Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οκ. Κατανοείς τουλάχιστον ότι οι αντιδράσεις σου είναι επιπέδου δημοτικού, δε χρειάζεται να στο πω εγώ, ε;
Οταν ο δικός σας ο derpovistas21 και ο μπαναρισμένος ο cmpunk άρχιζαν τα περι απογόνων χωρίς λόγο και αιτία δε σε είδα να ευαισθητοποιήσαι, μόνο ο master κάτι ψέλλιζε
1ον Δε μπαίνω συχνά στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη. Σήμερα ΕΤΥΧΕ και μπήκα γιατί κάτι είδα που είχε γράψει ο Λάβιο και ήθελα να δω.
2ον Δεν είμαι σαν κάτι πίπες που μέσα σε 5 μήνες έχουν 2000μυνήματα στο μπου. Είμαι εξωτερικό και έχω και άλλα πράγματα να κάνω εκτός από το να παρακολουθώ το τι γράφει ο κάθε παπάρας. Οπότε ΦΥΣΙΚΑ και δεν έπεσαν στην αντιληψή μου.
Αλλά όπως λες ο μάστερ κάτι ψέλισε. Εσύ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. Λες για τους άλλους της ΑΕΚ, αλλά τον οχετό του Χρηστίδη (που έβριζε τον μάστερ που ψέλισσε κάτι στους ΑΕΚτζήδες) γράφεις "σιγά τον οχετό" !!!
Μήπως να κοιτάξεις να ψελίσσεις ΕΣΥ κάτι πρώτα, και άσε μ εμένα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντάξει χέσε μας τώρα, ή μιλάμε ή κλάνουμε.
Μάλλον δε ξέρεις τι θέλεις. Θεωρεί ΟΚ και "δεν έβρισε τη μάνα" του το ποστ του Χρηστίδη (λες και ένα "έχουμε δει και χειρότερα" και έκλεισε η υπόθεση) αλλά αν το πάω με τη ΔΙΚΗ σου λογική (που έβρισα τη μάνα του Μάριο; Τι είπα; Απλά ότι τον έκανε μ Αμερικάνο; Κακό είναι; Τι ρατσισμός είναι αυτός; ) αμέσως "χέσε μας τώρα". Μονά ζυγά δικά σου; Δε πάει έτσι. Αν έτσι σ έχουν μάθει τότε σου τ έχουν μάθει λάθος

Υ.Γ Γι αυτό θ απαντήσεις;;;  "Αλλά ειλικρινά. Απορείς γι αυτό το πράγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ που στο θρεντ ου ΟΣΦΠούστη τ περί τουρκων κτλπ τ έσβησαν σε 10λεπτά μέσα (στη κυριολεξία) ενώ το μύνημα του Χρηστίδη ΔΕ Τ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ειλικρίνα όμως. Αυτό το πράγμα ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΤΥΠΩΣΗ;  "

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις, άμα πάω σε ένα μαγαζί και δε μου φερθούν όπως πρέπει, δε θα κάτσω να τους κάνω υποδείξεις πώς να φέρονται, το μόνο που θα κάνω είναι το εξής, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!
Κάνε τις αναγωγές σου  :dancing:
Δεν θα κάνεις υποδείξεις πως να φέρονται όπως λες,αλλά άμα δεν μπει κανείς στον κόπο να τις κάνει,αυτό το μαγαζί δεν πρόκειται να αλλάξει την συμπεριφορά του προς τους πελάτες του και θα υπάρχει ακόμα...Πολύ απλά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Υ.Γ Γι αυτό θ απαντήσεις;;;  "Αλλά ειλικρινά. Απορείς γι αυτό το πράγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ που στο θρεντ ου ΟΣΦΠούστη τ περί τουρκων κτλπ τ έσβησαν σε 10λεπτά μέσα (στη κυριολεξία) ενώ το μύνημα του Χρηστίδη ΔΕ Τ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ειλικρίνα όμως. Αυτό το πράγμα ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΤΥΠΩΣΗ;  "

Δες αυτό που απάντησα στο μάστερ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κοίτα να δεις, άμα πάω σε ένα μαγαζί και δε μου φερθούν όπως πρέπει, δε θα κάτσω να τους κάνω υποδείξεις πώς να φέρονται, το μόνο που θα κάνω είναι το εξής, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!
Κάνε τις αναγωγές σου  :dancing:
Εδω δεν ειναι μαγαζι,ειναι φορουμ,με κανονες.Η τους εφαρμοζεις,η τους καταργεις.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Λάθος είσαι, και τα μαγαζιά έχουν κανόνες
Αυτό που λες τώρα δεν συμβαδίζει με τα προηγούμενα που είχες πει...

"Κοίτα να δεις, άμα πάω σε ένα μαγαζί και δε μου φερθούν όπως πρέπει, δε θα κάτσω να τους κάνω υποδείξεις πώς να φέρονται, το μόνο που θα κάνω είναι το εξής, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!
Κάνε τις αναγωγές σου  :dancing: "

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δες αυτό που απάντησα στο μάστερ
Αυτό το αόριστο και γενικευμένο που έγραψες; Α! ΟΚ. Τελικά δε μιλάμε, κλάνουμε.
Κατάπτυστο το "απόγονος του 6ου στόλου", "σιγά το πράγμα" ΟΛΟ το ποστ του Χρηστίδη.
Ωραίος!!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Λάθος είσαι, και τα μαγαζιά έχουν κανόνες
Αυτό σου λένε τύπε και μάλλον κάνεις το χαζό. Σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι επειδή τα μοντέρια είναι γάβροι δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία όταν βρίζει κάποιος τους γάβρους ενώ ανέχονται κάποιους που βρίζουν τους υπόλοιπους; Δε θα μικρύνει ούτε η ομάδα σου ούτε το πουλί σου αν το παραδεχτείς, δεν έχει να κάνει μ' εσένα μ' αυτούς έχει να κάνει. Πες μας λοιπόν συμφωνείς ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση ή όχι, απλά και ξεκάθαρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτό σου λένε τύπε και μάλλον κάνεις το χαζό. Σου είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείς ότι επειδή τα μοντέρια είναι γάβροι δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία όταν βρίζει κάποιος τους γάβρους ενώ ανέχονται κάποιους που βρίζουν τους υπόλοιπους; Δε θα μικρύνει ούτε η ομάδα σου ούτε το πουλί σου αν το παραδεχτείς, δεν έχει να κάνει μ' εσένα μ' αυτούς έχει να κάνει. Πες μας λοιπόν συμφωνείς ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση ή όχι, απλά και ξεκάθαρα.

Δηλαδή κατάλαβες απ' αυτά που έγραψα ότι δεν το παραδέχομαι; Πρέπει να το βάλω και στην υπογραφή μου;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Δηλαδή κατάλαβες απ' αυτά που έγραψα ότι δεν το παραδέχομαι; Πρέπει να το βάλω και στην υπογραφή μου;
Όχι δεν το κατάλαβα, τώρα που το λες ωραία το καταλαβαίνω, τα σέβη μου. ;)

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
1ον Δε μπαίνω συχνά στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη. Σήμερα ΕΤΥΧΕ και μπήκα γιατί κάτι είδα που είχε γράψει ο Λάβιο και ήθελα να δω.
2ον Δεν είμαι σαν κάτι πίπες που μέσα σε 5 μήνες έχουν 2000μυνήματα στο μπου. Είμαι εξωτερικό και έχω και άλλα πράγματα να κάνω εκτός από το να παρακολουθώ το τι γράφει ο κάθε παπάρας. Οπότε ΦΥΣΙΚΑ και δεν έπεσαν στην αντιληψή μου.
Αλλά όπως λες ο μάστερ κάτι ψέλισε. Εσύ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. Λες για τους άλλους της ΑΕΚ, αλλά τον οχετό του Χρηστίδη (που έβριζε τον μάστερ που ψέλισσε κάτι στους ΑΕΚτζήδες) γράφεις "σιγά τον οχετό" !!!
Μήπως να κοιτάξεις να ψελίσσεις ΕΣΥ κάτι πρώτα, και άσε μ εμένα.

Eπειδη μου εχεις ζαλισει τα αρχιδια περι νεων και παλιων στο φορουμ με μηνυματα, καρτες ανεργιας και γαμω το σπιτακι σου ολο.. σε πληροφορω μονο οτι ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους εδω μεσα ποιο πριν και απο την περιοδο που κυνηγουσανε τους αντμιν να τους κλεισουν μεσα. Τις καρτες ανεργιας τις βαζω στην κινεζικη κωλαρα σου πουστακο κινεζε που μεταναστευεσες να φας ψωμι και οσο για την ΑΕΚ αν εισαι ΑΕΚτσης σε περιμενω στο γηπεδο να σου γαμησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΛΕ !!!!

Αλλα βλεπεις η απαντηση σου ηταν οτι βλεπεις ΑΕΚ απο τσαμπα λινκ της ΝΟΒΑ που βρισκεις στο Ιντερνετ γιατι μας γραφεις απο την ΚΙΝΑ
Σου ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΠΟΥΤΝΑΠΑΙΔΙ !!!
ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥ !!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό το αόριστο και γενικευμένο που έγραψες; Α! ΟΚ. Τελικά δε μιλάμε, κλάνουμε.
Κατάπτυστο το "απόγονος του 6ου στόλου", "σιγά το πράγμα" ΟΛΟ το ποστ του Χρηστίδη.
Ωραίος!!!
τραβα γαμησου βρωμιαρη...ελλεεινε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καραγκιοζη βρωμιαρη...υποστηριζεις τον καμμενο τον μαλακα...
εχεις γαμηθει στο απογονους 6ους στολους αρχιδιες καραγκιοζη σε χαιδευουν την ωρα που πουστικα λες ολες τις μανες ολων των γαυρων πουτανες της τρουμπας παλιοκομπλεξικε σκατομαλακα και ζητας και ρεστα καραγκιοζη...
εγω οτι ειχα να πω το ειπα ευθεως σε συγκεκριμενο ατομο χωρις να περιλαμβανω ολους τους αεκτζηδες οπως ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ μουνι και αντάυτου κλαιγεσαι ...εμετε...
που στα μισα ποστ εννοεις οτι οι μανες μας δουλευαν σε μπουρδελα στην τρουμπα και τις γαμουσε ο 6ος στολος...και εχεις και το θρασος να βγαινεις και παραπονουμενος επειδη ειπα μουλο ΜΟΝΟ τον πουστη το σκουπιδι και ΟΧΙ συλληβδην ολους τους αεκτζηδες οπως κανεις εσυ με μας αλλα πουστικα και πισω απο την καλυψη λεξεων και με την ανοχη του σαιτ
πουστη ανανδρε αεκτζη φιδι...
και θες και τα ρεστα...
αιντε καραγκιοζη αρκετα σε εχω ανεχτει χωρις να ξερω ουτε και εγω γιατι...σε πηγα λαου λαου μπας και νοιωσεις αλλα εισαι τελικα μεγαλη κοτα και μεγαλο αρχιδι...
και ανανδρος ...πουστρακι..
τελος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Eπειδη μου εχεις ζαλισει τα αρχιδια περι νεων και παλιων στο φορουμ με μηνυματα, καρτες ανεργιας και γαμω το σπιτακι σου ολο.. σε πληροφορω μονο οτι ειμαι ο ποιο παλιος απο ολους εδω μεσα απο την περιοδο που κυνηγουσανε τους αντμιν να τους κλεισουν μεσα. Τις καρτες ανεργιας τις βαζω στην κινεζικη κωλαρα σου πουστακο κινεζε που μεταναστευεσες να φας ψωμι και οσο για την ΑΕΚ αν εισαι ΑΕΚτσης σε περιμενω στο γηπεδο να σου γαμησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΛΕ !!!!

Αλλα βλεπεις η απαντηση σου ηταν οτι βλεπεις ΑΕΚ απο τσαμπα λινκ της ΝΟΒΑ που βρισκεις στο Ιντερνετ γιατι μας γραφεις απο την ΚΙΝΑ
Σου ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΠΟΥΤΝΑΠΑΙΔΙ !!!
ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥ !!!!
Σίγα μη σκίσεις κανένα καλσόν ΟΣΦΠουστάκο. Και που σαι. Φτύσε τις μασχάλες σου μπας και φυτρώσουν λιοσποροι για να φας. Ανεργοάεργε. Πήγαινε τώρα να σε γαμήσει και ο χοντρός στο λιμάνι "ΑΕΚάρχη" μου μπας και σου δώσει και κανένα τάλαρο παραπάνω να πάρεις καμιά τυρόπιτα ακόμα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οοοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά ενώ έκανα παραθέσεις τα ποστ του Μάριο (και άρα μιλούσα για τον Μάριο)
Έχεις πέσει στα βαριά;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Πριν ξεφύγει το πράγμα εντελώς, να σας θυμίσω ότι για κάποιους (όχι για μένα) είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες. Αν δεν έχετε την αυτοσυγκράτηση ή την αξιοπρέπεια να εκφράζεστε χωρίς να κατεβάζετε τα ευαγγέλια και το γενεαλογικό δέντρο του καθενός κρίμα για σας αλλά προσπαθήστε να το κάνετε για τους άλλους που δε θέλουν να μπαίνουν να διαβάσουν ή να γράψουν για την ομάδα τους και να βλέπουν αυτόν τον οχετό. Το σχόλιο απευθύνεται σε ομόθρησκους κι αλλόθρησκους βεβαίως. :priest:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που ειναι ρε μαλακα η ανιση μεταχειρηση;;ειναι μαλακες τα μοντερια πιστευεις;οταν το απογονοι και οι στολοι μουνακια πανε και ερχονται θαρρεις οτι τους δουλευετε;;μια ζωη στην κλαψα;
και κανετε θεμα μουνακια επιδη ειπα τον μουλο μουλο;;προσωπικα;ενω εσεις ανεβοκατεβαζετε τις μανες μας πουτανες;;
ο γρηγορης απο απογονους σε στολους και θειους σαμ το παει...μαλακες ειναι οι αλλοι;αμα θελανε δεν τον γαμουσανε οι ΄΄γαβροι'' μοντ;
αιντε καμενοι ακομα και σε σαιτ για πουτανες φαντασιωνεστε παραγκες...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πριν ξεφύγει το πράγμα εντελώς, να σας θυμίσω ότι για κάποιους (όχι για μένα) είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες. Αν δεν έχετε την αυτοσυγκράτηση ή την αξιοπρέπεια να εκφράζεστε χωρίς να κατεβάζετε τα ευαγγέλια και το γενεαλογικό δέντρο του καθενός κρίμα για σας αλλά προσπαθήστε να το κάνετε για τους άλλους που δε θέλουν να μπαίνουν να διαβάσουν ή να γράψουν για την ομάδα τους και να βλέπουν αυτόν τον οχετό. Το σχόλιο απευθύνεται σε ομόθρησκους κι αλλόθρησκους βεβαίως. :priest:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Όπως βλέπεις όμως το "show" συνεχίζεται... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom