γρηγορη προειδοπειω...εχεις τρελλαθει και προκαλεις...αλλα πολυ...σεβομαι καποια πραγματα σεβομαι οτι σαν ομαδα εχεις βυθιστει και προσπαθω να τουμπεκιαζω...δεν μπαινω καν εδω...αλλα ανθρωπος ειμαι και καμμια φορα κανω την μαλακια και ριχνω μια ματια...οπως σημερα ειχα να μπω πανω απο μια βδομαδα και σταματησα μεχρι τα προχτεσινα σου ποστ ...παρακατω δεν πηγαινε και μου ηρθε να ξερασω...δεν ξερω τι εχεις παθει και στην τελικη στα αρχιδια μου οτι και αν ειναι αυτο...
σε ενημερωνω και σε προειδοποιω...
αν δεν μαζευτεις λιγακι μονος σου θα ξεκινησω και θα ξαναμπαινω και θα σου γαμαω οτι μπορει να σου μενει αγαμητο...
ξαναλεω σεβομαι καποια πραγματα και καποιους ακομα και εσενα τον ιδιο που πιο παλια ειχαμε καποιες σοβαρες ανταλλαγες αποψεων αλλα πλεον εχεις ξεφυγει οσο δεν παει ...μπαινουν καποια παιδια κανουν καζουρα αν θες και ακομψη αλλα σε καμμια περιπτωση στα επιπεδα που ξγιεσαι εσυ ...τα εμετικα...
ξερεις οτι μπορω να γινω πιο εμετος απο σενα...
δεν το κανω γιατι ετσι επιλεγω...
ομως σε παρακαλω μην παιζεις με την υπομονη μου...συμαζεψου αφου σκεφτεις καλα τι και πως το γραφω...
δεν ειναι αναγκη να γαμηθουμε...ολοι κανουμε μαλακιες τωρα εισαι εσυ σε αυτη τη φαση αντιληψου το και διορθωσε το...αυτη ειναι η μαγκια...
περιμενω...
χωρις αλλη υπομονη...
αυτα