Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ε  δεν  του  ειπε  και ψεματα.........ποιος  ναμιζει   οτι ειναι.....ο  μιτσελ  ο οποιος  δε  μου  γεμιζει  το  ματι  σαν προπονητης  υπηρξε   παιχταρας  με  ολη  τη  σημασια  της  λεξης τον αλγερινο
μονο  εδω  και  στην αλγερια  τον  ξερουν........μη  τρελαθουμε κιολας....
Εγω  θελω  να  του  κοψουνε  τη  μπαλα  γιατι ειναι  μουνακι ..........αν  ειναι  παιχταρας  ας  φερει  προταση  αλλα..... :jerking:  παπαρια  μαντολες........ρε  δεν  τον   παιρνεται  εσεις;

Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος  :rockon: :rockon: ! εκτός άν πληρώσετε εσείς για να τον παρκάρουμε  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος  :rockon: :rockon: ! εκτός άν πληρώσετε εσείς για να τον παρκάρουμε  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!

Περασμενα  .......  ξεχασμενα......με  δυο  μυρια  ειναι  δικος  σας.......σας  αγαπαει  και  αν  θελετε  κανει  και  δηλωσει  μετανοιας........και  τα  γκολ   που  σας  εχει  βαλει  δεν  τα  εχει  πανηγυρισει...........πολυ   σημαντικο....μην  ειστε  τοσο  σκληροι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε  δεν  του  ειπε  και ψεματα.........ποιος  ναμιζει   οτι ειναι.....ο  μιτσελ  ο οποιος  δε  μου  γεμιζει  το  ματι  σαν προπονητης  υπηρξε   παιχταρας  με  ολη  τη  σημασια  της  λεξης τον αλγερινο
μονο  εδω  και  στην αλγερια  τον  ξερουν........μη  τρελαθουμε κιολας....
Εγω  θελω  να  του  κοψουνε  τη  μπαλα  γιατι ειναι  μουνακι ..........αν  ειναι  παιχταρας  ας  φερει  προταση  αλλα..... :jerking:  παπαρια  μαντολες........ρε  δεν  τον   παιρνεται  εσεις;
ΑΝ ο Μίτσελ του το έλεγε αυτό ΧΩΡΙΣ όμως να είναι προπονητής του ΟΣΦΠ θα το δεχόμουνα αυτό που έγραψες. Αλλά ο Μίτσελ είναι προπονητής του ΟΣΦΠ και το είπε σε ΠΑΙΚΤΗ του ΟΣΦΠ. Δεν του το είπε πχ ο Ζιοβάνι. Του το είπε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ. Και σαν προπονητής ο Μίτσελ είναι αυτό που σου έγραψα. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Χψρίς ΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΗ καριέρα στην Ισπανία, χωρίς να έχει να δείξει κάτι εκεί ήρθε στην Ελλάδα. Δεν είναι Βαλδέρβε (που είχε να δείξει κάτι στην Ισπανία) ήρθε Ελλάδα και ΠΟΥΤΣΕΣ. Σε 8 μήνες μέσα αντί να φτιάξει την ομάδα του Ζαρντίμ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ. Ο Ζαρντιμ θεωρώ πως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του.
Αν ο χουβαρδας προεδράρα σας μα τον δώσει ΟΧΙ ΜΟΝΟ τσάμπα αλλά πληρώνει και το 99% του συμβολαίου του, τότε αν θέλει να οργώσει την Ελλάδα ας έρθει. Αλλιώς να μείνει εκεί που είναι και ας τα κάνει πουτάνα.

Υ.Γ Επί Βαλδέρβε ο Τζιμπούρ ήταν πιο κότα και από τις κότες (με την έννοια πως δεν έκανε τίποτα) τώρα όμως ε; Γι αυτό παραδέχομαι τον Βαλδέρβε. Γιατί ήταν προπονητής μ αρχίδια (μόνο ο Λέτο του ξέφυγε) κ όχι αρχίδια προπονητής. Γιατί ΟΛΟΙ ήξεραν πως αν ο Βαλδέρβε έφευγε επειδή δεν είχε τη διοίκηση από πίσω του να τον στηρίζει σε κάθε απόφασή του (εδώ έκανε τον ΜΑΝΙΑΤΗ αμυντικό χαφ και ΟΛΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ και δεν είπε κανένας ΟΥΤΕ ΚΙΧ) τότε θα θα υπήρχαν καράβια να βρούνε να φύγουνε από το λιμάνι

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Για όσους δε θέλουν να το καταλάβουν και για όσους δε μπορούν να το εκφράσουν, η χρεοκοπία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε πουστιά αλλά επακόλουθο χρόνιας κακής διαχείρισης από τους παράγοντές της και του αποκλεισμού από έσοδα και τίτλους που της επεβλήθη από το σύστημα Κόκκαλη.
Η τιμωρία είναι η περσινή χρονιά και άλλα δύο χρόνια στην ανυπαρξία της Γ' και της Β' εθνικής.
Όλη η κάψα είναι να δείξουν οι αλλόθρησκοι ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε και της χαρίστηκαν τα χρέη ενώ η αλήθεια είναι πως απλώς εφαρμόστηκε ο νόμος χωρίς αλλαγές, προσαρμογές και πως η ΑΕΚ πληρώνει το τίμημα για τα λάθη της, η ΜΟΝΗ από τους μεγάλους που πληρώνει τόσο βαρύ τίμημα για τα λάθη των παραγόντων της.
Στην τελική προτιμώ τη "ρετσινιά" για τα χρέη παρά τον εξευτελισμό των κασετών της παράγκας και των CD του Μπέου και του αγαπούλα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΑΝ ο Μίτσελ του το έλεγε αυτό ΧΩΡΙΣ όμως να είναι προπονητής του ΟΣΦΠ θα το δεχόμουνα αυτό που έγραψες. Αλλά ο Μίτσελ είναι προπονητής του ΟΣΦΠ και το είπε σε ΠΑΙΚΤΗ του ΟΣΦΠ. Δεν του το είπε πχ ο Ζιοβάνι. Του το είπε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ. Και σαν προπονητής ο Μίτσελ είναι αυτό που σου έγραψα. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Χψρίς ΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΗ καριέρα στην Ισπανία, χωρίς να έχει να δείξει κάτι εκεί ήρθε στην Ελλάδα. Δεν είναι Βαλδέρβε (που είχε να δείξει κάτι στην Ισπανία) ήρθε Ελλάδα και ΠΟΥΤΣΕΣ. Σε 8 μήνες μέσα αντί να φτιάξει την ομάδα του Ζαρντίμ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕ. Ο Ζαρντιμ θεωρώ πως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του.
Αν ο χουβαρδας προεδράρα σας μα τον δώσει ΟΧΙ ΜΟΝΟ τσάμπα αλλά πληρώνει και το 99% του συμβολαίου του, τότε αν θέλει να οργώσει την Ελλάδα ας έρθει. Αλλιώς να μείνει εκεί που είναι και ας τα κάνει πουτάνα.

Υ.Γ Επί Βαλδέρβε ο Τζιμπούρ ήταν πιο κότα και από τις κότες (με την έννοια πως δεν έκανε τίποτα) τώρα όμως ε; Γι αυτό παραδέχομαι τον Βαλδέρβε. Γιατί ήταν προπονητής μ αρχίδια (μόνο ο Λέτο του ξέφυγε) κ όχι αρχίδια προπονητής. Γιατί ΟΛΟΙ ήξεραν πως αν ο Βαλδέρβε έφευγε επειδή δεν είχε τη διοίκηση από πίσω του να τον στηρίζει σε κάθε απόφασή του (εδώ έκανε τον ΜΑΝΙΑΤΗ αμυντικό χαφ και ΟΛΟΙ ΚΟΤΑΡΕΣ και δεν είπε κανένας ΟΥΤΕ ΚΙΧ) τότε θα θα υπήρχαν καράβια να βρούνε να φύγουνε από το λιμάνι

Ο  Μιτσελ  δεν  μπορει  να  ειναι  Βαλβερδε   σε  Τ Ι Π Ο Τ Α.........
Ελα   ρε  παρτε  τον  και  οργωνει  και  με  τα  χερια  , σας  αγαπαει.. :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 720280.jpg
    720280.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 7

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για όσους δε θέλουν να το καταλάβουν και για όσους δε μπορούν να το εκφράσουν, η χρεοκοπία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε πουστιά αλλά επακόλουθο χρόνιας κακής διαχείρισης από τους παράγοντές της και του αποκλεισμού από έσοδα και τίτλους που της επεβλήθη από το σύστημα Κόκκαλη.
Η τιμωρία είναι η περσινή χρονιά και άλλα δύο χρόνια στην ανυπαρξία της Γ' και της Β' εθνικής.
Όλη η κάψα είναι να δείξουν οι αλλόθρησκοι ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε και της χαρίστηκαν τα χρέη ενώ η αλήθεια είναι πως απλώς εφαρμόστηκε ο νόμος χωρίς αλλαγές, προσαρμογές και πως η ΑΕΚ πληρώνει το τίμημα για τα λάθη της, η ΜΟΝΗ από τους μεγάλους που πληρώνει τόσο βαρύ τίμημα για τα λάθη των παραγόντων της.
Στην τελική προτιμώ τη "ρετσινιά" για τα χρέη παρά τον εξευτελισμό των κασετών της παράγκας και των CD του Μπέου και του αγαπούλα.

Οταν  δε  σου  εδωσε  το  πεναλτυ  στη  λεωφορο  τελευταια  λεπτα  ,που  αν το  εβαζες  θα  εμπαινες  ομιλους  απευθειας  αν δεν κανω λαθος  δε  φταιει  ο  κοκκαλης  αδερφε....αλλα  η  λουλου  ο  νικολαιδης  το  καταπιε  αμασητο  .....απλα  μια  εμμεση  αναφορα ......οσο  για  αυτο  που  εγινε  με  καλαμαρια  αν  το  θεωρεις  αδικια  του  κοκκαλη  .......ειδες  τι  εγινε  με  παοκ  φετος...
Ας  ειχε  μυαλο  και  ο  μαλακας  ο  στουμπος  οταν  πεξατε  την  ιδια  χρονια  με  αστερα  τριπολης  να  εκανε  εγκαιρα  ενσταση  για  αντικανονικη  συμμετοχη  του  φυτανιδη  να  το  επαιρνε το  ματσακι  στα  χαρτια.....και  μη  μου  το  παιξεις  αντρας  του  στυλ  εγω  δε  το  θελω  στα  χαρτια  γιατι  απλα  εφαρμοζεται  ο  νομος.........να  ειμαστε  ρεαλιστες............

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οταν  δε  σου  εδωσε  το  πεναλτυ  στη  λεωφορο  τελευταια  λεπτα   ,που  αν το  εβαζες  θα  εμπαινες  ομιλους  απευθειας  αν δεν κανω λαθος  δε  φταιει  ο  κοκκαλης   αδερφε....αλλα  η  λουλου  ο  νικολαιδης  το  καταπιε  αμασητο  .....απλα   μια  εμμεση  αναφορα ......οσο  για  αυτο  που  εγινε  με  καλαμαρια   αν  το  θεωρεις  αδικια  του  κοκκαλη  .......ειδες  τι  εγινε  με  παοκ  φετος...
Ας  ειχε  μυαλο  και  ο  μαλακας  ο   στουμπος  οταν  πεξατε  την  ιδια   χρονια  με  αστερα  τριπολης  να  εκανε  εγκαιρα  ενσταση  για  αντικανονικη  συμμετοχη  του  φυτανιδη  να  το  επαιρνε το  ματσακι   στα  χαρτια.....και  μη  μου  το  παιξεις  αντρας  του  στυλ  εγω  δε  το  θελω  στα  χαρτια  γιατι  απλα  εφαρμοζεται  ο  νομος.........να  ειμαστε  ρεαλιστες............
Για τη λεοφόρο κάνεις λάθος. Δε θυμάμαι να σου πω αν πήγανα κατευθείαν ομίλους, αλλά αμάσητο δεν το κατάπιε ούτε ο κοντός ούτε ο Ιβιτς τότε. Απλά ήταν που είχε χαθεί μαθηματικά ο τίτλος στο ματς με την Καλιθέα γι αυτό και οι αντιδράσεις δεν ήταν έντονες. Αν και λέω πως δε νομίζω πως πηγαίναμε ντουγρου ομίλους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο  Μιτσελ  δεν  μπορει  να  ειναι  Βαλβερδε   σε  Τ Ι Π Ο Τ Α.........
Ελα   ρε  παρτε  τον  και  οργωνει  και  με  τα  χερια  , σας  αγαπαει.. :grin: :grin: :grin:
ΟΚ. Αλλά δεν είναι ΟΥΤΕ ΖΕΡΝΤΙΜ. Και το ξέρεις πως είναι αλήθεια. Στην Ευρώπη ο Ζαρντίμ σε πήγε Γιουρόπα (3η θέση στους ομίλους). Αυτός με αυτή τη κλήρωση (για το πρόγραμμα σου τ είπαμε) μπορεί να σ έχει και στους 0 βαθμούς τη 3η αγωνιστική.

Άσε ρε. Έχουμε ακόμα Ντούσαν. Θα θυμηθεί τα παλιά και θ αρχίσουν τα κυνηγητά στα Σπάτα....  :grin: :grin: :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Για τη λεοφόρο κάνεις λάθος. Δε θυμάμαι να σου πω αν πήγανα κατευθείαν ομίλους, αλλά αμάσητο δεν το κατάπιε ούτε ο κοντός ούτε ο Ιβιτς τότε. Απλά ήταν που είχε χαθεί μαθηματικά ο τίτλος στο ματς με την Καλιθέα γι αυτό και οι αντιδράσεις δεν ήταν έντονες. Αν και λέω πως δε νομίζω πως πηγαίναμε ντουγρου ομίλους.
Εγω  το   ανεφερα  γιατι  αν  γινοταν  σε  μεταξυ  μας  παιχνιδι  ακομα  θα  το  συζητουσαμε  ,  οι  αντιδρασεις  του  κοντου  ηταν  παρα  πολυ  χλιαρες ..........οσο  για   τους  ομιλους  η  εμπαινε  ο  δευτερος  απευθειας  η   στον  τριτο   προκριματικο.....

Ρε  παρτε  τον   ειναι  ΑΕΚΑΡΑ  μονο  2  μυρια.......

Συνημμένα

• 720280.jpg
    720280.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 12

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Οταν  δε  σου  εδωσε  το  πεναλτυ  στη  λεωφορο  τελευταια  λεπτα   ,που  αν το  εβαζες  θα  εμπαινες  ομιλους  απευθειας  αν δεν κανω λαθος  δε  φταιει  ο  κοκκαλης   αδερφε....αλλα  η  λουλου  ο  νικολαιδης  το  καταπιε  αμασητο  .....απλα   μια  εμμεση  αναφορα ......οσο  για  αυτο  που  εγινε  με  καλαμαρια   αν  το  θεωρεις  αδικια  του  κοκκαλη  .......ειδες  τι  εγινε  με  παοκ  φετος...
Ας  ειχε  μυαλο  και  ο  μαλακας  ο   στουμπος  οταν  πεξατε  την  ιδια   χρονια  με  αστερα  τριπολης  να  εκανε  εγκαιρα  ενσταση  για  αντικανονικη  συμμετοχη  του  φυτανιδη  να  το  επαιρνε το  ματσακι   στα  χαρτια.....και  μη  μου  το  παιξεις  αντρας  του  στυλ  εγω  δε  το  θελω  στα  χαρτια  γιατι  απλα  εφαρμοζεται  ο  νομος.........να  ειμαστε  ρεαλιστες............
Εσένα έννοια σου είναι να βάλεις τον ΠΑΟ στο κάδρο για να μην έχεις τη βρωμιά μόνος σου; Η επταετία 1997-2003 που κένταγε η παράγκα δε συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη περίοδο και κατάσταση. Όσο για το 2008 αν εσένα δε σε ενοχλεί ότι πανηγύρισες πρωτάθλημα βασισμένος σ' έναν απίθανο κανονισμό και αφού στο σφύριξαν οι ίδιοι που του έβγαλαν δελτίο, με γεια σου και χαρά σου. Μην απορείς όμως για την ένταση με την οποία σε μισούν όλοι οι άλλοι γιατί αυτή είναι η κληρονομιά του Κόκκαλη. Να μισήσουν όλοι τον ΟΣΦΠ γιατί δεν άφηνε ούτε ψίχουλο να πέσει κάτω με κάθε μέσο και να αμφισβητούν τους τίτλους που κέρδισε ακόμα κι αν τους περισσότερους του δικαιούταν.
Γι αυτό και όταν (αν) αλλάξει η κατάσταση δε θα υπάρξει έλεος.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Άσε ρε. Έχουμε ακόμα Ντούσαν. Θα θυμηθεί τα παλιά και θ αρχίσουν τα κυνηγητά στα Σπάτα....  :grin: :grin: :grin:
Θα  πεσει  πολυ  γελιο  αν  ξαναρχισουν  τα  πανο  και  τα  βρισιδια....

Συνημμένα

• da732500bdf1e12ff2ef3c71166af652_XL.jpg
    da732500bdf1e12ff2ef3c71166af652_XL.jpg
    112,8 KB · Εμφανίσεις: 27

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Προκριματικό έπαιξε ο ΠΑΟ, το ματς ήταν με τον Ιωνικό την 28η αγ. και θα περνάγαμε πρώτοι, αν θες τη συζήτηση για το γαύρο κάντε την στο θρεντ του γαύρου. :thumbsup:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εσένα έννοια σου είναι να βάλεις τον ΠΑΟ στο κάδρο για να μην έχεις τη βρωμιά μόνος σου; Η επταετία 1997-2003 που κένταγε η παράγκα δε συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη περίοδο και κατάσταση. Όσο για το 2008 αν εσένα δε σε ενοχλεί ότι πανηγύρισες πρωτάθλημα βασισμένος σ' έναν απίθανο κανονισμό και αφού στο σφύριξαν οι ίδιοι που του έβγαλαν δελτίο, με γεια σου και χαρά σου. Μην απορείς όμως για την ένταση με την οποία σε μισούν όλοι οι άλλοι γιατί αυτή είναι η κληρονομιά του Κόκκαλη. Να μισήσουν όλοι τον ΟΣΦΠ γιατί δεν άφηνε ούτε ψίχουλο να πέσει κάτω με κάθε μέσο και να αμφισβητούν τους τίτλους που κέρδισε ακόμα κι αν τους περισσότερους του δικαιούταν.
Γι αυτό και όταν (αν) αλλάξει η κατάσταση δε θα υπάρξει έλεος.

Το  βαζελο προσωπικα το  γραφω στα  αρχιδια  μου  ......αλλα  η  αληθεια  δεν  ειναι  οπως  τη  λεω ;
Με  μισουν  γιατι με   ζηλευουν  αδερφε.....ΟΛΟΙ  σας......
Εσυ  το  λες  ΄΄αν  αλλαξει  η  κατασταση  να  με  γαμησεις΄΄...αρα   και  συ  τα  ιδια  σκατα  εισαι  δε  θελεις  να  αλλαξει  η  σαπιλα  που  λες  οτι  υπαρχει......θελεις  να  περασει  στα  χερια   σου αυτο  θες  και  αυτο  ζητας  απο  τον  κουβαρντα  ...........

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το  βαζελο προσωπικα το  γραφω στα  αρχιδια  μου  ......αλλα  η  αληθεια  δεν  ειναι  οπως  τη  λεω ;
Εσυ  το  λες  ΄΄αν  αλλαξει  η  κατασταση  να  με  γαμησεις΄΄...αρα   και  συ  τα  ιδια  σκατα  εισαι  δε  θελεις  να  αλλαξει  η  σαπιλα  που  λες  οτι  υπαρχει......θελεις  να  περασει  στα  χερια   σου αυτο  θες  και  αυτο  ζητας  απο  τον  κουβαρντα  ...........
Προσωπικά μιλάω. Όταν έλεγα για 15 χρόνια σε φίλους ΟΣΦΠούδες "μαλάκες το θέμα έχει ξεφύγει και βρωμάει πλέον πολύ" οι περισσότεροι μου έλεγαν "ν είχατε και εσείς προεδράρα να τα χώνει και να παίρνει παιχταράδες". Όταν του έλεγα για τα στραγάλια μου έλεγαν "αφου έχουμε Ζιο τι τα θέλουμε τα στραγάλια". Όταν επί 15 χρόνια ήταν ΑΠΟΓΟΡΕΥΜΕΝΟ για τον ΟΣΦΠ να χάνει μέσα της περιόδου (τις περισσότερες φορές χάνατε προς το τέλος για να σώσετε Αιγάλεο  κτλπ) άκουγα τις χίλιες όσες μαλακίες.
ΤΩΡΑ το λοιπόν που κάποιοι βλέπουν πως με την εμπλοκή Μελισσάν τα πράγματα σιγά σιγά θ αλλάξουν μου λένε "δε θες να φύγει η βρώμα; ". Οχι ρε κερατάδες. ΤΩΡΑ δε θέλω ΕΓΩ! Θέλω να πάρω πρωτάθλημα στα χαρτιά, στα στραγάλια, στους νόμους. Όχι για κανέναν άλλο λόγο. Για ν ακούσω κάποιους γαμημένους σκατόγαυρους να μου λένε για πρωτάθλημα στα χαρτιά, για βρώμα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ και να τους δείχνω τ αρχίδια μου, όπως μου έκαναν αυτοί επί 15 χρόνια.
ΑΝ η πλειοψηφία των ΟΣΦΠούδων είχε βγει μετά τον τελικό με τον Αστέρα και έλεγε "μαλάκες κάτι βρωμάει τελικά" θα έκανα συζήτηση για ξεβρώμισμα. Αλλά όταν λέγατε πως έφυγαν οι φίλαθλοι για να προλάβουν το τρένο ε ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Άμα σας ζηλεύανε θα ήταν οι περισσότεροι Ολυμπιακοί και όχι ΑΝΤΙ-ολυμπιακοί. Τόσο απλά. Θά'ρθει ο καιρός που θα θερίσετε όσα βρωμερά σπείρατε. Και τότε δε θα σας κλάψει ΟΥΔΕΙΣ!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Όχι δε θέλω αυτό, αλλά μυαλό δεν έχεις να καταλάβεις. Εγώ ήθελα να παίζεται το παιχνίδι στο γήπεδο αλλά με το γαμήσι που έχω φάει κι εγώ και οι άλλοι από το κύκλωμα πλέον αν βγει ο Τίγρης σε δυο χρόνια και παίρνει κεφάλια δε θα με ενοχλήσει γιατί κατάφερε ο θείος να με πωρώσει και να με κάνει αναίσθητο σαν κι εσένα. Δεν περιμένω να το καταλάβεις γιατί δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου από την κόκκινη ομίχλη.

Μπες εδώ και δες την εξέλιξη του πρωταθλήματος του 2005, το τελευταίο που διεκδικήθηκε κι από τους τρεις μέχρι τέλους και πες μου αν θέλεις να τα παίρνεις έτσι στα ίσια ή από τον πρώτο γύρο επειδή έχεις το σύστημα με το μέρος σου κι εξόντωσες τους αντιπάλους σου.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Άμα σας ζηλεύανε θα ήταν οι περισσότεροι Ολυμπιακοί και όχι ΑΝΤΙ-ολυμπιακοί. Τόσο απλά. Θά'ρθει ο καιρός που θα θερίσετε όσα βρωμερά σπείρατε. Και τότε δε θα σας κλάψει ΟΥΔΕΙΣ!

Για  κανε  ενα  γκαλοπ  να  δουμε  ποσοι  ειναι  ολυμπιακοι  και  ποσοι  οι  υπολοιποι..............

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Όχι δε θέλω αυτό, αλλά μυαλό δεν έχεις να καταλάβεις. Εγώ ήθελα να παίζεται το παιχνίδι στο γήπεδο αλλά με το γαμήσι που έχω φάει κι εγώ και οι άλλοι από το κύκλωμα πλέον αν βγει ο Τίγρης σε δυο χρόνια και παίρνει κεφάλια δε θα με ενοχλήσει γιατί κατάφερε ο θείος να με πωρώσει και να με κάνει αναίσθητο σαν κι εσένα. Δεν περιμένω να το καταλάβεις γιατί δε βλέπεις πέρα από τη μύτη σου από την κόκκινη ομίχλη.

Μπες εδώ και δες την εξέλιξη του πρωταθλήματος του 2005, το τελευταίο που διεκδικήθηκε κι από τους τρεις μέχρι τέλους και πες μου αν θέλεις να τα παίρνεις έτσι στα ίσια ή από τον πρώτο γύρο επειδή έχεις το σύστημα με το μέρος σου κι εξόντωσες τους αντιπάλους σου.

Οταν  οι  αλλοι  μενουν  20  και  30  βαθμους  πισω εγω φταιω ;
Οταν  πανε  και  χανουν  απο  προοδευτικες  και  παναχαικες  εγω  φταιω;
Μακαρι  τα  πρωταθληματα  να  ηταν  ετσι  αλλα  εγω τι  να  κανω  , να  χανω  απο  την  προοδευτικη  για  να  ειμαστε  κοντα ;

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Για  κανε  ενα  γκαλοπ  να  δουμε  ποσοι  ειναι  ολυμπιακοι   και  ποσοι  οι  υπολοιποι..............
Επιτέλους! Συμφωνούμε σε κάτι. Ανέλαβέ το εσύ.
Μια ερώτηση: ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
2 απαντήσεις: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μακάρι να υπήρχε ένα ουδέτερο μέσο να "δώσει" σαφές μήνυμα. Θα εκπλαγείς φίλε μου. Υπάρχουν άνθρωποι (ακόμη) που προτιμούν τις καθαρές δουλειές....και είναι οι περισσότεροι!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Επιτέλους! Συμφωνούμε σε κάτι. Ανέλαβέ το εσύ.
Μια ερώτηση: ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ;
2 απαντήσεις: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μακάρι να υπήρχε ένα ουδέτερο μέσο να "δώσει" σαφές μήνυμα. Θα εκπλαγείς φίλε μου. Υπάρχουν άνθρωποι (ακόμη) που προτιμούν τις καθαρές δουλειές....και είναι οι περισσότεροι!

Δε  χρειαζεται  να  το  κανω  ......οι  ολυμπιακοι  ειναι  οι  περισσοτεροι......ετσι  απλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom