Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Ούτε εννοώ, ούτε υπονοώ, ούτε παίρνω θέση. Απλά το βρήκα και το ποστάρω.
Ωραίος καρεκλοπόλεμος... :grin:. Πέραν της πλάκας,ποιά είναι η γνώμη σου?

Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας,κάθονται ακίνητοι και παρακολουθούν.Αυτά είναι πριν το ξεκίνημα του αγώνα λογικά,έτσι?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ωραίος καρεκλοπόλεμος... :grin:. Πέραν της πλάκας,ποιά είναι η γνώμη σου?

Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας,κάθονται ακίνητοι και παρακολουθούν.Αυτά είναι πριν το ξεκίνημα του αγώνα λογικά,έτσι?

H γνώμη μου είναι απλή αλλά ανεφάρμοστη στην Ελλάδα: Είτε να αποχωρήσουν όσοι πήγαν να δουν το ματσάκι και να τους αφήσουν να σκοτωθούν, χωρίς αστυνομίες και παπαριές ή αυτοί που κάθονται και τους βλέπουν να κάνουν όλα αυτά, να τους σπάσουν τα κόκαλα πετώντας τους έξω.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Συμφωνω.Η μονη ομαδα που παραδεχομαι σε αυτο το καομματι ειναι ο παοκ.Ασχετω που στο γιουροπα καναν μαλακιες εχουν αλλαξει πολλα σε σχεση με αυτα που εκαναν παλια.
Βέβαια την φωτοβολίδα που είχε πετύχει τον Σάχα το 2011,ακόμα την θυμάμαι... ;)

Μην είσαι σίγουρος για κανέναν από αυτούς...(γενικά τους "άρρωστους" οπαδούς εννοώ)
Κάποια στιγμή θα την κάνουν πάλι...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
H γνώμη μου είναι απλή αλλά ανεφάρμοστη στην Ελλάδα: Είτε να αποχωρήσουν όσοι πήγαν να δουν το ματσάκι και να τους αφήσουν να σκοτωθούν, χωρίς αστυνομίες και παπαριές ή αυτοί που κάθονται και τους βλέπουν να κάνουν όλα αυτά, να τους σπάσουν τα κόκαλα πετώντας τους έξω.
Όλα αυτά στην Ελλάδα? :rolleyes:  Πολλά ζητάς... :grin:

Εννοούσα για τα επεισόδια τι βλέπεις,τι νομίζεις ότι έγινε απ' αυτά που βλέπεις στο βίντεο.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Βέβαια την φωτοβολίδα που είχε πετύχει τον Σάχα το 2011,ακόμα την θυμάμαι... ;)

Μην είσαι σίγουρος για κανέναν από αυτούς...(γενικά τους "άρρωστους" οπαδούς εννοώ)
Κάποια στιγμή θα την κάνουν πάλι...

Aμα το εχεις στο αιμα σου δεν φευγει :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το φύλλο αγώνα για τα επεισόδια

Στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα, το οποίο «καίει» το Αιγάλεω ενώ είναι επιβαρυντικό και για την ΑΕΚ.

«Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά επειδή σχεδόν 20 λεπτά πριν την έναρξη, περίπου 30 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα. Διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο όπου έκαναν προθέρμανση οι ομάδες και κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, φτάνοντας ως το πέταλο που βρίσκεται στο άλλο τέρμα και αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορα αντικείμενα. Με την είσοδο της αστυνομίας, αλλά και με τη βοήθεια των παραγόντων των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι. Στη συνέχεια, στο χώρο των αποδυτηρίων μου δόθηκε η διαβεβαίωση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

«Στο 52ο λεπτό χτυπήθηκε ο β” βοηθός μου στο κεφάλι με αντικείμενο, το οποίο εκτοξεύθηκε από την εξέδρα των φιλοξενούμενων πίσω από το τέρμα του και για το λόγο αυτό διέκοψα το ματς για περίπου δύο λεπτά».

«Στο 89ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα εισήλθαν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Εισήλθαμε στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά. Μετά τη βεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομίας επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεχθήκαμε επίθεση με πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Πριν την είσοδό μας στα αποδυτήρια δεχθήκαμε χτυπήματα από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη φυσούνα. Εγώ χτυπήθηκα στην αριστερή μου ωμοπλάτη. Ο α” βοηθός μου δέχθηκε τρικλοποδιές και κλωτσιές και ο β” βοηθός μου δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα δεδομένα, οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν με βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας τους.

Το φυλλο αγωνα παντως λεει καθαρα ποιοι ξεκινησαν τα επεισοδια,επειδη σε προηγουμενη σελιδα εγινε συζητηση περι αυτου.

εξαφανίστηκαν μ αυτό το ποστ και όλες οι Κούλες που μας έλεγαν ότι οι γάβροι φίλαθλοι του Αιγάλεω ξεκίνησαν τα επεισόδια με τα παιδιά απο την Αννίτα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Όλα αυτά στην Ελλάδα? :rolleyes:  Πολλά ζητάς... :grin:

Εννοούσα για τα επεισόδια τι βλέπεις,τι νομίζεις ότι έγινε απ' αυτά που βλέπεις στο βίντεο.

Απλή λογική: κανένας δεν τσακώνεται μόνος του. Και δεν με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε, ποιος μπήκε πρώτος, ποιος το συνέχισε. Μου θυμίζουν δικαιολογίες που λέγαμε στο δημοτικό του στυλ "μα κυρία, αυτός άρχισε, μου πήρε την γόμα και την πέταξε κάτω".

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ε,εντάξει τώρα ησύχασα :grin:  Ενημερώθηκε και ο Σαμαράς για τα επεισόδια... :grin:  Εεε,όχι ο Τρύφωνας :grin:

Φιλε αυτο μην το γελας καθολου... για να βγαλουνε στην επιφανεια δηλωση του πρωθυπουργου για επεισοδια που γινανε στο γηπεδο της ερασιτεχνικης κατηγοριας καποιος λογος θα υπαρχει
Εχουνε και αυτες οι ομαδες με τους προεδρους τους τα δικα τους παρασκηνια

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φιλε αυτο μην το γελας καθολου... για να βγαλουνε στην επιφανεια δηλωση του πρωθυπουργου για επεισοδια που γινανε στο γηπεδο της ερασιτεχνικης κατηγοριας καποιος λογος θα υπαρχει

Μπλέκουμε σε συνωμοσίες και παπαριές. Αλλά ποιος πρόεδρος ΠΑΕ είχε πάει ταξιδάκι στο εξωτερικό για επενδύσεις, μαζί με τον Some-are-ass? Google it.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Απλή λογική: κανένας δεν τσακώνεται μόνος του. Και δεν με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε, ποιος μπήκε πρώτος, ποιος το συνέχισε. Μου θυμίζουν δικαιολογίες που λέγαμε στο δημοτικό του στυλ "μα κυρία, αυτός άρχισε, μου πήρε την γόμα και την πέταξε κάτω".
Ε,καλά εννοείται.Για να γίνει καυγάς χρειάζονται από δύο και πάνω :grin:

Είπαμε και πιο πριν.Τους θέλουν οι ίδιοι οι παράγοντες,δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να φτιάξουν αυτή την κατάσταση,για τους δικούς τους λόγους. ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Είπαμε και πιο πριν.Τους θέλουν οι ίδιοι οι παράγοντες,δεν πρόκειται να γίνει τίποτα,γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να φτιάξουν αυτή την κατάσταση,για τους δικούς τους λόγους. ;)

Όπως το λες, με πολλά παραδείγματα προέδρων που έβαζαν δικηγόρους για τα παιδιά που "τα ταλαιπωρούν άδικα".

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Από παρασκήνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο,άλλο τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom