Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πως   σας  αρεσει   να  βλεπετε  παντα  φαντασματα  ρε  τυποι,  ειστε  φοβεροι... :rockon:

Ο  Κοκκαλης  φταιει  και  για  σημερα  το  ξερουμε  το  παραμυθι.....ενταξει........Ε Λ Ε Ο Σ....

προτεινω....
αλλα 5 μυρια για το γηπεδο
2 για τους χωρους περιξ
300.000 για τα κυλικεια
επισης αβατζο 10 μυρια σε μελλοντικα χρεη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Gregory35 βάλαμε κανονικό γκόλ.......σήκωσε οφσάιντ....
Στο τετ α τετ στον Πλατέλα που καλύπτεται πολλά μέτρα το ίδιο.....
Πρέπει να δεις τις φάσεις.....σπάνια ασχολούμαι με την διαιτησία,αλλά το σημερινό ήταν στήσιμο....δεν είναι ανθρώπινα λάθη αυτά....
Έπρεπε να τα γνωρίζουν στην ΑΕΚ και να είχαμε καλύτερη ομάδα....
Εχασε και ο Νταγκόλ δύο,ειδικά στο 95 από μισό μέτρο....
Ψάξε να δεις τις φάσεις...
Στη κίνα έχουν μπανάρει τα γιουτιουμπ και τα σχετικά. Έχω πρόγραμμα που κάνει μασκ την ι.π μου αλλά μετά το νετ είναι πιο αργό και από πλοίο του αγούδιμου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τωρα αρχιζει η κατηφορα μουνακια
εκει εκει στην Γ'εθνικη

Εσυ τελικα πρεπει να εισαι τελειως βλαμενος..

Εδώ έτρωγε πούτσα από τον λόχα του για να πάρει άδεια και περιφανεύεται γι αυτό!!!

Σε   παρακαλω   μη  διαβαλεις  τον κυριο  Αγουδημο  και  τα  υπερπλοια του............ :rockon:

Ρε κάνε μου τη χάρη. Πειραιάς Σάμος 18 ώρες. Έφτασα στο λιμάνι και είδα πως είχε φτάασει ήδη ο χάρος και περίμενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Στη κίνα έχουν μπανάρει τα γιουτιουμπ και τα σχετικά. Έχω πρόγραμμα που κάνει μασκ την ι.π μου αλλά μετά το νετ είναι πιο αργό και από πλοίο του αγούδιμου
Ok....είχα διαβάσει σε προηγούμενα πόστ,ότι είσαι στην Κίνα....τόσο αργό ε? :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ok....είχα διαβάσει σε προηγούμενα πόστ,ότι είσαι στην Κίνα....τόσο αργό ε? :grin:
επειδή κάνει μασκ την ι.π μου το πρόγραμμα ναι. Αλλιώς....ΣΦΑΙΡΑ. Από τορρνεντ κατεβάζω με 5mbp/s

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε κάνε μου τη χάρη. Πειραιάς Σάμος 18 ώρες. Έφτασα στο λιμάνι και είδα πως είχε φτάασει ήδη ο χάρος και περίμενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και  γρηγορα  πηγες.......μην  εχεις  παραπονο...

Πειραιας - Ιος   δωδεκαμιση  ωρες;.......... :rockon: :rockon: :rockon: με  το  Νταλιανα...

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
επειδή κάνει μασκ την ι.π μου το πρόγραμμα ναι. Αλλιώς....ΣΦΑΙΡΑ. Από τορρνεντ κατεβάζω με 5mbp/s
πηγες στην κινα για να φας κινεζικο κιτρινο παπαρι ρε;;;
μπουαχαχαχαχαχαχ
αυτοι ειναι μικροψωληδες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και  γρηγορα  πηγες.......μην  εχεις  παραπονο...

