Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υποθέτω πως η ανακοίνωση ήρθε με φαξ από τη Πλατεία Αλεξάνδρας. Γιατί οποιος ήταν στο γήπεδο (εγώ δεν ήμουν απλά λέω αυτά που μου μετέφερε Αιγαλαιώτης φίλος μου) τ επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο με τ ΜΑΤ και τους οπαδούς του Ολυμ....εεεε Αιγάλεω και μετά συνεχίστηκαν όταν μπήκαν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο  περίπου 10 οπαδοί του Ολυμπ....Αιγάλεω (γαμώ τη πουτάνα μου όλο λάθη κάνω) και κινήθηκαν πετώντας αντικείμενα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Μετά ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ τα ματ με τους οπαδούς (το χω, το χω, το χω δε θα κάνω λάθος) του Αιγάλεω (ναι ρε πούστη!! ) και στο τέλος μπήκαν και καμιά 20αριά άτομα της ΑΕΚ.
Όσο για τον διαιτητή αντί να του λένε και ευχαριστώ που δεν τους άφησε με 8 από το ημίχρονο και χωρίς προπονητή κατά μέσα του Β ημιχρόνου ή που δε το διέκοψε ΤΕΛΕΙΩΣ και να πάει 0-3 εναντίων τους αφαίρεση βαθμών και μηδενισμός τον βρίζουν και από πάνω.

Φαίνεται εκεί στον Ολυμπ.....Αιγάλεω τους χάλασαν τα σχέδια. Ήθελαν να μη ξεκινήσει το ματς ή να μη τελιώσει ποτέ

Αφου δεν ησουν αρκεσου στο φυλλο αγωνος και ασε τι σου μετεφεραν οι φιλοι σου που δεν ξερουμε αν ηταν αιγαλεωτες.
Ρε τυπε στο φυλλο αγωνος αναφερεται για οτι συνεβει εντος φηπεδου απεξω που να ξερει ο διαιτητης και δεν ειναι και δουλεια του φυσικα να ξερει.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
θα στειλει τον φιλο του τον αιγαλεωτη να διαψευση το φυλλο αγωνα  :grin:
Εεε...θα απαντήσει ο Gregory για το θέμα... :grin:

Τι κάνεις εσύ? :grin:. Χάθηκε ο φίλος μας... ;)

Με την ευκαιρία,τα Χρόνια πολλά σ' όλους,λόγω της ημέρας.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εσυ πες μου γιατι ο τιγρης κανει δηλωσεις για τον ολυμπιακο

Ο τιγρης κανει δηλωσεις γιατι ο χοντρος τον προκαλει συνεχεια
Αλλα και παλι λογικο ειναι να κανει για να κραταει ζεστους τους οπαδους της ΑΕΚ που φετος παιζουν στα χωραφια
Ο Χοντρος που θα παιξει με Μαν.Γ. σε λιγες ημερες...γιατι εχει φρικαρει ετσι και το συνεχιζει ?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αφου δεν ησουν αρκεσου στο φυλλο αγωνος και ασε τι σου μετεφεραν οι φιλοι σου που δεν ξερουμε αν ηταν αιγαλεωτες.
Ρε τυπε στο φυλλο αγωνος αναφερεται για οτι συνεβει εντος φηπεδου απεξω που να ξερει ο διαιτητης και δεν ειναι και δουλεια του φυσικα να ξερει.

Και  ΑΝ  λεω  ΑΝ  το  φυλλο  αγωνα  το  εγραψε  ο  βαγγελας,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο τιγρης κανει δηλωσεις γιατι ο χοντρος τον προκαλει συνεχεια
Αλλα και παλι λογικο ειναι να κανει για να κραταει ζεστους τους οπαδους της ΑΕΚ που φετος παιζουν στα χωραφια
Ο Χοντρος που θα παιξει με Μαν.Γ. σε λιγες ημερες...γιατι εχει φρικαρει ετσι και το συνεχιζει ?
με το καλο να παιξετε και σε λαχανοκηπο

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Soul3, με πρόλαβες... :grin:  Για το φύλλο αγώνα εννοώ... :grin:

Ναι,σύμφωνα με το φύλλο αγώνα,τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους δικούς μας
... :tickedoff:

Gregory,γι'αυτό έλεγα χθές το βράδυ ότι θα τιμωρηθούμε και εμείς...

Υποψη οτι αυτο που αναφερει δεν θεωρω πως ειναι σιγουρα σωστο.Για παραδειγμα καποιος μπορει να πει οτι ολα ξεκινησαν οταν αιγαλεωτες πηγαν να παρουν ενα πανο.Δυστυχως δεν το ξερω γιατι δεν ημουν εκει.Εγω κανω μονο αναφορα στο φυλλο και τι αυτο αναφερει.
Δεν θα μπω σε καμια αντιπαραθεση για το ποιος τα ξενικησε η τα συνεχισε για μενα οταν καποιος αποφασισει μια για παντα να απαγορευσει σαυτους που χθες εκαναν οτι εκαναν να ξαναπατησουν σε γηπεδο τοτε κατι μπορει να βελτιωθει.Μεχρι τοτε αυτα τα σκηνικα θα μας αξιζουν.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φιλαρακι οπου και να πεφτει το Αιγαλεω, πρωτη φορα χθες γεμισε το γηπεδο τους
Εσυ πες μας γιατι ο χοντρος κανει δηλωσεις για τον Τιγρη χωρις να αναφερει το ονομα του ?

Τον Αλ Αφ Ούζο εννοούσε περισσότερο. Απλά τα έμπλεξε για να μην φωτογραφίζει κάποιον συγκεκριμένο.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τον Αλ Αφ Ούζο εννοούσε περισσότερο. Απλά τα έμπλεξε για να μην φωτογραφίζει κάποιον συγκεκριμένο.

Οποιον και να εννοουσε ειναι κοτα μπαλαρινα και εχει τα αρχιδια του Τιγρη στον κολο ο Χοντρος
Αν ειναι μαγκας και καθαρος να βγει να τον ονοματισει .. εκει θα δεις ψωλη που θα φαει

Να μας πει και εμας ποιος ειναι ο λαθρεμπορος και ο απατεωνας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οποιον και να εννοουσε ειναι κοτα μπαλαρινα και εχει τα αρχιδια του Τιγρη στον κολο ο Χοντρος
Αν ειναι μαγκας και καθαρος να βγει να τον ονοματισει .. εκει θα δεις ψωλη που θα φαει

Να μας πει και εμας ποιος ειναι ο λαθρεμπορος και ο απατεωνας
ο μελισσανιδης

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Υποψη οτι αυτο που αναφερει δεν θεωρω πως ειναι σιγουρα σωστο.Για παραδειγμα καποιος μπορει να πει οτι ολα ξεκινησαν οταν αιγαλεωτες πηγαν να παρουν ενα πανο.Δυστυχως δεν το ξερω γιατι δεν ημουν εκει.Εγω κανω μονο αναφορα στο φυλλο και τι αυτο αναφερει.
Δεν θα μπω σε καμια αντιπαραθεση για το ποιος τα ξενικησε η τα συνεχισε για μενα οταν καποιος αποφασισει μια για παντα να απαγορευσει σαυτους που χθες εκαναν οτι εκαναν να ξαναπατησουν σε γηπεδο τοτε κατι μπορει να βελτιωθει.Μεχρι τοτε αυτα τα σκηνικα θα μας αξιζουν.
Κανείς μας ίσως δεν ξέρει τι πραγματικά έχει γίνει.Απλά λέμε σύμφωνα μ' αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.
Αυτό με το πανό το διάβασα σε αρκετά αθλητικά σάϊτ.Δυστυχώς δεν άκουσα από την αρχή,την διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα για να ξέρω τι είπαν στην αρχή.Διάβασα ότι οπαδοί του Αιγάλεω,κινήθηκαν προς την εξέδρα των οπαδών της Α.Ε.Κ,προκειμένου να "κατεβάσουν" το πανό,που είχαν αναρτήσει για τον Παυλή (το είχα γράψει και χθές) και μετά μπούκαραν και οι δικοί μας.Στο φύλλο αγώνα όμως,δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Το παιχνίδι δεν έπρεπε κατά την γνώμη μου,να είχε ξεκινήσει.

Κανένας δεν πρόκειται να αποφασίσει να απαγορεύσει σ' όλους αυτούς,να ξαναπατήσουν σε γήπεδο.Πολύ απλά γιατί τους θέλουν οι ίδιοι οι παράγοντες. ;) Αν ήθελαν,"χθές" κιόλας θα τους είχαν μαζέψει...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Κανείς μας ίσως δεν ξέρει τι πραγματικά έχει γίνει.Απλά λέμε σύμφωνα μ' αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής.
Αυτό με το πανό το διάβασα σε αρκετά αθλητικά σάϊτ.Δυστυχώς δεν άκουσα από την αρχή,την διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα για να ξέρω τι είπαν στην αρχή.Διάβασα ότι οπαδοί του Αιγάλεω,κινήθηκαν προς την εξέδρα των οπαδών της Α.Ε.Κ,προκειμένου να "κατεβάσουν" το πανό,που είχαν αναρτήσει για τον Παυλή (το είχα γράψει και χθές) και μετά μπούκαραν και οι δικοί μας.Στο φύλλο αγώνα όμως,δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.

Το παιχνίδι δεν έπρεπε κατά την γνώμη μου,να είχε ξεκινήσει.

Κανένας δεν πρόκειται να αποφασίσει να απαγορεύσει σ' όλους αυτούς,να ξαναπατήσουν σε γήπεδο.Πολύ απλά γιατί τους θέλουν οι ίδιοι οι παράγοντες. ;) Αν ήθελαν,"χθές" κιόλας θα τους είχαν μαζέψει..
.

Συμφωνω.Η μονη ομαδα που παραδεχομαι σε αυτο το καομματι ειναι ο παοκ.Ασχετω που στο γιουροπα καναν μαλακιες εχουν αλλαξει πολλα σε σχεση με αυτα που εκαναν παλια.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Ούτε εννοώ, ούτε υπονοώ, ούτε παίρνω θέση. Απλά το βρήκα και το ποστάρω.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Soul3,για τον ΠΑΟΚ που λές,νομίζω είχε κάνει μια καλή προσπάθεια ο Ζαγοράκης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom