χαχααχαχαχχα...
μας δουλευεις ρε μαλακα;
εχεις αρκετα κοκκινα πουστρακια εδω μεσα που γραφουν τρεις χειροτερα,μην κοιτας που τα γραφω στα παπαρια μου...το αρχιδακι που λεγε για φιλοπουλους τη μερα που αποκλειστηκατε απ τον ολλανδο το ξεχασες;;κατι αλλους μπαγλαμαδες κοκκινοφωτους;
για τον πουτσο ολοι,τι να ασχοληθεις..εχουν σχεση με τον παθος,με τον πλεζουρ,με τον χιλινκ,το στρατηγο;;;
εδω μεσα εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια,απο γαμωμανες μεχρι νεκρους,μεχρι παιδια μεχρι το οτιδηποτε..
και λες σκουπιδι εναν νικ που δεν εχει βρισει ουδεποτε χυδαια,
και δεν εχει προκαλεσει ποτε κανεναν αν βγαλεις τις οπαδικες διαφορες στην ακρη..
εκτος και αν επειδη ειναι αντιγαυρος ειναι σκουπιδι με βαση τα κριτηρια σου.
αν θες να μιλησουμε σοβαρα εξηγησε μου το χαρακτηρισμο που για μενα ειναι αστειος.
κριμα...απο σενα περιμενα να με ξερεις πραγματικα καλυτερα...ετσι πιστευα...
λοιπον...ο μαστερ δεν εχει βρισει σχεδον ποτε...και ποτε μανες και ρεστα..το αντιθετο ειναι πολιτικαλλυ κορεκτ ιφ γιου ννοου γουατ αι μιν!!!
αλλα για μενα ειναι σκουπιδι...
ο πιπης φερ'ειπειν μου εχει βρισει και τη μανα και δημοσια και νομιζω και με πιμι...αλλα δεν μου λεει ιδιαιτερα κατι αυτο...ο ενας για μενα ειναι σκουπιδι ο αλλος μαγκας...
εγραψα πριν στου γαυρου οτι αυτη η μανια του να μετατρεπει πραγματικοτητες για να δημιουργει ψευτικες εντυπωσεις ,η μανια του να προκαλει αλλα παντα με επικαλυψη του σοβαρου και η μη παραδοχη οτι ναι ρε ειμαι αρρωστος αντιολυμπιακος και σας γαμαω και σας καταουραω και φοραω παντελονια και οποιος γουσταρει ,παρα το παιζει ντεμεκ αντικειμενικος φερπλειστας ,θελει την εξωθεν καλη μαρτυρια ενω ειναι περισσοτερο αρρωστος απο ολους εδω μεσα ολα αυτα για μενα συνιστουν μια προσωπικοτητα ανταξια αυτη του σκουπιδιου...αυτο εννοω εγω σκουπιδι...τον ανανδρο τον λιγο τον εμπαθη τον καμουφλαρισμενο και αυτον που ενω με μανια προσπαθει να το παιξει αντικειμενικος ειναι ο πιο αρρωστος ολων...τον μη παντελονια δηλαδη...
δεν λεω σκουπιδι εναν επειδη βριζει...δεν ειναι αυτη η δικια μου αισθητικη...αλλωστε εγω ειμαι αυτος που το κανει αυτο περισσοτερο απο ολους....
γιατι λεει ο χοντρος τον κουγια σκουπιδι;;ε κατι τετοι...
ο κουγιας δεν ειναι πολιτικαλυ κορεκτ;δικηγορος το'να τάλλο....ομως ειναι σκουπιδι...εκμεταλλευεται μια εξωθεν καλη μαρτυρια που εχει για να δημιουργει προβλημα εκει που δεν γουσταρει...
και ενω εχει ιδιοτελεια το παιζει ανιδιοτελης...
δεν ξερω αν σε εκαν πιο σοφο με αυτα που σου ειπα αλλα ειναι οπως τα βλεπω...
για φιλοπουλους και ρεστα μπεσα δεν πηρα χαμπαρι...αλλα πιστευω γνωριζεις τις αποψεις μου οπουε ειναι περιττο και να απολογηθω...
και κατι αλλο βασικο...εγω ειμαι αθυροστομος βριζω προκαλω ,το αναγνωριζω αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενω ξηγιεμαι ετσι ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΙΣΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ κλπ κλπ...
δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω...
τουμπεκιαζομαι και δεν το παιζω κατατρεγμενη προσφυγοπουλα αμα μου βρισουν τα παντα και να ζηταω την προστασια των μοντ...
και κατι αλλο....στην δικια μου αισθητικη πολυ χειροτερα μπορεις να βρισεις με ενα πουστικο ποστ αλλα ''εντος οριων'' παρα με μια γαμωμανα η ενα γαμωσταυρο ;)