Πειραιας - Ιος   δωδεκαμιση  ωρες;.......... :rockon: :rockon: :rockon: με  το  Νταλιανα...
12.5 ώρες!!!  :o :o :o :o :o
Βγήκατε κατάστρωμα και κοπηλατούσατε ρε και κάνατε τόσες ώρες;

Νταλιάνα. Τι μου θυμησες τώρα. Αυτό ήταν πλοίο. Έμπαινες μέσα και δεν ήξερες την ώρα, την ημέρα και τη χρονιά που θα έβγαινες απ εκεί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πηγες στην κινα για να φας κινεζικο κιτρινο παπαρι ρε;;;
μπουαχαχαχαχαχαχ
αυτοι ειναι μικροψωληδες
Ενώ εσύ θέλεις αραπάδες να σου σκίζουν τη σούφρα σου ε  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:; Κομάντο μου εσύ.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Το οφσάιντ του Πλατέλλα.....βρείτε που είναι ο Πλατέλλας... :grin:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    105,4 KB · Εμφανίσεις: 11

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το οφσάιντ του Πλατέλλα.....βρείτε που είναι ο Πλατέλλας... :grin:
Ο Πλατέλλα είναι αυτός που φαίνεται λίγο (κεφάλι και λίγο στήθος) πίσω από τον παίκτη του Περιστερίου;
ΑΝ σφύριξε τον Πλατέλλα οφ σάιντ είναι για καρατόμηση ο βοηθός. Όμως υπάρχουν 1 ή 2 παίκτες της ΑΕΚ που είναι οφ σάιντ.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Ο Πλατέλλα είναι αυτός που φαίνεται λίγο (κεφάλι και λίγο στήθος) πίσω από τον παίκτη του Περιστερίου;
ΑΝ σφύριξε τον Πλατέλλα οφ σάιντ είναι για καρατόμηση ο βοηθός. Όμως υπάρχουν 1 ή 2 παίκτες της ΑΕΚ που είναι οφ σάιντ.
Ακριβώς το πέτυχες...... :cheesy:
Σφύριξε με το που πήρε την μπάλα και έβγαινε τετ α τετ....
Οι άλλοι δύο που λες φεύγουν από την περιοχή,έχουν αντίθετη κίνηση,δεν μετέχουν στην φάση.....στην μετάδοση φάνηκε με γυμνό μάτι,δεν χρειάστηκε καν ριπλέι....

Ο ίδιος βοηθός έδωσε άλλα δύο ανύπαρκτα.....όπως γράφω και παραπάνω στο ένα ευτυχώς δεν μπήκε γκόλ...το απέκρουσε ο τερματοφύλακας.....

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Gregory δες και την φάση στο πρώτο ημίχρονο του ακηρωθέν γκόλ....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 34

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Την πρώτη φορά θα δείξουμε ανοχή και θα πούμε ήταν σε κακή μέρα τα κοράκια, ανθρώπινο είναι. Την επόμενη φορά δε νομίζω να βγουν από το γήπεδο, αυτός είναι μάλλον κι ο στόχος τους.
Πρέπει να κάνει προληπτική ιατρική ο τιγρης στους άρρωστους γιατί οι προκλήσεις θα είναι πολλές.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Lavio,καλησπέρα.... :)
Είδες τον αγώνα?
Μακάρι να ήταν σε κακή μέρα,αλλά δεν είναι έτσι....
Στην προηγούμενη σελίδα έχω και την φωτογραφία από την φάση του οφσάιντ στον Πλατέλλα,αν δεν την έχεις δει....
Ξεκίνησαν νωρίς πάντως.....δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Lavio,καλησπέρα.... :)
Είδες τον αγώνα?
Μακάρι να ήταν σε κακή μέρα,αλλά δεν είναι έτσι....
Στην προηγούμενη σελίδα έχω και την φωτογραφία από την φάση του οφσάιντ στον Πλατέλλα,αν δεν την έχεις δει....
Ξεκίνησαν νωρίς πάντως.....δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα....
τα είδα όλα αλλά επειδή δε μπορώ να πιστέψω ότι θα τολμήσουν να στήσουν την ΑΕΚ στα γήπεδα της Γ´ , περιμένω τα επόμενα ματς.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
τα είδα όλα αλλά επειδή δε μπορώ να πιστέψω ότι θα τολμήσουν να στήσουν την ΑΕΚ στα γήπεδα της Γ´ , περιμένω τα επόμενα ματς.
Οκ......μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες....αλλά φοβάμαι για το αντίθετο....
Δεν θεωρώ τυχαία τα σημερινά μετά την παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου...

Ηδη,όπως λογικά έμαθες,άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις για το γήπεδο από το ΚΚΕ....Θα ακολουθήσουν και άλλοι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom