Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
556
Πόντοι
1.596
Όποιος πίστευε ότι "πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με τον ΣΥΡΙΖΑ", μπορεί ν' αρχίσει να τρομοκρατείται. :grin: :grin: :grin:

Τους τύφλωσε το μένος για τον Μελισσανίδη και… ξέχασαν ότι είχαν καταθέσει την ίδια ρύθμιση!

Την 1η Αυγούστου του 2013, πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει στην βουλή την ίδια τροπολογία που σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε «φωτογραφική» υπέρ των... συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όποιος πίστευε ότι "πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα με τον ΣΥΡΙΖΑ", μπορεί ν' αρχίσει να τρομοκρατείται. :grin: :grin: :grin:

Τους τύφλωσε το μένος για τον Μελισσανίδη και… ξέχασαν ότι είχαν καταθέσει την ίδια ρύθμιση!

Την 1η Αυγούστου του 2013, πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει στην βουλή την ίδια τροπολογία που σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε «φωτογραφική» υπέρ των... συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Δεν πειραζει την μαλακια τους την καταλαβαν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τα σεβη μου αρχοντα...τσεκ πιμι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mori koyfala indiane gamiesai....dosmou mia aformi na se stoliso...
den mporei na eisai monimos nifalios...
ti skata exete vrei ekei sti fili sou kai to pinete monaxoi?? :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπητέ Χρηστίδη αν δεν γαμιόμουν δεν θα ήμουν μέλος του σάιτ,
Στη φυλή μου πάντως πίνουμε μόνο απ' το καλό το πράμα... Κιτρινόμαυρο, με έναν δικέφαλο αετό απάνω και τρία ανεξίτηλα χαραγμένα γράμματα μες στην καρδιά. Α-Ε-Κ!
Κερνάω όποτε μου πεις. Αν δεν το κάνω στόλισε με, όπως πραγματικά μου αξίζει!
Τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες σου όμως, όποτε μου δίνουν την ευκαιρία γράφοντας ανοησίες για την ΑΕΚ σε αυτό το νήμα, θα μου επιτρέψεις να τους γλεντάω και να τους εκθέτω, βγάζοντας τους στη σέντρα, για να μου λες εσύ, αν είναι ανόητοι ή όχι τελικά. Σύμφωνοι;
Δεν θα σε απογοητεύσω πάντως και θα σου δώσω μία αφορμή να με στολίσεις (εαν φυσικά όντως το επιθυμείς) ενόψει και του αυριανού ντέρμπυ στο βόλεϋ γυναικών. Εξάλλου γνωρίζεις πως (όσο και να με στολίσεις) δεν παίρνω χαμπάρι. Ινδιάνος γαρ...

Υ.Γ. Χαίρομαι που γράφεις και πάλι ελληνικά.

Υ.Γ.1
χαχαχαχα Να σαι καλά , μου έφτιαξες την μερα με το γέλιο που έριξα. Ωστε ειχε γκομενα αρχιτεκτονισα , για αυτο εισαι τόσο βαθια χωμενος στα μυστικα των σχεδιων και των νόμων για τις αδειες.
Σου προτείνω η επομενη γκόμενα , να ειναι πολιτικός μηχανικός για να εχεις πληρη γνωση και να αναλαμβάνεις ολόκληρα τα έργα.
Για το τελείωμα , φτιαξτα και με ενα μπετατζή.  :2funny: :2funny: :2funny:
Απολαυστικός ο βυζομάστορας, όπως και η συνταγή του για την Αίγ(ε)α. Καλή μας όρεξη!

Υ.Γ.2
Τις μπουμπούκες σου ξέχασες! :boobies:

Έχω πρόσκληση για το αυριανό ματς, να το δω μαζί με κολλητό-καυλιάρη γαύρο, αλλά λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω δυστυχώς. Η σκέψη μου πάντως, θα είναι μαζί με την Αννούλα που θα περάσει δύσκολες στιγμές :boobies:
Πόσταρε καμιά καλή φωτό και φτιάξε με γάτε, μπας και την ακούσω και σταματήσουν να με λένε νηφάλιο... Άκου εκεί νηφάλιο τον Ινδιάνο, που η σκουός κάνει αγώνα για να του κόψει την πίπα της ειρήνης (σιγα μη το πετύχει)...Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη χθες αργησα..............
ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ 20ΕΚ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Συνημμένα

• showarticleimage2.jpg
    showarticleimage2.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 31

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1ον Είναι ένα κόμμα (ο ΣΥΡΙΖΑ) που επειδή έχει τη ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να γίνει πρώτο κόμμα μια μέρα, το έχει πιάσει πανικός. Δε μπορούν (λόγο ιδεολογίας και πιστεύω) να βάλουν τα πράγματα κάτω και να χαράξουν μια κοινή γραμμή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του
2ον Όπως οι περισσότεροι από τους 300 εκεί μέσα έτσι και αυτοί δε διαβλαζουν τα νομοσχέδια. Δεν είναι ανάγκη εξάλλου. Αν είναι από τη κυβέρνηση (και είσαι κυβερνητικός) ψηφίζεις υπερ. ΑΝ δεν είσαι κυβερνητικός ψηφίζεις κατά. Σιμπλ ας δατ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
1ον Είναι ένα κόμμα (ο ΣΥΡΙΖΑ) που επειδή έχει τη ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να γίνει πρώτο κόμμα μια μέρα, το έχει πιάσει πανικός. Δε μπορούν (λόγο ιδεολογίας και πιστεύω) να βάλουν τα πράγματα κάτω και να χαράξουν μια κοινή γραμμή. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του
2ον Όπως οι περισσότεροι από τους 300 εκεί μέσα έτσι και αυτοί δε διαβλαζουν τα νομοσχέδια. Δεν είναι ανάγκη εξάλλου. Αν είναι από τη κυβέρνηση (και είσαι κυβερνητικός) ψηφίζεις υπερ. ΑΝ δεν είσαι κυβερνητικός ψηφίζεις κατά. Σιμπλ ας δατ
Μερικές φάπες υπόθεση είναι αλλά επειδή το ξέρουν κι αυτοί μάλλον δε θα χρειαστούν...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Για τον φίλο Ίντιαν η κυρία επικεφαλής του τμήματος...
Καλές γιορτές εβριμπόντι και έβρι βόδι!Τα καλύτερα έρχονται!  :rockon:

Συνημμένα

• FeniaPapageorgiou041.jpg
    FeniaPapageorgiou041.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 14
  • FeniaPapageorgiou053.jpg
    FeniaPapageorgiou053.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 13

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

...πάντως όποιος ΑΕΚτζής ή Βάζελος (με το παρελθόν του Βοτανικού) ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει μετά αναρωτιέται γιατί δεν θα έχουμε γήπεδο ...οι κομπλεξικοί του 4% που καβάλησαν καλάμι είναι για πολλές κλωτσιές...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
...πάντως όποιος ΑΕΚτζής ή Βάζελος (με το παρελθόν του Βοτανικού) ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει μετά αναρωτιέται γιατί δεν θα έχουμε γήπεδο ...οι κομπλεξικοί του 4% που καβάλησαν καλάμι είναι για πολλές κλωτσιές...
Δε ξέρω αν είναι κομπλεξικοί. Αυτό που βλέπω είναι πως επειδή τ όνειρο να γίνουν πρώτο κόμμα είναι κοντά, έχουν χάσει τ αυγά και τα πασχάλια. Από τη μία κάνουν πολιτική κόμματος του 4-5 % και από την άλλη προσπαθούν να μαζέψουν όσο περισσότερα ψηφαλάκια μπορούν και έχουν μπερδέψεει τα μπούτια τους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Mας κοροιδευει ο πουθενας,για τα ματια του κοσμου τα παιρνει τα οικοπεδα.
Ακουτε τον αιγεα,που ειχε γκομενα 5 χρονια πολιτικο μηχανικο και του εμαθε τα κολπα. :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Mας κοροιδευει ο πουθενας,για τα ματια του κοσμου τα παιρνει τα οικοπεδα.
Ακουτε τον αιγεα,που ειχε γκομενα 5 χρονια πολιτικο μηχανικο και του εμαθες τα κολπα. :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο το ''αεκ 365'' το πηρατε απο αυτο;;;

Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κρατά τις ίδιες τιμές στα «365»  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτο το ''αεκ 365'' το πηρατε απο αυτο;;;

Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κρατά τις ίδιες τιμές στα «365»  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλακα θα σε παρω μαζι μου πρωτο αγωνα στον Ναο.Θα σε κανω αντρα.Φερε μαζι και την αρχιτεκτονισσα. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τα χανουμια ειναι ικανα να πηγαινουν στα ερειπια και να κανουν 'ολε'!
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/06/602360_10152872930420456_1754254872_n-660x330.jpg[/img[/URL]]
Για αυτο δεν ειμαστε ικανοι παντως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
αεκαρααααααααααααααααα  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: