FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μαλάκα γαμιέσαι. Εδώ που είμαι είναι 3 το πρωί ρε. Πως θα κοιμηθώ τώρα μετά απ αυτό;;;
Μαλάκα γαμιέσαι. Εδώ που είμαι είναι 3 το πρωί ρε. Πως θα κοιμηθώ τώρα μετά απ αυτό;;;
Είδα και εγώ κάποιες και πρέπει λίγο το βρακί μου να λερώθηκεΈλα ντέ...
Την είχα δει... Γι' αυτό δεν την ανέβασα...
Ναι... Δεν έχεις άδικο....Ναι ρε δεν είπα ότι τον θέλουμε για μοντέλο, αλλά μαλάκα στην ομαδική φωτο του χρόνου θα χαθούν πολλές εργατοώρες στο φώτοσοπ για να στον σιάξουν . Αν τον βάλουν χωρίς φώτοσοπ θα υπάρχει πρόβλημα
Είδα και εγώ κάποιες και πρέπει λίγο το βρακί μου να λερώθηκε
Ναι... Δεν έχεις άδικο....
Θα λέει ο ένας στον άλλον,πήγαινε εσύ,όχι εσύ πήγαινε δίπλα του...
Προβλέπω να είναι στην άκρη της φωτογραφίας...
Ποιος ήρθε; Σε λίγο θα μας πεις ότι και το Ρέντη είναι προάστιο της Αθήνας. Μήπως είναι και το Μοσχάτο και η Καλιθέα προάστιο της Αθήνας;;;
Ναι μωρέ. Στους Μοσχατιώτες και στους Καλλιθεώτες να μη το πεις μόνο γιατί θα σε γαμήσουν είτε το θες είτε όχι.Το Μοσχάτο κι η Καλλιθέα ανήκουν στην Αθήνα, είτε το θέλεις είτε οχι
Ναι μωρέ. Στους Μοσχατιώτες και στους Καλλιθεώτες να μη το πεις μόνο γιατί θα σε γαμήσουν είτε το θες είτε όχι.
Και εγώ συχνά πυκνα σε Μοσχάτο και Καλλιθέα κινούμαι και φίλους που είναι άρρωστοι ΟΣΦΠούδες (και πρώην μέλη του Λεόνε) λες να μη ξέρω τι σου λέω; Δε σου λέω που ανήκουν σε διαχωρισμό περιφερειών, αλλά πες τους "Αθηναίους". Φρόντισε όμως να φοράς καλά παπούτσια που είναι ιδανικά για τρέξιμοΣτο Φάληρο μένω, λες να μην ξέρω τι λέω;
Και κατι για να γελασουμε πριν φυγω για Ελβετια.Γρηγορη θα σου φερω σοκολατες.
Όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς για την ομάδα του, τόνισε: "Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ [size=14pt]και του κάθε ΠΑΟΚ[/size], ο προπονητής του ΠΑΟΚ [size=14pt]και του κάθε ΠΑΟΚ [/size]αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να νοικοκυρέψει την ομάδα του και να μην ψάχνει δικαιολογίες. Να νοικοκυρέψει την ομάδα του, να γυμνάσει την ομάδα, να αγοράσει παίκτες να είναι ανταγωνιστικός και μετά να βγαίνει να μιλήσει. Γιατί από εκεί και πέρα θα μιλήσει μία θα μιλήσει δύο και μετά ξεφτιλίζεται".
Και εγώ συχνά πυκνα σε Μοσχάτο και Καλλιθέα κινούμαι και φίλους που είναι άρρωστοι ΟΣΦΠούδες (και πρώην μέλη του Λεόνε) λες να μη ξέρω τι σου λέω; Δε σου λέω που ανήκουν σε διαχωρισμό περιφερειών, αλλά πες τους "Αθηναίους". Φρόντισε όμως να φοράς καλά παπούτσια που είναι ιδανικά για τρέξιμο
Μεγάλη και μάγκικη νίκη της ΑΕΚΑΡΑΣ σήμερα . Η ΑΕΚ σημερα εβγαλε κατι απο τα παλια ,βρισκει παλι πισω της το χαμενο της DNA. Νοοτροπια νικητή σε ένα γήπεδο ζούγκλα . Μπράβο για το πάθος αν και μπάλα δεν περιμένω να δώ...
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ρε τύπε, εσείς δεν βρίζατε μέχρι χτες;
Ήσουν γήπεδο? Δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη,γι' αυτό ρωτάω...Βρίζαμε επειδή μπάλα δεν βλέπαμε αλλά ούτε πάθος . Σήμερα υπήρχε πάθος και η ανατροπή ήταν αποτέλεσμα αυτού.