Αγαπητέ Χρηστίδη αν δεν γαμιόμουν δεν θα ήμουν μέλος του σάιτ,
Στη φυλή μου πάντως πίνουμε μόνο απ' το καλό το πράμα... Κιτρινόμαυρο, με έναν δικέφαλο αετό απάνω και τρία ανεξίτηλα χαραγμένα γράμματα μες στην καρδιά. Α-Ε-Κ!
Κερνάω όποτε μου πεις. Αν δεν το κάνω στόλισε με, όπως πραγματικά μου αξίζει!
Τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου όμως, όποτε μου δίνουν την ευκαιρία γράφοντας ανοησίες για την ΑΕΚ σε αυτό το νήμα, θα μου επιτρέψεις να τους γλεντάω και να τους εκθέτω, βγάζοντας τους στη σέντρα, για να μου λες εσύ, αν είναι ανόητοι ή όχι τελικά. Σύμφωνοι;
Δεν θα σε απογοητεύσω πάντως και θα σου δώσω μία αφορμή να με στολίσεις (εαν φυσικά όντως το επιθυμείς) ενόψει και του αυριανού ντέρμπυ στο βόλεϋ γυναικών. Εξάλλου γνωρίζεις πως (όσο και να με στολίσεις) δεν παίρνω χαμπάρι. Ινδιάνος γαρ...
Υ.Γ. Χαίρομαι που γράφεις και πάλι ελληνικά.
Υ.Γ.1
χαχαχαχα Να σαι καλά , μου έφτιαξες την μερα με το γέλιο που έριξα. Ωστε ειχε γκομενα αρχιτεκτονισα , για αυτο εισαι τόσο βαθια χωμενος στα μυστικα των σχεδιων και των νόμων για τις αδειες.
Σου προτείνω η επομενη γκόμενα , να ειναι πολιτικός μηχανικός για να εχεις πληρη γνωση και να αναλαμβάνεις ολόκληρα τα έργα.
Για το τελείωμα , φτιαξτα και με ενα μπετατζή.
Απολαυστικός ο βυζομάστορας, όπως και η συνταγή του για την Αίγ(ε)α. Καλή μας όρεξη!
Υ.Γ.2
Τις μπουμπούκες σου ξέχασες!
Έχω πρόσκληση για το αυριανό ματς, να το δω μαζί με κολλητό-καυλιάρη γαύρο, αλλά λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω δυστυχώς. Η σκέψη μου πάντως, θα είναι μαζί με την Αννούλα που θα περάσει δύσκολες στιγμές

Πόσταρε καμιά καλή φωτό και φτιάξε με γάτε, μπας και την ακούσω και σταματήσουν να με λένε νηφάλιο... Άκου εκεί νηφάλιο τον Ινδιάνο, που η σκουός κάνει αγώνα για να του κόψει την πίπα της ειρήνης (σιγα μη το πετύχει)...Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!