FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ας το ξαναθυμηθούμε.......Για τον Γιώργο μας......
Λογικά ένα απ τα 2 ή και τα δυο. ΔηλαδήΜα τι τον ρωτάς τώρα..... Αυτά είναι ψιλά γράμματα γι' αυτούς... Θα σου πει 6 γκόλ έριξα,τι μου λες τώρα....
Αλήθεια όλο το παραπάνω γιατί το έγραψε?........Τι είπαμε?
δυστυχως τετοια κριαρια υπαρχουν πολλα στην Φ.Λ.2Gregory δεν έχεις και άδικο......
Για την φάση με τον Πλατέλλα το είχα διαβάσει και εγώ σε κάποια σάιτ......Ωστόσο,ο καινούργιος καθηγητής διαιτησίας στον Σκάι που αντικατέστησε τον Βασιλάκη,είπε ότι όχι μόνο είναι πέναλντι,αλλά και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα γιατί κάνει πολύ επικίνδυνο παιχνίδι....κάτι που δυστυχώς φάνηκε με τον τραυματισμό του Πλατέλλα...
Στο συγκεκριμένο ματς έγιναν όργια!!!!.....και η ομάδα μας όμως δεν πήγε καλά....
Θέλουμε πολλή βελτίωση για την συνέχεια...
Θα έχουμε γκέλες.Η Ρέιντζερς που υποβιβάστηκε είχε 7-8 ισοπαλίες αν θυμάμαι καλά....
Έτσι φαίνεται.......θέλει μεγάλη προσοχή από τους παίκτες....δυστυχως τετοια κριαρια υπαρχουν πολλα στην Φ.Λ.2
εσύ πάλι καθόλου, τις ίδιες βλακείες γράφεις ξανά και ξανά κι όλο εδώ τριγυρνάς μπας κι αρπάξεις κανένα μπινελίκι.εχετε μεγαλη πλακα ρε σεις,συνεχιστε να μας διασκεδαζετε
εσύ πάλι καθόλου, τις ίδιες βλακείες γράφεις ξανά και ξανά κι όλο εδώ τριγυρνάς μπας κι αρπάξεις κανένα μπινελίκι.
εχει να πεσει ακομα καρπαζα...
μεχρι και σκουπιδιαρηδες θα ασελγουν στο χιλιοχυμενο κορμακι της αεκουλας
τον αλλο μηνα εγω μπαινω επισημως αρθρο 99Εσυ πως το βλεπεις?? Σωζεσαι φετος??
ειτε 99 μπειτε,ειτε 199 ειτε 299 ο αρης θα παραμεινει αρης.η 3η ομαδα της σαλλονικης.τον αλλο μηνα εγω μπαινω επισημως αρθρο 99
και αντε γεια κοταρα
τελειωνει ακομη μια δυσκολη χρονια
και του χρονου ερχεται ο ελληνοαμερικανος κοταρα
εσενα του χρονου σε περιμενει μεγαλη πουτσα στην β
μονο 2 ανεβαινουν
Καλα ελα του χρονου στη Β' να σε Γαμησω..Βρωμοσκουλικαντερα!!τον αλλο μηνα εγω μπαινω επισημως αρθρο 99
και αντε γεια κοταρα
μονο 2 ανεβαινουν
Ρε χυμένε σκουλικοεβραίε αποφάσισε γαμώ τα πάντα σου ποιος έρχεται στον άρη σκατογαμημένο σπερματοδοχείο. Ο ελληνοαμερικάνος (έχουμε να σου δώσουμε τον Κοζώνη αν θες) ή ο Πέτρος ο γιος του Κόκκαλη; Μήπως θα έρθουν οι κινέζοι; Αποφάσισε ρε γαμημένε πούστη γιατί απ τα πολλά γαμήσια που έφαγες από τον λόχα σου ξεχνάς και αυτά που έχεις πει.τον αλλο μηνα εγω μπαινω επισημως αρθρο 99
και αντε γεια κοταρα
μονο 2 ανεβαινουν
υπαρχει κανα σαιτ να πονταρουμε οτι οοοοοολοι αυτοι θα βγουν αθωοι;
ο μακης ειναι παιδι της εκκλησιας ρεΜεχρι στιγμης παντως, ολοι λενε ποσο καλος και ποσο ''κυριος'' ειναι ο Ψωμιαδης. Για να καταθεσει καποιος εναντιον του, πρεπει να ειναι αρρωστος με το ενα ποδι στον ταφο και να μην εχει ουτε οικογενεια, ουτε φιλους, ουτε στον ηλιο μοιρα...
Δεν πιστεύω να ειρωνεύεσαι...έστειλε και στεφάνι χτες! 0ο μακης ειναι παιδι της εκκλησιας ρε