Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Πωπωωω Εκανα ορθογραφικό λάθος. Να αυτομαστιγωθω ή να το τον γραψω στα @@ μου?

Μπαα ,το 2ο θα κάνω :2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Συγκρινεις ανομοια πραγματα και φαινεσαι πιο πολυ μαλακας,κοιτα σε τι χωρο χτιστηκε το γηπεδο του κοκκαλη,με τι συντελεστη δομησης χτιστηκε και συγκρινε το με το σχεδιο Γρανιτσα.Εντεώς ηλιθια συγκριση.

Ιμιλιορι αγγούρι απο Μίτσελ......

Κρόνια Πολλά........

Υ.Γ.
Αλλα αντί άλλων, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πωπωωω Εκανα ορθογραφικό λάθος. Να αυτομαστιγωθω ή να το τον γραψω στα @@ μου?

Μπαα ,το 2ο θα κάνω :2funny: :2funny: :2funny:

τα ποιά ;

καλά το γραψες.... τα παπάκια σου. Απο τα άλλα.... Κούλααααααααααααααααααα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οτι και να μου πεις , δεν θα μου χαλάσεις την διάθεση. Κοιταξε να μπεις και εσυ λίγο στο πνεύμα των ημερών και ίσως πάψεις να είσαι μια μίζερη Κατίνα που ψάχνει την επιβεβαιωση της μέσω της ομαδας της σε ένα μπουρδελοσαίτ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
χαχαχα

ρε χιμπατζή το Καραισκάκη παραβίαζε τους διπλασιους νόμους απο τοην ΝΦ. Το καραισκάκη ήταν δημοτικό, στέγαζε όλο ΤΟ ΣΤΙΒΟ ΕΙΧΕ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ κατέληξε αμιγώς ποδοσφαιρικό γιατί ο Σώκρατες πρόλαβε και το χτισε πριν το 04 για τους Ολυμπιακούς.

Επειδή μια ζωή είχατε άχρηστους ΑΕΚάρες μετά το παίζατε αδερφές του ελέους και της νομιμότητας αρκεί να μη χάνατε πρωταθλήματα στα χαρτιά.

ΚΟΥΛΕΣ με ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΜΕ ΜΠΟΛΝΤ.
Πω ενας μαλακας.Ρε εκανε συμβαση ο κοκκαλης με την ΕΟΕ που ανηκε το γηπεδο καραισκακη,ως προς την χρηση του σταδιου.Αυτα τα σκανδαλα ειναι γνωστα και τα εβγαλε ο Συριγος που ακομη τον βριζετε,και μπραβο σου που τουλαχιστον τα παραδεχεσαι.Εγω σου λεω οικοδομικα,δεν ειχε θεμα το καραισκακη.Ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Εσυ μου λες για τον στιβο. :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οτι και να μου πεις , δεν θα μου χαλάσεις την διάθεση. Κοιταξε να μπεις και εσυ λίγο στο πνεύμα των ημερών και ίσως πάψεις να είσαι μια μίζερη Κατίνα που ψάχνει την επιβεβαιωση της μέσω της ομαδας της σε ένα μπουρδελοσαίτ.
Χρόνια πολλά.

Και επιτέλους πρωταθλητές φέτος.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πω ενας μαλακας.Ρε εκανε συμβαση ο κοκκαλης με την ΕΟΕ που ανηκε το γηπεδο καραισκακη,ως προς την χρηση του σταδιου.Αυτα τα σκανδαλα ειναι γνωστα και τα εβγαλε ο Συριγος που ακομη τον βριζετε,και μπραβο σου που τουλαχιστον τα παραδεχεσαι.Εγω σου λεω οικοδομικα,δεν ειχε θεμα το καραισκακη.Ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Εσυ μου λες για τον στιβο. :2funny:

εγω θέλω να μας πεις πώς ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια γήπεδο που έπρεπε να έχει στίβο και όλως δια μαγείας εξαφανίστηκε........

και μετά λες πω ένας μαλάκας. Λογικό αφού κοιτάζεσαι στον καθρέπτη.

Κρόνια πολλά είπαμε.

Καλό απογευμα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εγω θέλω να μας πεις πώς ήταν μέσα στα νόμιμα πλαίσια γήπεδο που έπρεπε να έχει στίβο και όλως δια μαγείας εξαφανίστηκε........

και μετά λες πω ένας μαλάκας. Λογικό αφού κοιτάζεσαι στον καθρέπτη.

Κρόνια πολλά είπαμε.

Καλό απογευμα.
Ρε μαλακα οικοδομικα μιλαω οτι ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Ο κροκους εκανε συμβαση με την ΕΟΕ
που ελεγε οτι δεν θα εχει στιβο το γηπεδο,θα παιζει και η εθνικη αλλα καθε φορα θα πληρωνει καποιο ποσο
για να παιζει,και διαφορα αλλα,νομιζω και για τον Εθνικο εχουν περασει να παιξει μονο αν ειναι στην Α εθνικη.Ψαξε και βρες τα.Εκανε συμβαση για να περασει αυτα που ηταν παρανομα και η ΕΟΕ σαν ιδιοκτητης
την υπεγραψε.Απο εκει και περα,το εκανε νομιμο.Καθεσαι τωρα και προσπαθεις να πεις οτι δεν θα γινει το
γηπεδο της ΑΕΚ επειδη το καραισκακη το οποιο χτιστηκε κανονικα,ηταν παρανομο.Καταλαβαινεις τι λες;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαλακα οικοδομικα μιλαω οτι ηταν μεσα στα νομιμα πλαισια.Ο κροκους εκανε συμβαση με την ΕΟΕ
που ελεγε οτι δεν θα εχει στιβο το γηπεδο,θα παιζει και η εθνικη αλλα καθε φορα θα πληρωνει καποιο ποσο
για να παιζει,και διαφορα αλλα,νομιζω και για τον Εθνικο εχουν περασει να παιξει μονο αν ειναι στην Α εθνικη.Ψαξε και βρες τα.Εκανε συμβαση για να περασει αυτα που ηταν παρανομα και η ΕΟΕ σαν ιδιοκτητης
την υπεγραψε.Απο εκει και περα,το εκανε νομιμο.Καθεσαι τωρα και προσπαθεις να πεις οτι δεν θα γινει το
γηπεδο της ΑΕΚ επειδη το καραισκακη το οποιο χτιστηκε κανονικα,ηταν παρανομο.Καταλαβαινεις τι λες;

Ρε συ έχω και άλλα πράγματα να κάνω. Και βαριέμαι. Δε μπορώ να στα κάνω νιανια.

Ο Αρειος πάγος μπορεί να βγάλει ένα νόμο αντισυνταγματικό αρα παράνομο. Επίσης ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε 2 συμβαλλόμενα μέρη ακόμα και εάν συμφωνούν μεταξύ τους εφόσον υπάρχει παρανομία ή αντισυκταγματικότητα θεωρείται ως μη γενόμενο.

Εντάξει είσαι πιτσιρίκος αλλά αυτή η μαλακία του να τα ξέρετε όλα και τελικά να μην ξέρετε τίποτα είναι στα όρια του θράσους.

Κλείνοντας. Οσο αντισυνταγματικό ήταν το γήπεδο του ΠΑΟ στο Βοτανικό αλλο τόσο αντισυνταγματικό και παράνομο ήτνα να μη γίνει σε δημοτικό στάδιο χώρος για στίβο κλπ.

Το ότι είμαι Ολυμπιακός δε σημαίνει ότι θα γίνω και μαλάκας σαν και σένα που είσαι ΑΕΚ.

Κλείνοντας δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει και το Καραισκάκη όπως έγινε και της ΑΕΚ και να κοπούν οι μαλακίες των κατοίκων και των άλλων πορνόπαπων περί οικολογικών ανησυχιών και λοιπών ηλιθιοτήτων.

Ο κόσμος πάει μπροστά. Και εφόσον το γήπεδο - το οποίο γήπεδο συνεισφέρει στο Δημόσιο καλό και στο εθνικό συμφέρον, γιατί εθνικό είναι το συμφέρον να υπάρχουν γήπεδα στολίδια σε μια πολιτισμένη χώρα, όλες οι μαλακίες κατοίκων και λοιπών οσφυοκαμπτών έπρεπε να πηγαίνουν περίπατο.

Κοινώς, όπως υπάρχει διάταξη που ενεργοποιήθηκε στο μνημόνιο περί δημοσίου συμφέροντος, έτσι έπρεπε να γίνει και για το γήπεδο της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού.

Ας πούμε τι στομπουτσο διατηρητέα είναι τα ερείπια της Αλεξάνδρας; Τι προσφέρουν στον ελληνικό πολιτισμό σήμερα;

Μαλακίες για να αποδεικνύουμε ότι σα λαός ούτε διατηρητέος δε μπορούμε να συνεχίσουμε με τη μαλακία που μας δέρνει. Ευτυχώς δλδ που υπήρξαν και οι Ολυμπιακοί και έγινε το Μετρό γιατί ακόμα θα ψάχναμε αρχαία ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Ομόνοια.......

Τελειωμένος πρώην λαός. Τελειωμένες πρώην ομάδες.

Καλά χριστούγεννα και καλά μυαλά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τύπε, ξεχορτάριασμα και απομάκρυνση μπάζων χωρίς άδεια οικοδομής έχεις δεί ποτέ να γίνεται για μελλοντική ανέγερση που δεν εχει άδεια;

τεσπα είναι και χρονιάρες μέρες τα αεκόνια έχετε χάσει προ πολλού την επαφή με την πραγματικότητα και συγκρίνετε τους κόκορες και τα σφαξίματα στα χωριά σας αλλά και την κατασκευή ενός ...... πλοίου με τη δομή ενός κράτους και τις διαδικασίες ενός πρότζεκτ οικοδομής.

Τι να πω.

συνεχίστε. Οπως το πάτε με τη λογική που ακολουθείτε σας βλέπω βου εθνική για πολλά χρόνια.
Ξεχορταριάσματα; Χιλιαααααααααααααααααααααααααδες.
Επίσης είναι γνωστό ότι όλοι οι πολιτικοί στα μεγάλα έργα (πχ νέο μουσείο ακρόπολης) πηγαίνουν και φωτογραφίζονται όταν μπαίνουν οι μπουλντόζες μέσα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ (που σηματοδοτεί και την ΑΡΧΗ του έργου).
Αλλά μάλλον υπάρχει διαφορά απόψεος στο πότε ξεκινάει ένα έργο. Εσύ θεωρείς πως ξεκινάει από τη στιγμή που  βγαίνει η ΑΔΕΙΑ, ακόμα και αν δεν έχει πέσει φτυαριά. Από την άλλη εγώ θεωρώ ότι η άδεια το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει. Να σου δίνει την άδεια να κάνεις κάτι και δε σημαίνει ότι απο τη στιγμη που βγήκε τ έργο έχει ξεκινήσει

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ξεχορταριάσματα; Χιλιαααααααααααααααααααααααααδες.
Επίσης είναι γνωστό ότι όλοι οι πολιτικοί στα μεγάλα έργα (πχ νέο μουσείο ακρόπολης) πηγαίνουν και φωτογραφίζονται όταν μπαίνουν οι μπουλντόζες μέσα ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ (που σηματοδοτεί και την ΑΡΧΗ του έργου).
Αλλά μάλλον υπάρχει διαφορά απόψεος στο πότε ξεκινάει ένα έργο. Εσύ θεωρείς πως ξεκινάει από τη στιγμή που  βγαίνει η ΑΔΕΙΑ, ακόμα και αν δεν έχει πέσει φτυαριά. Από την άλλη εγώ θεωρώ ότι η άδεια το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει. Να σου δίνει την άδεια να κάνεις κάτι και δε σημαίνει ότι απο τη στιγμη που βγήκε τ έργο έχει ξεκινήσει

Σύμφωνοι τύπος.

Μόνο που εγώ για να βγάλω άδεια πλήρωσα 15 χιλιάρικα. Τώρα εάν μου περίσσευαν να την βγάλω χωρίς να το ξεκινήσω, ε μάλλον θα ήμουν ΑΕΚτζής.

Φαντάζομαι αναλογικά θα είναι και για κτίσμα πολλαπλών τετραγωνικών.

Οποτε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Σύμφωνοι τύπος.

Μόνο που εγώ για να βγάλω άδεια πλήρωσα 15 χιλιάρικα. Τώρα εάν μου περίσσευαν να την βγάλω χωρίς να το ξεκινήσω, ε μάλλον θα ήμουν ΑΕΚτζής.

Καταλαβες τωρα τι συγκριση εκανες; :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σύμφωνοι τύπος.

Ρε τύπε ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Μας την λες πιο πριν επειδή συγκρίναμε ένα πλοίο, που είναι ένα μικρό γήπεδο, και έρχεσαι και μας λες για την άδεια ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ για ένα σπίτι; Και μας λες και βλάκες κ ότι άλλο γράφεις;;;;;
Κάνε μου τη χάρη!!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Το ίδιο είναι ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, το ίδιο είναι ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑΔΙΟ;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε τύπε ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Μας την λες πιο πριν επειδή συγκρίναμε ένα πλοίο, που είναι ένα μικρό γήπεδο, και έρχεσαι και μας λες για την άδεια ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΣΥ για ένα σπίτι; Και μας λες και βλάκες κ ότι άλλο γράφεις;;;;;
Κάνε μου τη χάρη!!! ΕΛΕΟΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Ενταξει την επιασε την μαλακια του και δεν την συνεχισε. :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αδερφια ηρεμήστε και χαρείτε τις μερες αυτές όσο μπορείτε..Μη δινετε σημασία στα καθε λογής φυντάνια που μπαίνουν εδω για να μας "μπριζώσουν"..
[size=30pt]ΚΑΛΑ ΑΕΚΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/size] που θα ελεγε και ο Φαιδωνας...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ηλιθιε σταματα το παραληρημα...με καμμια εοε δεν εκανε τιποτα ο θεος ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ανηκε στην εοα και μεταβιβαστηκε στην γγα...κολλαξε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ηλιθιε σταματα το παραληρημα...με καμμια εοε δεν εκανε τιποτα ο θεος ΣΩΚΡΑΤΗΣ...ανηκε στην εοα και μεταβιβαστηκε στην γγα...κολλαξε
Την συμβαση με ποιον την εκανε ρε μαλακα;Ξερεις;Αντε ζωον εχεις γινει η ουρα μου,κοιτα πρωτα πως εφτασε εκει η κουβεντα και μετα μιλας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος και χωρίς ν τ έχω ψάξει, ΑΛΛΑ νομίζω πως το Καραϊσκάκης ανήκει στη ΕΟΕ. Γι αυτό πληρώνει και η ΕΠΟ κάποια χρήματα για να παίζει εκεί η Εθνική.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος και χωρίς ν τ έχω ψάξει, ΑΛΛΑ νομίζω πως το Καραϊσκάκης ανήκει στη ΕΟΕ. Γι αυτό πληρώνει και η ΕΠΟ κάποια χρήματα για να παίζει εκεί η Εθνική.
Αυτοι ειναι ικανοι να λενε οτι δεν θα γινει το γηπεδο,μεχρι την ημερα που θα αναψουν οι δαδοι πανω απο τις εισοδους. :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Τελικά είσθε ομαδικά τελειως μαλάκες

Εσύ ξεκίνησες να μου λές για κόκορες και καράβια και πλοία φέρνοντας παράδειγμα.... το .... ξεχορτάριασμα.......

Ρε σεις το ξέρω δεν αντέχεται η Γ εθνική αλλά με το ρυθμό που το πάτε θα καταλήξετε στην Αννίτα Πάνια για 10 λεπτά δημοσιότητας.

Τεσπα. Είπα όσα είχα να πω έχω καταλήξει πλέον ότι κουβέντα νορμάλ με αεκτζή δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι ο ΑΧ ΚΟΥΛΑ για να την παλέψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom