Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ρε τι επιμένεις. Τίγκα ήταν.
Εγώ είχα εισιτήριο στη θύρα 19 σειρά 2 θέση 16. Και τι θέα είχα. Ένα πανώ της Ερμούπολης.
Πήγα λοιπόν και κάθησα στα σκαλιά της 19.
Το ίδιο έκαναν (και κάνουν ακόμα και στο Τσ.Λ.)όσοι έχουν την ατυχία να βρούν εισητήριο στις πέντε πρώτες σειρές.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχααχαχαχχα...
μας δουλευεις ρε μαλακα;
εχεις αρκετα κοκκινα πουστρακια εδω μεσα που γραφουν τρεις χειροτερα,μην κοιτας που τα γραφω στα παπαρια μου...το αρχιδακι που λεγε για φιλοπουλους τη μερα που αποκλειστηκατε απ τον ολλανδο το ξεχασες;;κατι αλλους μπαγλαμαδες κοκκινοφωτους;
για τον πουτσο ολοι,τι να ασχοληθεις..εχουν σχεση με τον παθος,με τον πλεζουρ,με τον χιλινκ,το στρατηγο;;;

εδω μεσα εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια,απο γαμωμανες μεχρι νεκρους,μεχρι παιδια μεχρι το οτιδηποτε..

και λες σκουπιδι εναν νικ που δεν εχει βρισει ουδεποτε χυδαια,
και δεν εχει προκαλεσει ποτε κανεναν αν βγαλεις τις οπαδικες διαφορες στην ακρη..
εκτος και αν επειδη ειναι αντιγαυρος ειναι σκουπιδι με βαση τα κριτηρια σου.

αν θες να μιλησουμε σοβαρα εξηγησε μου το χαρακτηρισμο που για μενα ειναι αστειος.
κριμα...απο σενα περιμενα να με ξερεις πραγματικα καλυτερα...ετσι πιστευα...
λοιπον...ο μαστερ δεν εχει βρισει σχεδον ποτε...και ποτε μανες και ρεστα..το αντιθετο ειναι πολιτικαλλυ κορεκτ ιφ γιου ννοου γουατ αι μιν!!!
αλλα για μενα ειναι σκουπιδι...
ο πιπης φερ'ειπειν μου εχει βρισει και τη μανα και δημοσια και νομιζω και με πιμι...αλλα δεν μου λεει ιδιαιτερα κατι αυτο...ο ενας για μενα ειναι σκουπιδι ο αλλος μαγκας...
εγραψα πριν στου γαυρου οτι αυτη η μανια του να μετατρεπει πραγματικοτητες για να δημιουργει ψευτικες εντυπωσεις ,η μανια του να προκαλει αλλα παντα με επικαλυψη του σοβαρου και η μη παραδοχη οτι ναι ρε ειμαι αρρωστος αντιολυμπιακος και σας γαμαω και σας καταουραω και φοραω παντελονια και οποιος γουσταρει ,παρα το παιζει ντεμεκ αντικειμενικος φερπλειστας ,θελει την εξωθεν καλη μαρτυρια ενω ειναι περισσοτερο αρρωστος απο ολους εδω μεσα ολα αυτα για μενα συνιστουν μια προσωπικοτητα ανταξια αυτη του σκουπιδιου...αυτο εννοω εγω σκουπιδι...τον ανανδρο τον λιγο τον εμπαθη τον καμουφλαρισμενο και αυτον που ενω με μανια προσπαθει να το παιξει αντικειμενικος ειναι ο πιο αρρωστος ολων...τον μη παντελονια δηλαδη...
δεν λεω σκουπιδι εναν επειδη βριζει...δεν ειναι αυτη η δικια μου αισθητικη...αλλωστε εγω ειμαι αυτος που το κανει αυτο περισσοτερο απο ολους....
γιατι λεει ο χοντρος τον κουγια σκουπιδι;;ε κατι τετοι...
ο κουγιας δεν ειναι πολιτικαλυ κορεκτ;δικηγορος το'να τάλλο....ομως ειναι σκουπιδι...εκμεταλλευεται μια εξωθεν καλη μαρτυρια που εχει για να δημιουργει προβλημα εκει που δεν γουσταρει...
και ενω εχει ιδιοτελεια το παιζει ανιδιοτελης...
δεν ξερω αν σε εκαν πιο σοφο με αυτα που σου ειπα αλλα ειναι οπως τα βλεπω...
για φιλοπουλους και ρεστα μπεσα δεν πηρα χαμπαρι...αλλα πιστευω γνωριζεις τις αποψεις μου οπουε ειναι περιττο και να απολογηθω...
και κατι αλλο βασικο...εγω ειμαι αθυροστομος βριζω προκαλω ,το αναγνωριζω αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενω ξηγιεμαι ετσι ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΙΣΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ κλπ κλπ...
δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω...
τουμπεκιαζομαι και δεν το παιζω κατατρεγμενη προσφυγοπουλα αμα μου βρισουν τα παντα και να ζηταω την προστασια των μοντ...
και κατι αλλο....στην δικια μου αισθητικη πολυ χειροτερα μπορεις να βρισεις με ενα πουστικο ποστ αλλα ''εντος οριων'' παρα με μια γαμωμανα η ενα γαμωσταυρο  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ειδες το κλικάρισμα ε; :grin:
Όχι τίγκα δεν το λες, αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο είναι. Κι απ' τη στιγμή που ο μακουλης (που θεωρείται σοβαρό μέλος) λέει ότι ήταν τίγκα δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω
μη σε παραμυθιαζει ρε...το γηπεδο ηταν γεματο..απλα το ΣΚΟΥΠΙΔΙ
(καταλαβες τωρα χιτ) βαζει φωτο μετα την ληξη του ματς και πριν την εναρξη της φιεστας...ζητα του την ιδια θυρα την ωρα του ματς...ανεβασε λινκ ο μακης την ωρα του ματς...δες οτι ΑΥΤΗ η θυρα ηταν γεματη...
μην ασχολεισαι με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ελεεινε  και  τρισαθλιε  Μ Α Λ Α Κ Α......... τι  σε  νοιαζει  αν  το  γηπεδο  που  εχεις  φαει  τις  μεγαλυτερες  πουτσες  της  ιστορια  σου........ηταν  αδειο  η  γεματο ;
Κοιτα  τα  χαλια  του  μπουρδελου  σου  και  Ο Τ Α Ν  και  Α Ν  σε  ξαναβρουμε  μπροστα  μας  μην  ανησυχεις.........θα  σε  γαμησουμε  SOLD  OUT............

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

[move]4 1    και    συνεχιζουμε............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
:grin:
Αν είμαι μονο εγω απόγονος τότε παίρνω αποκλειστικά το Σταυρο πάνω μου κ κρατώ αμολυντους τους λοιπούς γαύρους  :rockon:
Πόσο καραγκιόζης εισαι ρε τουρκε :birdman:
Να πω εγώ ποιος είναι ο μπαμπάς; :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ελεεινε  και  τρισαθλιε  Μ Α Λ Α Κ Α......... τι  σε  νοιαζει  αν  το  γηπεδο  που  εχεις  φαει  τις  μεγαλυτερες  πουτσες  της  ιστορια  σου........ηταν  αδειο  η  γεματο ;
Κοιτα  τα  χαλια  του  μπουρδελου  σου  και  Ο Τ Α Ν  και  Α Ν   σε  ξαναβρουμε  μπροστα  μας  μην  ανησυχεις.........θα  σε  γαμησουμε  SOLD  OUT............

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

[move]4 1    και    συνεχιζουμε............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Σκασε βλαμενο σας πηγανε εχθες εκδρομη με το σχολειο στο καραισκακη και χαιρεσαι.Ειχες ξαναπαει γηπεδο ρε μπαγασακο; :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γελοιο  υποκειμενο    ,  κοιτα  για  να  μαθαινεις  πως  κανουν  φιεστες...........

[move]4 1 ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.........Μ Α Λ Α Κ Α..........[/move]

Συνημμένα

• unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 14

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη σε παραμυθιαζει ρε...το γηπεδο ηταν γεματο..απλα το ΣΚΟΥΠΙΔΙ
(καταλαβες τωρα χιτ) βαζει φωτο μετα την ληξη του ματς και πριν την εναρξη της φιεστας...ζητα του την ιδια θυρα την ωρα του ματς...ανεβασε λινκ ο μακης την ωρα του ματς...δες οτι ΑΥΤΗ η θυρα ηταν γεματη...
μην ασχολεισαι με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

τωρα τι λες εδω οτι εφυγε το μισο γηπεδο γιατι δεν ηθελε να κατσει στη φιεστα? και καμαρωνεις γιαυτο?  :uglystupid:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
:grin:
Αν είμαι μονο εγω απόγονος τότε παίρνω αποκλειστικά το Σταυρο πάνω μου κ κρατώ αμολυντους τους λοιπούς γαύρους  :rockon:
Πόσο καραγκιόζης εισαι ρε τουρκε :birdman:
Να πω εγώ ποιος είναι ο μπαμπάς; :grin:

220px-Peter_North_2010.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
χαχααχαχαχχα...
μας δουλευεις ρε μαλακα;
εχεις αρκετα κοκκινα πουστρακια εδω μεσα που γραφουν τρεις χειροτερα,μην κοιτας που τα γραφω στα παπαρια μου...το αρχιδακι που λεγε για φιλοπουλους τη μερα που αποκλειστηκατε απ τον ολλανδο το ξεχασες;;κατι αλλους μπαγλαμαδες κοκκινοφωτους;
για τον πουτσο ολοι,τι να ασχοληθεις..εχουν σχεση με τον παθος,με τον πλεζουρ,με τον χιλινκ,το στρατηγο;;;

εδω μεσα εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια,απο γαμωμανες μεχρι νεκρους,μεχρι παιδια μεχρι το οτιδηποτε..

και λες σκουπιδι εναν νικ που δεν εχει βρισει ουδεποτε χυδαια,
και δεν εχει προκαλεσει ποτε κανεναν αν βγαλεις τις οπαδικες διαφορες στην ακρη..
εκτος και αν επειδη ειναι αντιγαυρος ειναι σκουπιδι με βαση τα κριτηρια σου.

αν θες να μιλησουμε σοβαρα εξηγησε μου το χαρακτηρισμο που για μενα ειναι αστειος.
Σωστότατος.
ΥΓ.Απλά να προσθέσω επειδή ο Γρηγόρης και ο Μάστερ τους απαντάνε έχουν γίνει το κόκκινο πανί.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Οριστικό: Μέχρι 10 Μαϊού θα έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ !!!

Τελειωμένη θεωρείται από χθες η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανεξάρτητα από το αν θα καταφέρει το... Ελληνικό δημόσιο να ξεμπλέξει τους νόμους και τους εγκυκλίους του Θεοχάρη και να πάρει την απαίτηση των 85.000.000 ευρώ από Ψωμιάδη. Μετά από ευρεία σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη όπου μεταξύ άλλων υπήρξε νέα, άκαρπη, επαφή με τον Χάρη Θεοχάρη για το περίφημο χαρτόσημο λύθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ το θέμα της ομηρίας της ΑΕΚ από την μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της πρωήν ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ο Χάρης Οικονομόπουλος (που από τις δηλώσεις του είχε δείξει πως θεωρεί, δικαίως, αποκλειστικά υπεύθυνο το Ελληνικό δημόσιο για την μη ολοκλήρωση της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη εξαιτίας του χαρτοσήμου) μετά από συζητήσεις και αμοιβαίες εξηγήσεις για αρκετά θέματα κι από το παρελθόν δεσμεύτηκε ΕΓΓΡΑΦΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ πως στις 4 Μαϊου θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκκαθάρισης ακόμη κι αν ο Χάρης Θεοχάρης ή το υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν δώσει λύση στον απόλυτο παραλογισμό που συμβαίνει με το χαρτόσημο. Αυτό όφειλε να κάνει ο δικηγόρος καθώς θα ήταν απαράδεκτο να παραμένει η ΑΕΚ όμηρος του παραλογισμού και το έκανε. Με αυτό το δεδομένο λοιπόν η εκκαθάριση της πρώην ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει ολοκληρωθεί τυπικά ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι τις 10 Μαϊου. Μόλις συμβεί αυτό η ΠΑΕ κλείνει οριστικά και μπορεί να ιδρυθεί χωρίς κανένα πρόβλημα η νέα ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια χάνεται και το δικαίωμα της εκχώρησης της απαίτησης από τον Ψωμιάδη. Το Ελληνικό δημόσιο χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποια χρήματα από ανθρώπους που αποδεδειγμένα τα καταχράστηκαν, ο Ψωμιάδης γλυτώνει από ένα μεγάλο βραχνά και βέβαια το δημόσιο χάνει το δικαίωμα να είναι πολιτική αγωγή σε ποινικά δικαστήρια που ακολουθούν εξέλιξη και αυτή... καταπληκτική για τον Μάκη που είναι ο μόνος ξεκάθαρα ευνοημένος από όλη αυτή την ιστορία και την παράλογη εμπλοκή. Η ΑΕΚ πάντως πλέον από χθες δείχνει να ξέμπλεξε οριστικά, στις 4 Μαϊου θα ξεμπλέξει και τυπικά με την απόσυρση των ασφαλιστικών, και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την Αναγέννηση με την δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]41  και  Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε.......[/move]

Συνημμένα

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 32

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
2012-11-17-makis-sosial-1.jpg
 [/URL] πάλι ξελάσπωσε ο κ.Μάκης, βλέπεις αμα πιστεύεις στον Θεό όλα γίνονται

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
2012-11-17-makis-sosial-1.jpg
 [/URL]  πάλι ξελάσπωσε ο κ.Μάκης, βλέπεις αμα πιστεύεις στον Θεό όλα γίνονται
Ειναι και αγιες μερες τωρα,το εκανε το θαυμα του ο Εσταυρωμενος.Το μονο που μενει τωρα ειναι να αθωωθει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Του χρόνου (στο τελευταίο σας) να πείτε στην γυναίκα του Ρομπέρτο ν έρθει με τις αδερφές της να γίνει της πουτάνας  :rockon: :rockon:

Αν  τη  δεις  απο  κοντα  θα  παθεις  κοκομπλοκο.......απλα  ειναι  Π Ο Λ Υ    Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom