Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τελικά είσθε ομαδικά τελειως μαλάκες

Εσύ ξεκίνησες να μου λές για κόκορες και καράβια και πλοία φέρνοντας παράδειγμα.... το .... ξεχορτάριασμα.......

Ρε σεις το ξέρω δεν αντέχεται η Γ εθνική αλλά με το ρυθμό που το πάτε θα καταλήξετε στην Αννίτα Πάνια για 10 λεπτά δημοσιότητας.

Τεσπα. Είπα όσα είχα να πω έχω καταλήξει πλέον ότι κουβέντα νορμάλ με αεκτζή δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι ο ΑΧ ΚΟΥΛΑ για να την παλέψεις.
Εντάξυ είσαι τελικά πολύ γκάου μπίου. Μας λες ότι το έργο έχει ξεκινήσει επειδή έχουν γίνει τ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τ έργο. Επίσης μας λες ότι έχει/είχε ξεκινήσει επειδή ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ απόφαση (σιγά τ αυγά, έχουν παρθει υπουργικές αποφάσεις για μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ πχ αλλά σε κάποιες απ αυτές δεν έχει χαθεί ούτε λεπτο του ευρώ). Μας λες ότι η ΑΔΕΙΑ οικοδόμησης είναι στην ΟΥΣΙΑ η αρχή του έργου, αντί ν είναι αυτό που σημαίνει, ότι δηλαδή παίρνεις ΑΔΕΙΑ για ν αρχίσεις τ έργα ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ (εντός του χρονικού ορίου που προβλέπεται). ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ φτυαριά αλλά όοοοοχι ο έργο είχε ξεκινήσει. Μας λες στο τέλος ότι ΕΣΥ έδωσες 15χιλιάρικα και με το που πήρες την άδεια ξεκίνησες και μας συγκρίνεις το σπίτι των 100τμ που έχτισες με ένα ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ 4-5 στρεμμάτων!!!
Είτε σ αρέσει είτε όχι αρχή του έργου θεωρείται όταν πέφτει ο θεμέλιος λίθος. Τότε σκάνε ολοι και φωτογραφίζονται κόβουν κορδελες και τα σχετικά (το παράδειγμα για τον κόκκορα σου τ έφερα για να καταλάβεις ότι ακόμα ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Τ ΕΡΓΟ. Και το παράδειγμα για τα πλοία σου τ έφερα για να καταλάβεις τη διαφορά των ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ενεργειων πριν αρχίσει τ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έργο).
Πήγαινε σ όποιο δημόσιο κτηριο θες. Βρες τον θεμέλιο λίθο και δες την ημερόμηνία. Μετά ψάξε να δεις πότε ξεκίνησαν τ έργα που ΕΣΥ (και πρέπει ν είσαι ο μόνος) ΘΕΩΡΕΙΣ πως αποτελούν την αρχή του έργου (καθαρισμός οικοπέδου κτλπ) Θα δεις μια διαφορά κάποιων μηνών. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ τ έργο ξεκίνησε την ημέρα που έπεσε ο θεμέλιος λίθος , γι εσένα την ημέρα που ξεκίνησε ο καθαρισμός του οικοπέδου.
Νορμαλ κουβέντα μαζί σου δε γίνεται. Έχεις τις δικές σου απόψεις που πάνε κόντρα ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. Μίλα με γαύρους και σκουλίκια. Ίσως τα βρειτε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τελικά είσθε ομαδικά τελειως μαλάκες

Εσύ ξεκίνησες να μου λές για κόκορες και καράβια και πλοία φέρνοντας παράδειγμα.... το .... ξεχορτάριασμα.......

Ρε σεις το ξέρω δεν αντέχεται η Γ εθνική αλλά με το ρυθμό που το πάτε θα καταλήξετε στην Αννίτα Πάνια για 10 λεπτά δημοσιότητας.

Τεσπα. Είπα όσα είχα να πω έχω καταλήξει πλέον ότι κουβέντα νορμάλ με αεκτζή δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι ο ΑΧ ΚΟΥΛΑ για να την παλέψεις.
Αν θες να κανεις νορμαλ κουβεντα,πηγαινε στο θρεντ του γαυρου και πες οτι υποστηριζες εδω,
οτι το καραισκακη χτιστικε τιγκα στην παρανομια.Να δεις εκει κουβεντα επιπεδου που θα κανεις.
Εδω λεμε το αυτονοητο οτι η Μαντσεστερ ειναι το φαβορι και μας βγαζουν τρελους. :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν θες να κανεις νορμαλ κουβεντα,πηγαινε στο θρεντ του γαυρου και πες οτι υποστηριζες εδω,
οτι το καραισκακη χτιστικε τιγκα στην παρανομια.Να δεις εκει κουβεντα επιπεδου που θα κανεις.
Εδω λεμε το αυτονοητο οτι η Μαντσεστερ ειναι το φαβορι και μας βγαζουν τρελους. :grin:
Καλά αν παίξει η Μαν όπως έπαιξε με τη Χαλ (χωρίς τη κολοφαρδία της) και μη σου κάνει καμία έκπληξη τ αποτέλεσμα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος και χωρίς ν τ έχω ψάξει, ΑΛΛΑ νομίζω πως το Καραϊσκάκης ανήκει στη ΕΟΕ. Γι αυτό πληρώνει και η ΕΠΟ κάποια χρήματα για να παίζει εκεί η Εθνική.
nai...αλλα εχει παραχωρηθει στη γγα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
To οτι ομοιδεατης σου ειπε οτι το καραισκακη χτιστικε μεσα στην παρανομια το ειδες; :think:
σεβαστη η αποψη του αλλα μπορει να εξηγησει τι θα πει παρανομια αν θελει...η συμβαση υπογραφτηκε με την γγα ακριβως γιατι θα επρεπε η γγα να αναπληρωσει τους χωρους στιβου που δεν θα γινοντουσαν στο καραισκακης...ο θρυλος και ο μεγας σωκρατης ηταν σαφεστατοι..ο ολυμπιακος ,ο κοκκαλης η οπως αλλοιως θες πεστον με δικη του χρηματοδοτηση (δηλ ιδιωτικη ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΤΙΒΟ...
απο εκει και περα ηταν θεμα της πολιτειας να αποφασισει τι θελει...και σαφως αποφασισε υπερ της αφηνιντας εναν ιδιωτη με δικα του κεφαλαια να χτισει ενα γηπεδο για τους ολυμπιακους αγωνες αλλα και για την εθνικη με ορους που ΣΑΦΩΣ θα συνεφεραν και τον ιδιωτη...αλλοιμονο αν ΔΕΝ γινοταν ετσι...
απο εκει και περα καλο θα ηταν ο σεβαστος φιλος να εξηγησει ακριβως που βλεπει την παρανομια...να του υπενθυμισω οτι παρανομια σημαινει ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ νομων...
αληθεια περιμενω την εξηγηση του

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
nai...αλλα εχει παραχωρηθει στη γγα
Τ είπα. Δε τ έχω ψάξει το θέμα κ δε καίγομαι και ν το ψάξω κιόλας ποιος έδωσε τι σε ποιον και τι παραχωρήθηκε από ποιον σε ποιον. Τα ιδιοκτησιακά (ΕΙΔΙΚΑ τ οικόπεδα) στην Ελλάδα είναι μύλος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σεβαστη η αποψη του αλλα μπορει να εξηγησει τι θα πει παρανομια αν θελει...η συμβαση υπογραφτηκε με την γγα ακριβως γιατι θα επρεπε η γγα να αναπληρωσει τους χωρους στιβου που δεν θα γινοντουσαν στο καραισκακης...ο θρυλος και ο μεγας σωκρατης ηταν σαφεστατοι..ο ολυμπιακος ,ο κοκκαλης η οπως αλλοιως θες πεστον με δικη του χρηματοδοτηση (δηλ ιδιωτικη ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΤΙΒΟ...
απο εκει και περα ηταν θεμα της πολιτειας να αποφασισει τι θελει...και σαφως αποφασισε υπερ της αφηνιντας εναν ιδιωτη με δικα του κεφαλαια να χτισει ενα γηπεδο για τους ολυμπιακους αγωνες αλλα και για την εθνικη με ορους που ΣΑΦΩΣ θα συνεφεραν και τον ιδιωτη...αλλοιμονο αν ΔΕΝ γινοταν ετσι...
απο εκει και περα καλο θα ηταν ο σεβαστος φιλος να εξηγησει ακριβως που βλεπει την παρανομια...να του υπενθυμισω οτι παρανομια σημαινει ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ νομων...
O τυπος τ έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό του. Θεωρεί ότι τα ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ που πρέπει να γίνουν για ν ΑΡΧΙΣΕΙ τ έργο είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Πχ Θεωρεί ότι τ νέο Καραϊσκάκης ΞΕΚΙΝΗΣΕ να φτιάχνεται ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,κ όχι όταν άρχισαν οι εκσκαφες για να πέσουν τα θεμέλια.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Μαγκες επειδη δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν ξερω, η συλληψη του Τομπουλογλου μας επηρεαζει πουθενα στο θεμα του γηπεδου? Τον θυμαμαι οτι ηταν και αυτος στο δημοτικο συμβουλιο και ψηφισε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μαγκες επειδη δεν το εχω ψαξει πολυ το θεμα και δεν ξερω, η συλληψη του Τομπουλογλου μας επηρεαζει πουθενα στο θεμα του γηπεδου? Τον θυμαμαι οτι ηταν και αυτος στο δημοτικο συμβουλιο και ψηφισε...
Οχι δεν επηρεαζει σε κατι,η προεγκριση εχει περασει.Ο Τομπουλογλου ηταν ο επικεφαλης των 131 που πηγαν στο ΣΤΕ και δεν ηθελαν το σχεδιο γρανιτσα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξυ είσαι τελικά πολύ γκάου μπίου. Μας λες ότι το έργο έχει ξεκινήσει επειδή έχουν γίνει τ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ τ έργο. Επίσης μας λες ότι έχει/είχε ξεκινήσει επειδή ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ απόφαση (σιγά τ αυγά, έχουν παρθει υπουργικές αποφάσεις για μειώσεις μισθών στις ΔΕΚΟ πχ αλλά σε κάποιες απ αυτές δεν έχει χαθεί ούτε λεπτο του ευρώ). Μας λες ότι η ΑΔΕΙΑ οικοδόμησης είναι στην ΟΥΣΙΑ η αρχή του έργου, αντί ν είναι αυτό που σημαίνει, ότι δηλαδή παίρνεις ΑΔΕΙΑ για ν αρχίσεις τ έργα ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ (εντός του χρονικού ορίου που προβλέπεται). ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ φτυαριά αλλά όοοοοχι ο έργο είχε ξεκινήσει. Μας λες στο τέλος ότι ΕΣΥ έδωσες 15χιλιάρικα και με το που πήρες την άδεια ξεκίνησες και μας συγκρίνεις το σπίτι των 100τμ που έχτισες με ένα ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ 4-5 στρεμμάτων!!!
Είτε σ αρέσει είτε όχι αρχή του έργου θεωρείται όταν πέφτει ο θεμέλιος λίθος. Τότε σκάνε ολοι και φωτογραφίζονται κόβουν κορδελες και τα σχετικά (το παράδειγμα για τον κόκκορα σου τ έφερα για να καταλάβεις ότι ακόμα ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Τ ΕΡΓΟ. Και το παράδειγμα για τα πλοία σου τ έφερα για να καταλάβεις τη διαφορά των ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ενεργειων πριν αρχίσει τ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έργο).
Πήγαινε σ όποιο δημόσιο κτηριο θες. Βρες τον θεμέλιο λίθο και δες την ημερόμηνία. Μετά ψάξε να δεις πότε ξεκίνησαν τ έργα που ΕΣΥ (και πρέπει ν είσαι ο μόνος) ΘΕΩΡΕΙΣ πως αποτελούν την αρχή του έργου (καθαρισμός οικοπέδου κτλπ) Θα δεις μια διαφορά κάποιων μηνών. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ τ έργο ξεκίνησε την ημέρα που έπεσε ο θεμέλιος λίθος , γι εσένα την ημέρα που ξεκίνησε ο καθαρισμός του οικοπέδου.
Νορμαλ κουβέντα μαζί σου δε γίνεται. Έχεις τις δικές σου απόψεις που πάνε κόντρα ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ. Μίλα με γαύρους και σκουλίκια. Ίσως τα βρειτε

ό,τι πεις, παραδίνομαι.

Αυτοι που διάβασαν διάβασαν και στοιχειοθέτησαν αποψη.

Πέραν αυτων έκανα ένα μέγα λάθος.

Διάλογο με οποαδούς ομάδας Γ εθνικής.

Οταν και αν επιστρέψετε στην Α' θα ξανακάνουμε διάλογο.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
O τυπος τ έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό του. Θεωρεί ότι τα ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ που πρέπει να γίνουν για ν ΑΡΧΙΣΕΙ τ έργο είναι η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. Πχ Θεωρεί ότι τ νέο Καραϊσκάκης ΞΕΚΙΝΗΣΕ να φτιάχνεται ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ,κ όχι όταν άρχισαν οι εκσκαφες για να πέσουν τα θεμέλια.

ακριβώς.

Εσείς μπορείτε να έχετε άλλη άποψη.

Αλλα για να κάνω του δικηγόρο του διαβόλου θέλω να μου πεις βάσει επιστημονικής άποψης πώς γίνεται το ένα να είναι ανεξάρτητο έργο απο το άλλο όταν ΧΩΡΙΣ να γκρέμιστεί το παλαιό ΔΕ χτίζεται το νέο.

Εάν κάνεις κάνα σεμινάριο project management θα καταλάβεις ότι αυτά που λες είναι βλακείες. Παρεμπιπτόντως PMI λέγεται το cerτification που πρέπει να αποκτήσεις και ένα απο τα βασικά του project management λέει ότι εφόσον κάποιο milestone αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ολοκλήρωση του Project τότε αυτό ΔΕ μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στο Timeline του project, ή αλλως είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αποτύχει το Project (καλή ώρα όπως το γήπεδό σας γιατί ως γνωστόν οι αεκάρες είναι μανατζέρια όχι αστεία).

Από την άλλη είναι δυνατόν να τα βάλεις με Ελληναρά και μάλιστα ΑΕΚΑΡΑ;

ΟΧΙ. Εχει πάντα δίκιο.

Καλή συνέχεια.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ετερον εκάτερον.......

Το ότι ήταν παράλογο να φτιάξει ο  Κόκκαλης έργο χωρίς στίβο δε σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο.

Αυτό έγραψα και πιο πριν.

Θέλω όλες οι ομάδες να χτίσουν γήπεδο στη φυσική τους έδρα. Βεβαίως στο μπανανιστάν αυτόν είναι 100% είτε παράνομο είτε αντισυνταγματικό είτε ασύμφορο.

Πρακτικά δλδ το κράτος είναι τόσο οσφυοκαμπτο και παράλογο που έχει κάνει τη λογική ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Αυτό που προσπαθώ να κατοχυρώσω με τη λογική μου τοποθέτηση είναι ότι εδώ και χρόνια οι μεν τσακώνονται με τους δε για τις παρανομίες του ενός έναντι των άλλων στα γηπεδικά.

Και επειδή δεν υπάρχει ολίγον έγκυος, όλοι είναι παράνομοι και τσακώνονται ποιος είναι λιγότερο απο τον αλλο αντί να αναγκάσουν αυτό το κωλοκράτος να κάνει το προφανές δλδ να κάνει νόμο τη λογική και όχι τη μαλακία του κάθε οσφυοκάμπτη υπουργού ή δικαστή ή δεν ξέρω γω ποιού άλλου.

Ας πούμε πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η εξίσωση του ΕΦΚ του πετρελαίου θέρμανσης που έχει αποτύχει παταγωδώς και όμως υπάρχει ο μαλακας που το έχει υπογράψει ο οποίος θέλει να στείλει στον Αγιο Σάββα όλο τον ελληνικό λαό για να καταπολεμήσει το λαθρεμπόριο καυσίμων γιατί ήταν άχρηστος τόσα χρόνια να φτιάξει κατάλληλους και πλήρεις ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ακριβώς.

Εσείς μπορείτε να έχετε άλλη άποψη.

Αλλα για να κάνω του δικηγόρο του διαβόλου θέλω να μου πεις βάσει επιστημονικής άποψης πώς γίνεται το ένα να είναι ανεξάρτητο έργο απο το άλλο όταν ΧΩΡΙΣ να γκρέμιστεί το παλαιό ΔΕ χτίζεται το νέο.

Εάν κάνεις κάνα σεμινάριο project management θα καταλάβεις ότι αυτά που λες είναι βλακείες. Παρεμπιπτόντως PMI λέγεται το cerτification που πρέπει να αποκτήσεις και ένα απο τα βασικά του project management λέει ότι εφόσον κάποιο milestone αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την ολοκλήρωση του Project τότε αυτό ΔΕ μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται στο Timeline του project, ή αλλως είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αποτύχει το Project (καλή ώρα όπως το γήπεδό σας γιατί ως γνωστόν οι αεκάρες είναι μανατζέρια όχι αστεία).

Από την άλλη είναι δυνατόν να τα βάλεις με Ελληναρά και μάλιστα ΑΕΚΑΡΑ;

ΟΧΙ. Εχει πάντα δίκιο.

Καλή συνέχεια.
Αφου σε βλεπω γνωστη,απαντησε μου σε κατι απλο.Υπαρχει αδεια ανεγερσης και αδεια κατεδαφισης ναι η οχι;Η ολα γινονται με μια αδεια; :think:

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ρε απορώ πως κάνετε σοβαρό διάλογο με τον χιμπατζή πιο πάνω ,ο τύπος έχει πρόβλημα φαίνεται από αυτά που γράφει . Μην ανησυχείς φιλαράκι ,σε 1,5 χρόνο θα φας καλά !!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Επηρέασε τον εαυτό του. Οπως ειναι η κατασταση στην Ν.Φ-Ν.Χ. , ειχε σοβαρες πιθανοτητες να ειναι ο επομενος δήμαρχος. Την Αποστολάκη δεν την θέλουν , ούτε τον Γρετζελιά. Πιθανοτατα την θέση του Τομπούλογλου , θα την πάρει ο Κοπελούζος. Σοβαρός άνθρωπος και μετρημένος.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αφου σε βλεπω γνωστη,απαντησε μου σε κατι απλο.Υπαρχει αδεια ανεγερσης και αδεια κατεδαφισης ναι η οχι;Η ολα γινονται με μια αδεια; :think:

υπάρχει άδεια ακόμα και για αναστήλωση μάντρας.

Οπότε για εσάς κάθε άδεια είναι ξεχωριστό έργο και δεν εντάσσεται σε ένα συνολικό προτζεκτ.

Αλλωστε στην Ελλάδα δε χρειάζεται να εχεις κατάρτιση για να γίνεις οτιδήποτε, ακόμα και ηθοποιός να είσαι μπορείς να γίνεις βουλευτής.

μπορείς να έχεις μαύρα μεσάνυχτα απο προτζεκτ μάνατζμεντ αλλά να γίνεσαι πρόεδρος ομάδας σαν τον ντέμη.

Βεβαίως στη χώρα της φαιδράς όλα είναι πιθανά.

Το μόνο απίθανο είναι να μην πέσει κλάμα Κούλας στο τέλος. Γιατί υπάρχει μια νομοτέλεια σε ορισμένα πράγματα στον κόσμο.

Κατά τα λοιπά είπα παραδίνομαι.

Πέραν αυτών σου ξαναγράφω για να το θυμάσαι γενικά στη ζωή σου. Στην Ελλάδα η έννοια του προτζεκτ είναι είδος προς μελέτη εξωγήινων. Ας πούμε ένας μάνατζερ έμπειρος που θα έτρεχε το έργο του γηπέδου απο το σημείο του RFI μέχρι το RFP δεν θα υπήρχε περίπτωση να ξεκινήσει την κατεδάφιση εάν δεν είχε εξασφαλιστεί η ανέργεση του γηπέδου. Κοινώς εάν ο Γκρεμίτσας είχε προσλάβει πρότζεκτ μάνατζερς που θα σέβονταν τον εαυτό τους δε θα ξεκινούσαν καν το έργο χωρίς την εξασφάλιση της απρόσκοπτης εκτέλεσης όλων των σταδίων του πρότζεκτ. Συνοπτικά το έργο του γηπέδου της ΑΕΚ μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει σεμιναριακή περίπτωση πλήρους αποτυχίας εκτέλεσης των βασικών στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την ανάθεση καθηκόντων και την εκτέλεση των επιμέρους κύκλων ενός προτζεκτ. Το critical path ήταν γνωστό και τα non controlable risks επίσης.

Το συγκεκριμένο έργο είχε ανύπαρκτο Critical Path Method, Task analysis, Risk management/control γι αυτό και πήγε άκλαφτο.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχει αδεια ανεγερσης και αδεια κατεδαφισης ναι η οχι;Η ολα γινονται με μια αδεια; :think:

Θέμα πολεοδομίας. Υπάρχουν περιπτώσεις με κοινή άδεια κατεδάφισης και ανέγερσης.

"Προηγείται χρονικά η έκδοση της άδειας κατεδάφισης και έπεται η άδεια ανέγερσης. Μπορείς όμως σε μία ενιαία άδεια να έχεις ως αιτούμενο και την κατεδάφιση του παλαιού κτίσματος και την ανέγερση του νέου ταυτόχρονα αφού θα έχεις τους σχετικούς υποφακέλλους στην αρχική σου αίτηση."

Ιδού apo to michanikos.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom