Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Mην το χεζεις ρε μαλακα,καθεσαι και μαλωνεις με τον πιτσιρικα και λες μαλακιες.
βλακεντιε ΦΑΠΕΡ γιατι μονο για ΦΑΠΕΡ εισαι :2funny:
Παλιογαμολα ,πουστρα  :grin:!Ελεεινο κ τρισαθλιο χανουμι όσο κ να μπαίνεις εδω μεσα κανείς δε σε γαμα :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βλακεντιε ΦΑΠΕΡ γιατι μονο για ΦΑΠΕΡ εισαι :2funny:
Παλιογαμολα ,πουστρα  :grin:!Ελεεινο κ τρισαθλιο χανουμι όσο κ να μπαίνεις εδω μεσα κανείς δε σε γαμα :grin:
Σου χω ριξει καμια φαπα και δεν το θυμαμαι ρε μπομπιρα;Γιατι φαπερ σημαινει αυτος που ριχνει φαπες. :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Οι τελευταίες αγωνιστικές που γράφεις είναι η εξής μία (  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος διασύρθηκε χθες από τον Λεβαδιακό. ΦΥΣΙΚΑ και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έκατσε να χάσει ή αν θέλεις νόμιζε πως το παιχνίδι τελείωσε και άραξε. Στον πούτσο του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα πλέον. Κύπελο (κυρίως) και πλέι οφ τον νοιάζουν.Ο Απόλλωνας ΚΑΙ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με σένα καιγόταν για βαθμούς. Γι αυτό εξάλλου έπρεπε να φτάσεις στο 84 για να βάλεις τ γκολ. ΑΝ είχε καθαρίσει με τη προοπτική παραμονή θ είχα αράξει στ κυβικά του.
Αλλά εγώ σου παρέθεσα αγωνιστικές και βαθμούς που πήραν οι...θυγατρικές σου και εσύ μου είπες για ΕΝΑ παιχνίδι του Απόλλωνα. Εγώ σου μίλησα για 6 και 7 παιχνίδια και εσύ ΓΙΑ ΕΝΑ.
Ο Πανοπουλος φυσικά φώναζε και φωνάζει και θα φωνάζει για τη διαιτησία. Δεν είναι μαλάκας. Ήξερε γιατί φώναζε. ΑΝ έπεφτε θ έλεγε "ορίστε οι διαιτητές μας έριξαν", τώρα που έμεινε δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν πει "οι φωνές μας έπιασαν τόπο". ΦΥΣΙΚΑ και θέλει ο ΟΣΦΠ την Ξάνθη στην Α εθνική. Έχει μια δύσκολη έδρα, όπου οι αντίπαλοι του ΟΣΦΠ ή χάνουν βαθμούς ή φτύνουν αίμαι για να πάρουν και ο ΟΣΦΠ περνάει τις περισσότερες φορές αέρας.
μαλιστα...οποτε καταληγουμε στο καθιερωμενο : δεν πιανεστε με τιποτα....."αν επεφτε, θα ελεγε με ριξατε,τωρα που σωθηκε,οι φωνες του επιασαν τοπο".....no comment....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Βάλτε το καλα στο μυαλό!Πουτσα μια ζωή απο ολυμπιακό!Δε θα σηκώσετε ποτε κεφάλι μουνοπανα! :grin:
Θα γλεντάμε τα κορμάκια σας μεχρι να σας βαρεθουμε!προς το παρόν Κλαψτε κ ψαχτειτε για την κατάντια σας!
Ο ΕΛΛΗΝ φορολογούμενος εκανε το χρέος του ακόμα μια φορά ξεριζωμενες :grin:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Σου χω ριξει καμια φαπα και δεν το θυμαμαι ρε μπομπιρα;Γιατι φαπερ σημαινει αυτος που ριχνει φαπες. :grin:
σ εχω προσκαλέσει αρκετές φορές για καπουτσο!Ελα κ είμαι ελαφροχερης :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μαλιστα...οποτε καταληγουμε στο καθιερωμενο : δεν πιανεστε με τιποτα....."αν επεφτε, θα ελεγε με ριξατε,τωρα που σωθηκε,οι φωνες του επιασαν τοπο".....no comment....

Εδώ ρε στο θρεντ του στοιχήματος όσο τελείωνε ο αγώνας με τον Απόλλωνα και δεν έμπαινε γκολ το γύρισαν αλλιώς, ότι ο ολυμπιακός τελικά θέλει τον Απόλλωνα στην κατηγορία και τη Βέροια να πέσει. Μόλις μπήκε το γκολ στο τελος βεβαια ξανα κωλοτούμπα τα σεναρια

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Παρε να μαθαινεις τσιτσιολινα για τον μικρο.
παπαρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να τον χαίρεσαι το λαθρεμπορας που σ έριξε στη Γ να σε πάρει στο τσαμπε! :jerking:
Σου φέρε κ τον πρίγκιπα ,σούταρε κ Χατζηχρήστο !floriginale :birdman:
Να χαρώ οπαδιλικι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είστε τρισάθλια σκουλήκια  κ ρομπες :grin:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά στην ΑΕΚΑΡΑ μας

και

Καλο Πασχα σε όλους σας ,με υγεία σε σας και τις οικογένειες σας.
Το ίδιο και σε 'σένα και στους δικούς σου ανθρώπους...Να 'στε πάντα καλά.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα,να έχουμε όλοι μας.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
και τοτε ρε βρωμιαρη παλιομπινε ελεεινο σκουπιδι αφου δεν εχω γηπεδο ουτε οικοπεδο ουτε τιποτα βρωμιαρη που ειναι τα σκανδαλα βρωμερε βρωμιαρη σιχαμενε που πρεπει να σε σιχαινεται και η μανα που σε γεννησε ,που ειναι ρε αρχιδι τα σκανδαλα που αποκαλυπτε ο κυριος φιλιππος;;για ενα νοικι που γλυτωνω και που κατασκευαζω για την περιουσια του αλλου;ωστε να μην πληρωνω νοικι;δηλαδη απο τη μια λες ρε βρωμιαρη μπινε παλιοσκουπιδο σιχαμενο οτι μας εχουν πιασει αλακες και απο την αλλη οτι φτιαχνουμε βρωμιαρη γηπεδο με σκανδαλα...
σιχαμενε ελκλεινο παλιοσκουπιδο βρωμας απο οπου και αν σε δουνε ...λερωνεις απο οπυ και να σε πιασουν ρε σιχαμα ,υποκειμενο σκουπιδι βρωμιαρη...
αληθεια απορω ρε γελοιο σιχαμα πως μιλανε μαζι σου σοβαρα παιδια αεκτζηδες...ελλεινε και βρωμιαρη...ουτε μια ολοκληρη προταση δεν μπορω να γραψω ρε βρωμιαρη για σενα αν δεν σου ριξω δεκα μπινελικια...
αυτοκτονα ρε μουνι απλυτο ...βρωμιαρη σιχαμενε κομπλεκιλε καραγκιοζη μαλακα γαμω την σιχαμενη σου υπαρξη ελεεινο κουφαρι ξευτιλα του ανθρωπινου γενους ...

Το συγκεκριμένο εμετικό πόστ,για ποιο λόγο δεν έχει σβηστεί???????????????

Κύριοι μοντ τι θα κάνετε γι' αυτό????????

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το συγκεκριμένο εμετικό πόστ,για ποιο λόγο δεν έχει σβηστεί???????????????

Κύριοι μοντ τι θα κάνετε γι' αυτό????????
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Αλλά όταν βριζόμουνα με τον Μάριο (ο οποίος έγραψε σ ένα πόστ του Λάβιο "τι θέλει να πει ο τούρκος"  και εγώ του απάντησα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι είναι επειδή είναι απόγονος του 6ου στόλου) εκεί έτρεξαν οι μοντ να τα σβήσουν τα μπινελίκια. Αυτό τον οχετό ομως όχι.
Και μετά μ αρέσει που είχε και απορίες ο Χριστίδης που έλεγα γιατί τον έκαναν μοντ (ή ότι άλλο τον έκαναν) και έγραφε παπαριές περί χαβαλέ και δουλείας !!!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχώς το ξέρω και γνωρίζω τον λόγο...Απλά είπα να κάνω μια προσπάθεια,μήπως κάποιοι δουν τα πράγματα από μία λογική "σκοπιά"...Αλλά εδώ μέσα η λογική περισσεύει φαίνεται... :dunno:

Γιατί δεν έκανες αναφορά?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δυστυχώς το ξέρω και γνωρίζω τον λόγο...Απλά είπα να κάνω μια προσπάθεια,μήπως κάποιοι δουν τα πράγματα από μία λογική "σκοπιά"...Αλλά εδώ μέσα η λογική περισσεύει φαίνεται... :dunno:

Γιατί δεν έκανες αναφορά?
Αλλά όταν βριζόμουνα με τον Μάριο (ο οποίος έγραψε σ ένα πόστ του Λάβιο "τι θέλει να πει ο τούρκος"  και εγώ του απάντησα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ότι είναι επειδή είναι απόγονος του 6ου στόλου) εκεί έτρεξαν οι μοντ να τα σβήσουν τα μπινελίκια. Αυτό τον οχετό ομως όχι.
Και μετά μ αρέσει που είχε και απορίες ο Χριστίδης που έλεγα γιατί τον έκαναν μοντ (ή ότι άλλο τον έκαναν) και έγραφε παπαριές περί χαβαλέ και δουλείας !!!

Δεν έκανα αναφορά γιατί δεν αναφερόταν σε μένα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Και τι θες να κανουν,εδω κανουν χαβαλε οι ιδιοι και τον δουλευουν οτι τον εκαναν μοντ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τι θες να κανουν,εδω κανουν χαβαλε οι ιδιοι και τον δουλευουν οτι τον εκαναν μοντ.
Τον οχετό αυτό τον αφήνουν. Τα μπινελίκια περί τουρκίας και απογόνων όμως που υπήρχαν στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη τ έσβησαν σε χρόνο 0

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Δεν έκανα αναφορά γιατί δεν αναφερόταν σε μένα
Ναι τα έχω παρακολουθήσει...Απλά δεν κάνω διάλογο όπως έχω γράψει με τέτοιους ανθρώπους που βρίζουν Μάνες κ.α.   Παλαιότερα είχε πει πως λυπάται τα παιδιά μας (δεν έχω),που έχουν εμάς γονείς...

Έγινε μόντ ο Χριστίδης????? :new_shocked:   Πλάκα μου κάνεις... :S

Ναι συγνώμη τώρα το πρόσεξα...Στον master21 αναφέρθηκε...

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει,δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση...Δεν σέβονται τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom