Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
μην ασχολειστε με τις κουλες ρε σεις....δυστυχως εχουν ενα τεραστιο πλεονεκτημα : ειναι ακομα στην β εθνικη.....και δυστυχως μεχρι να ανεβουνε μας το παιζουν τρελιτσες και δεν μπορουμε να πουμε και τιποτα....οταν με το καλο ανεβουνε στην α' εκει θα κοπουν και τα ερχομαστε και οι λοιπες πιπες...στο πρωτο ερχομαστε θα φανε το τσιμπουκι απο την βεροια,τον λεβαδιακο και τα λοιπα χαπατα, θα φανε καμμια ξεγυρισμενη 6αρα απο εμας, θα μεινουν και τριτοτεταρτοι και  θα κοπουν τα γελακια...συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια...
Τ Ρομπέρτο 28 28 -- -- Ισπανία Ρεάλ Σαραγόσα (ESP)
Τ Μπ. Μέγιερι 24 41 -- -- Ουγγαρία Φερεντσβάρος (HUN)
Τ Α. Βλάχος 20 -- -- -- Ελλάδα Ερμής Ζωνιανών
Τ Λ. Χουτεσιώτης 20 -- -- -- Ελλάδα ---
Α Γκ. Μπονγκ 26 19 -- 12 (0) Καμερούν Βαλενσιέν (FRA)
Α Τ. Αυλωνίτης 24 54 -- -- Ελλάδα Πανιώνιος
Α Α. Μποτία 25 -- -- -- Ισπανία Έλτσε (ESP)
Α Κ. Γιαννούλης 27 132 2 1 (0) Ελλάδα Ατρόμητος
Α Α. Μασουακού 21 -- -- -- Γαλλία Βαλενσιέν (FRA)
Α Ε. Αμπιντάλ 35 -- -- 67 (0) Γαλλία Μονακό (FRA)
Α Ο. Ελαμπντελαουί 23 -- -- 7 (0) Νορβηγία 'Αιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (GER)
Α Δ. Σιόβας 26 99 4 8 (0) Ελλάδα Πανιώνιος
Α Λ. Σαλίνο 29 18 -- -- Βραζιλία Μπράγκα (POR)
Μ Γ. Μανιάτης 28 248 15 35 (0) Ελλάδα Πανιώνιος
Μ Ντ. Εντινγκά 26 19 -- 8 (0) Κονγκό Μονακό (FRA)
Μ Ντ. Φουστέρ 32 88 24 -- Ισπανία Βιγιαρεάλ (ESP)
Μ Σ. Γιαταμπαρέ 25 5 1 9 (0) Μάλι Μπαστιά (FRA)
Μ Α. Κάταϊ 23 26 8 -- Σερβία Εργοτέλης
Μ Πελέ 27 17 3 -- Πορτογαλία Εργοτέλης
Μ Κ. Φορτούνης 24 24 1 12 (0) Ελλάδα Καϊζερσλάουτερν (GER)
Μ Π. Κασάμι 22 -- -- 2 (1) Ελβετία Φούλαμ (ENG)
Μ Γκ. Γκαζαριάν 26 -- -- 41 (9) Αρμενία Μέταλουργκ Ντόνετσκ (UKR)
Μ Τσ. Ντομίνγκεζ 33 23 5 -- Αργεντινή Ράγιο Βαγιεκάνο (ESP)
Μ Α. Μπουχαλάκης 21 32 2 -- Ελλάδα Εργοτέλης
Μ Ι. Αφελάι 28 -- -- 44 (5) Ολλανδία Μπαρτσελόνα (ESP)
Μ Α. Ιμπραχίμ 23 11 1 2 (0) Νορβηγία Εργοτέλης
Μ Μ. Ντοσεβί 26 -- -- -- Γαλλία Βαλενσιέν (FRA)
Μ Τζ. Ντουρμάζ 25 -- -- 17 (1) Σουηδία Γκεντσλερμπίρλιγκι (TUR)
Μ Λ. Μιλιβόγεβιτς 23 -- -- 7 (0) Σερβία Άντερλεχτ (BEL)
Ε Μ. Ολαϊτάν 21 44 15 -- Νιγηρία Βέροια
Ε Ν. Βέργος 18 3 1 -- Ελλάδα ---
Ε Κ. Μήτρογλου 26 131 66 35 (8) Ελλάδα Φούλαμ (ENG)
Ε Χ. Μπενίτεζ 22 -- -- 1 (0) Παραγουάη Κλαμπ Γκουαρανί (PAR)
Ε Δ. Διαμαντάκος 21 46 10 -- Ελλάδα Εργοτέλης
Ε Μ. Σέποβιτς 23 13 4 5 (0) Σερβία Παρτιζάν (SRB)

Αν ήμουνα φίλαθλος του ΟΣΦΠ θα ντρεπόμουν να το πω ειδικά φέτος!! Μια ομάδα γεμάτη από ΞΕΝΟΥΣ παίχτες με τη δικαιολογία ότι πάει για την ευρωπαϊκή υπέρβαση!!! Κλασσικό απραμύθι για να κάνεις τις μπάζες του ο χοντρός...Όσο για την ΑΕΚ να μην την πιάνεις στο στομα σου γιατί από κάτι ΑΛΗΤΕΙΕΣ δικιές σας φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, εκτός των κλεφτών που αμς δοιηκούσαν! Αλλά εντάξει...με ποιον πάω να κάνω αντιπαράθεση;; Με οπαδό του Ολυμπιακού που το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίρνει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ουσία μηδέν. Ευτυχώς έχετε και υγιείς φιλάθλους που στα αίσχη του Τελικού με τον Αστέρα σιχάθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο........

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Όσο για το ποιος θα τρώει χαστούκια του χρόνου, που όλα το προεξοφλείτε.....κοιτάχτε την καμπούρα σας που η υπερομάδα σας δεν κατάφερε να κερδίσει το πανηγύρι που λέγεται Παναιτωλικός και τα ξαναλέμε του χρόνου....
ΥΓ: Εντύπωση προκαλούν τα παραδείγματα ομάδων που ανέφερες. Λεβαδειακός, Βέροια...ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ εεε;;; Σε καταλαβαίνω...εκεί απ όπου παιρνάς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με 4αρες και 5αρες...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
μην ασχολειστε με τις κουλες ρε σεις....δυστυχως εχουν ενα τεραστιο πλεονεκτημα : ειναι ακομα στην β εθνικη.....και δυστυχως μεχρι να ανεβουνε μας το παιζουν τρελιτσες και δεν μπορουμε να πουμε και τιποτα....οταν με το καλο ανεβουνε στην α' εκει θα κοπουν και τα ερχομαστε και οι λοιπες πιπες...στο πρωτο ερχομαστε θα φανε το τσιμπουκι απο την βεροια,τον λεβαδιακο και τα λοιπα χαπατα, θα φανε καμμια ξεγυρισμενη 6αρα απο εμας, θα μεινουν και τριτοτεταρτοι και  θα κοπουν τα γελακια...συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια...
ΡΕ Γκεηδες μην Ασχολειστε με την ΑΕΚΑΡΑ...Τρεις και ο κουκος πατε στο φαληρο!!!ΣΕΒΑΣΜΟ θα δειχνετε στην Ομαδα που μαζευει 30.000 κοσμο σε φιλικο τον αυγουστο...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕ!!!

Συνημμένα

• 988415_10202336258780906_325372081_n.jpg
    988415_10202336258780906_325372081_n.jpg
    98,6 KB · Εμφανίσεις: 11

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
μην ασχολειστε με τις κουλες ρε σεις....δυστυχως εχουν ενα τεραστιο πλεονεκτημα : ειναι ακομα στην β εθνικη.....και δυστυχως μεχρι να ανεβουνε μας το παιζουν τρελιτσες και δεν μπορουμε να πουμε και τιποτα....[size=16pt]οταν με το καλο ανεβουνε στην α' εκει θα κοπουν και τα ερχομαστε και οι λοιπες πιπες...[/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κουλεεεεεεες...ερχοστε η ακομα; :2funny: :2funny:
εχω τον μπουτσον μου ορθον...
βιαστειτε λιγουλακι....τι να του πω να τον ηρεμησω;; :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κουλεεεεεεες...ερχοστε η ακομα; :2funny: :2funny:
εχω τον μπουτσον μου ορθον...
βιαστειτε λιγουλακι....τι να του πω να τον ηρεμησω;; :2funny:
Σιγά ρε Καραϊσκάκη εσύ (αν και το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου για τον Καραϊσκάκη ταιριάζει στην ΑΕΚ "όταν γυρίσω θα τους γαμήσω" )

Πες του ότι ο Παππάς θα βγει από τη λίστα των διαιτητών και δε θα ξαναδιαιτητεύσει σε ματς δικό σας  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Αν ήμουνα φίλαθλος του ΟΣΦΠ θα ντρεπόμουν να το πω ειδικά φέτος!! Μια ομάδα γεμάτη από ΞΕΝΟΥΣ παίχτες με τη δικαιολογία ότι πάει για την ευρωπαϊκή υπέρβαση!!! Κλασσικό απραμύθι για να κάνεις τις μπάζες του ο χοντρός...Όσο για την ΑΕΚ να μην την πιάνεις στο στομα σου γιατί από κάτι ΑΛΗΤΕΙΕΣ δικιές σας φτάσαμε εκεί που φτάσαμε, εκτός των κλεφτών που αμς δοιηκούσαν! Αλλά εντάξει...με ποιον πάω να κάνω αντιπαράθεση;; Με οπαδό του Ολυμπιακού που το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίρνει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ουσία μηδέν. Ευτυχώς έχετε και υγιείς φιλάθλους που στα αίσχη του Τελικού με τον Αστέρα σιχάθηκαν και έφυγαν από το γήπεδο........
αποφασιστε ομως τι θελετε για να ξερουμε και εμεις : οταν παιρνουμε ελληνες, μιλατε για παραρτηματα και οτι τους καιμε και του δινουμε δανεικους....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Όσο για το ποιος θα τρώει χαστούκια του χρόνου, που όλα το προεξοφλείτε.....κοιτάχτε την καμπούρα σας που η υπερομάδα σας δεν κατάφερε να κερδίσει το πανηγύρι που λέγεται Παναιτωλικός και τα ξαναλέμε του χρόνου....
ΥΓ: Εντύπωση προκαλούν τα παραδείγματα ομάδων που ανέφερες. Λεβαδειακός, Βέροια...ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ εεε;;; Σε καταλαβαίνω...εκεί απ όπου παιρνάς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με 4αρες και 5αρες...
καλα ρε θα μας τρελανεις???????????εμεις τα προεξοφλουμε ολα ή εσεις που μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με το ερχομαστε και θα δειτε και θα σας κανουμε και θα σας ρανουμε????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σιγά ρε Καραϊσκάκη εσύ (αν και το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου για τον Καραϊσκάκη ταιριάζει στην ΑΕΚ "όταν γυρίσω θα τους γαμήσω" )

Πες του ότι ο Παππάς θα βγει από τη λίστα των διαιτητών και δε θα ξαναδιαιτητεύσει σε ματς δικό σας  :grin:
τωρα σοβαρα...χωρις οπαδικες μαλακιες...ασχετα αν αδικηθηκα εγω....και να κερδιζα ακομα...αυτος ο διαιτητης που δεν δινει την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φαση πρεπει να ξαναδιαιτητευσει;
να ξαναδιασιτητευσει μονο αν πει την ειδα αλλα δεν την εδωσα...οκ...δεκτο...αλλα αν πει δεν την ειδα δεν πρεπει να ξαναδιαιτητευσει ποτε ξανα...μιλαμε οσα χρονια βλεπω μπαλλα τετοιο πραμα δεν εχω ματαδει...
μαλακα δεν υπαρχει αυτη η φαση...την εχεις δει;
απορω κατάρχας τι σκεφτηκε ο παιχτης του παναιτωλικου;μιλαμε για προσχεδιασμενη και τελεια εκτελεσμενη λαβη χωρις καμμια προσπαθεια να κρυφτει....τον βουταει κανονικα τον περιστρεφει και τον ριχνει...δεν γινεται ρε αυτο  :2funny:
εχει γινει ανεκδοτο (και σωστα) η φαση του κατσουρανη...
αυτη ρε πουστη τι πρεπει να γινει;;λαβη κανονικη ελληνορωμαικης...
για σενα αυτος ο ανθρωπος ειναι ικανος;;
ξαναλεω ασχετα αν κερδισα εχασα η εφερα χι...
οπως και ο εποπτης του κατσουρανη ετσι και αυτος θελουν κλωτσια και στο σπιτι...
την εχεις δει;κωμωδια λεμε...ο προεδρος του παναιτωλα αποκλειεται να μην σφυραγε πεναλτυ  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τωρα σοβαρα...χωρις οπαδικες μαλακιες...ασχετα αν αδικηθηκα εγω....και να κερδιζα ακομα...αυτος ο διαιτητης που δεν δινει την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ φαση πρεπει να ξαναδιαιτητευσει;
Θα σου πω την αλήθεια. Το ματς δε το είδα (στη Κίνα δεν ασχολούνται με τ Ελληνικό ποδόσφαιρο για κάποιο περίεργο λόγο  :grin: :grin: . Εδώ καλά καλά δεν ασχολούνται με το μουντομπάσκετ γαμώ τον Μάο του μέσα  :tickedoff: :tickedoff:)
ΑΝ έχεις κάποιο λινκ με τη φάση να κάτσω να τη δω να σου πω μπέσα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα σου πω την αλήθεια. Το ματς δε το είδα (στη Κίνα δεν ασχολούνται με τ Ελληνικό ποδόσφαιρο για κάποιο περίεργο λόγο  :grin: :grin: . Εδώ καλά καλά δεν ασχολούνται με το μουντομπάσκετ γαμώ τον Μάο του μέσα  :tickedoff: :tickedoff:)
ΑΝ έχεις κάποιο λινκ με τη φάση να κάτσω να τη δω να σου πω μπέσα
δεν εχω προχειρο τωρα ...πιστεψε με ειναι κωμωδια...δεν υπαρχει...δεν γινεται...ο αλλος περσυ στην τουμπα την ειχε στημενη ,ειδε δεν τον εβλεπε ο κακος και του την χωνει στο φτερο...ολα καλα...
μαλακα του παναιτωλικου ειναι κανονικος τρελλος...στα ισα γαμιουνται τα πατησια...τον βουταει και τον μπισταει...
δεν την εχω προχειρη ...κατι θα κανουμε πιο μετα....για γελια λεμε  :2funny:
του κατσουρανη ειναι μνημειο διαιτησιας μπροστα σε αυτη... :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν εχω προχειρο τωρα ...πιστεψε με ειναι κωμωδια...δεν υπαρχει...δεν γινεται...ο αλλος περσυ στην τουμπα την ειχε στημενη ,ειδε δεν τον εβλεπε ο κακος και του την χωνει στο φτερο...ολα καλα...
μαλακα του παναιτωλικου ειναι κανονικος τρελλος...στα ισα γαμιουνται τα πατησια...τον βουταει και τον μπισταει...
Έψαξα να τη βρω. Στο τιούμπη στην επίσημη σελίδα το νόβα σπορ είχε μόνο τα γκολ. Μπήκα και στο ρεντ κάτι (μαλάκα θα σε γαμήσω. Τη μία με κάνεις να συμφωνήσω μαζί σου, τώρα έφτασα να μπω και σε οπαδικό σάιτ του ΟΣΦΠ, θα πρέπει να πάω να πλύνω τα μάτια μου μ αγιασμό) τίποτα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Θα μου επιτρέψεις να πω πρώτα ότι η διαιτησία (διαιτητής και βοηθοί) ήταν κακή. Δε θα κάτσω να πω για τ οφσάιντ που έδιναν ενώ δεν ήταν ή τ ανάποδο.
Θα πω ότι τόσο σο 65 ο ΟΣΦΠ έπρεπε να πάρει πέναλντι στο μαρκάρισμα πάνω στον Μακου κάτι (γαμώ τους παίκτες που πήρατε με τα γαμοονόματα). Του έχει μοιράσει σακούλα για τους εμετούς και ο παίκτης του Παναιτωλικού τον σπρώχνει φανερά (με τον διαιτητή αν δε κάνω λάθος να είναι πίσω)
Στη φάση τώρα που λες. Είναι ΚΑΘΑΡΟ κεφααλοκλείδωμα. Δε φαίνεται στη φάση (τουλάχιστον σ αυτή που είδα εγώ) που είναι ο διαιτητής και ο παίκτης του Παναιτωλικού στην αναμπουμπούλα του κόρνερ κάνει λαβη.
Οπότε ναι. Κανονικά έπρεπε να είχε δώσει 2 καθαρά πέναλντι υπέρ του ΟΣΦΠ.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Το δευτερο ειδικα ηταν μαρς..

master21