Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
ο μακης ειναι παιδι της εκκλησιας ρε
Ο Μάκης Ψωμιάδης, υπό κανονικές συνθήκες, όταν δεν είναι εξαφανισμένος, εκκλησιάζεται τακτικά...
Ο νεαρός γιος του ιερέα της εκκλησίας που ήταν πίσω από τη «σκεπαστή» της Νέας Φιλαδέλφειας
έμειναν μόνο οι αναμνήσεις των βασανισμένων για έναν νεαρό ψηλό τύπο που τους ανάγκαζε να προσεύχονται στα κρατητήρια προτού ξεκινήσει τη διόλου ευλογημένη δουλειά του...
«Οταν ήρθε η ώρα για να πάρω τα πρώτα χρήματα ο πρόεδρος μου έδωσε έναν σάκο. Πάνω πάνω υπήρχαν μπανάνες και από κάτω αρκετά δολάρια. Αργότερα ανακάλυψα ότι αυτά τα χρήματα ήταν “βρώμικα”.
Λίγο καιρό μετά, ενώ είχαν καθυστερήσει οι πληρωμές, ήμουν με έναν ελληνοαμερικανό φίλο μου ονόματι Κωνσταντίνο στο γραφείο του όταν εισέβαλαν κάποιοι άνδρες και τον απήγαγαν. Την επόμενη ημέρα άρχισα να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα, στα οποία μου έλεγαν: “Αν δεν παίξεις, δεν θα ξαναδείς τον φίλο σου. Θα τον βρεις σε πλαστική σακούλα (body bag)”». Ο Βρέινς έπαιξε ένα ακόμη παιχνίδι, ο φίλος του απελευθερώθηκε και λίγο μετά πήρε όλη του την οικογένεια και διέγραψε για πάντα μια μικρή άναρχη χώρα στη Μεσόγειο.
Οι ιστορίες είναι χιλιάδες. Για ποδοσφαιριστές που αρνήθηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ και είδαν το αυτοκίνητό τους να ανατινάζεται, για τιμολόγια καφέδων στην ΠΑΕ ΑΕΚ αξίας εκατομμυρίων ευρώ, για ξενοδοχεία στη Λήμνο που αγοράζονται και αφήνονται να μαραζώσουν για άγνωστους λόγους, για πυροβολισμούς στον γλουτό έξω από την Αίγλη Ζαππείου, στους οποίους οφείλεται το ασταθές περπάτημά του: φήμες, φόβος και βιασμός της λογικής.