Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
[vimeo]]
Kαι τα 20 θα δωθουν,και εμποδια δεν προκειται να βαλει ο συριζα,και εννοειται πως δεν ειναι μαλακες να βαλουν εμποδια την στιγμη που επονται βουλευτικες εκλογες συντομα.Και ενα αλλο σημαντικο που ειπε η βουλευτης του συριζα,να γινει σταθμος μετρο στην ΝΦ.Αυτο ειναι θεμα πολιτειας και δημου,μακαρι να γινει.
 

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
σας γαμαω ολες
 

Συνημμένα

  • ωω45.jpg
    ωω45.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 23

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
[vimeo]]
Kαι τα 20 θα δωθουν,και εμποδια δεν προκειται να βαλει ο συριζα,και εννοειται πως δεν ειναι μαλακες να βαλουν εμποδια την στιγμη που επονται βουλευτικες εκλογες συντομα.Και ενα αλλο σημαντικο που ειπε η βουλευτης του συριζα,να γινει σταθμος μετρο στην ΝΦ.Αυτο ειναι θεμα πολιτειας και δημου,μακαρι να γινει.
Καλά τ άλλο με το Τοτό το ξέρεις;
Όπως έβαλαν εμπόδιο στη διπλή ανάπλαση με πρόσχημα τους κορμοράνους, και τώρα στη περιοχή γίνεται χαμός από σκουπίδια (μια από τις πολλές αυθαίρετε χωματερές) έτσι θα βάλουν εμπόδιο και στη Ν.Φ με πρόσχημα τα 50 δέντρα που θα κοπούν από το άλσος (που είναι εγκατελειμένο στη μοίρα του) και με τις προσφυγικές κατοικίες που είναι εκεί. Εδώ έχουν σκοπό να βάλουν εμπόδιο και στην ανάπλαση της Λεωφόρου με το πρόσχημα των προσφυγικών που είναι απέναντι που είναι εστία μόλυνσης και επικίνδυνες. Ότι θέλουμε λέμε μου φαίνεται.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Μιλαμε για το μεγαλυτερο αρχιδι παγκοσμιως.Ξεχασε να πει για τα 16 εκ ευρω ΦΠΑ που επεστρεψε σε δοσεις το κρατος
στην καραισκακης αε,το χτισιμο του παρκινγκ και του περιβαλοντος χωρου του καραισκακη,που εγινε εξ ολοκληρου απο την αθηνα 2004,οπως και η επεκταση του σταθμου του ΟΑΣΑ προς το καραισκακη..
 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.984
Like
30.417
Πόντοι
5.006
AGIA-SOFIA.jpg


[size=18pt]Σαν σήμερα έπεσε η Πόλη: Οι θρύλοι και η πραγματικότητα για την Αλωση της Κωνσταντινούπολης[/size]



Πεντακόσια εξήντα χρόνια συμπληρώνονται από την Αλωση της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαΐου του 1453, ημερομηνία η οποία σήμαινε επί της ουσίας και τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, από τους Οθωμανούς. Η πτώση της Κωνσταντινούπολης συνοδεύθηκε από ένα μείγμα θρύλων και παραδόσεων που προσπαθούσαν να την ερμηνεύσουν, ενώ αντικείμενο θρύλων και μύθων έγινε ο τελευταίος αυτοκράτοράς της ο Κωνσταντίνος Δραγάσης Παλαιολόγος.

Η λαϊκή παράδοση, βρίθει από θρύλους και δοξασίες, σύμφωνα με τις οποίες η Αλωση της Κωνσταντινούπολης ήταν «θέλημα Θεού», αλλά σύμφωνα με τους ιστορικούς, η πτώση της Κωνσταντινούπολης και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας η οποία διήρκεσε για περίπου χίλια εκατό χρόνια, ήταν θέμα χρόνου, καθώς τότε το Βυζάντιο βρισκόταν σε πλήρη οικονομική, πολιτική και πολιτισμική παρακμή και ήταν η σκιά της άλλοτε πανίσχυρης Αυτοκρατορίας.

Ποια είναι τα γεγονότα για την Αλωση της Πόλης

Σύμφωνα με τον ιστορικό Γεώργιο Φραντζή και έμπιστο σύμβουλο του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τα πρώτα Οθωμανικά στρατεύματα κατέφθασαν στις 2 Απριλίου, ενώ ολόκληρο το στράτευμα έφτασε σταδιακά έξω από τα τείχη της πόλης έως στις 5 Απριλίου. Την ίδια ημερομηνία έφτασε και ο σουλτάνος με τις τελευταίες μονάδες και αμέσως απέκλεισε την πόλη από στεριά και θάλασσα. Στις 6 Απριλίου, ο Τούρκος Σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής κήρυξε και επίσημα την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα πρότεινε στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Πόλη, υποσχόμενος ότι θα σεβαστεί τη ζωή των κατοίκων. Ο Παλαιολόγος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να αρχίσει η πολιορκία. Η μάχη ήταν σφοδρή, με τον βυζαντινό στρατό (ενισχυμένο από Γενουάτες μισθοφόρους) να αμύνεται με επιτυχία για αρκετό καιρό εναντίον του τεράστιου όγκου του οθωμανικού στρατού. Στις 21 Μαΐου ο σουλτάνος έστειλε πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη. Ζητούσε την παράδοση της πόλης με την υπόσχεση να επιτρέψει στον Αυτοκράτορα και σε όσους το επιθυμούσαν να φύγουν με τα υπάρχοντά τους. Επίσης, θα αναγνώριζε τον Κωνσταντίνο ως ηγεμόνα της Πελοποννήσου. Τέλος, εγγυόταν για την ασφάλεια του πληθυσμού που θα παρέμενε στην πόλη, πρόταση που ο Παλαιολόγος εκ νέου απέρριψε. Στις 29 Μαΐου έγινε η τελική επίθεση στην Πόλη. Ενας από τους κύριους υπερασπιστές της, ο Γενουάτης Ιουστινιάνι, τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Αυτή η απώλεια υπήρξε ανεπανόρθωτη για τους Βυζαντινούς. Λίγο αργότερα, οι Οθωμανοί εισέβαλαν στην Κωνσταντινούπολη, η οποία επί της ουσίας ήταν πλέον δικιά τους. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος παράλληλα, βρήκε τον θάνατο πολεμώντας σαν απλός στρατιώτης.

Μύθοι, θρύλοι και δοξασίες για την Πόλη και τον Παλαιολόγο

Λόγω του ότι ο θάνατος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου δεν έγινε με καμία επισημότητα, αλλά αντίθετα σκοτώθηκε σαν κοινός στρατιώτης, το λαϊκό αίσθημα δεν το έκανε ποτέ αποδεκτό. Αντίθετα δημιουργήθηκαν μύθοι και θρύλοι οι οποίοι μιλούν για εσωτερική προδοσία, αλλά και για «ανάληψη στους ουρανούς» του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

    Ο θρύλος της Κερκόπορτας

Στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στο Παλάτι του Κωνσταντίνου Ζ' Πορφυρογέννητου υπήρχε μια μικρή πόρτα. Η μισή ήταν κάτω από το επίπεδο του εδάφους και λεγόταν Κερκόπορτα ή πύλη του κίρκου, επειδή οδηγούσε σε ένα ιπποδρόμιο (circus) έξω από τα τείχη. Κατά την παράδοση, από αυτήν εισήλθαν πιθανόν από εσωτερική προδοσία στην Πόλη οι γενίτσαροι κατά τη μεγάλη έφοδο στις 29 Μαΐου 1453, διασπώντας έτσι την άμυνα των πολιορκούμενων και προκαλώντας την Αλωση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρει το wikipedia.

    Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς

Η λαϊκή παράδοση αρνήθηκε να πιστέψει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Ο τελευταίος Βυζαντινός αυτοκράτορας αποτέλεσε σημείο αντίστασης για πολλά χρόνια στη μεταβυζαντινή περίοδο από τον υποδουλωμένο ελληνικό λαό, ο οποίος «γέννησε» και τον θρύλο του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά». Σύμφωνα με τον θρύλο λοιπόν, όταν μπήκαν οι Τούρκοι στην Πόλη, «άγγελος Κυρίου» άρπαξε το βασιλιά και τον πήγε σε μια σπηλιά βαθιά στη γη κάτω, κοντά στη Χρυσόπορτα. Εκεί μένει μαρμαρωμένος ο βασιλιάς και καρτερεί να κατεβεί ο άγγελος στη σπηλιά, να τον ξεμαρμαρώσει. Και θα σηκωθεί πάλι ο βασιλιάς και θα μπει στην Πόλη και θα διώξει τους Τούρκους ως την Κόκκινη Μηλιά.

    Ο παπάς της Αγια-Σοφιάς

Στους θρύλους για την Αλωση της Πόλης, σημαντικό ρόλο παίζει και η Εκκλησία, η οποία ήταν -τουλάχιστον- η δεύτερη μεγαλύτερη Αρχή στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία μετά τον ίδιο τον αυτοκράτορα. Σύμφωνα λοιπόν με εκκλησιαστικές δοξασίες, την ώρα που μπήκαν οι Τούρκοι στην Αγια-Σοφιά δεν είχε τελειώσει ακόμα η λειτουργία. Ο παπάς που έκανε τη λειτουργία πήρε αμέσως το Αγιο Δισκοπότηρο και μπήκε σε μια πόρτα η οποία σφραγίστηκε αμέσως. Οπως αναφέρεται στις παραδόσεις, είναι θέλημα Θεού να ανοίξει μόνη της η πόρτα όταν επιστρέψει η Κωνσταντινούπολη στους Βυζαντινούς και να βγει από εκεί ο παπάς, να τελειώσει τη λειτουργία.

    Τα μισοτηγανισμένα ψάρια

Την ημέρα που έπεσε η Πόλη ένας γέροντας τηγάνιζε ψάρια, και όταν του είπαν «Εάλω η Πόλις», είπε πως για να πιστέψει πως έπεσε η Πόλη, έπρεπε να βγουν τα ψάρια από το τηγάνι. Και σύμφωνα με τις δοξασίες έτσι έγινε, με τον γέροντα μάλιστα να «προφητεύει» πως όταν φύγουν οι Οθωμανοί από την Κωνσταντινούπολη, θα ολοκληρωθεί το τηγάνισμα των ψαριών που είναι τηγανισμένα μόνο από την μία τους πλευρά.

Τι λένε οι ιστορικοί: H Κωνσταντινούπολη έπεσε λόγω παρακμής

Για τους ιστορικούς, ωστόσο, η Αλωση της Κωνσταντινούπολης δεν ήταν παρά μία φυσική εξέλιξη της Ιστορίας, καθώς η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, στο τελευταίο διάστημα της ζωής της είχε συρρικνωθεί ουσιαστικά μόνο στην ίδια την Κωνσταντινούπολη, ενώ παράλληλα η θρησκευτική έριδα εκμηδένισε τις όποιες πιθανότητες είχαν οι Βυζαντινοί για να αμυνθούν αποτελεσματικά.

O στρατός του Μωάμεθ

Οπως αναφέρουν οι νεότεροι ιστορικοί, τα τακτικά στρατεύματα του Μωάμεθ έφταναν τους 80.000-100.000 στρατιώτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από τις ευρωπαϊκές και ασιατικές επαρχίες. Τα στρατεύματα του Μωάμεθ αποτελούνταν από άριστα εκπαιδευμένο πεζικό και πυροβολικό ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην κατασκευή πυροβόλων όπλων και κανονιών. Μάλιστα ο Μωάμεθ, είχε προσλάβει έναν φημισμένο τεχνίτη από την Ουγγαρία τον Ουρβανό, προκειμένου να του κατασκευάσει μεγάλα κανόνια για να γκρεμίσουν της περίφημα τείχη της Κωνσταντινούπολης. Ο Ουρβανός, ο οποίος δούλευε παλαιότερα για τους Βυζαντινούς, δέχθηκε έναντι τεράστιας αμοιβής.

Ο Μωάμεθ γνώριζε επίσης ότι χωρίς να μπορέσει πρώτα να ελέγξει τη θαλάσσια περιοχή της Πόλης πολύ δύσκολα θα κατάφερνε την άλωσή της μόνο από την ξηρά. Γι΄ αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ισχυρό στόλο ο οποίος ωστόσο δεν επέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οι υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης

Ο ιστορικός Φραντζης, αναφέρει ότι οι υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης αποτελούνταν από μόλις 4.937 Βυζαντινούς και 2.000 ξένους. Από αυτούς ξεχώριζαν οι 700 κατάφρακτοι στρατιώτες του Γενοβέζου Ιωάννη Ιουστινιάνι Λόγκο, ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους πολεμιστές της εποχής του. Στην κρισιμότερη καμπή της μάχης ωστόσο, τραυματίστηκε από ένα βλήμα και έφυγε με το πλοίο του, αποδυναμώνοντας σημαντικά το ηθικό των Βυζαντινών.

Τα προβλήματα στην Κωνσταντινούπολη ωστόσο, εστιάζονταν κυρίως στο θέμα της Ενωσης των Εκκλησιών. Ο Αυτοκράτορας στράφηκε για βοήθεια και προς τα κράτη της Δύσης, χωρίς ωστόσο να έρθουν ποτέ σοβαρές στρατιωτικές ενισχύσεις στην Πόλη. Η Σύνοδος της Φλωρεντίας που επικύρωνε την Ενωση των δύο Εκκλησιών και υπογράφηκε το 1431 από τον αδερφό του Κωνσταντίνου, Ιωάννη, δεν έγινε ποτέ αποδεκτή από τον βυζαντινό πληθυσμό, οι οποίοι με επικεφαλής τον μέγα δούκα Λουκά Νοταρά αντιδρούσαν πεισματικά. Ο ίδιος ο Νοταράς, όταν έπεσε η Κωνσταντινούπολη μάλιστα, προσέγγισε τον Μωάμεθ, με την παράδοση να αναφέρει ότι του παρέδωσε τα πλούτη του με αποτέλεσμα τον θάνατό του, καθώς ο Οθωμανός Σουλτάνος εξοργίστηκε με το γεγονός ότι δεν βοήθησε ποτέ τον αυτοκράτορά του....

Η πλειονότητα των παραδόσεων όμως, απορρίπτει το γεγονός της Αλωσης της Πόλης λόγω της στρατιωτικής δύναμης του Μωάμεθ και της παρακμής του Βυζαντίου. Προσέθεσε τη μεταφυσική παρεμβολή με ιστορίες όπως ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς» ή τους θρύλους για την «Κερκόπορτα», προκειμένου να κρατήσει ψηλά το εθνικό στοιχείο των Ελλήνων, το οποίο αντιμετώπισε τα 400 χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας.

www.iefimerida.gr/news/107768/%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82]http://www.iefimerida.gr/news/107768/%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82[/url]

 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
:'( :'( :'( :rockon: :rockon: :rockon: !!


 

Συνημμένα

  • Δικέφαλος αετός.jpg
    Δικέφαλος αετός.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 15

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366


Οριστικοποιήθηκε η υπερψήφιση του νόμου για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και από την αξιωματική αντιπολίτευση μετά από συμφωνία στις βελτιωτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ



Απόλυτη ήταν η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του aek365 για τις εξελίξεις στην Βουλή και την ψήφιση του άρθρου 81 του Ρυθμιστικού σχεδίου με το οποίο θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης της Αγιά Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας που επιβεβαιώθηκαν τόσο από την ΑΕΚ όσο και από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από επαφή που έγινε χθες μεταξύ στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της ηγεσίας της ΑΕΚ αλλά και του Δημήτρη Ανδριόπουλου υπήρξε απόλυτη συμφωνία στις βελτιωτικές προτάσεις που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 81.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συμφωνία που επετεύχθη καλύπτει και τον νέο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλο ο οποίος πέτυχε μέσω των επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ κάποιες βελτιώσεις προς όφελος του Δήμου χωρίς βέβαια να εμποδίζουν αυτές το έργο όπως θα γινόταν αν επέμενε στις προεκλογικές του απαιτήσεις. Οι αλλαγές στο νομοσχέδιο έχουν και την σύμφωνη γνώμη του υπουργού ΥΠΕΚΑ κ. Μανιάτη ο οποίος ενημερώθηκε το πρωί από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΑΕΚ. Οι αλλαγές που σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την εξέλιξη του έργου θα γίνουν γνωστές εντός της ημέρας αφού θα τις ανακοινώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο κ. Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στο να πάνε όλα καλά μαζί με τον Γιώργο Πάντζα. Οι πληροφορίες του αεκ365 κάνουν λόγο για τις εξής αλλαγές: Αύξηση των θέσεων πάρκινγκ με αξιοποίηση οικοπέδου του Δημου το οποίο θα γίνει πάρκινγκ με έξοδα της ΑΕΚ. Δεντροφύτευση ίσης κα μεγαλύτερης έκτασης από τα στρέμματα που θα χρειαστούν για να γίνει πραγματικότητα το σχέδιο του γηπέδου. Πιθανή μικρή μείωση του ύψους του γηπέδου (2-3 μέτρα και όχι... 15 βέβαια). Οι λεπτομέρειες πάντως θα γίνουν σύντομα γνωστές.

Η εξέλιξη αυτή είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ αφού εκτός του ότι θα χτίσει το γήπεδο της με νόμο που θα έχει ψηφίσει και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση είναι επίσης δεδομένο πως τα προβλήματα που προανήγγειλαν οι συμπεριφορές Δούρου και Βασιλόπουλου πριν τις εκλογές πιθανότατα θα πάψουν να υπάρχουν αφού μιλάμε για δύο κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλωστε με τον Βασιλόπουλο έγινε προεργασία πριν τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ και ουσιαστικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούσαν και τον δήμαρχο. Αξίζει να σημειωθεί πως το άρθρο 81 θα είναι το μοναδικό του Ρυθμιστικού που θα ψηφιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
:rockon:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Μέρα που διάλεξε !!!
Από nooz.gr (περισσότερα εδώ:  )
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης (29/05), αφού ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζει τη διοίκηση του σωματείου στην οδό Δεκελείας αποφάσισε να κάνει έξωση για οφειλές 25.000 ευρώ!
ΟΚ δεν λέω ο άνθρωπος έχει δίκιο, αλλά που είναι ο τίγρης να βάλει το χέρι στην τσέπη να δώσει κάτι τις να έχετε στέγη. Όλο θα και θα ακούω αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Μέρα που διάλεξε !!!
Από nooz.gr (περισσότερα εδώ:  )
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το πρωί της Πέμπτης (29/05), αφού ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που στεγάζει τη διοίκηση του σωματείου στην οδό Δεκελείας αποφάσισε να κάνει έξωση για οφειλές 25.000 ευρώ!
ΟΚ δεν λέω ο άνθρωπος έχει δίκιο, αλλά που είναι ο τίγρης να βάλει το χέρι στην τσέπη να δώσει κάτι τις να έχετε στέγη. Όλο θα και θα ακούω αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζει.
H ερασιτεχνικη εχει διοικηση τους Κωτσατο-Αλεξιου,οι οποιοι εχουν πληρωσει 5 ενοικια,χρωστανε ομως αλλα 6,
συν αλλα 15 ενοικια που χρωσταγε η διοικηση της οριτζιναλ πριν απο αυτους.Ο κουροπαλατης εχει αναλαβει μονο το
ποδοσφαιρικο τμημα,και εκει μια χαρα το βαζει στην τσεπη.
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Η Πέμπτη αναμενόταν -και αποδείχθηκε- σημαντική μέρα για την ΑΕΚ. Όχι μονάχα επειδή ήταν προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για την επεξεργασία του νομοσχεδίου της «Αγιά-Σοφιάς».

Αλλά κυρίως επειδή -απ’ το προηγούμενο κιόλας βράδυ- η «Ένωση» είχε φτάσει σε συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εξασφαλιστεί η υπερψήφιση του νόμου και από εκείνον.

Κάτι που επετεύχθη έπειτα από σύγκλιση σε κάποιες σημαντικές πτυχές του σχεδίου, οι οποίες φανερώνονται απ’ τη σχετική ομιλία που έκανε ο βουλευτής Γιώργος Πάντζας στη Βουλή και αφορούν σε δυο ζητήματα.

Αφενός σ’ αυτό του άλσους, όπου η ΑΕΚ θ’ αναλάβει δενδροφυτεύσεις εκτός αυτού, αλλά εντός του Δήμου, σε έκταση ίση με τα στρέμματα που θα της παραχωρηθούν. Και αφετέρου στο θέμα της στάθμευσης, όπου θα διατεθεί χώρος από τον Δήμο, ο οποίος θα μετατραπεί σε πάρκινγκ με έξοδα της «Ένωσης» και θα προσφέρει επιπλέον 250 θέσεις τις ημέρες των αγώνων.


Αναλυτικά η ομιλία του βουλευτή

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η ΑΕΚ κουβαλάει στις πλάτες της μια τεράστια ιστορία. Την ιστορία της προσφυγιάς. Τις χαμένες πατρίδες μετά τον μεγάλο διωγμό του 22'. Θύμα του διωγμού αυτού, και η οικογένειά μου. Το αθλητικό αυτό σωματείο δημιουργήθηκε από μια παρέα προσφύγων Κωνσταντινουπολιτών, που είχαν την ανάγκη να ενώσουν τα όνειρά τους και να απαλύνουν τις πίκρες που κουβαλούσαν από τον μεγάλο διωγμό. Δημιουργήθηκε, προκειμένου να τους δώσει πίσω τη χαμένη τους υπερηφάνεια. Αυτή είναι η ΑΕΚ, κυρίες και κύριοι.

Σήμερα, 90 χρόνια μετά, οι αξίες και οι ιδέες της κίνησης αυτής, συντροφεύουν και φωλιάζουν στις καρδιές όλης της φίλαθλης κοινότητας που πρόσκειται σε αυτό το σωματείο. Μόνο όμως οι ιδέες και οι αξίες. Γιατί κατά τα άλλα, η ΑΕΚ, την τελευταία δεκαετία είχε την ίδια τύχη και την ίδια πορεία με την Ελλάδα. Χρεοκόπησε, εξαπατήθηκε και καταληστεύτηκε. Όπως και η χώρα μας, έτσι και το σωματείο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια κάποιων προέδρων γιαλατζί, κάποιων κονομισάριων, που έβλεπαν την ΑΕΚ μόνο για να γεμίσουν τις τσέπες τους.

Μαζί με αυτούς και η Πολιτεία, η διαιτησία, οι παράγκες, το στοίχημα, τα στημένα πρωταθλήματα, μερίδα δημοσιογράφων οι οποίοι εκτέλεσαν με απόλυτη ευλάβεια πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Όλοι αυτοί από κοινού είχαν ένα και μόνο σκοπό. Να φάνε όση περισσότερη σάρκα από τον ΑΕΚτζή Έλληνα φίλαθλο. Να εξυπηρετήσουν και να προωθήσουν χρυσές δουλείες προκειμένου να πλουτίσουν.

Μια νοοτροπία που αφορά στο σύνολο του επαγγελματικού αθλητισμού. Δεν είναι όμως της παρούσης να ανοίξω αυτή τη συζήτηση, το κάναμε άλλωστε με την επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ πριν από 4 μήνες, προκαλώντας συζήτηση εφ' όλης της ύλης για τον αθλητισμό. Συζήτηση στην οποία αναδείξαμε από τη μια τη κατάρρευση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και από την άλλη την σήψη στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με κύριους υπευθύνους τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνούν τον τόπο.

Επανέρχομαι λοιπόν στο νομοσχέδιο, και συγκεκριμένα στο άρθρο 81, μέσα από το οποίο δίνεται η ευκαιρία στο αθλητικό σωματείο της ΑΕΚ, να κατασκευάσει το σπίτι της, το γήπεδό της. Τονίζω λοιπόν ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε και εμείς. Θα στηρίξουμε την κατασκευή του γηπέδου. Θα στηρίξουμε το όλο εγχείρημα, καταθέτοντας βελτιωτικές προτάσεις στο υπάρχον νομοσχέδιο προς μία σωστή και ισόρροπη προοπτική. Προτάσεις, τις οποίες, αποδέχεται η επίσημη ΑΕΚ, και ο επενδυτής, αλλά και εσείς κ. Υπουργέ. Κάτι που είναι πολύ θετικό, και μένει αυτές να γίνουν αποδεκτές και επί της διαδικασίας. Θα τις καταθέσουμε με τροπολογίες, στη συζήτηση κατ' άρθρο. Ενδεικτικά να πω, ότι αυτές αφορούν:

Πρώτον, στα αντισταθμιστικά του άλσους στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με δενδροφυτεύσεις εκτός άλσους και εντός του Δήμου, σε ίση έκταση με τα στρέμματα που παραχωρούνται.

Δεύτερον, στο να βρεθεί χώρος για επιπλέον 250 θέσεις στάθμευσης. Χώρος, ο οποίος θα διατεθεί από το Δήμο, και ο οποίος εκτός των ημερών που διεξάγονται αγώνες θα διατίθενται στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.
Αυτές τις προτάσεις, καθώς και κάποιες βελτιώσεις, στη συζήτηση κατ' άρθρο θα τις αναπτύξουμε πλήρως.

Είμαστε θετικοί λοιπόν επί της αρχής, στο συγκεκριμένο ζήτημα. Κλείνω λέγοντας το εξής. Τα πρόσφατα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών και Περιφερειακών εκλογών, πέρασαν το εξής μήνυμα. Ότι, η παραπληροφόρηση, η λάσπη, η διαστρέβλωση των θέσεών μας για το θέμα αυτό, καθώς και για άλλα πολλά, δεν βρήκαν χώρο στην κρίση του Έλληνα πολίτη. Έπεσαν στο κενό. Και στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

Εμείς λοιπόν, δηλώνουμε και από αυτό το βήμα, ότι θα στηρίξουμε την κατασκευή του γηπέδου, με ισόρροπες και βελτιωτικές προτάσεις. Προτάσεις, οι οποίες θα έχουν θετικό πρόσημο, και το στοιχείο της συνοχής, σε τοπικό, περιβαλλοντικό, και αθλητικό επίπεδο».

 

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.062
Like
0
Πόντοι
16
[move]γρηγορια σε γαμαμε
την πορναρα την αγια σοφια σου χοροπηδαμε
[/move]
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Από το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παραιτήθηκαν απόψε ο Δημήτρης Λαζόπουλος & ή Φένια Παπαγεωργίου !

Το αφεντικό του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει με το τμήμα χάντμπολ, αλλά και τα χρήματα που έχει υποσχεθεί να δώσει για την Αγιά Σοφιά. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να αποχωρήσω από Α' αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ., εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που μου αναλογούν. Η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας ανάμεσα μας, καθώς και η «μη απαραίτητη» παρουσία μου σε αποφάσεις που αφορούν την Ερασιτεχνική, μου δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον συμμετοχής σε αυτό που ονειρεύτηκα και σε αυτό που υποσχέθηκα στον κόσμο. Αποχωρώ, λοιπόν, οδεύοντας για άλλες πολιτείες... Η σχέση αγάπης με τον κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα είναι αυτή που θα οδηγήσει τα επόμενα βήματα μου προς όφελος της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Καλή συνέχεια

Ο φίλαθλος και οπαδός

Δημήτρης Λαζόπουλος

Όσο αφορά την Φένια Παπαγεωργίου  υπέβαλε την  παραίτησή της από τη θέση που κατείχε στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής (που είναι σε εξέλιξη) , πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν εκπλήσσει καθώς τις τελευταίες ημέρες φαινόταν μία τέτοια πρόθεση από την πλευρά της.
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Στρατούλης: Στολίδι το γήπεδο της ΑΕΚ που θα το χαίρονται οι φίλαθλοι και οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας

Διαβάστε την ομιλία του γνωστού Ενωσίτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή

Ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στην συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΕΚ μίλησε στην Βουλή και εξήγησε με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες τους όρους της συμφωνίας του κόμματος με την ΑΕΚ και το ΥΠΕΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Στρατούλης αποκάλυψε πως το γήεδο θα είναι σαν ύψος κτιρίου 17 μέτρα και με το στέγαστρο θα πηγαίνει στα 26, πράγμα που είχε ήδη κάνει η ΑΕΚ με βύθιση 4 μέτρων. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν επηρρεάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ η χωρητικότητα του γηπέδου. Διαβάστε την ομιλία του Δημήτρη Στρατούλη στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ:

"Σε ότι αφορά γενικότερα περί του Ρυθμιστικού, ισχύουν όλα όσα έχει πει η Εισηγήτριά μας και όλα όσα είπε και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, κυρία Φωτίου.

Θέλω να αναφερθώ στο άρθρο 81, παρότι δεν είναι σήμερα η κατ' άρθρων συζήτηση, αλλά επειδή από σήμερα το πρωί έχουν γίνει διάφορες διαβουλεύσεις και συναντήσεις κομμάτων με τον Υπουργό, με την επίσημη ΑΕΚ κ.λπ., είναι καλό από σήμερα να αποσαφηνιστούν ορισμένα πράγματα γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό άρθρο.

Καταρχήν, να πούμε -αυτό που νομίζω ότι όλοι λένε- ότι η ΑΕΚ ως μία μεγάλη ιστορική ομάδα έχει δικαίωμα στη φυσική της έδρα την Νέα Φιλαδέλφεια που έχει και το οικόπεδό της, που της έχει παραχωρηθεί από το κράτος από το 1934 να κάνει το γήπεδό της. Αθλητικά, πολιτιστικά, κοινωνικά, ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια, σχεδόν ταυτίζονται και νομίζουμε ότι αυτή η ιστορία πρέπει να προχωρήσει. Πιστεύουμε ότι μπορούσε να έρθει νωρίτερα, κύριε Υπουργέ, ως ξεχωριστό νομοσχέδιο. Εν πάση περιπτώσει και τώρα που ήρθε, το κουβεντιάζουμε σ' αυτή τη θετική κατεύθυνση για να προχωρήσει αυτό το μεγάλο έργο. Ειδικά η ΑΕΚ έχει και μία ιδιαίτερη ιστορία, είναι μία ομάδα κάπως διαφορετική από όλες τις άλλες, με την έννοια ότι είναι ομάδα προσφύγων. Επίσης, έχει μία διαχρονική παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν βομβαρδίζονταν η Σερβία και οι βόμβες έπεφταν σαν χαλάζι από τους Αμερικανό-Νατοϊκούς, ήταν η μόνη ξένη ομάδα εκτός από την Σέρβική που έδωσε αγώνα με την Παρτιζάν και αυτή ήταν μία πολύ συμβολική κίνηση υπέρ της ειρήνης και κατά του πολέμου, αλλά και διάφορες άλλες κοινωνικές δραστηριότητες που έχει αυτός ο χώρος και θέλουμε να τις διατηρήσει.

Εμείς, είχαμε πει ότι επί της Αρχής είμαστε υπέρ του άρθρου, είχαμε πει ότι θα καταθέσουμε και βελτιωτικές προτάσεις για το άρθρο 81 του γηπέδου της ΑΕΚ, οι οποίες θα βελτιώνουν το υπάρχων σχέδιο και δεν θα ακυρώνουν το σχέδιο κατασκευής του.

Οι προτάσεις αυτές κυρίως είναι 3 και τις είπε με τον δικό της τρόπο και πολύ καλά πριν η κυρία Αυλωνίτου αλλά και ο κ. Πάντζας, αλλά θα το πω και εγώ με περισσότερη σαφήνεια. Το πρώτο ζήτημα, είναι η προστασία του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Εμείς, γνωρίζετε, κ. Πρόεδρε, ότι αρχή μας είναι ότι δεν πρέπει να θίγετε καθόλου το περιβάλλον, αλλά ούτε να κόβετε ένα δέντρο. Μετά από επαφές που έγιναν σήμερα, από τις οποίες αποδείχθηκε ότι μετατοπίζεται το γήπεδο κατά 6 μέτρα από τις προσφυγικές κατοικίες για να μην τις πνίγει και ότι θεωρείτε τεχνικά αυτό αναγκαίο, ένα μικρό κομμάτι του άλσους να δοθεί για να χτιστεί το γήπεδο. Εμείς, αυτό που κάνουμε σαν βελτιωτική πρόταση είναι ότι, ό,τι κομμάτι του άλσους δοθεί για να χτιστεί το γήπεδο, να προβλεφθεί ρητά μέσα στον νόμο ως αντιστάθμιση εκτός από τη δενδροφύτευση που θα κάνει η ΑΕΚ μέσα στο δάσος. Από την πύκνωση της δενδροφύτευσης, να δοθεί και άλλος χώρος από την ΑΕΚ εκτός του άλσους, αντίστοιχος χώρος με αυτόν που αφαιρείτε από το άλσος για να δενδροφυτευτεί και πράσινο και να έχει τον ίδιο χαρακτήρα με το τμήμα που αφαιρέθηκε, είτε τμηματικά - είτε εξολοκλήρου ένα τέτοιο οικόπεδο που θα κάνει αυτή την αντιστοίχηση.

Επίσης, έχουμε ζητήσει ότι στην παρ. 4 του άρθρου 81, το υπόλοιπο άλσος, δηλαδή αυτό που απομένει μετά από την αφαίρεση αυτού του τμήματος που δίνετε στην ΑΕΚ, να υπάρξει ρητή πρόβλεψη ότι δεν αποχαρακτηρίζεται από τον δασικό χαρακτήρα που έχει βάση του νόμου του 2011, κ.λπ..

Η δεύτερη παρατήρηση - πρόταση, ήταν για την ανακούφιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που θα προκύπτει στην Νέα Φιλαδέλφεια. Συμφωνούμε ότι η λύση είναι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και ότι η στάση του μετρό που προβλέπεται να γίνει στον Περισσό το 2018 για να μην φορτώνεται η πόλη. Υπάρχουν τεχνικές λύσεις και σήμερα συζητήθηκαν για να έρθει πιο κοντά το στάδιο με το σταθμό του Περισσού με έργα που θα κάνει και ο δήμος. Δηλαδή, να είναι πιο κοντά σε ευθεία γραμμή από το στάδιο και τεχνικά, σήμερα μας είπαν ότι αυτό γίνεται. Απλά μπορεί να βελτιωθεί και ο αριθμός των θέσεων στάθμευσης με υπαρκτό χώρο που διαθέτει ο δήμος. Η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου και του παρκινγκ θα είναι ιδιοκτησίας και θα μπορεί να το αξιοποιεί ο δήμος της Φιλαδέλφειας και τις ημέρες που θα γίνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες θα δίνεται η χρήση του στην ΑΕΚ για να διευκολύνονται οι φίλαθλοί της. Μπορούν να εξασφαλιστούν άλλες 250 θέσεις και μπορεί να προστεθεί αυτό και στο νομοσχέδιο, ότι δηλαδή επιτρέπετε να γίνεται αυτό.

Το τρίτο και τελευταίο, κύριε Πρόεδρε, είχαμε και έχουμε ζητήσει σε ότι αφορά το ύψος της κατασκευής και τον συντελεστή δόμησης, να τηρηθούν ορισμένες δεσμεύσεις ανεξάρτητα για το τι προβλέπει το παρών νομοσχέδιο. Επίσης, να τηρηθούν στην πράξη, στο σχέδιο κατασκευής ορισμένες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η επίσημη ΑΕΚ έναντι του δήμου όταν είχε εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας αυτό το σχέδιο. Ήδη, μας δόθηκε σήμερα και σε εμάς ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και σε όλα τα κόμματα και στον κ. Υπουργό, η εγκεκριμένη άδεια λειτουργικότητας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού -δηλαδή, επίσημο και τυπικό έγγραφο- που φαίνεται ότι η ΑΕΚ θα κάνει βύθιση του σταδίου κατά 4 μέτρα, ότι το ύψος των κτηρίων θα φτάνει στα 17,90 μέτρα αντί 27 μέτρα που λέει το παρών νομοσχέδιο και ότι μαζί με το στέγαστρο κ.λπ. δεν θα εξαντλεί τα 30 μέτρα που λέει το παρών νομοσχέδιο, δηλαδή θα είναι περίπου στα 25,5 μέτρα. Αυτό, είναι ιδιαίτερα θετικό και από την στιγμή που έχουμε και το τυπικό χαρτί εγκεκριμένο από κρατική υπηρεσία, νομίζω ότι είναι μία θετική εξέλιξη.

Τελειώνω με αυτό κ Πρόεδρε, ότι οι προτάσεις αυτές είναι ρεαλιστικές και ήδη η επίσημη ΑΕΚ έχει τοποθετηθεί από το πρωί και με δημόσιο τρόπο, ότι είναι σύμφωνη με αυτές τις προτάσεις. Έχει ενημερωθεί η Κυβέρνηση και στις συναντήσεις που έγιναν, ο κ. Υπουργός είπε ότι κατ' αρχή αποδέχεται τις βελτιωτικές προτάσεις και ότι θα τοποθετηθεί στην συζήτηση κατ' άρθρων, αφού γίνει η νομοθετική επεξεργασία από το Υπουργείο. Βέβαια, αναμένουμε όλα αυτά που ανακοινώθηκαν σήμερα και από την ΑΕΚ και από τον Υπουργό, κ. Μανιάτη, να τα δούμε και σε συγκεκριμένες τροπολογίες, που στην ουσία είναι προσθήκες που θα έρθουν στην κατ' άρθρων συζήτηση.

Τέλος, ήθελα να πω ότι όλη αυτή η εξέλιξη και η δυνατότητα να υπάρξουν βελτιωτικές προτάσεις, δείχνει ότι κάποιες μεγάλες επιθέσεις που έγιναν και στην υποψήφια Περιφερειάρχη μας, κυρία Δούρου και κυρίως στον υποψήφιο δήμαρχο που στήριξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Νέα Φιλαδέλφεια και εκλέχθηκε, κ. Βασιλόπουλο ότι δήθεν δεν θέλουν το γήπεδο της ΑΕΚ ή θέλουν να το εμποδίσουν, ειδικά με προτάσεις που έχει καταθέσει ο δήμαρχος σήμερα της Νέας Φιλαδέλφειας, κ. Βασιλόπουλος, δείχνουν ότι ήταν ανεδαφικές αυτές οι επιθέσεις και από όποιο μικρό τμήμα της ΑΕΚ έχουν γίνει, θεωρούμε ότι δεν εκφράζουν και την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Επιβεβαιώνεται ότι αν τελικά και με ό,τι έχει πει, αλλά και αν τελικά το δούμε και με τις τροπολογίες-προσθήκες που θα φέρει ο Υπουργός στην κατ' άρθρων συζήτηση, με αυτές τις βελτιωτικές προτάσεις, πιστεύουμε ότι θα είναι ένα στολίδι αυτό το γήπεδο, ένα μεγάλο έργο και για την Φιλαδέλφεια, αλλά και ένα αθλητικό πολιτισμικό κέντρο που θα το χαίρονται και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας".

Πηγή :
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
[move]γρηγορια σε γαμαμε
την πορναρα την αγια σοφια σου χοροπηδαμε
[/move]
Σε κακογάμησε ο ανθυπολόχας σου και κολοτρίβεσαι σε μένα μωρή ψωλορουφίχτρα; Κάνε 2-3μήνες υπομονή. Εκεί στα βουνά που θα πηγαίνες θα σε γαμάνε βλάχοι και άλογα. Τυχερήηηηηηηη θα φας ψωλή που δε θα σου κλείνει η κωλοτρυπίδα σου (και θα κάνεις τον ανθυπολόχα σου να σκάσει από τη ζήλια του)
 

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Μηνύματα
3.562
Like
6
Πόντοι
16
Μέσω τοπικών ΜΜΕ της Νέας Φιλαδέλφειας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε... διαδοθεί τις τελευταίες δύο ημέρες μια πρόσκληση προς κατοίκους της περιοχής σε ανοικτή συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, με θέμα το νομοσχέδιο που συζητείται από σήμερα το πρωί στην Βουλή, το οποίο αφορά μεταξύ άλλων και την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και το Άλσος. Η συγκεκριμένη πρόσκληση έφερε την υπογραφή «πρωτοβουλία κατοίκων» και η συνάντηση-συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, εχθές. Ωστόσο, λίγο πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης έφτασαν στον χώρο περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι συζήτησαν με τους κατοίκους που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και συμφωνήθηκε η αναβολή της συζήτησης...

Ή συγκεκριμένη πρωτοβουλία επιβεβαιώνει καί την δυσαρέσκεια μέρους της δημοτικής παράταξης που κέρδισε τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές  στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδώνας , απέναντι στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. , επειδή θεωρούν ότι ουσιαστικά το κόμμα τους άδειασε !
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Μέσω τοπικών ΜΜΕ της Νέας Φιλαδέλφειας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε... διαδοθεί τις τελευταίες δύο ημέρες μια πρόσκληση προς κατοίκους της περιοχής σε ανοικτή συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, με θέμα το νομοσχέδιο που συζητείται από σήμερα το πρωί στην Βουλή, το οποίο αφορά μεταξύ άλλων και την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και το Άλσος. Η συγκεκριμένη πρόσκληση έφερε την υπογραφή «πρωτοβουλία κατοίκων» και η συνάντηση-συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, εχθές. Ωστόσο, λίγο πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης έφτασαν στον χώρο περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι συζήτησαν με τους κατοίκους που είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και συμφωνήθηκε η αναβολή της συζήτησης...

Ή συγκεκριμένη πρωτοβουλία επιβεβαιώνει καί την δυσαρέσκεια μέρους της δημοτικής παράταξης που κέρδισε τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές  στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδώνας , απέναντι στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. , επειδή θεωρούν ότι ουσιαστικά το κόμμα τους άδειασε !
Πως να τα συμφωνησαν αραγε;  :knuppel:
 

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Μηνύματα
281
Like
0
Πόντοι
1
καβούρια στις τσεπες των δήθεν βλέπω και μαζύ και ο πρόεδρος
 

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.393
Like
0
Πόντοι
16
το μονο καλο που βγηκε απο ολη αυτη τη μανουρα ειναι οτι θα "βυθιστει" το γηπεδο 3-4 μετρα... Γενικα ειμαι εναντιων του να υψωνονται τα γηπεδα σε μαγαλο υψος οπως εγινε με το Καραισκακη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom