boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Πωπωωω Εκανα ορθογραφικό λάθος. Να αυτομαστιγωθω ή να το τον γραψω στα @@ μου?
Μπαα ,το 2ο θα κάνω

Μπαα ,το 2ο θα κάνω

Συγκρινεις ανομοια πραγματα και φαινεσαι πιο πολυ μαλακας,κοιτα σε τι χωρο χτιστηκε το γηπεδο του κοκκαλη,με τι συντελεστη δομησης χτιστηκε και συγκρινε το με το σχεδιο Γρανιτσα.Εντεώς ηλιθια συγκριση.
Πωπωωω Εκανα ορθογραφικό λάθος. Να αυτομαστιγωθω ή να το τον γραψω στα @@ μου?
Μπαα ,το 2ο θα κάνω![]()
![]()
![]()
Πω ενας μαλακας.Ρε εκανε συμβαση ο κοκκαλης με την ΕΟΕ που ανηκε το γηπεδο καραισκακη,ως προς την χρηση του σταδιου.Αυτα τα σκανδαλα ειναι γνωστα και τα εβγαλε ο Συριγος που ακομη τον βριζετε,και μπραβο σου που τουλαχιστον τα παραδεχεσαι.Εγω σου λεω οικοδομικα,δεν ειχε θεμα το καραισκακη.Ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Εσυ μου λες για τον στιβο.χαχαχα
ρε χιμπατζή το Καραισκάκη παραβίαζε τους διπλασιους νόμους απο τοην ΝΦ. Το καραισκάκη ήταν δημοτικό, στέγαζε όλο ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ κατέληξε αμιγώς ποδοσφαιρικό γιατί ο Σώκρατες πρόλαβε και το χτισε πριν το 04 για τους Ολυμπιακούς.
Επειδή μια ζωή είχατε άχρηστους ΑΕΚάρες μετά το παίζατε αδερφές του ελέους και της νομιμότητας αρκεί να μη χάνατε πρωταθλήματα στα χαρτιά.
ΚΟΥΛΕΣ με ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΜΕ ΜΠΟΛΝΤ.
Χρόνια πολλά.Οτι και να μου πεις , δεν θα μου χαλάσεις την διάθεση. Κοιταξε να μπεις και εσυ λίγο στο πνεύμα των ημερών και ίσως πάψεις να είσαι μια μίζερη Κατίνα που ψάχνει την επιβεβαιωση της μέσω της ομαδας της σε ένα μπουρδελοσαίτ.
Πω ενας μαλακας.Ρε εκανε συμβαση ο κοκκαλης με την ΕΟΕ που ανηκε το γηπεδο καραισκακη,ως προς την χρηση του σταδιου.Αυτα τα σκανδαλα ειναι γνωστα και τα εβγαλε ο Συριγος που ακομη τον βριζετε,και μπραβο σου που τουλαχιστον τα παραδεχεσαι.Εγω σου λεω οικοδομικα,δεν ειχε θεμα το καραισκακη.Ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Εσυ μου λες για τον στιβο.![]()
Ρε μαλακα οικοδομικα μιλαω οτι ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Ο κροκους εκανε συμβαση με την ΕΟΕεγω θέλω να μας πεις πώς ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια γήπεδο που έπρεπε να έχει στίβο και όλως δια μαγείας εξαφανίστηκε........
και μετά λες πω ένας μαλάκας. Λογικό αφού κοιτάζεσαι στον καθρέπτη.
Κρόνια πολλά είπαμε.
Καλό απογευμα.
Ρε μαλακα οικοδομικα μιλαω οτι ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Ο κροκους εκανε συμβαση με την ΕΟΕ
που ελεγε οτι δεν θα εχει στιβο το γηπεδο,θα παιζει και η εθνικη αλλα καθε φορα θα πληρωνει καποιο ποσο
για να παιζει,και διαφορα αλλα,νομιζω και για τον Εθνικο εχουν περασει να παιξει μονο αν ειναι στην Α εθνικη.Ψαξε και βρες τα.Εκανε συμβαση για να περασει αυτα που ηταν παρανομα και η ΕΟΕ σαν ιδιοκτητης
την υπεγραψε.Απο εκει και περα,το εκανε νομιμο.Καθεσαι τωρα και προσπαθεις να πεις οτι δεν θα γινει το
γηπεδο της ΑΕΚ επειδη το καραισκακη το οποιο χτιστηκε κανονικα,ηταν παρανομο.Καταλαβαινεις τι λες;
Ξεχορταριάσματα; Χιλιαααααααααααααααααααααααααδες.Ρε τύπε, ξεχορτάριασμα και απομάκρυνση μπάζων χωρίς άδεια οικοδομής έχεις δεί ποτέ να γίνεται για μελλοντική ανέγερση που δεν εχει άδεια;
τεσπα είναι και χρονιάρες μέρες τα αεκόνια έχετε χάσει προ πολλού την επαφή με την πραγματικότητα και συγκρίνετε τους κόκορες και τα σφαξίματα στα χωριά σας αλλά και την κατασκευή ενός ...... πλοίου με τη δομή ενός κράτους και τις διαδικασίες ενός πρότζεκτ οικοδομής.
Τι να πω.
συνεχίστε. Οπως το πάτε με τη λογική που ακολουθείτε σας βλέπω βου εθνική για πολλά χρόνια.
Ξεχορταριάσματα; Χιλιαααααααααααααααααααααααααδες.
Επίσης είναι γνωστό ότι όλοι οι πολιτικοί στα μεγάλα έργα (πχ νέο μουσείο ακρόπολης) πηγαίνουν και φωτογραφίζονται όταν μπαίνουν οι μπουλντόζες μέσα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ (που σηματοδοτεί και την ΑΡΧΗ του έργου).
Αλλά μάλλον υπάρχει διαφορά απόψεος στο πότε ξεκινάει ένα έργο. Εσύ θεωρείς πως ξεκινάει από τη στιγμή που βγαίνει η ΑΔΕΙΑ, ακόμα και αν δεν έχει πέσει φτυαριά. Από την άλλη εγώ θεωρώ ότι η άδεια το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει. Να σου δίνει την άδεια να κάνεις κάτι και δε σημαίνει ότι απο τη στιγμη που βγήκε τ έργο έχει ξεκινήσει
Καταλαβες τωρα τι συγκριση εκανες;Σύμφωνοι τύπος.
Μόνο που εγώ για να βγάλω άδεια πλήρωσα 15 χιλιάρικα. Τώρα εάν μου περίσσευαν να την βγάλω χωρίς να το ξεκινήσω, ε μάλλον θα ήμουν ΑΕΚτζής.
Φαντάζομαι αναλογικά θα είναι και για κτίσμα πολλαπλών τετραγωνικών.
Οποτε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ρε τύπε ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Μας την λες πιο πριν επειδή συγκρίναμε ένα πλοίο, που είναι ένα μικρό γήπεδο, και έρχεσαι και μας λες για την άδεια ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ για ένα σπίτι; Και μας λες και βλάκες κ ότι άλλο γράφεις;;;;;Σύμφωνοι τύπος.
Μόνο που εγώ για να βγάλω άδεια πλήρωσα 15 χιλιάρικα. Τώρα εάν μου περίσσευαν να την βγάλω χωρίς να το ξεκινήσω, ε μάλλον θα ήμουν ΑΕΚτζής.
Φαντάζομαι αναλογικά θα είναι και για κτίσμα πολλαπλών τετραγωνικών.
Οποτε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ενταξει την επιασε την μαλακια του και δεν την συνεχισε.Ρε τύπε ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Μας την λες πιο πριν επειδή συγκρίναμε ένα πλοίο, που είναι ένα μικρό γήπεδο, και έρχεσαι και μας λες για την άδεια ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ για ένα σπίτι; Και μας λες και βλάκες κ ότι άλλο γράφεις;;;;;
Κάνε μου τη χάρη!!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Το ίδιο είναι ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, το ίδιο είναι ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΔΙΟ;;;;;;
ηλιθιε σταματα το παραληρημα...με καμμια εοε δεν εκανε τιποτα ο θεος ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ανηκε στην εοα και μεταβιβαστηκε στην γγα...κολλαξεΡε μαλακα οικοδομικα μιλαω οτι ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Ο κροκους εκανε συμβαση με την ΕΟΕ
που ελεγε οτι δεν θα εχει στιβο το γηπεδο,θα παιζει και η εθνικη αλλα καθε φορα θα πληρωνει καποιο ποσο
για να παιζει,και διαφορα αλλα,νομιζω και για τον Εθνικο εχουν περασει να παιξει μονο αν ειναι στην Α εθνικη.Ψαξε και βρες τα.Εκανε συμβαση για να περασει αυτα που ηταν παρανομα και η ΕΟΕ σαν ιδιοκτητης
την υπεγραψε.Απο εκει και περα,το εκανε νομιμο.Καθεσαι τωρα και προσπαθεις να πεις οτι δεν θα γινει το
γηπεδο της ΑΕΚ επειδη το καραισκακη το οποιο χτιστηκε κανονικα,ηταν παρανομο.Καταλαβαινεις τι λες;
Την συμβαση με ποιον την εκανε ρε μαλακα;Ξερεις;Αντε ζωον εχεις γινει η ουρα μου,κοιτα πρωτα πως εφτασε εκει η κουβεντα και μετα μιλας.ηλιθιε σταματα το παραληρημα...με καμμια εοε δεν εκανε τιποτα ο θεος ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ανηκε στην εοα και μεταβιβαστηκε στην γγα...κολλαξε
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος και χωρίς ν τ έχω ψάξει, ΑΛΛΑ νομίζω πως το Καραϊσκάκης ανήκει στη ΕΟΕ. Γι αυτό πληρώνει και η ΕΠΟ κάποια χρήματα για να παίζει εκεί η Εθνική.ηλιθιε σταματα το παραληρημα...με καμμια εοε δεν εκανε τιποτα ο θεος ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ανηκε στην εοα και μεταβιβαστηκε στην γγα...κολλαξε
Αυτοι ειναι ικανοι να λενε οτι δεν θα γινει το γηπεδο,μεχρι την ημερα που θα αναψουν οι δαδοι πανω απο τις εισοδους.Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος και χωρίς ν τ έχω ψάξει, ΑΛΛΑ νομίζω πως το Καραϊσκάκης ανήκει στη ΕΟΕ. Γι αυτό πληρώνει και η ΕΠΟ κάποια χρήματα για να παίζει εκεί η Εθνική.
Ρε τύπε ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Μας την λες πιο πριν επειδή συγκρίναμε ένα πλοίο, που είναι ένα μικρό γήπεδο, και έρχεσαι και μας λες για την άδεια ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ για ένα σπίτι; Και μας λες και βλάκες κ ότι άλλο γράφεις;;;;;
Κάνε μου τη χάρη!!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Το ίδιο είναι ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, το ίδιο είναι ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΔΙΟ;;;;;;