Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σίγα μη σκίσεις κανένα καλσόν ΟΣΦΠουστάκο. Και που σαι. Φτύσε τις μασχάλες σου μπας και φυτρώσουν λιοσποροι για να φας. Ανεργοάεργε. Πήγαινε τώρα να σε γαμήσει και ο χοντρός στο λιμάνι "ΑΕΚάρχη" μου μπας και σου δώσει και κανένα τάλαρο παραπάνω να πάρεις καμιά τυρόπιτα ακόμα

Γρηγορακη εγω καθε εβδομαδα ειμαι στο Γηπεδο.
Οποτε αποκτησεις αρχιδια και μπορεσεις να σταθεις στο υψος σου ελα να με βρεις να μου τα πεις κοντα
Ελα να μου πεις οτι ειμαι Γαυρος μεσα στους ΑΕΚτσηδες μαλακα Γρηγορκη... Σουτ και Γκολ στο Τερμα θα μπεις και συνθημα στον Αιωνα τον Απαντα !!!
Πανε Ψοφα τωρα και Πες την Μανα σου να σου φερει το καλαμποκι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ !!!!

Ιντερνετικε ΑΕΚτση που κανεις και σχολια για την ΑΕΚ απο το stream live της ΚΙΝΑΣ... ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ  :2on1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πριν ξεφύγει το πράγμα εντελώς, να σας θυμίσω ότι για κάποιους (όχι για μένα) είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες. Αν δεν έχετε την αυτοσυγκράτηση ή την αξιοπρέπεια να εκφράζεστε χωρίς να κατεβάζετε τα ευαγγέλια και το γενεαλογικό δέντρο του καθενός κρίμα για σας αλλά προσπαθήστε να το κάνετε για τους άλλους που δε θέλουν να μπαίνουν να διαβάσουν ή να γράψουν για την ομάδα τους και να βλέπουν αυτόν τον οχετό. Το σχόλιο απευθύνεται σε ομόθρησκους κι αλλόθρησκους βεβαίως. :priest:
ακου κατι...εγω αυτα που λεω και ΠΙΣΤΕΥΩ για τον πουστη το σκουπιδαριο τα εχω πει και για γαυρους...μην μπερδευεις τις ομαδες με τους γενικους χαρακτηρισμους...
αυτο που κανετε πολλοι απο σας (δεν λεω εσυ) ειναι αναδρο και συμπεριλαμβανεται ολους τους γαυρους...και με την ανοχη των μοντ...αρα ειναι τουλαχιστον γραφικο πρωτον να παραπονιεσαι για ανιση μεταχειρηση οταν τα απογονοι πανε και ερχονται και δευτερον να μπερδευεις προσωπικους χαρακτηρισμους απο ενα χρηστη για αλλον χρηστη αντρικεια και ευθεως απο γενικες ανανδρες και καμουφλαρισμενες γαμωμανες που απευθυνονται σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως τους γαυρους...
προσπαθησε να καταλαβεις...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
που ειναι ρε μαλακα η ανιση μεταχειρηση;;ειναι μαλακες τα μοντερια πιστευεις;οταν το απογονοι και οι στολοι μουνακια πανε και ερχονται θαρρεις οτι τους δουλευετε;;μια ζωη στην κλαψα;
και κανετε θεμα μουνακια επιδη ειπα τον μουλο μουλο;;προσωπικα;ενω εσεις ανεβοκατεβαζετε τις μανες μας πουτανες;;
ο γρηγορης απο απογονους σε στολους και θειους σαμ το παει...μαλακες ειναι οι αλλοι;αμα θελανε δεν τον γαμουσανε οι ΄΄γαβροι'' μοντ;
αιντε καμενοι ακομα και σε σαιτ για πουτανες φαντασιωνεστε παραγκες...
Ο Γρηγόρης έγραψε για ΑΠΟΓΟΝΟ και θείο Σαμ στον Μάριο (τον οποίο κ έκανε παράθεση) γιατί είχε πει για Τοούρκους. Αυτό που έκαναν (όποιοι τ έκαναν) είναι να κατεβάσουν τα ποστ. Αλλά το ίδιο θ έπρεπε να κάνουν και με το δικό σου ποστ που όταν τ έγραψες έκανες παράθεση τον μάστερ.
Δηλαδή τ "απόγονος" είναι κακό, αλλά το "μούλος" μια χαρα, δε τρέχει κάστανο.
Όσο προσωπικά μίλησες εσύ στον μάστερ άλλο τόσο μίλησα και εγώ στον Μάριο. Τόσο απλά.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ακου κατι...εγω αυτα που λεω και ΠΙΣΤΕΥΩ για τον πουστη το σκουπιδαριο τα εχω πει και για γαυρους...μην μπερδευεις τις ομαδες με τους γενικους χαρακτηρισμους...
αυτο που κανετε πολλοι απο σας (δεν λεω εσυ) ειναι αναδρο και συμπεριλαμβανεται ολους τους γαυρους...και με την ανοχη των μοντ...αρα ειναι τουλαχιστον γραφικο πρωτον να παραπονιεσαι για ανιση μεταχειρηση οταν τα απογονοι πανε και ερχονται και δευτερον να μπερδευεις προσωπικους χαρακτηρισμους απο ενα χρηστη για αλλον χρηστη αντρικεια και ευθεως απο γενικες ανανδρες και καμουφλαρισμενες γαμωμανες που απευθυνονται σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως τους γαυρους...
προσπαθησε να καταλαβεις...
Δεν αναφέρθηκα σ' εσένα αλλά πιστεύω ότι γενικώς υπάρχει μια διαφορετική μεταχείριση ανάλογα την ομάδα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι το παρακάνεις με το Μάστερ, πες τον ότι θέλεις αλλά αυτά τα "ψόφα" κτλ. είναι υπερβολικά.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όπως βλέπεις όμως το "show" συνεχίζεται... :S
εσυ τωρα γιατι μπερδευεσαι;;κνεις τον δικηγορο επειδη καποιοι υποστηριζουν την ιδια ομαδα με σενα;;
γιατι εγω χτες δεν ανακατεψα πουθενα ουτε την αεκ ουτε τους αεκτζηδες...
τα μπινελικια ηταν συγκεκριμενα και προσωπικα σε χρηστη συγκεκριμενο
δεν καταλαβαινω θιχτηκε η αισθητικη σου;ανεξαρτητως ομαδων;γιατι για τα απογονους δεν σε εχω δει να ευαισθητοποιεισαι...
ειναι προσωπικο το θεμα δεν χρειαζονται δικηγοροι δεεν ανακατεψα ομαδες ουτε μιλησα γενικα και αν πραγματικα πιστευει η σελιδα οτι ξεπερασα ορια με το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και μουλος που ειπα στο συγκεκριμενο σκουπιδι δεν εχω κανενα προβλημα για οτι αποφασισουν...
εσυ ομως χωρις παρεξηγηση καλο ειναι να κανεις λιγο διπλα γιοατι δεν νομιζω να εχει κανενα νοημα να ανακατευτεις...
ξαναλεω δεν ανακατεψα ουτε αεκ ουτε αεκτζηδες γενικα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορακη εγω καθε εβδομαδα ειμαι στο Γηπεδο.
Οποτε αποκτησεις αρχιδια και μπορεσεις να σταθεις στο υψος σου ελα να με βρεις να μου τα πεις κοντα
Ελα να μου πεις οτι ειμαι Γαυρος μεσα στους ΑΕΚτσηδες μαλακα Γρηγορκη... Σουτ και Γκολ στο Τερμα θα μπεις και συνθημα στον Αιωνα τον Απαντα !!!
Πανε Ψωφα τωρα και Πες την Μανα σου να σου φερει το καλαμποκι ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ !!!!

Ιντερνετικε ΑΕΚτση που κανεις και σχολια για την ΑΕΚ απο το stream live της ΚΙΝΑΣ... ΜΑΛΑΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ  :2on1:
Καλά, όταν πήγανα εγώ γήπεδο μαλάκα εσυ ούτε στη σκέψη του πατέρα σου δε πρέπει ν ήσουν παπάρα. Σκατά στον τάφο που θα μπεις μέσα. Τράβα βγάλε τώρα τον καρκίνο γαμημένε και πες στη μάνα σου να πάει να δει αν κουνάνε οι βάρκες. Βλακογέννητε.
Που με 2000 ποστ σε 5 μήνες θέλεις να μας πείσεις ότι εργάζεσαι κιόλας. Σκάλισε τη μύτη σου τώρα και φάε τις μύξες σου

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Γρηγόρης έγραψε για ΑΠΟΓΟΝΟ και θείο Σαμ στον Μάριο (τον οποίο κ έκανε παράθεση) γιατί είχε πει για Τοούρκους. Αυτό που έκαναν (όποιοι τ έκαναν) είναι να κατεβάσουν τα ποστ. Αλλά το ίδιο θ έπρεπε να κάνουν και με το δικό σου ποστ που όταν τ έγραψες έκανες παράθεση τον μάστερ.
Δηλαδή τ "απόγονος" είναι κακό, αλλά το "μούλος" μια χαρα, δε τρέχει κάστανο.
Όσο προσωπικά μίλησες εσύ στον μάστερ άλλο τόσο μίλησα και εγώ στον Μάριο. Τόσο απλά.
ρε καραγκιοζη ...παλι κανεις τον χαζο..
το απογονοι ειναι ΓΕΝΙΚΟ και εννοεις πουτανες τις μανες ΟΛΩΝ των γαυρων...
το μουλε παει σε συγκεκριμενο χρηστη και ξαναλεω αν η σελιδα θεωρει οτι ξεπερασα το ''οριο'' στα αθλητικα (που ειναι λιγο πιο μεγαλο απο αλλα θρεντ) ειμαι εδω και ετοιμος να δεχτω οτι νομιζουν...
κανενα προβλημα...
αλλα μην μπερδευεις πουτσα με βουρτσα...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Ο Γρηγόρης έγραψε για ΑΠΟΓΟΝΟ και θείο Σαμ στον Μάριο (τον οποίο κ έκανε παράθεση) γιατί είχε πει για Τοούρκους. Αυτό που έκαναν (όποιοι τ έκαναν) είναι να κατεβάσουν τα ποστ.
Αντί να γκρινιάζεις, τσέκαρες μπας και δε σβήστηκαν και μεταφέρθηκαν από το topic του Θρύλου εδώ;

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Μάλιστα...Δηλαδή φράσεις και λέξεις όπως :

"βρωμερε βρωμιαρη σιχαμενε που πρεπει να σε σιχαινεται και η μανα που σε γεννησε"

"σιχαμενε ελκλεινο παλιοσκουπιδο βρωμας απο οπου και αν σε δουνε ...λερωνεις απο οπυ και να σε πιασουν ρε σιχαμα ,υποκειμενο σκουπιδι βρωμιαρη"

"αυτοκτονα ρε μουνι απλυτο ...βρωμιαρη σιχαμενε κομπλεκιλε καραγκιοζη μαλακα γαμω την σιχαμενη σου υπαρξη ελεεινο κουφαρι ξευτιλα του ανθρωπινου γενους ..."

Είναι φυσιολογικές μάλλον για 'σένα...Και για πολλούς άλλους...
Αλλά όπως μου είπε ο Χριστίδης,καλό είναι να κάνω λίγο δίπλα...Άρα ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να γράφει ότι θέλει και οι άλλοι να τα ανεχόμαστε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και απο μενα το τελςο δεν εχει νοημα οσοι καταλαβαινου καταλαβαν
και οχι λαβιο για τον συγκεκριμενο ισα ισα αυτα που του λεω ειναι μαλλον λιγα...
τα σκουπιδια ειναι περιττα σε αυτον τον κοσμο...
και για να ξεβρωμισει ενας τοπος καλο ειναι τα σκουπιδια να πετιουντε στις χωματερες...
αποψη μου και δεκτο αντιστοιχη να ειναι και η δικη του...
αυτα και τελος απο μενα...
απλα μια συμβουλη...
μην μπερδευεται τους μαλακες με τις ομαδες ...
για μενα ο συγκεκριμενος πουστης δεν ειναι σκουπιδι γιατι ειναι αεκτζης αλλα γιατι απλα ειναι αυτο που ειναι...
ειτε ηταν κοκκινος ειτε πρασινος ειτε οτι αλλο σκατα ηθελε να ειναι....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε καραγκιοζη ...παλι κανεις τον χαζο..
το απογονοι ειναι ΓΕΝΙΚΟ και εννοεις πουτανες τις μανες ΟΛΩΝ των γαυρων...
το μουλε παει σε συγκεκριμενο χρηστη και ξαναλεω αν η σελιδα θεωρει οτι ξεπερασα το ''οριο'' στα αθλητικα (που ειναι λιγο πιο μεγαλο απο αλλα θρεντ) ειμαι εδω και ετοιμος να δεχτω οτι νομιζουν...
κανενα προβλημα...
αλλα μην μπερδευεις πουτσα με βουρτσα...
Γράφει ο Μάριο σε ένα πόστ που ο Λάβιο παρέθεσε τ τελευταία παράγραφο απο Κετσε

"δε καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο τούρκος" Και του απαντάω "είναι γιατί μιλάς καλύτερα τ αμερικάνικα". Μετά του γράφω ότι αν ο πατέρας ΤΟΥ (και όχι ο πατέρας ΣΑΣ) είναι στο στόλο κτλπ κτλπ. Δεν έγραψα για ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ (σε πλυθηντικό). Έγραψα ότι ο Μαριο έχει πατέρα στον 6ο στόλο.
Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι έγραψα σε πρώτο πλυθηντικό πιστευέτο. Εγώ έκανα ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλά, όταν πήγανα εγώ γήπεδο μαλάκα εσυ ούτε στη σκέψη του πατέρα σου δε πρέπει ν ήσουν παπάρα. Σκατά στον τάφο που θα μπεις μέσα. Τράβα βγάλε τώρα τον καρκίνο γαμημένε και πες στη μάνα σου να πάει να δει αν κουνάνε οι βάρκες. Βλακογέννητε.
Που με 2000 ποστ σε 5 μήνες θέλεις να μας πείσεις ότι εργάζεσαι κιόλας. Σκάλισε τη μύτη σου τώρα και φάε τις μύξες σου

ΒΑΝ στον Χαζομαλακα Απο την Κινα καποιος... βαριεμαι να διαβαζω καθε μερα την βλακεια που τον δερνει
Το αξιζει !!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε γίνεται. Είναι ισόβια η θέση. Όπως ισόβιος πρωταθλητής κι έτσι.
σεβαστο...οπως αγαπας..απλα για σενα το λεω γιατι βλεπεις οτι εξ'αιτιας μου παιρνει η μπορα και σενα και δεν γουσταρω...τεσπα θελω να πιστευω οτι αμα καταλαβεις οτι καπου δεν το παω καλα θα με επαναφερεις στην ταξη...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΒΑΝ στον Χαζομαλακα Απο την Κινα καποιος... βαριεμαι να διαβαζω καθε μερα την βλακεια που τον δερνει
Το αξιζει !!!!
Και εγώ διαβάζω τις αμπαλοσύνες σου και τις βλακείες σου. Άκου η Λίβερπουλ είχε βγει εκτός κυνήγι τίτλου τα Χριστούγεννα. Γέλασαν και οι νεκροί. Αλλά από το πολύ το παίξε παίξε τι περιμένει κανείς; Τίποτα το σοβαρό;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το αξιζει !!!!
ρε μαλακα πιπη...εχουμε χιλιοπλακωθει μεχρι και ραντεβου παραλιγο να καναμε...τι μπερδευεσαι με πουστρακι που δεν φορανε παντελονια...
εσυ εχεις αντερα αυτος ειναι λουγκρα...
τι σχεση εχουν οι ομαδες και οτι υποστηριζετε την ιδια;;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαλακα πιπη...εχουμε χιλιοπλακωθει μεχρι και ραντεβου παραλιγο να καναμε...τι μπερδευεσαι με πουστρακι που δεν φορανε παντελονια...

Δεν ειναι ΑΕΚτσης αυτος μην μπερδευεσαι
Μπαινει λεει σε τσαμπα λινκ που βρισκει στο Ιντερνετ για να βλεπει ΝΟΒΑ και ΑΕΚ

Μην ασχολεισαι με τον καθυστερημενο.. πες του για την μανα του να ξερει απο που ειναι και η καταγωγη του και γραψτον στα αρχιδια σου !!!
Εγω παντως οποτε θελει ο Γρηγορακης ο ΑΕΚτσης τον περιμενω στο Γηπεδο να φαει τις φαπες του να ησυχασει !!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι ρε! Φανού άντρας! Βρώμισε τεστοστερόνη ο τόπος λέμε!!! Εσύ και ο Ζαγόρ αμα λάχει και να ουμε

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Και εγώ διαβάζω τις αμπαλοσύνες σου και τις βλακείες σου. Άκου η Λίβερπουλ είχε βγει εκτός κυνήγι τίτλου τα Χριστούγεννα. Γέλασαν και οι νεκροί. Αλλά από το πολύ το παίξε παίξε τι περιμένει κανείς; Τίποτα το σοβαρό;

Σαλτα γαμησου και εσυ και η Λιβερπουλ σου ΜΑΛΑΚΑ !!!
Πανιβλακα !!!!  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom