αλλα πανω στη καψα να πουμε τη θεαρεστη μαλακια μας, ουτε το κειμενο που διαβαζουμε δεν αντιλαμβανομαστε...Και ο κουβαρντας αμεσα θα ανταποκριθει βαζοντας το χερι στην τσεπη..................
Εικονες,μπαλλες και φανελες με τα διακριτικα της ΑΕΚ ζηταει, οχι χρηματα... Αλλα πανω στη καψα να πουμε τη θεαρεστη μαλακια μας, ουτε το κειμενο που διαβαζουμε δεν αντιλαμβανομαστε...
Τώρα γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ, και το ξέρεις. Δηλαδή ΕΑΝ έστελνε ένας παλιός παίκτης του ΟΣΦΠ (είχε περάσει ένας από Αργεντινή νομίζω που έπαιξε ένα χρόνο) μια επιστολή στον Μαρινάκη και του έλεγε έφτιαξα ακαδημία μ τ όνομα ΟΣΦΠ στείλε μου παρελκόμενα και εγώ θα σ βοηθήσω να βρεις λαυράκια ο Μαρινάκης θα έτρεχε να στείλει ότι του ζήτησε;Και ο κουβαρντας αμεσα θα ανταποκριθει βαζοντας το χερι στην τσεπη..................
ΑΝ όντως ήθελε να το πάρει (ως ελεύθερο υποθέτω) ΔΕ ΘΑ Τ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΝ. Θα γινόταν αθόρυβα. Εξάλλου ο παίκτης κοιτάει να τα βρει στο οικονομικό. ΑΝ είχε ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ δε θα κουβέντιαζε καν, θ έλεγε ένα "είναι νωρίς ακόμα".κατι ακουσα οτι η αεκ θα παρει αθανασιαδη μαστερ γνωριζεις κατι δικε μου
Τώρα γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ, και το ξέρεις. Δηλαδή ΕΑΝ έστελνε ένας παλιός παίκτης του ΟΣΦΠ (είχε περάσει ένας από Αργεντινή νομίζω που έπαιξε ένα χρόνο) μια επιστολή στον Μαρινάκη και του έλεγε έφτιαξα ακαδημία μ τ όνομα ΟΣΦΠ στείλε μου παρελκόμενα και εγώ θα σ βοηθήσω να βρεις λαυράκια ο Μαρινάκης θα έτρεχε να στείλει ότι του ζήτησε;
Μη λέμε και ότι θέλουμε.
1ον Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει τον Μελισσανίδη να βρει νέους παίκτες από την Αργεντινή γιατί μπορεί να πιστεύει ότι είναι πιο οικονομικό να βρει στην Ελλάδα
2ον Δε πιστεύεις ότι θα πρέπει πρώτα να το ψάξει;
3ον Εκτός και αν ξέρεις από μέσα, δε μπορείς να ξέρεις τι εντολές ΜΠΟΡΕΙ ν έδωσε.
4ον Πες μου ότι ΚΑΙ εσύ έχεις πιστέψει τη δήλωση Μαρινάκη "έβαλα 100εκ από τη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ περιουσία"
Πες και την πηγη φιλε.Ειναι το ιδιο σαιτ που ελεγε οτι δεν προκειται να γινει μητροπολιτικο το παρκο της ν.φ.«Με την παραπάνω σχετική αίτηση, κατατέθηκε φάκελος από την “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924” ΑΕ, που αφορά στην χορήγηση Εγκρισης & Αδειας Δόμησης για την κατασκευή ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Αττικής.
Προκειμένου η Υπηρεσία μας να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο, σας γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητο να προσκομιστούν τα δικαιολογητικά με τα οποία τεκμηριώνεται το δικαίωμα υποβολής της παραπάνω σχετικής αιτήσεως»
Οι ελεγκτές της ΔΟΚΚ έχουν κατεβάσει τα μολύβια. Από τη μια περιμένουν απάντηση από την πολιτική ηγεσία και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και από την άλλη αρνούνται ν’ ασχοληθούν μ’ έναν άδειο φάκελο, ο οποίος δεν περιλαμβάνει ό,τι πρέπει να συμοδεύει μια αίτηση για έκδοση Εγκρισης και Αδειας Δόμησης. Ζητώντας «τα δικαιολογητικά με τα οποία τεκμηριώνεται το δικαίωμα υποβολής της αιτήσεως»