Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Τον οχετό αυτό τον αφήνουν. Τα μπινελίκια περί τουρκίας και απογόνων όμως που υπήρχαν στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη τ έσβησαν σε χρόνο 0
Τον αφήνουν για τον λόγο που γνωρίζουμε προφανώς...

Και δυστυχώς έχουν την λογική στο σάϊτ,ότι πρέπει να ανάβουν τα αίματα και όποιον πάρει ο χάρος... :S

Δεν πρέπει να συμβαίνει έτσι κύριοι μοντ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σιγά τον οχετό ρε βούτηρα  :cheesy:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
O Γενικός Γραμματέας Δημοσίων εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε συνεχώς ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ όφειλε να πληρώσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για το χαρτόσημο, ώστε να γίνει η εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο και να προχωρήσει η εκκαθάριση της εταιρείας που τυπικά εξακολουθεί να υφίσταται.

Ωστόσο, σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο. Οι άνθρωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν ότι η πλευρά του Δημοσίου δεν θα βάλει καμία υπογραφή, αν δεν προκαταβληθεί το ποσό που αφορά την πληρωμή του χαρτόσημου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το πρόβλημα μεγαλώνει, καθώς αυτό επηρεάζει τόσο την εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από τον Ψωμιάδη, όσο και το θέμα της εκκαθάρισης της εταιρείας.

Η πλευρά της ΑΕΚ με τη σειρά της προσπαθεί να πάρει μια απόφαση για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση, ώστε το θέμα να λυθεί άμεσα και να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Καταλήγοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι το χρονικό περιθώριο που υπάρχει για να βρεθεί λύση και να υπογραφεί η σύμβαση είναι ως το τέλος του μήνα, ενώ στις 5/5 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του Χάρη Οικονομόπουλου εναντίον της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.   

Ελα  να  βλεπω  να  μπαινει  το  χερι βαθια στην  τσεπη  για  να  πληρωθουν  τα  3  μυρια.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν επιτρέπεται,γιατί δεν έκανες αναφορά?
Καλύτερα. Για να βλέπουμε όλοι το πως σκέφτονται οι μοντς και το τι επιτρέπουν Επιτρέπουν σ ένα θρεντ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ σάιτ αυτό το ποστ, ενώ σε άλλο θρεντ κάτι αναφορές σε Τούρκους και απογόνους τ σβήνουν. Προφανώς τους ενοχλούν να γράφουμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη, περί απογόνους. Στο θρεντ της ΑΕΚ να έχει ο άλλος παραλλήρημα και να λέει και μανάδες μέσα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σιγά τον οχετό ρε βούτηρα  :cheesy:
Ναι ε; Αν είναι έτσι γιατί αυτά που έγραφα εγώ στον Μάριο περί έκτου στόλου και σιγά μην είναι και 100% έλληνας, αφού είναι απόγονος τ έσβησαν; Σιγά τον οχετό (το πάω με τη δική σου σκέψη)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά τον οχετό ρε βούτηρα  :cheesy:
Μάλιστα...Δηλαδή φράσεις και λέξεις όπως :

"βρωμερε βρωμιαρη σιχαμενε που πρεπει να σε σιχαινεται και η μανα που σε γεννησε"

"σιχαμενε ελκλεινο παλιοσκουπιδο βρωμας απο οπου και αν σε δουνε ...λερωνεις απο οπυ και να σε πιασουν ρε σιχαμα ,υποκειμενο σκουπιδι βρωμιαρη"

"αυτοκτονα ρε μουνι απλυτο ...βρωμιαρη σιχαμενε κομπλεκιλε καραγκιοζη μαλακα γαμω την σιχαμενη σου υπαρξη ελεεινο κουφαρι ξευτιλα του ανθρωπινου γενους ..."

Είναι φυσιολογικές μάλλον για 'σένα...Και για πολλούς άλλους...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ναι ε; Αν είναι έτσι γιατί αυτά που έγραφα εγώ στον Μάριο περί έκτου στόλου και σιγά μην είναι και 100% έλληνας, αφού είναι απόγονος τ έσβησαν; Σιγά τον οχετό (το πάω με τη δική σου σκέψη)

Εγώ για άλλο πράμα απορώ, άμα δεν απάνταγες στον άλλον (που κακώς γράφει για τούρκους εννοείται) τι θα γινόταν, δε θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στο σάιτ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ για άλλο πράμα απορώ, άμα δεν απάνταγες στον άλλον (που κακώς γράφει για τούρκους εννοείται) τι θα γινόταν, δε θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στο σάιτ;
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ μπορώ να σε πω μούλικο και πουτάνας γιο και εσύ να είσαι στον πούτσο σου λουλούδια. Εγώ όταν λένε για τους ΑΕΚτζήδες περί Τούρκων κτλπ αρχίζω αμέσως τ "απόγονε". Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Αλλά ειλικρινά. Απορείς γι αυτό το πράγμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ που στο θρεντ ου ΟΣΦΠούστη τ περί τουρκων κτλπ τ έσβησαν σε 10λεπτά μέσα (στη κυριολεξία) ενώ το μύνημα του Χρηστίδη ΔΕ Τ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ; Ειλικρίνα όμως. Αυτό το πράγμα ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΤΥΠΩΣΗ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μάλιστα...Δηλαδή φράσεις και λέξεις όπως :

"βρωμερε βρωμιαρη σιχαμενε που πρεπει να σε σιχαινεται και η μανα που σε γεννησε"

"σιχαμενε ελκλεινο παλιοσκουπιδο βρωμας απο οπου και αν σε δουνε ...λερωνεις απο οπυ και να σε πιασουν ρε σιχαμα ,υποκειμενο σκουπιδι βρωμιαρη"

"αυτοκτονα ρε μουνι απλυτο ...βρωμιαρη σιχαμενε κομπλεκιλε καραγκιοζη μαλακα γαμω την σιχαμενη σου υπαρξη ελεεινο κουφαρι ξευτιλα του ανθρωπινου γενους ..."

Είναι φυσιολογικές μάλλον για 'σένα...Και για πολλούς άλλους...

Απ' το 2007 είσαι γραμμένος, έχουμε δει τρισχειρότερα ποστ. Τη μάνα του δεν την έβρισε.
Αμα δεν υπήρχαν αυτα τα ποστ το σάιτ θα λεγόταν phorum.gr, cosmopolitan.gr κτλ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ μπορώ να σε πω μούλικο και πουτάνας γιο και εσύ να είσαι στον πούτσο σου λουλούδια. Εγώ όταν λένε για τους ΑΕΚτζήδες περί Τούρκων κτλπ αρχίζω αμέσως τ "απόγονε". Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Οκ. Κατανοείς τουλάχιστον ότι οι αντιδράσεις σου είναι επιπέδου δημοτικού, δε χρειάζεται να στο πω εγώ, ε;
Οταν ο δικός σας ο derpovistas21 και ο μπαναρισμένος ο cmpunk άρχιζαν τα περι απογόνων χωρίς λόγο και αιτία δε σε είδα να ευαισθητοποιήσαι, μόνο ο master κάτι ψέλλιζε

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Καλύτερα. Για να βλέπουμε όλοι το πως σκέφτονται οι μοντς και το τι επιτρέπουν Επιτρέπουν σ ένα θρεντ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ σάιτ αυτό το ποστ, ενώ σε άλλο θρεντ κάτι αναφορές σε Τούρκους και απογόνους τ σβήνουν. Προφανώς τους ενοχλούν να γράφουμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη, περί απογόνους. Στο θρεντ της ΑΕΚ να έχει ο άλλος παραλλήρημα και να λέει και μανάδες μέσα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή όχι...Αλλά το κακό έχει παραγίνει.Δεν πάει άλλο αυτή η "αρρωστημένη" κατάσταση!!!!!
Δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπουν!!!    Αμέσως τέτοιου είδους μηνύματα,πρέπει να τα σβήνουν!!!!

Με πόση ευκολία κάποιοι βάζουν στο στόμα τους τις Μανάδες τα παιδιά και αυτοί που πρέπει να κάνουν κάτι,απλά δεν ασχολούνται...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απ' το 2007 είσαι γραμμένος, έχουμε δει τρισχειρότερα ποστ. Τη μάνα του δεν την έβρισε.
Καυλα ειναι να υπαρχουν,αλλα η να ισχυουν για ολους η για κανεναν.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε αφού δεν έβρισε μάνα μια χαρά. Αλλά ούτε εγώ έβρισα τη μάνα του Μάριο. Απλά είπα ότι ο πατέρας του είναι Αμερικάνος ναύτης. Γιατί τ δικά μου τ έσβησαν το λοιπόν; Αφού δε βρίζω τη μάνα του.

Σωστός. Αλλά είπαμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ν λες περί απογόνων (και ας έχουν ξεκινήσει οι άλλοι να λένε περί Τούρκων). Στο θρεντ της ΑΕΚ (δε ξέρω τι γίνεται στα θρεντ άλλων ομάδων) το πράγμα αλλάζει (προφανώς)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Γιατι δεν προκειται να γινει κατι,απλα.
αδικημενος ακόμα κ στο φόρουμ ρε;
Ρε αρχιδι οταν πετάγεσαι απλά για να πεταχτείς οπως με ΠΑΟΚ που είπες ότι ειχε 15000 κόσμο μονο κ μονο απο πληροφορίες ενός σάιτ για να δημιούργησεις  εντυπώσεις κ φαγωμάρα τότε τι στα γαμιδια θες;Και λίγα ακούς κ δεν ειναι κ απο λίγους κ καθόλου τυχαίο!Κωλοτρωγεσαι άγρια  >:(

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Κοίτα να δεις, άμα πάω σε ένα μαγαζί και δε μου φερθούν όπως πρέπει, δε θα κάτσω να τους κάνω υποδείξεις πώς να φέρονται, το μόνο που θα κάνω είναι το εξής, ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!
Κάνε τις αναγωγές σου  :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ε αφού δεν έβρισε μάνα μια χαρά. Αλλά ούτε εγώ έβρισα τη μάνα του Μάριο. Απλά είπα ότι ο πατέρας του είναι Αμερικάνος ναύτης. Γιατί τ δικά μου τ έσβησαν το λοιπόν; Αφού δε βρίζω τη μάνα του.

Εντάξει χέσε μας τώρα, ή μιλάμε ή κλάνουμε.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δεν συμφωνώ μ' αυτήν τη λογική...Έχω δει και χειρότερα,αλλά τι πάει να πει αυτό?
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει!!!!     Έχει βρίσει Μάνες ουκ ολίγες φορές...Και όχι μόνο αυτός βέβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom