Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O ντε βισεντι ειναι κατω απο 22;δεν νομιζω να εχει δικαιωμα για αλλη μεταγραφη ο αρης.
Δεν είναι μεταγραφή. Είναι δανεικός και δε ξέρω αν μετράει στην απαγόρευση

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τότε που η επίσημη πρόταση δεν έγινε ποτε? κάλο :2funny:

Δεν είναι μεταγραφή. Είναι δανεικός και δε ξέρω αν μετράει στην απαγόρευση

Μετράει...μπηκα χθες στο φορουμ τους και τους έκανε μπουρδελο και το έλεγαν! :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ρε μαλακα ωρες ωρες γινεσαι χειροτερος απο τον Βλακαρχο
λες κατι εξυπναδες. :grin:
Ρε μαλάκα που θες να ξέρω; Λες και ξέρω τους κανονισμούς απέξω. Έλεγα πως όλο και κάποιο παραθυράκι θ υπάρχει.

Κ άστα αυτά. Δε κοιτάς που πάλι μας γλίτωσε το παλτό...Μπρέσεβιτς. Επιμένεις να μη λες ότι η 11άδα θα πρέπει να ξεκινάει απ αυτόν; Με διαφορά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ επαγγελματίας αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ.Τα λεφτά που παίρνει τα τιμάει και με το παραπάνω εν αντιθέση με κάποιους άλλους...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαλάκα που θες να ξέρω; Λες και ξέρω τους κανονισμούς απέξω. Έλεγα πως όλο και κάποιο παραθυράκι θ υπάρχει.

Κ άστα αυτά. Δε κοιτάς που πάλι μας γλίτωσε το παλτό...Μπρέσεβιτς. Επιμένεις να μη λες ότι η 11άδα θα πρέπει να ξεκινάει απ αυτόν; Με διαφορά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ επαγγελματίας αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ.Τα λεφτά που παίρνει τα τιμάει και με το παραπάνω εν αντιθέση με κάποιους άλλους...
Να αποκτησει διαρκεια,και θα το παρω πισω.Προς το παρον για κρυαρι μου φερνει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να αποκτησει διαρκεια,και θα το παρω πισω.Προς το παρον για κρυαρι μου φερνει.
Αυτη τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ. Σου έβαλε γκολ και τη προηγούμενη αγωνιστική και τώρα, και τη προπροηγούμενη αν δε κάνω λάθος. Προς το παρόν είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχεις (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αυτη τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ. Σου έβαλε γκολ και τη προηγούμενη αγωνιστική και τώρα, και τη προπροηγούμενη αν δε κάνω λάθος. Προς το παρόν είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχεις (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! )
Πρωτος σκορερ ειναι ο Ντακολ.Καλυτερος επιθετικος ειναι ο Πλατελας. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πρωτος σκορερ ειναι ο Ντακολ.Καλυτερος επιθετικος ειναι ο Πλατελας. :rockon:
Όταν λέω επιθετικός εννοώ φορ περιοχής. Ο Πλατέλας είναι εξτρεμ. Και αν δε κάνω λάθος με τα γκολ του Μπρέσεβιτς Ντακολ και Μπρε είναι μαζί στην κορυφή. Και όσο και αν δε σου αρέσει έχεις πάρει τα τελευταία 2 ματς 6 βαθμούς με τα γκολ του Μπρέσε και όχι κάποιου άλλου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όταν λέω επιθετικός εννοώ φορ περιοχής. Ο Πλατέλας είναι εξτρεμ. Και αν δε κάνω λάθος με τα γκολ του Μπρέσεβιτς Ντακολ και Μπρε είναι μαζί στην κορυφή. Και όσο και αν δε σου αρέσει έχεις πάρει τα τελευταία 2 ματς 6 βαθμούς με τα γκολ του Μπρέσε και όχι κάποιου άλλου
Ενταξει και με τον Μπλανκο παιρναμε βαθμους και βαζαμε γκολ,αλλα παρεμενε κρυαρι.Αν συνεχισει να βαζει γκολ ο Μπρεσε καλο θα ειναι,θα σταματησει να ειναι παλτο αλλα καλος Σεντερ Φορ,αλλα κρυαρι θα παραμεινει και αυτος. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και όμως αν ερχόταν στην ΑΕΚ το "κρυάρι" ο Μπλάνκο πολλοί (μα πολλοί) ΑΕΚτζήδες θα έκαναν σα τρελλοί. Προσωπικά προτιμώ να βλέπω έναν παίκτη να βάζει τη μπάλα στο πλεκτό και ας είναι "κρυάρι" όπως λες παρά ένα ζογκλερ που είναι πολλύ μπλα, μπλα και από ουσία 0. Βεβαια το ιδανικό είναι και να είναι ζογκλερ και να τη βάζει στο πλεκτό, αλλά στη Γ Εθνική μη περιμένεις τέτοια πράγματα (ούτε ΚΑΝ στη Β με το καλό)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Αυτά είναι...Συνηθίσαμε να ξυπνάμε με τις σφραγίδες και σήμερα που μας ξέχασε μας σκέπασε το πάπλωμα.  :sleeping:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Ενταξει και με τον Μπλανκο παιρναμε βαθμους και βαζαμε γκολ,αλλα παρεμενε κρυαρι.Αν συνεχισει να βαζει γκολ ο Μπρεσε καλο θα ειναι,θα σταματησει να ειναι παλτο αλλα καλος Σεντερ Φορ,αλλα κρυαρι θα παραμεινει και αυτος. :rockon:
εγω ακουσα οτι τον ζορο τον θελει ο παο  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
χανουουουμια,,,,,,,,,ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ 20ΕΚ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που σαι ρε μαλακα σημερα;Ελα να γελασουμε με τους ομοιδεατες σου που...διαμαρτυρονται για την διαιτησια στο μπασκετ  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Που σαι ρε μαλακα σημερα;Ελα να γελασουμε με τους ομοιδεατες σου που...διαμαρτυρονται για την διαιτησια στο μπασκετ  :2funny: :2funny: :2funny:
μ΄εχεις ακουσει εμενα να μιλαω για την διαιτησια στο μπασκετ;; το παοκακι πως το ειδες σημερα;; το αδικησαν παλι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μ΄εχεις ακουσει εμενα να μιλαω για την διαιτησια στο μπασκετ;; το παοκακι πως το ειδες σημερα;; το αδικησαν παλι;
Δεν ξερω για σενα,αλλα βλεπω τους αλλους.Κλαμα και οδυρμος.Γιατι λεει δεν ορισαν τον Φουφη.
Τον ιδιο Φουφη,που εβριζαν το καλοκαιρι.Δεν ειδα το παοκι και δεν ξερω.Τους περιμενω και αυτους στην Γ εθνικη
του χρονου,αφου και αυτοι δεν πληρωνουν τα χρεη τους. :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ξερω για σενα,αλλα βλεπω τους αλλους.Κλαμα και οδυρμος.Γιατι λεει δεν ορισαν τον Φουφη.
Τον ιδιο Φουφη,που εβριζαν το καλοκαιρι.Δεν ειδα το παοκι και δεν ξερω.Τους περιμενω και αυτους στην Γ εθνικη
του χρονου,αφου και αυτοι δεν πληρωνουν τα χρεη τους. :rockon:
Ο ΠΑΟΚ δε πληρώνει τα χρέη του γιατί αυτά έχουν ΠΑΓΩΣΕΙ. Ο Ιβάν έχει κάνει πρόταση να πληρώσει κας τα 11 μύρια (ή κάπου τόσα που είναι τ αρχικό κεφάλαιο των χρεών) και να να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ από τα 25εκ ευρώ που είναι τα χρέη του (ή κάπου εκεί τέλος πάντων).
Οπότε μη λες ότι τον περιμένεις τον ΠΑΟΚ στη Γ Εθνική. Ούτε στη Β θα τον δεις. Όσο ο Ιβαν μένει στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα ΑΕΚάρες και χρόνια πολλά σ όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom