FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αν επιτρέπεται,γιατί δεν έκανες αναφορά?Και τι θες να κανουν,εδω κανουν χαβαλε οι ιδιοι και τον δουλευουν οτι τον εκαναν μοντ.
Αν επιτρέπεται,γιατί δεν έκανες αναφορά?Και τι θες να κανουν,εδω κανουν χαβαλε οι ιδιοι και τον δουλευουν οτι τον εκαναν μοντ.
Τον αφήνουν για τον λόγο που γνωρίζουμε προφανώς...Τον οχετό αυτό τον αφήνουν. Τα μπινελίκια περί τουρκίας και απογόνων όμως που υπήρχαν στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη τ έσβησαν σε χρόνο 0
Καλύτερα. Για να βλέπουμε όλοι το πως σκέφτονται οι μοντς και το τι επιτρέπουν Επιτρέπουν σ ένα θρεντ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ σάιτ αυτό το ποστ, ενώ σε άλλο θρεντ κάτι αναφορές σε Τούρκους και απογόνους τ σβήνουν. Προφανώς τους ενοχλούν να γράφουμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη, περί απογόνους. Στο θρεντ της ΑΕΚ να έχει ο άλλος παραλλήρημα και να λέει και μανάδες μέσα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑν επιτρέπεται,γιατί δεν έκανες αναφορά?
Ναι ε; Αν είναι έτσι γιατί αυτά που έγραφα εγώ στον Μάριο περί έκτου στόλου και σιγά μην είναι και 100% έλληνας, αφού είναι απόγονος τ έσβησαν; Σιγά τον οχετό (το πάω με τη δική σου σκέψη)Σιγά τον οχετό ρε βούτηρα
Μάλιστα...Δηλαδή φράσεις και λέξεις όπως :Σιγά τον οχετό ρε βούτηρα
Ναι ε; Αν είναι έτσι γιατί αυτά που έγραφα εγώ στον Μάριο περί έκτου στόλου και σιγά μην είναι και 100% έλληνας, αφού είναι απόγονος τ έσβησαν; Σιγά τον οχετό (το πάω με τη δική σου σκέψη)
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ μπορώ να σε πω μούλικο και πουτάνας γιο και εσύ να είσαι στον πούτσο σου λουλούδια. Εγώ όταν λένε για τους ΑΕΚτζήδες περί Τούρκων κτλπ αρχίζω αμέσως τ "απόγονε". Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Εγώ για άλλο πράμα απορώ, άμα δεν απάνταγες στον άλλον (που κακώς γράφει για τούρκους εννοείται) τι θα γινόταν, δε θα μπορούσες να κυκλοφορήσεις στο σάιτ;
Μάλιστα...Δηλαδή φράσεις και λέξεις όπως :
"βρωμερε βρωμιαρη σιχαμενε που πρεπει να σε σιχαινεται και η μανα που σε γεννησε"
"σιχαμενε ελκλεινο παλιοσκουπιδο βρωμας απο οπου και αν σε δουνε ...λερωνεις απο οπυ και να σε πιασουν ρε σιχαμα ,υποκειμενο σκουπιδι βρωμιαρη"
"αυτοκτονα ρε μουνι απλυτο ...βρωμιαρη σιχαμενε κομπλεκιλε καραγκιοζη μαλακα γαμω την σιχαμενη σου υπαρξη ελεεινο κουφαρι ξευτιλα του ανθρωπινου γενους ..."
Είναι φυσιολογικές μάλλον για 'σένα...Και για πολλούς άλλους...
Γιατι δεν προκειται να γινει κατι,απλα.Αν επιτρέπεται,γιατί δεν έκανες αναφορά?
Όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ μπορώ να σε πω μούλικο και πουτάνας γιο και εσύ να είσαι στον πούτσο σου λουλούδια. Εγώ όταν λένε για τους ΑΕΚτζήδες περί Τούρκων κτλπ αρχίζω αμέσως τ "απόγονε". Δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή όχι...Αλλά το κακό έχει παραγίνει.Δεν πάει άλλο αυτή η "αρρωστημένη" κατάσταση!!!!!Καλύτερα. Για να βλέπουμε όλοι το πως σκέφτονται οι μοντς και το τι επιτρέπουν Επιτρέπουν σ ένα θρεντ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ σάιτ αυτό το ποστ, ενώ σε άλλο θρεντ κάτι αναφορές σε Τούρκους και απογόνους τ σβήνουν. Προφανώς τους ενοχλούν να γράφουμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη, περί απογόνους. Στο θρεντ της ΑΕΚ να έχει ο άλλος παραλλήρημα και να λέει και μανάδες μέσα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Καυλα ειναι να υπαρχουν,αλλα η να ισχυουν για ολους η για κανεναν.Απ' το 2007 είσαι γραμμένος, έχουμε δει τρισχειρότερα ποστ. Τη μάνα του δεν την έβρισε.
Αμα δεν υπήρχαν αυτα τα ποστ το σάιτ θα λεγόταν phorum.gr, cosmopolitan.gr κτλ.
Ε αφού δεν έβρισε μάνα μια χαρά. Αλλά ούτε εγώ έβρισα τη μάνα του Μάριο. Απλά είπα ότι ο πατέρας του είναι Αμερικάνος ναύτης. Γιατί τ δικά μου τ έσβησαν το λοιπόν; Αφού δε βρίζω τη μάνα του.Απ' το 2007 είσαι γραμμένος, έχουμε δει τρισχειρότερα ποστ. Τη μάνα του δεν την έβρισε.
Σωστός. Αλλά είπαμε στο θρεντ του ΟΣΦΠούστη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ν λες περί απογόνων (και ας έχουν ξεκινήσει οι άλλοι να λένε περί Τούρκων). Στο θρεντ της ΑΕΚ (δε ξέρω τι γίνεται στα θρεντ άλλων ομάδων) το πράγμα αλλάζει (προφανώς)Καυλα ειναι να υπαρχουν,αλλα η να ισχυουν για ολους η για κανεναν.
Αν κάνεις μόνο εσύ ίσως...Αν κάνουμε και εμείς οι υπόλοιποι όμως?Γιατι δεν προκειται να γινει κατι,απλα.
αδικημενος ακόμα κ στο φόρουμ ρε;Γιατι δεν προκειται να γινει κατι,απλα.
Καυλα ειναι να υπαρχουν,αλλα η να ισχυουν για ολους η για κανεναν.
Ε αφού δεν έβρισε μάνα μια χαρά. Αλλά ούτε εγώ έβρισα τη μάνα του Μάριο. Απλά είπα ότι ο πατέρας του είναι Αμερικάνος ναύτης. Γιατί τ δικά μου τ έσβησαν το λοιπόν; Αφού δε βρίζω τη μάνα του.
Δεν συμφωνώ μ' αυτήν τη λογική...Έχω δει και χειρότερα,αλλά τι πάει να πει αυτό?Απ' το 2007 είσαι γραμμένος, έχουμε δει τρισχειρότερα ποστ. Τη μάνα του δεν την έβρισε.