Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

«Λυπούμαστε... κύριε Μελισσανίδη»
Επίθεση σε Μελισσανίδη εξαπέλυσε με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (5/1) μετά τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ ο ΑΟ Αιγάλεω με αφορμή τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει:

«Τα όσα συνέβησαν σήμερα (5/1) στο Αιγάλεω είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο, χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και έφτασαν μέχρι το πέταλο όπου έκαναν επίθεση στους φιλάθλους του Αιγάλεω. Αν δεν είχαμε την παρέμβαση των ΜΑΤ, ίσως να μιλούσαμε για χειρότερα πράγματα. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ και ο διαιτητής του αγώνα. Έδωσε ένα πέναλτι... φάντασμα από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της ΑΕΚ, ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από οφσάιντ και επιθετικό φάουλ.

Αν ο κ. Μελισσανίδης θεωρεί ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τότε πραγματικά λυπούμαστε γι αυτό. Επειδή και το Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε σφαγές και επιδρομές».

Ή στην Α' ή στην Β', όλοι παν για την μαρμίτα (ισχύει και για την Γ' πλέον)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αρχική Στήλες Πουτάνας γιος Μανώλης Γαβαθιώτης
Μιλάμε για τον απόλυτο ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ!!!!
Και ο άλλος μας το ποστάρει και για μαγκιά!Τελικά κάποιοι δεν γίνατε τυχαία gayροι!

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ο Βασιλάκης στην Δ.Τ είπε ότι το πέναλντι στον Κορδέρο,είναι καθαρό...Αντίθετα στον Σκάϊ,ο αντίστοιχος καθηγητής διαιτησίας,είπε ότι δεν είναι...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Με το ζόρι το πάνε να δημιουργήσουν προβλήματα οι ανόητοι. Δε βλέπω καμία προφύλαξη και σχεδιασμό από τη διοίκηση κι απορώ. Γιατί δεν απαιτούν την κατάλληλη αστυνομική παρουσία και διαχείριση των αγώνων της ΑΕΚ; Τι δικαιολογία είναι ότι δεν προβλέπεται σε παιχνίδι ερασιτεχνικού και μαλακίες τούμπανα; Σε ματς με τόσες χιλιάδες κόσμου και των δύο ομάδων και δεν υπάρχει πρόβλεψη;  :jerking: :jerking:

Όσο για τους γνωστούς ηλίθιους, αν δεν τους εξαφανίσει ο τίγρης θα του μείνουν οι πυρσοί για ν' ανάβει πούρα και να ψήνει κάστανα για τα καλόπαιδα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.520
Πόντοι
456
Με το ζόρι το πάνε να δημιουργήσουν προβλήματα οι ανόητοι. Δε βλέπω καμία προφύλαξη και σχεδιασμό από τη διοίκηση κι απορώ. Γιατί δεν απαιτούν την κατάλληλη αστυνομική παρουσία και διαχείριση των αγώνων της ΑΕΚ; Τι δικαιολογία είναι ότι δεν προβλέπεται σε παιχνίδι ερασιτεχνικού και μαλακίες τούμπανα; Σε ματς με τόσες χιλιάδες κόσμου και των δύο ομάδων και δεν υπάρχει πρόβλεψη;  :jerking: :jerking:

Όσο για τους γνωστούς ηλίθιους, αν δεν τους εξαφανίσει ο τίγρης θα του μείνουν οι πυρσοί για ν' ανάβει πούρα και να ψήνει κάστανα για τα καλόπαιδα.

Και τι ειναι οι ομαδες να απαιτουν αστυνομικη παρουσια αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται.Η Ε.Α. δεν υπαρχει για να ασχολειται με τετοιου ειδους υποθεσεις.Υπαρχουν αλλα σημαντικοτερα να κανει απο το να στελνει προσωπικο να φυλαει τους καφρους.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Και τι ειναι οι ομαδες να απαιτουν αστυνομικη παρουσια αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται.Η Ε.Α. δεν υπαρχει για να ασχολειται με τετοιου ειδους υποθεσεις.Υπαρχουν αλλα σημαντικοτερα να κανει απο το να στελνει προσωπικο να φυλαει τους καφρους.
Η αστυνομία πληρώνεται για την παρουσία της στα γήπεδα με το 10% από τα εισιτήρια και είναι υποχρέωσή της να διαφυλάσσει την τάξη και την ασφάλεια ειδικά σε δρώμενα που υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος. Εκτός αν πιστεύεις ότι και στις διαδηλώσεις π.χ. δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομία και να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

«Λυπούμαστε... κύριε Μελισσανίδη»
Επίθεση σε Μελισσανίδη εξαπέλυσε με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (5/1) μετά τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ ο ΑΟ Αιγάλεω με αφορμή τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει:

«Τα όσα συνέβησαν σήμερα (5/1) στο Αιγάλεω είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο, χτύπησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και έφτασαν μέχρι το πέταλο όπου έκαναν επίθεση στους φιλάθλους του Αιγάλεω. Αν δεν είχαμε την παρέμβαση των ΜΑΤ, ίσως να μιλούσαμε για χειρότερα πράγματα. Στο ίδιο μήκος κύματος με τους χούλιγκανς της ΑΕΚ και ο διαιτητής του αγώνα. Έδωσε ένα πέναλτι... φάντασμα από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της ΑΕΚ, ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε από οφσάιντ και επιθετικό φάουλ.

Αν ο κ. Μελισσανίδης θεωρεί ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τότε πραγματικά λυπούμαστε γι αυτό. Επειδή και το Αιγάλεω είναι μια ιστορική ομάδα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε σφαγές και επιδρομές».
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υποθέτω πως η ανακοίνωση ήρθε με φαξ από τη Πλατεία Αλεξάνδρας. Γιατί οποιος ήταν στο γήπεδο (εγώ δεν ήμουν απλά λέω αυτά που μου μετέφερε Αιγαλαιώτης φίλος μου) τ επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο με τ ΜΑΤ και τους οπαδούς του Ολυμ....εεεε Αιγάλεω και μετά συνεχίστηκαν όταν μπήκαν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο  περίπου 10 οπαδοί του Ολυμπ....Αιγάλεω (γαμώ τη πουτάνα μου όλο λάθη κάνω) και κινήθηκαν πετώντας αντικείμενα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Μετά ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ τα ματ με τους οπαδούς (το χω, το χω, το χω δε θα κάνω λάθος) του Αιγάλεω (ναι ρε πούστη!! ) και στο τέλος μπήκαν και καμιά 20αριά άτομα της ΑΕΚ.
Όσο για τον διαιτητή αντί να του λένε και ευχαριστώ που δεν τους άφησε με 8 από το ημίχρονο και χωρίς προπονητή κατά μέσα του Β ημιχρόνου ή που δε το διέκοψε ΤΕΛΕΙΩΣ και να πάει 0-3 εναντίων τους αφαίρεση βαθμών και μηδενισμός τον βρίζουν και από πάνω.

Φαίνεται εκεί στον Ολυμπ.....Αιγάλεω τους χάλασαν τα σχέδια. Ήθελαν να μη ξεκινήσει το ματς ή να μη τελιώσει ποτέ

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.520
Πόντοι
456
Η αστυνομία πληρώνεται για την παρουσία της στα γήπεδα με το 10% από τα εισιτήρια και είναι υποχρέωσή της να διαφυλάσσει την τάξη και την ασφάλεια ειδικά σε δρώμενα που υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος. Εκτός αν πιστεύεις ότι και στις διαδηλώσεις π.χ. δεν πρέπει να υπάρχει αστυνομία και να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Σοβαρα τωρα ειναι δυνατον να συγκρινεις την παρουσια της αστυνομιας στις διαδηλωσεις με αυτες στο γηπεδο :think:
Καταρχιν στην πρωτη περιπτωση γινεται σε δημοσιο χωρο και στην δευτερη σε ιδιωτικο.Αν θες το αναλυουμε και παραπανω :)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.520
Πόντοι
456
Το φύλλο αγώνα για τα επεισόδια

Στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, το οποίο «καίει» το Αιγάλεω ενώ είναι επιβαρυντικό και για την ΑΕΚ.

«Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά επειδή σχεδόν 20 λεπτά πριν την έναρξη, περίπου 30 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα. Διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο όπου έκαναν προθέρμανση οι ομάδες και κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, φτάνοντας ως το πέταλο που βρίσκεται στο άλλο τέρμα και αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορα αντικείμενα. Με την είσοδο της αστυνομίας, αλλά και με τη βοήθεια των παραγόντων των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι. Στη συνέχεια, στο χώρο των αποδυτηρίων μου δόθηκε η διαβεβαίωση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

«Στο 52ο λεπτό χτυπήθηκε ο β” βοηθός μου στο κεφάλι με αντικείμενο, το οποίο εκτοξεύθηκε από την εξέδρα των φιλοξενούμενων πίσω από το τέρμα του και για το λόγο αυτό διέκοψα το ματς για περίπου δύο λεπτά».

«Στο 89ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα εισήλθαν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Εισήλθαμε στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά. Μετά τη βεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομίας επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεχθήκαμε επίθεση με πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Πριν την είσοδό μας στα αποδυτήρια δεχθήκαμε χτυπήματα από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη φυσούνα. Εγώ χτυπήθηκα στην αριστερή μου ωμοπλάτη. Ο α” βοηθός μου δέχθηκε τρικλοποδιές και κλωτσιές και ο β” βοηθός μου δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα δεδομένα, οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας τους.

Το φυλλο αγωνα παντως λεει καθαρα ποιοι ξεκινησαν τα επεισοδια,επειδη σε προηγουμενη σελιδα εγινε συζητηση περι αυτου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υποθέτω πως η ανακοίνωση ήρθε με φαξ από τη Πλατεία Αλεξάνδρας. Γιατί οποιος ήταν στο γήπεδο (εγώ δεν ήμουν απλά λέω αυτά που μου μετέφερε Αιγαλαιώτης φίλος μου) τ επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο με τ ΜΑΤ και τους οπαδούς του Ολυμ....εεεε Αιγάλεω και μετά συνεχίστηκαν όταν μπήκαν ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο  περίπου 10 οπαδοί του Ολυμπ....Αιγάλεω (γαμώ τη πουτάνα μου όλο λάθη κάνω) και κινήθηκαν πετώντας αντικείμενα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Μετά ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ τα ματ με τους οπαδούς (το χω, το χω, το χω δε θα κάνω λάθος) του Αιγάλεω (ναι ρε πούστη!! ) και στο τέλος μπήκαν και καμιά 20αριά άτομα της ΑΕΚ.
Όσο για τον διαιτητή αντί να του λένε και ευχαριστώ που δεν τους άφησε με 8 από το ημίχρονο και χωρίς προπονητή κατά μέσα του Β ημιχρόνου ή που δε το διέκοψε ΤΕΛΕΙΩΣ και να πάει 0-3 εναντίων τους αφαίρεση βαθμών και μηδενισμός τον βρίζουν και από πάνω.

Φαίνεται εκεί στον Ολυμπ.....Αιγάλεω τους χάλασαν τα σχέδια. Ήθελαν να μη ξεκινήσει το ματς ή να μη τελιώσει ποτέ
ρε τυπε σοβαρα τωρα, το αιγαλεω ξερεις που πεφτει;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
ρε τυπε σοβαρα τωρα, το αιγαλεω ξερεις που πεφτει;

Φιλαρακι οπου και να πεφτει το Αιγαλεω, πρωτη φορα χθες γεμισε το γηπεδο τους
Εσυ πες μας γιατι ο χοντρος κανει δηλωσεις για τον Τιγρη χωρις να αναφερει το ονομα του ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.178
Πόντοι
6.035
Εσυ πες μας γιατι ο χοντρος κανει δηλωσεις για τον Τιγρη χωρις να αναφερει το ονομα του ?
εσυ πες μου γιατι ο τιγρης κανει δηλωσεις για τον ολυμπιακο

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Soul3, με πρόλαβες... :grin:  Για το φύλλο αγώνα εννοώ... :grin:

Ναι,σύμφωνα με το φύλλο αγώνα,τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους δικούς μας... :tickedoff:

Gregory,γι'αυτό έλεγα χθές το βράδυ ότι θα τιμωρηθούμε και εμείς...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
14.178
Πόντοι
6.035
Soul3, με πρόλαβες... :grin:  Για το φύλλο αγώνα εννοώ... :grin:

Ναι,σύμφωνα με το φύλλο αγώνα,τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους δικούς μας... :tickedoff:

Gregory,γι'αυτό έλεγα χθές το βράδυ ότι θα τιμωρηθούμε και εμείς...
θα στειλει τον φιλο του τον αιγαλεωτη να διαψευση το φυλλο αγωνα  :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Aρα  παραδεχεσαι  οτι  ο  μελλ.......  ειναι  α π α τ ε ω ν α ς   και  λ α θ ρ ε μ π ο ρ ο ς  ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτον  θα  τιμησει και  ο  πατριαρχης ;  Καλο  λαμογιο  και  αυτος........ :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom