Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έλα ρε. Αφού είχε γκόμενα αρχιτεκτόνησα. Κάτι θα ξέρει.
Όπως ήξερε για το στάδιο του Πηλαδάκη στη Λάρισσα. Όπως ξέρει ότι ο Μελισσάν δεν έχει βάλει χρήματα στην ΑΕΚ (άμμεσα, έμμεσα δεν έχει σημασία). Όπως ξέρει τοοοοοοοοοοοοοοοοσα και τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα για τ έργα.
Είναι η αρρώστια του σφραγιδοχτυπητή.
Αστα αυτα και γαμα κανα κινεζακι,εχει παει ο χριστιδης στην ταυλανδη και δεν εχει αφησει πιπινι για πιπινι.
να παρεις το αιμα μας πισω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αστα αυτα και γαμα κανα κινεζακι,εχει παει ο χριστιδης στην ταυλανδη και δεν εχει αφησει πιπινι για πιπινι.
να παρεις το αιμα μας πισω.
Έλεος ρε μαλάκα με τις Κινέζεεεεεεεεεεεεεεες. Άκολες, άβυζες, με τρίχα στη μασχάλη (οι περισσότερες) και στο μουνί. Αηδία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχαχα Να σαι καλά , μου έφτιαξες την μερα με το γέλιο που έριξα. Ωστε ειχε γκομενα αρχιτεκτονισα , για αυτο εισαι τόσο βαθια χωμενος στα μυστικα των σχεδιων και των νόμων για τις αδειες.
Σου προτείνω η επομενη γκόμενα , να ειναι πολιτικός μηχανικός για να εχεις πληρη γνωση και να αναλαμβάνεις ολόκληρα τα έργα.

Για το τελείωμα , φτιαξτα και με ενα μπετατζή.  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τ αρπάζει γρήγορα μη τον βλέπεις έτσι. 2-3 χρονάκια να μείνει με 3-4 γκόμενες διαφορερικών επαγγελμάτων θα γίνει ο πεφωτισμένος ηγέτης.

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πολύς πόνος παιδιά , όλη την ώρα οι γαύροι με εμας ασχολούνται με το εαν θα βάλει λεφτά ο Μελισσανίδης με το εαν μας κοροιδεύει με το εαν θα χτίσει γήπεδο κτλπ . Ε ρε φόβο που τον έχουν και ας μην το παραδέχονται....Παλικάρια ηρεμήστε σε 1,5 χρόνο θα σας ειδοποιήσουμε.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

akou tora epeidh kalo to stylaki soy alla mas psilozalizeis kai ta paparia me th nhfaliothta kai to ''yperano''
erotisi...ante ego kai o aigeas eimaste anoitoi..dekto gia tin oikonomia tis sizitisis...
esi o ''iperano''poy exeis kai to stilaki to gamato kai kala kai pou otan milas oloi toumpekiazoun mporeis na mou apantiseis se ayth tin erotisi na se do poso magitis eisai??
1) aektzhdes anoitoi pou grafoun edo iparxoun??nai i oxi??
2) kai an nai poioi einai?
PS,exeis dikaioma na kaneis anafora gia ta greeklish ;)
gmostoi roufianoi eiste sto paron nima...empros...
perimeno apantisoula kurie ''iperano''

Φίλε Χρηστίδη,

Για το πρώτο ερώτημα που μου έθεσες, η απάντηση είναι η προφανής. Ναι. Η ανοησία δεν έχει χρώμα, πατρίδα, φυλή, θρησκεία, αθλητική ομάδα ή οποιονδήποτε άλλο διαχωρισμό ή διάκριση. Δεν είμαι ανόητος για να πιστεύω το αντίθετο. Αν γι' αυτό με αποκαλείς νηφάλιο, το δέχομαι. Δεν είμαι όμως ούτε ρουφιάνος, για να κατονομάσω δημόσια στο forum, ποια μέλη ομοιδεάτες μου γραφουν ανοησίες. Μπορώ είτε απλά να τους αγνοήσω, είτε να τους το επισημάνω. Αν πάλι γι' αυτό με αποκαλείς υπεράνω, το δέχομαι ομοίως. Το ποιον θεωρώ εγώ ανόητο ή όχι, αποτελεί στην τελική, προσωπική άποψη (είναι σαν την κωλοτρυπίδα) και δεν έχει σημασία, παρά μόνο γι αυτόν που έχει την μύγα και μυγιάζεται (όπου μύγα βάλε ανόητος). Εξάλλου εφόσον το επιθυμώ, υπάρχει το αντίστοιχο θρεντ (Mr Μαλάκας 2013), όπου μπορώ να καταθέσω την άποψη μου. Μπορεί να είμαι ένας φτωχός Ινδιάνος, αλλά ξέρω καλά από παγίδες και θα μου επιτρέψεις την απάντηση στο δεύτερο ερώτημα σου να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Το πόσο μάγκας είμαι, για τα δικά σου σταθμά, κρίνε το εσύ, ωστόσο εγώ οφείλω να σε ευχαριστήσω, για τα καλά σου λόγια.

Συγγνώμη που σου καταρρίπτω τους μύθους του Αυγεία, αλλά γνωρίζεις καλά, ότι ο κόπρος αντί να αντιγράφει ολόκληρο τον ΓΟΚ (μάλλον τον αποστήθισε κατά την 5ετία με την αρχιτεκτόνισα που τραβιόταν), για να πετάξει στο τέλος μια ασυναρτησία, μπορούσε απλά να αναζητήσει στο ΦΕΚ (τεύχος ΑΕ-ΕΠΕ αρ. 5650 / 05.09.2013 που δημοσιεύτηκε στις 16.09.2013) τα σχετικά με την κατασκευαστική του γηπέδου της ΑΕΚ (ιδιοκτησίας και συμφερόντων Μελλισανίδη) προκειμένου να διασταυρώσει τα όσα λέγονται και να μη μας ζαλίζει τους όρχεις με τους κωδικούς του Σγουρού και τα φράγκα του Μελ. Εσύ τουλάχιστον στροφάρεις μέχρι αυτό το σημείο. Ωστόσο διαπιστώνεις και συ, πως εκείνος είναι τόσο ανόητος, που επιμένει στην ίδια ανοησία, χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα. Ο κόπρος, ως αυθεντικός βλαξ, είναι ανάξιος λόγου, όσα σεντόνια και αν απλώσει και αν ακόμα αντιγράψει ολόκληρη την ελληνική νομοθεσία, νομολογία και αρθρογραφία περί πολεοδομικών διατάξεων, θα καταλήξει στο ίδιο αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι το γήπεδο της ΑΕΚ δηλαδή δεν μπορεί να γίνει. Όχι γιατί αυτός είναι ικανός να γυρίσει το ποτάμι πίσω με μια σφραγίδα του ή επειδή ξέρει κάτι, το οποίο δεν ξέρουμε εγώ, εσύ, η αρχιτεκτόνισα, ο Τίγρης, ο Δήμος, η Περιφέρεια ή ο οποιοσδήποτε άλλος, αλλά επειδή έτσι τον βολεύει και έτσι ελπίζει. Μονά-ζυγά, δικά του δηλαδή. Ίδιον ενός ανόητου. Ή που θα τον βρίσεις ή που θα γελάς μαζί του, ρε συ Χρηστίδη. Συγχώρα με, αλλά θα προτιμήσω το δεύτερο. 

Με εσένα πάντως έχουμε οριοθετήσει τις διαφορές μας και εφόσον σε θεωρούσα ανόητο, δεν θα σου απευθυνόμουν, ούτε θα σου απαντούσα. Είσαι εμφανώς πιο ξύπνιος από τον κόπρο τον Αυγεία, για αυτό εξάλλου και μέχρι πρότινος δεν ασχολήθηκες με το θέμα του γηπέδου, παρά αντιπαρατέθηκες και πίκαρες τους οπαδούς της ΑΕΚ σε αυτό το νήμα, είτε για τα αγωνιστικά ή για τον Τίγρη γενικότερα. Γνωρίζεις καλά το μέγεθος της υπόθεσης ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και όπως σωστά παραδέχτηκες, μόνο ο χρόνος  θα δείξει τι τροπή θα πάρει. Είσαι παλιά καραβάνα στο μπουρδελα.κομ και έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη, να μην το παίζεις κάτι, που δεν είσαι. Γνωρίζεις ποια επιχειρήματα στέκουν και ποια όχι, ούτως ώστε να μην γίνεσαι πρόβατο, πίσω από τον κάθε ανόητο ομοϊδεάτη σου, αναπαράγοντας, την όποια κοπριά έχει να προσφέρει στο παρόν νήμα και ας παρασύρεσαι ενίοτε. Αυτό το πιστεύω και εγώ και αρκετοί ομοϊδεάτες μου εδώ.

Τέλος πρέπει να σου διευκρινίσω, πως σέβομαι όλους τους κανόνες του σάιτ, χωρίς να περιμένω φυσικά, ότι θα πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι. Δεν έχω κάνει αναφορά ποτέ σε κανέναν, για πολύ χειρότερους λόγους ή αιτίες και δεν προτίθεμαι να το κάνω, για λόγους αρχής. Για τα greeklish σου εξήγησα, πως αυτό που με πειράζει δεν είναι το ότι απαγορεύονται, αλλά ότι μου είναι ειλικρινά κουραστικό να τα διαβάζω. Με ζαλίζουν επίσης και για αυτό δεν μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάσω, πολλώ δε μάλλον να απαντήσω. Αν το να γράφω όμορφα και ωραία, σεβόμενος τους κανόνες αυτού του μπουρδέλου του σάιτ, το οποίο με φιλοξενεί, σε ζαλίζει, μην διαβάζεις. Ούτε εγώ κάθομαι να διαβάσω ό,τι ανοησία γράφει ο καθένας ελληνιστί ή greeklish. Αυτό είναι το στυλ μου και δεν αλλάζει για κανέναν λόγο. Και εσύ όμως που είσαι σημαίνον και παλαιότερο μέλος από μένα στο σάιτ όφειλες να γνωρίζεις και να σέβεσαι κάποιους στοιχειώδεις κανόνες. Αν έχεις άλλες απορίες ή θες να συνεχίσουμε την κουβέντα, σε παρακαλώ για τελευταία φορά, γράφε ελληνικά. Αλλιώς μην περιμένεις ούτε αναφορά, ούτε απάντηση από μένα.

Πάντα φιλικά.

Υ.Γ.  Όταν ο κόπρος τα φτιάξει με τον Σγουρό, θα τον πάρουμε στα σοβαρά. Μεχρι τότε, όσο και αν κωλοτρίβεται στην γκλίτσα του τσομπάνη...I told u kopre, can't touch this.

Υ.Γ.1 Σάββατο (21.12.2013) απόγευμα (17.30) στο ΟΑΚΑ το πάρτυ συνεχίζεται!

Υ.Γ.2
[move][size=15pt]ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ![/size][/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έλεος ρε μαλάκα με τις Κινέζεεεεεεεεεεεεεεες. Άκολες, άβυζες, με τρίχα στη μασχάλη (οι περισσότερες) και στο μουνί. Αηδία.
Aφου ρε μαλακα εισαι γνωστος σαβουρογαμης,ειμαι σιγουρος οτι διαλεγεις οτι πιο ασχημο κιτρινιαρικο βρεις μπροστα σου,για αυτο εχεις αυτη την αποψη :2funny: :2funny: :2funny:
Kανα τετοιο επρεπε να σπρωξεις,που ειναι και οπαδος της ομαδας μας.
546533625.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mori koyfala indiane gamiesai....dosmou mia aformi na se stoliso...
den mporei na eisai monimos nifalios...
ti skata exete vrei ekei sti fili sou kai to pinete monaxoi?? :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
mori koyfala indiane gamiesai....dosmou mia aformi na se stoliso...
den mporei na eisai monimos nifalios...
ti skata exete vrei ekei sti fili sou kai to pinete monaxoi?? :rockon:
Ρε τρελαμενε βαλε τις ελληνικες γραμματοσειρες απο οπου και να γραφεις,ουτε αυτο δεν ξερεις να κανεις;
Ευκολο ειναι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Aφου ρε μαλακα εισαι γνωστος σαβουρογαμης,ειμαι σιγουρος οτι διαλεγεις οτι πιο ασχημο κιτρινιαρικο βρεις μπροστα σου,για αυτο εχεις αυτη την αποψη :2funny: :2funny: :2funny:
Kανα τετοιο επρεπε να σπρωξεις,που ειναι και οπαδος της ομαδας μας.
546533625.jpg
Αυτή που μου μοστράρισες είναι ΣΙΓΟΥΡΑ κινέζα; Γιατί για πιο πολύ για Γιαπωνέζα μου κάνει

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τι πουστης εισαι ρε γαμιολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμα κανα σχιστοματικο και για μας. :grin:
αμα ερχομουνα εδω για να τα γαμαω ενα ενα καθομουνα σπιτι μου...
απο τριδυμακια και πανω  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πες του ρε για τα προχθεσινά μπενάλτια και το οφσάιντ γκολ και ασε τα σαλιαρίσματα...
Μετα τις γιορτες αυτα,αστους να φανε κανα κουραμπιε μην πνιγουν με την αχνη. :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χανουμια αργησα σημερα!!! ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ 20ΕΚ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη έμμεσα;
Κάτι που γίνεται με τη ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Στη περίπτωση του ΟΠΑΠ το λοιπόν τι γίνεται; Ο Μελλισαν ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ (που είναι μέτοχος) Ε-Μ-Μ-Ε-Σ-Α δηλαδή δίνει λεφτά στην ΑΕΚ. Τα βγάζει από τη τσέπη του, τα δίνει στον ΟΠΑΠ και αυτό ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ και τα δίνει στην ΑΕΚ. ΕΜΜΕΣΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΕΚ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝ (γι αυτό σκούζατε εξάλου)
Στη περίπτωση της ΝΟΒΑ των χορηγών κτλπ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝ Δ-Ε-Ν βάζει το χέρι στη τσέπη του να τα δώσει στη ΝΟΒΑ πχ και αυτή στην ΑΕΚ. Απλά λόγο ΟΝΟΜΑΤΟΣ δίνει ένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ κύρος και κάνει και καλά ντιλ

Κατάλαβες τώρς ΒΛΑΚΟΣΠΟΡΕ τι σημαίνει το έμμεσα;
Τράβα ψόφα τώρα μαλάκα
ψιτ στοκε, πιο μαλακας πεθαινεις!! σχολειο εχεις παει;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
χανουμια αργησα σημερα!!!...

Ελα , παραδέξου το. Το να μπεις και να γραψεις την παπαριά σου στο θρεντ της ΑΕΚ, ειναι μία απο τις τρεις κινήσεις( μαζί με το κάπνισμα και την μαλακία)  που κανεις μηχανικα και δεν μπορείς να κοψεις.  :2funny:

Αν το παραδεχτείς , για οποιοδήποτε απο τα 3 , θα ειναι το πρώτο βήμα .. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom