H κληρωση Θ Ε Ω Ρ Η Τ Ι Κ Α ειναι καλη για να μπορεσεις να παλεψεις για δευτερη η τριτη θεση....εμενα αυτο που με καιει ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν ειναι ετοιμος......
Η αναλυση που κανεις δειχνει την εμπαθεια που εχεις και ποσο πολυ περιμενεις να πεσουν
τα χαστουκια για να χαρεις ..... ενταξει καταλαβαινω την πικρα σου αλλα να προσπαθεις να γλυκαθεις με τυχον ασχημα αποτελεσματα του ολυμπιακου νομιζω πεφτεις πιο χαμηλα και απο το γνωστο βλακα του σαιτ ομοιδεατη σου μαστερ ........σε θεωρω αρκετα εξυπνο και διαβασμενο για να πεφτεις τοσο χαμηλα........
Οσο για την κληρωση της ομαδας σου δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν ασχολουμαι με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο......λυπαμαι.....
Κατα τα αλλα ο κουβαρντας βλεπω προχωραει το γηπεδο [και αυτο ειναι καλο] και απο οτι εγω καταλαβαινω ειναι το μονο που τον ενδιαφερει γιατι σκεφτεται σαν επιχειρηματιας και καλα κανει......
Εσύ κατάλαβες πως είμαι εμπαθείς επειδή είπα ότι επειδή ο ΟΣΦΠ είναι ομάδα ψυχολογίας (στην Ευρώπη) ΑΝ το σκορ ξεφύγει στο πρώτο ΕΝΤΟΣ έδρας παιχνίδι με τη Παρί οι σφαλιάρες θα πέφτουν βροχή; Είσαι σοβαρός; Δες το παρελθόν σου. Επί Λεμονή όταν έκανες μια εκτός έδρας νίκη (με Βρέντερ αν δε κάνω λάθος) μετά είχε ψυχολογία και στους ομίλους έκανες από καλές μέχρι πολύ καλές εμφανίσεις. Όταν όμως έχανες σε κάποιο παιχνίδι με βαρύ σκορ δύσκολα μπορούσες να συγκεντρωθείς και να το ξεπεράσεις.
Η κλήρωση ΟΝΤΩΣ είναι καλή γιατί από το πρώτο γκρουπ σου έτυχε η Μπεμφίκα και δεν έπεσες με τίποτα Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγιερεν. Σου έκατσε ο -για μένα- πιο αδυνατος αντίπαλος. Το πρόγραμμά σου είναι ΣΚΑΤΑ. Σου έγραψα πιο θεωρώ θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ πρόγραμμα για σένα. Απλά βάλε στο πρόγραμμα που σου έγραψα να έπαιζες εντός ΠΡΩΤΑ με Μπεμφίκα, που δεν είναι η περσινή ομάδα και ακόμα μοντάρεται και δεν είναι έτοιμη. Θα πει κάποιος "γιατί είναι ο ΟΣΦΠ; " Όχι (όπως το λες και εσύ) αλλά στο Καραϊσκάκη με κόσμος θα είχες (θεωριτικά πάντα) το πάνω χέρι. Όταν μετά πήγαινες στα εκτός με Μπεμφίκα και Άντερλεχτ θα είχες τ εξής ατού
1ον Θα ήσουν -θεωρητικά- πιο μονταρισμένος
2ον ΑΝ είχες καρδίσει Άντερλεχτ και Μπεμφίκα στα εντός θα είχες ήδη τους 6 πόντους και δε θα σε χαλούσαν οι ισοπαλίες, αφού έτσι θα έκοβες πόντους και από τους αντιπάλους σου. (Θεωρώ πως ο δεύτερος στον όμιλό σου θα έχει 8-9 βαθμούς. ΑΝ έχει παραπάνω θα σημαίνει ότι η Παρί πάτωσε, αν έχει παρακάτω θα γίνεται της ισοπαλίας το κάγκελο).
Σου ξαναλέω. Είσαι (όπως και ΟΛΕΣ οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη) ομάδα ψυχολογίας. Την Παρί ΘΕΩΡΩ πως δεν την έχεις γιατί είναι ομάδα που έχει 2 από τους 5 καλύτερους επιθετικούς ΣΤΟΝ κόσμο. Έχει θέμα στην άμυνά της, αλλά κέντρο και μπρος είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ δύο επίπεδα ψηλότερα από σένα. Έτσι ΑΝ ξεκινήσεις με ήττα και μάλιστα βαριά και άσχημη εμφάνιση τότε ο Μίτσελ κουνάει μαντήλι (είναι ήδη υπ ατμόν). Μετά πας με Μπεμφίκα εκτός. Εκεί η Μπεμφίκα έχει το πάνω χέρι (όπως θα το είχες εσύ ΑΝ παίζατε στην έδρα σου) οπότε αν πάρεις ισοπαλία θα πρέπει να γυρίσεις με τα πόδια. Η Άντερλεχτ είναι -και καλά- αδύνατη. Λέω και καλά γιατί στο φιλικό σας παιχνίδι την αντιμετωπίσατε ως κατώτερή σας και σας χτύπησε στα ίσια. Άρα στην έδρα της και γνωρίζοντας η Άντερλεχτ πως αν θέλει την 3 θέση πρέπει να σε κερδίσει. Για μένα ΑΥΤΟ είναι ΤΟ παιχνίδι βαρόμετρο για την 3η θέση. Κέρδισες; Κατά 90% δική σου. Έχασες; Τερμάτισες 4ος.
Διαβασε ξανά το προηγούμενο ποστ με ηρεμία ψάξε και το παρελθόν σου στις πορείες στην Ευρώπη και θα δεις πως δεν τα λέω μ εμπάθεια. Θα ήμουν εμπαθείς αν σου έγραφα "μεγάλε θα φας πούτσες που δε θα ξέρεις από που σου έρχονται". Δεν έγραψα αυτό. Σου ανέλυσα
1ον Σε ποια ΠΙΘΑΝΑ σενάρια θα φας πούτσες
2ον Ποιο θα ήταν το ΙΔΑΝΙΚΟ πρόγραμμα για σένα.
Εννοείτε πως ΑΝ πάρεις ισοπαλία στο εντός με τη Παρί (καλά αν τη κερδίσεις έχει κοιμηθεί ο θεός) τότε αμέσως η Παρί θα θελήσει 2 νίκες με τους αντιπάλους της οπότε ΛΟΓΙΚΑ θα φάνε πούτσα, και πας μ άλλον αέρα στο επόμενό σου παιχνίδι. Εγώ είπα πως τις πούτσες θα τις φας ΜΟΝΟ αν ξεφύγει το σκορ (3-0 και πάνω) με τη Παρί. Αν είναι ένα 1-0 ή 2-0 τότε ΟΛΑ πέφτουν στον προπονητή πως θα το διαχειρηστεί ψυχολογικά.
Και σου ξαναλέω. Θεωρώ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ του σχεδιασμού που δώσατε 8-9 εκ για έναν παίχτη. Εσείς θέλατε έναν Μελμπεργκ στην άμυνα (σόρρυ αλλά ο Μελινταζι πως σκατά λέγεται δεν είναι καλύτερος απ αυτούς που είχατε ήδη) και ένα σκυλί αμυντικό χαφ (λέγεμε Γκαργκάνο). Και οι 2 δε νομίζω πως θα σας πήγαιναν πάνω από το ποσό που δώσατε για τον Σαβιόλα. Και με τα λεφτά που πήρατε για τον παίχτη που πήγε στην Μπεμφίκα μπορούσατε να ψάξετε να βρείτε έναν παίκτη που να μην έχει τ όνομα του Σαβιόλα, αλλά να είναι κάτι σε περίπτωση Μιραλάς. Θ έριχνα και νερό στο κρασί μου για τη περίπτωση Τζιμπουρ και έτσι θα μπορούσες να κατέβεις πιο έτοιμος για την Ευρώπη. Θ είχες καλή αμυντική γραμμή, δυνατό κέντρο, και μια αξιόπιστη επίθεση. Ένα υλικό δηλαδή παρόμοιο μ αυτό που είχες με Βαλδέρβε και έπαιζες μπάλα. Βέβαια τώρα δεν έχεις Βαλδέρβε και έχεις το μοντέλο τον Μίτσελ, αλλά τι να σου πω! Τον πήρες πριν από 8 μήνες για να μάθει την ομάδα και έχει φτάσει Σεπτέμβρης και η ομάδα είναι χειρότερη απ αυτήν που είχες επί Ζαρντίμ. Είχες τα στραγάλια με την Καλλονή και νίκησες, και είχες ένα 15 λεπτο ξέσπασμα μ Ατρόμητο εντός και έκανες ανατροπή!!! Αλλά έχετε φάει τόσο σαννό ρε πούστη μου που αντί να βγείτε και να κράζετε κάθεστε και λέτε "αρχη είναι ακόμα, θα στρώσουμε στη πορεία κτλπ". Στην ευρώπη αρχές Νοέμβρη στον όμιλο σας τι να το κάνετε το στρώσιμο; Θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Στην Ελλάδα; Στον πούτσο σας λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες. Είτε με ξεσπάσματα είτε με στραγάλια πρώτοι θα είστε. Εκτός αν φοβάστε τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.
Σου ξαναλέω. Διάβασε με καθαρά μάτια το προηγούμενο ποστ μου και θα δεις πως δε το γράφω μ εμπάθεια.
Αυτά. Το σεντόνι τελίωσε