Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σωστα υποθετειςΧωρίς να είμαι και 100% σίγουρος ΥΠΟΘΕΤΩ ότι εννοεί Α όπως αναρχία.
σωστα υποθετειςΧωρίς να είμαι και 100% σίγουρος ΥΠΟΘΕΤΩ ότι εννοεί Α όπως αναρχία.
΄΄il libertario΄΄Εκτιμώ τους σωστούς αναρχικούς που δεν τους συγχέω με τους πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες , απλά εμένα τα 2 μου Α ώς γνωστό είναι το Α της Α.Ε.Κ. καί το Α της Αριστεράς !
Και τι επρεπε να γινει μαν να ψηφιζαμε πασοκ-νδ επειδη υποσχονται γηπεδο;ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ οι συριζεοι βουλευτες!!!!!
Δεν φταινε αυτοι...
ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ οι ΑΕΚτζηδες φταινε που τους ψηφιζουν! Πρωτα ψηφιζαν σωρηδον ΠΑΣΟΚ και τωρα τον Τσιπρανδρεου!
΄΄il libertario΄΄
σωστα δεν συγχεεις τους οριτζιναλ αναρχικους με τους μπαχαλακηδς...εχουν τοση σχεση οσο η υση με την ανατολη
Τ ήξερα ρε μαλάκα ότι τελικά είσαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΕΚτζής. Απλά το παίζεις Ολυμπιακός επειδή είναι της μόδας.΄΄il libertario΄΄
σωστα δεν συγχεεις τους οριτζιναλ αναρχικους με τους μπαχαλακηδς...εχουν τοση σχεση οσο η υση με την ανατολη
Ναι είναι εξοντωτική η τιμωρία,αλλά ας πρόσεχαν...Έχουμε πει πολλές φορές,ότι πρέπει να διώξουν από τα γήπεδα,αυτούς τους κάφρους!!!
Δεν με νοιάζει αν είχε ευθύνη η αστυνομία ή όχι...
Nαι φταινε οι μπατσοι παλι,οχι τα δικα μας τα καλοπαιδα...Ρε να παει να γαμηθει ο καρκινος.Συμφωνώ μαζί σου αδελφέ αλλά μήπως αυτή την φορά υπήρξε προφανής προκατάληψη απο πλευράς αθλητικής δικαιοσύνης με ταυτόγχρονη αποσιώπηση καί απόσειση τών εξώφθαλμων ευθυνών καί ενεργειών της αστυνομίας ?
Όπως είπα δεν με νοιάζει αν έχει ευθύνη η αστυνομία ή όχι.Θα πρέπει επιτέλους η διοίκηση (οποιαδήποτε και σε οποιοδήποτε τμήμα της Α.Ε.Κ) ΑΝ ΘΕΛΕΙ,να προστατέψει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,από κάθε είδους ενέργειες...Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν το έχουν κάνει και συνεχίζουν να μην το κάνουν...Άρα τους θέλουν.Ας τα λουστούν τώρα...Συμφωνώ μαζί σου αδελφέ αλλά μήπως αυτή την φορά υπήρξε προφανής προκατάληψη απο πλευράς αθλητικής δικαιοσύνης με ταυτόγχρονη αποσιώπηση καί απόσειση τών εξώφθαλμων ευθυνών καί ενεργειών της αστυνομίας ?
Όπως είπα δεν με νοιάζει αν έχει ευθύνη η αστυνομία ή όχι.Θα πρέπει επιτέλους η διοίκηση (οποιαδήποτε και σε οποιοδήποτε τμήμα της Α.Ε.Κ) ΑΝ ΘΕΛΕΙ,να προστατέψει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,από κάθε είδους ενέργειες...Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια δεν το έχουν κάνει και συνεχίζουν να μην το κάνουν...Άρα τους θέλουν.Ας τα λουστούν τώρα...
Πρέπει κάποια στιγμή να το κάνουν,είναι κρίμα για τους παίκτες!!!
Φίλε μου μπορεί να είμαι αυστηρός,αλλά αυτό πιστεύω.
Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες...Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα,αυτός είναι ο τρόπος.Επικροτώ καί επαυξάνω τα λεγόμενα σου αναφορικά με τους δικούς μας " επιστήμονες " καί την αδυναμία - απροθυμία των διοικήσεων τών τμημάτων της Α.Ε.Κ. να τ' απαλλάξουν μια καί καλή απο την παρουσία τους ! αλλά απο την άλλη με αποφάσεις του στύλ πονάει δάκτυλο κόβω χέρι δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρξει αυτή ή αλλαγή πολιτικής !
Ξεκίνησε σαν αριστερό εξτρέμ, πέρασε στα χαφ και έχει βελτιωθεί αμυντικά...οπότε παίζει σε όλη την πλευρά....είναι πιτσιρικάς, θα έχει εξέλιξη με σωστή δουλειά και έκανε καταπληκτική σεζόν στη Νίκη Βόλου!Βασικά πρέπει να ήταν ο καλύτερος παίκτης της β΄εθνικής φέτος!Είναι σαν τον Κοροβέση ο οποίος μάλλον θα πάει και αυτός στην ΑΕΚ!Πολύ καλή κίνηση!Πήραμε και Σοϊλέδη. Δε θα πω ψέμματα. Τον παίκτη δε τον ξέρω, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Το μόνο που ξέρω είναι πως είναι από τα τμήματα υποδομής του ΟΣΦΠ και πως έφυγε απ αυτόν πέρσι ή πρόπερσι.
Όπως και ν έχει είναι η 12η (ή 13 έχω χάσει το μέτρημα) μεταγραφή. Θεωρώ ότι το έργο του Δέλλα θα είναι πααααααααααααααααααααααααρα πολύ δύσκολο φέτος. Είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για τον Δέλλα αλλά για οποιονδήποτε προπονητή να κάνει 13 παίτες που δεν έχουν βρεθεί ποτέ μαζί ομάδα. Ειδικά μάλιστα που από τη περσινή ομάδα θ μείνουν 4-5 παίκτες, άρα δε μπορείς να πεις ότι υπάρχει κορμός οπότε θ έχει κάπου πάνω να δουλέψει. Θα πρέπει να φτύσει αίμα και ο Δέλλας και όλο το προπονητικό τιμ για να μπορέσει να κάνει τους νέους παίκτες αλλά και τους παλιούς να λειτουργούν σαν ομάδα.
Και όσοι νέες μεταγραφές κλείνουν (υπολογίζω άλλες 4-5 ακόμα) τόσο πιο δύσκολο τ έργο.
Δεν λέω ότι δεν είναι καλή κίνηση. Ίσα ίσα που επικροτώ αυτή την Ελληνοποίηση της ΑΕΚ με νεαρούς παίκτες. Δε γίνεται στο επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής να μην υπάρχουν 5-6 παίκτες της ΑΕΚ στην εθνική.Ξεκίνησε σαν αριστερό εξτρέμ, πέρασε στα χαφ και έχει βελτιωθεί αμυντικά...οπότε παίζει σε όλη την πλευρά....είναι πιτσιρικάς, θα έχει εξέλιξη με σωστή δουλειά και έκανε καταπληκτική σεζόν στη Νίκη Βόλου!Βασικά πρέπει να ήταν ο καλύτερος παίκτης της β΄εθνικής φέτος!Είναι σαν τον Κοροβέση ο οποίος μάλλον θα πάει και αυτός στην ΑΕΚ!Πολύ καλή κίνηση!
Σιγα βρε γρηγορη μπαλα θα παιξουν δεν θα φτιαξουν και κανα διαστημοπλοιο.Αμα εχει κομπλε το ροστερ στηνΔεν λέω ότι δεν είναι καλή κίνηση. Ίσα ίσα που επικροτώ αυτή την Ελληνοποίηση της ΑΕΚ με νεαρούς παίκτες. Δε γίνεται στο επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής να μην υπάρχουν 5-6 παίκτες της ΑΕΚ στην εθνική.
Αυτό που λέω είναι το πόσο δύσκολο θα είναι για τον Δέλλα να τους κάνει ομάδα. Ακόμα και το άβατάρ σου θα τ έβρισκε μπαστούνια
1ον Υπήρχαν ματατζήδες που την ώρα που έμπαιναν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο έλεγαν "άντε κωλοχανούμια θα πάρετε και εσείς ένα πρωτάθλημα για να χαρείτε λίγο"
Η ΑΕΚ έχει πάρει μέχρι στιγμής....Μάνταλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Ζόριτς, Ανέστης, Λαμπρόπουλος....όλοι είναι καλοί και θα έχουν εξέλιξη....την νέα σεζόν θα βλέπω ΑΕΚ μου φαίνεταιΔεν λέω ότι δεν είναι καλή κίνηση. Ίσα ίσα που επικροτώ αυτή την Ελληνοποίηση της ΑΕΚ με νεαρούς παίκτες. Δε γίνεται στο επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής να μην υπάρχουν 5-6 παίκτες της ΑΕΚ στην εθνική.
Αυτό που λέω είναι το πόσο δύσκολο θα είναι για τον Δέλλα να τους κάνει ομάδα. Ακόμα και το άβατάρ σου θα τ έβρισκε μπαστούνια
Άστο. Σταμάτα. Μη γράφεις πράγματα που αγνοείς. Άμα δε γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι σ ένα ΟΜΑΔΙΚΟ άθλημα όχι μόνο να συνυπάρχουν 15-16 ΝΕΟΙ παίκτες ΑΛΛΑ να λειτουργούν σαν ομάδα καλύτερα μη γράφεις.Σιγα βρε γρηγορη μπαλα θα παιξουν δεν θα φτιαξουν και κανα διαστημοπλοιο.Αμα εχει κομπλε το ροστερ στην
προετοιμασια μια χαρα θα δεσουν.Και το 2004 ειχαμε καμια 12αρια νεους παιχτες αλλα μια χαρα εδεσαν.
Και σε πιο δυσκολο πρωταθλημα κιολας.
Μωρέ καλοί είναι οι περισσότεροι απ αυτούς. Το θέμα ΔΕΝ είναι αυτό. Το θέμα είναι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ν είναι και να λειτουργούν σαν ομάδα. Αν στο ξεκίνημα δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν δέσει και ακόμα ψάχνονται τότε χέσε μέσα.Η ΑΕΚ έχει πάρει μέχρι στιγμής....Μάνταλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Ζόριτς, Ανέστης, Λαμπρόπουλος....όλοι είναι καλοί και θα έχουν εξέλιξη....την νέα σεζόν θα βλέπω ΑΕΚ μου φαίνεται
Α!Καλές κινήσεις κάνει και η Λίβερπουλ
Και η Μάντσεστερ
Μπορεί να ήταν και βάζελοι ;)
Λες οι μπατσοι να ηταν γαυροι ;