kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
φυσικα....σας θελουμε στην αγκαλια μας συντομα κοριτσια...Και ειπες να επαναλαβεις το γούρι
φυσικα....σας θελουμε στην αγκαλια μας συντομα κοριτσια...Και ειπες να επαναλαβεις το γούρι
λες τυπεΣουπερ μια χαψια θα την κανει την Ατλετικο
Απ τ λίγα που είδα (απ ένα λινκ που βρήκα, με χάλια στριμιγκ) καλώς ήταν.ρε παπαρι για χτες λεω...γαμησε την την ατλετικο...αλλο ματς αυτο...τι σχεση εχει ο οφη με τους ισπανους σαν ομαδες;;
εγώ θα θελα να βλεπα αν έμπαιναν τα 2 πρωτα γκολ σε αγώνα της ΑΕΚ η του βαζελου τι θα εσερνεςρε παπαρι για χτες λεω...γαμησε την την ατλετικο...αλλο ματς αυτο...τι σχεση εχει ο οφη με τους ισπανους σαν ομαδες;;
μπραβο γκρεγκ....καθολου πουστοψυχη κριτικη...Απ τ λίγα που είδα (απ ένα λινκ που βρήκα, με χάλια στριμιγκ) καλώς ήταν.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. Αμπιντάλ στην άμυνα ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωτάθλημα απλά σπάει πλάκα με του ΕΩΣ ΤΩΡΑ αντιπάλους του. Είμαι σίγουρος πως θα πηγαίνει μετά από κάθε ματς σπίτι του και θα λέει "αααβαδιστα, αααβιαστα".
Αλλά ΕΩΣ ΤΩΡΑ ο Αφελάϊ δικαιώνει αυτούς που έλεγαν οτι είναι φετινός Σαβιόλα του ΟΣΦΠ. Παρότι έγραφαν οι εφημερίδες και τα σάιτ (ξέρεις εσύ, κάτι γκαζέττα κάτι γκολ κτλπ ) ότι είχε πάρει ο Μίτσελ τη διαβεβαίωση ότι έχει βγάλει μια χαρά τη προετοιμασία της ομάδας, κάτι τέτοιο δε φαίνεται. Αντίθετα φαίνεται ότι είναι ένας παίκτης που δεν έχει βρει τα πατήματά του και σε μερικές φάσεις έδειχνε να ψιλοφοβάται. Στ επόμενα παιχνίδια θα φάνει ποιοι είχαν δίκιο. Απέναντι στη σκληροτράχηλη Ατλέτικο θα έχει θέμα.
Πάντως αυτός που ήρθε με τις λιγότερες τυμπανοκρουσίες (σ αναλογία με τους άλλους) και προς το παρόν κάτι τα πάντα και συμφέρει στο γήπεδο είναι ο Κασάμι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ξαναλέω) θεωρώ ότι είναι ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ χαφ και όταν γυρίσει και ο Μανιάτης και δέσουν το κέντρο του ΟΣΦΠ θα είναι πολύ διαφορετικό απ αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Α! Και θεωρώ ότι είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έχει ο ΟΣΦΠ που μπορούν όχι μόνο ν αντέξουν στο ξύλο της Ατλέτικο αλλά ν ανταποδώσουν κιόλας
Εγώ παρόλα αυτά στο ματς ΟΣΦΠ- Ατλετικο θα είμαι Ατλέτικο επειδή απλά στην Ισπανία αυτή είναι η ομάδα που υποστηρίζω (ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΕΡμπραβο γκρεγκ....καθολου πουστοψυχη κριτικη...
([size=16pt]ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΕΡΚ[/size] και μέτα Ναπολι, Ντορμουντ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ)
πες οτι εισαι αντιολυμπιακος να το καταλαβουμε τυπε :SΕγώ παρόλα αυτά στο ματς ΟΣΦΠ- Ατλετικο θα είμαι Ατλέτικο επειδή απλά στην Ισπανία αυτή είναι η ομάδα που υποστηρίζω (ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΕΡΚ και μέτα Ναπολι, Ντορμουντ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ)
να εισαι κανενα προβλημα....αλλωστε ομαδαρα ειναιΕγώ παρόλα αυτά στο ματς ΟΣΦΠ- Ατλετικο θα είμαι Ατλέτικο επειδή απλά στην Ισπανία αυτή είναι η ομάδα που υποστηρίζω (ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΕΡΚ και μέτα Ναπολι, Ντορμουντ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ)
Λάθος από τη βιασύνη μου που διορθώθηκε
1ον Εγώ έχω δηλώσει προ πολλου τις ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη εκτός από την ΑΕΚάραπες οτι εισαι αντιολυμπιακος να το καταλαβουμε τυπε :S
σε ολο το σαιτ ολυμπιακοι ειμαστε,ακομα να το παρεις χαμπαρι εσυ τυπε1ον Εγώ έχω δηλώσει προ πολλου τις ομάδες που υποστηρίζω στην Ευρώπη εκτός από την ΑΕΚάρα
2ον Εσύ δηλαδή όταν παίζει μια Ελληνική ομάδα (πλην του ΟΣΦΠ) με μία ξένη ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ; Κάνε μας τη χάρη ρε.
Ναι είμαι αντι-ολυμπιακός και είμαι μέρος του αντι-ολυμπιακού κινήματος που έχει κυριαρχήσει στο σάιτ
σε ολο το σαιτ ολυμπιακοι ειμαστε,ακομα να το παρεις χαμπαρι εσυ τυπε
αστα διαλα μαλάκα τρολ
για δες ποσα ποστ εχει το τοπικ μας
αστα διαλα μαλάκα τρολ
δε σου ήρθε το πμ που σου έστειλα;Ρε συ το διαβασες το πμ που εστειλα............το τελευταιο......;;;;;;;;;;
Και όσοι γράφουν σ υτό είναι ΟΣΦΠ;;;;για δες ποσα ποστ εχει το τοπικ μας
δε σου ήρθε το πμ που σου έστειλα;
οκ. ξαναστελνωΟ Χ Ι.............